Sådan starter du en WordPress-virksomhed

Sådan starter du en WordPress-baseret virksomhed

Er det muligt at opbygge en succesrig virksomhed omkring WordPress i dag? Det korte svar er ja. I 2020 er der millioner af freelancere, der tjener penge på nettet – og mange af dem har virksomheder, de har oprettet omkring WordPress. Der er gode grunde til dette:


 • WordPress fortsætter med at vokse som en enkel og alsidig publiceringsplatform og viser ingen tegn på at bremse. Dette betyder, at platformen fortsætter med at tiltrække nye brugere, hvilket betyder en øget efterspørgsel efter WordPress-relaterede tjenester.
 • Du kan skalere og udvide softwarens grundlæggende funktionalitet for at opnå, hvad du vil gennem plugins, temaer og specialbyggede applikationer. Det er meget mere end en simpel blogplatform. Du kan opbygge enhver type websted eller kompleks webapplikation på WordPress.
 • Det tilbyder en relativt nem (og normalt billigere) indrejse i verdenen af ​​online freelancing fra blogging, til støtte for wordpressudvikling eller flere andre områder. For nogle virksomheder kan du starte med så lidt som $ 500 eller mindre.
 • Der er masser af gratis (og premium) ressourcer, der hjælper dig hurtigt i gang med din forretningsidé.

Alle disse faktorer gør WordPress til en attraktiv rute for personer, der ønsker at drive freelancing-forretning.

Er det virkelig At Let?

Ikke alt er rosenrødt, når du tager ud som WordPress-iværksætter. Det er sandt, at du kan tjene en meget behagelig indkomst fra WordPress. Hundreder af initiativrige mennesker tjener tusinder af dollars hvert år fra flere WordPress-relaterede virksomheder, men det kræver et helvede af meget hårdt arbejde og engagement for at nå dette niveau af succes. De mest succesrige WordPress-iværksættere har lagt ned et stort arbejde for at komme til niveauet for en behagelig indkomst.

Dagens indlæg er en begyndervejledning til lancering af en succesrig WordPress-baseret virksomhed. Naturligvis er enhver persons vej til succes i denne forretning anderledes, men du kan ikke undgå at bemærke de mange ligheder mellem de personlige historier fra nogle af de mest succesrige WordPress-iværksættere. Jeg dækker nogle i doets og don’ts sektionen. Først er dog de grundlæggende trin:

1. Start et forretningswebsted

Start et forretningswebsted

Det første skridt i freelancing verdenen af ​​WordPress er at opbygge en forretningswebsted. Det er her du skal udføre al din forretning, uanset om du sælger produkter, tjenester, rådgivning eller hvilken forretningsmodel du vælger.

Din hjemmeside bliver også det største marketingværktøj til din virksomhed. Alle salgsfremmende strategier er rettet mod omdirigerede potentielle klienter til dit websted, så sørg for at det ser ud som om det er let og er let at bruge. Hoveddelen er, at dit websted skal fungere og have alt det, som dine potentielle kunder vil være på udkig efter.

Så hvordan bygger du et websted? Generelt har du brug for følgende.

God hosting

Vælg en god hostingplan, der passer til din virksomhed. Vi personligt elsker og bruger WP Engine managed WordPress hosting til at køre WPExplorer. Efter vores mening er administreret hosting din bedste mulighed – selvom det koster lidt mere end standard delt hosting (WP Engine starter ved $ 22,50 pr. Måned med vores link) sørger værtsfirmaet for din serversides optimering af WordPress såvel som kerneopdateringer.

Hvis du virkelig ser dit fælles fælles hosting er et godt valg. F.eks. Starter Bluehost-delt hosting på kun $ 2,95 pr. Måned. Bare husk, at planer med dette overkommelige ofte ikke kan håndtere masser af webstedstrafik, men da du lige er kommet i gang, vil den bestemt gøre jobbet (og du kan øge din plan senere).

