Sådan sømmer du gode blogidéer til dit WordPress-websted

Inden du går videre, skal du indse, at der er en enorm forskel mellem at generere fantastiske blogideer og oprette forbløffende indhold til dit WordPress-sted. Du har brug for top-notch-indlæg til en vindende indholds-marketingkampagne, men hvordan skal du generere forbløffende indhold uden gode blogidéer til at begynde med?


Det er det store spørgsmål, er det ikke? Hvordan genererer du gode blogideer, der holder ilden på din