Relevant domænenavn

Du vil også vælge et godt domænenavn. Hold dig til det åbenlyse. Hvis du har et officielt virksomhedsnavn, skal du bruge det (som hvordan vi blot bruger WPExplorer.com). Eller du kan bruge en variant af dit navn og din tjeneste. For eksempel, hvis dit navn er Jessica, og du opretter et websted til dine indholdsoprettelsestjenester, vil du måske bruge noget som “copywritingbyjessica” eller “jessicawritesforyou” – får du idéen.

Nogle hosing virksomheder tilbyder et gratis domænenavn for det første år (med en ny plan). Men hvis du i stedet køber dit domæne separat, skal du sørge for at bruge en hæderlig registrator og tilføje beskyttelse af privatlivets fred (hvilket holder dine registreringsoplysninger private i WHOIS-databaser og også kan hjælpe med at forhindre spa,). Vi kan godt lide GoDaddy Domains, som kun er $ 4,99 pr. År for et nyt domænenavn (med vores link) og derefter $ 9,99 pr. År for almindeligt privatliv.

Professionelt WordPress-tema

For dit webstedsdesign skal du sørge for at vælge et fleksibelt WordPress-tema med indbyggede stylingmuligheder, helst af en etableret udvikler (hovedsageligt for at sikre, at der er fremtidige opdateringer). Hvis dit budget er begrænset, skal du ikke bekymre dig – der er hundredvis af gratis temaer tilgængelige på WordPress.org. Bare søg et udtryk for at indsnævre dit valg. De fleste gratis temaer er dog begrænset i funktionalitet og vil have dig til at betale for at låse op funktioner.

For bedre funktioner og support kan du i stedet vælge at gå med et premium-tema til at begynde med. Med hånden ned føler vi vores premium Total Theme er det bedste. Med 40+ hurtigstartdemoer, indbyggede tilpasningsfunktioner, live drag & drop side builder, kompatibilitet til populære plugins og support til sprogoversættelser er det et fantastisk tema for næsten ethvert websted.

Grundlæggende plugins

Hvilke plugins, du installerer, afhænger af din virksomhed. Der er dog et par vigtige plugins, som de fleste websteder skal installere. For eksempel:

 • Yoast SEO (som inkluderer brødkrum, sitemaps osv.)
 • Google Site Kit (til analyse)
 • MailChimp Nyhedsbrev (eller andet nyhedsbrevssystem)
 • WordPress-sikkerhed og / eller backup-plugin (hvis ikke en funktion i dit hosting)

Ud over plugins, som vi anser for vigtige, kan du eventuelt tilføje et par flere (igen – afhængigt af dine egne individuelle behov). Hvis dit tema kræver det, skal du muligvis installere en sidebygger (for eksempel inkluderer det samlede tema WP-bageri, og det gratis Hello-tema blev designet specielt til Elementor). Eller hvis du planlægger at tilføje en online butik til dit websted, er et e-handelsplugin nødvendigt (vi anbefaler stærkt WooCommerce til fulde butikker, eller Shopify, hvis du vil tilbyde kun et eller to produkter).

Bare prøv ikke at gå overbord med plugins, eller installer plugins med duplikatfunktionalitet (for eksempel skal du ikke installere to SEO-plugins). Dette kan føre til plugin-konflikter, der forårsager problemer på dit websted (eller endda ødelægger ting helt).

Og til sidst – husk, at dette blot er en hurtig oversigt over trin. For mere detaljerede instruktioner, se vores installationsguide, der dækker de grundlæggende WordPress-indstillinger, installation af temaer / plugins og hvordan man opretter et indlæg.

2. Saml og organiser værktøjer

Saml og organiser væsentlige værktøjer

Du har brug for et par grundlæggende værktøjer for at gøre dit freelancing-arbejde lettere. Hvilke værktøjer, du har brug for nøjagtigt, afhænger af, hvilken forretning du er i. Men generelt finder jeg ud af, at disse værktøjer er et must for enhver WordPress freelancer uanset specialisering:

Uanset om du er specialiseret i temaudvikling eller forretningsrådgivning, vil disse værktøjer gøre dit liv lettere ved at strømline dine forretningsprocesser.

Afhængigt af din forretningsspecialitet er der utallige andre produktivitetsværktøjer, du muligvis har brug for for at udføre klientarbejde. For eksempel, hvis du har en opgørelse til styring, vil du bruge software, der er i stand til at holde styr på, hvad der er på lager. Eller hvis du tilbyder WordPress-vedligeholdelsestjenester, vil et WordPress-styringsværktøj (som MangeWP eller InfiniteWP) være en stor hjælp. Men som vi allerede har nævnt – det afhænger virkelig af din virksomhed.

3. Udform en arbejdsgang

Udform en arbejdsgang

En strømlinet arbejdsgang er rygraden i produktiv og vellykket freelancing. Når du lige er startet med dit freelancing-projekt, vil du gøre næsten alt selv:

 • Erhvervelse af klienter
 • Fremme af din virksomhed
 • Håndtering og sporing af projekter eller opgaver
 • Fakturering af klienter og regnskab
 • Plus alle andre forretningsspecifikke processer

Som du kan se, vil de fleste af disse være administrative opgaver, der let kan svæve dig og give dig mindre tid til at gennemføre det faktiske klientarbejde. Der er masser af online-værktøjer og -tjenester, der kan håndtere tilbagevendende opgaver mere effektivt og således frigøre dig til at fokusere på klientarbejde. Jeg taler tjenester som Mint til sporing af fakturaer eller betalinger og projektstyringsværktøjer som førnævnte Trello og asana.

Eller du kan overveje at outsourcere trin i din arbejdsgang for at få mere tid til dine penge at arbejde. Hvis du har råd til det, vil outsourcing af forretningsopgaver også gøre din arbejdsgang lettere og overskuelig. Dette giver dig tid nok til at opfylde kundens mål og fokusere på at vokse din virksomhed. Gennemgå din arbejdsgang hvert par uger for at identificere flaskehalse og forbedre dem.

4. Markedsfør din virksomhed

Google-annoncer

I freelancing-verdenen er dit websted din virksomhed, så promovering af dit websted er dybest set reklame for din virksomhed. Efter at have lagt grundlaget for din virksomhed, du skal fremme det.

Sælg dine færdigheder, produkter eller tjenester til potentielle kunder ved hjælp af ethvert salgsfremmende værktøj, du kan mønstre. Mange er gratis eller ekstremt lave omkostninger.

 • Dit eget websted: Udnyt trafikken til dit websted. Tilføjelse i underretningsbjælker eller popups er en fantastisk måde at dirigere trafik til nøglesider på dit websted – især landingssider for dine produkter eller tjenester.
 • Relaterede blogs: Prøv din gæstepost. Det kræver tid og ekspertise inden for et specifikt felt, men det er en (ofte) gratis måde at opbygge backlinks til dit websted og markedsføre dig selv.
 • Sociale medier: Marketing på sociale medier giver dig et endnu bredere publikum at reklamere for. Udnyt hashtags, gearing gratis værktøjer som TweetDeck eller invester i et socialt medie-automatiseringsværktøj som Missinglettr. Disse kan alle gøre styring af det sociale aspekt af din virksomhed meget ligetil.
 • Eksisterende kontakter: Hold kontakten med nuværende / tidligere klienter, kontakter, du mødte ved netværksbegivenheder, tidligere kolleger – dybest set alle, du måtte tilføje til din LinkedIn-profil. Nå direkte ud til dem (eller brug et segmenteret nyhedsbrev) for at øge interessen for dine tilbud.
 • Betalte annoncer: Hvis du har budgettet, kan du måske også overveje betalt reklame gennem søgemaskiner som Google-annoncer eller Bing-annoncer. Du bliver nødt til at lave en smule søgeordsundersøgelser, men betalte annoncer kan være meget nyttige til at generere kundeemner.

Efterhånden som din kundebase vokser, og du bliver mere etableret, kan du nedskalere promoveringen, men du stopper aldrig rigtig. De fleste freelancere begynder at fokusere på metoder, der bevarer klienter som nyhedsbreve, tilbud og blogindlæg.

5. Væk din virksomhed

Væk din virksomhed

Når alle de grundlæggende elementer er på plads, og du har sikret dig et par klienter, kan du overveje at udvide din virksomhed.

Først på din liste er at vokse en tilbagevendende indkomststrøm. Hvis du har en baseline indstillet til din indkomst hver måned, kan du derefter fokusere på at oprette nye indtægtsstrømme. Tænk på en bevaringstjeneste, som du kan tilbyde dine kunder. Eller en månedlig vedligeholdelsestjeneste til dækning af rutinemæssige serviceomkostninger. Uden sikret konstant pengestrøm, vil du have svært ved at vokse.

Næste op er måske at tilføje medlemmer til dit team. Du kan bruge WordPress-jobwebsteder til at ansætte fuldtidsansatte eller til at finde freelancere til at give en hånd, når du har brug for det. Der er også masser af plugins til at administrere dit team, og du kan nemt bruge WordPress-brugerroller til at begrænse adgangen til forskellige dele af dit websted.

Og derefter kan du fortsætte med at lede efter flere måder at udvide din virksomhed. Over tid kan du muligvis finde nye nicher, der skal forgrenes ud til.

Bonus: En få forretning gør & ikke

Og nu er der kun nogle få nyttige tip, så du kommer i den rigtige retning. Vi fokuserer på WordPress-virksomheder og freelancere, men virkelig disse kunne gælde for enhver online eller mindre servicebaseret virksomhed.

Tag ikke unødvendige partnerskaber

Det, jeg mener her, er, at man ikke søger eksterne investeringer, når man starter en WordPress freelance-forretning. En WordPress-forretning er en af ​​de nemmeste at starte op, fordi den er billig, uanset hvilken service du vil tilbyde. Så der er virkelig ikke behov for at underskrive en del af din virksomhed.

Kernesoftwaren, der kommer til at drive din virksomhed, er gratis og forbedres aktivt hver dag. Og selvom du muligvis finder mere værdi i betalte ressourcer, kan du bruge gratis i starten. Når virksomheden begynder at tjene penge, kan du derefter tage tingene et hak og investere i premium produktivitetsressourcer.

Lever på løfter

Har disciplinen til at overholde fristerne og leve op til dine løfter. Vær realistisk, når du indstiller frister, ellers kan du miste klienter så hurtigt som du får dem.

Tag ikke mere arbejde end du kan håndtere

Når du er ny på freelancing og har hårdt brug for indkomst, kan det være fristende at sige ja til enhver potentiel kunde. Dette er dog risikabelt, fordi din virksomheds omdømme kan lide, hvis du ikke klarer at gennemføre klientprojekter på grund af for meget arbejde. Tag på projekter, som du kan gennemføre uden problemer, og når du vokser, skal du hente hjælp fra outsourcet arbejdskraft.

Opnå nye færdigheder

Freelancing er en krævende og konkurrencedygtig indsats. For at opretholde en fordel, fortsæt med at forfine dine færdigheder eller tilføje nye. Derudover opdateres WordPress altid, så du skal også følge med på denne udvikling.


Det er forbløffende, hvordan WordPress har ændret tusinder af menneskers liv overalt i verden og fortsætter med at gøre det. Forhåbentlig finder du disse tip nyttige, hvis du planlægger at starte en virksomhed omkring WordPress. Husk, at du er nødt til at fortsætte med at lære og forblive motiveret.

Jeg vil også gerne lære af dig. Hvordan var din oplevelse, da du startede en WordPress-virksomhed? Har du nogle råd at tilføje eller tip til at dele? Efterlad en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map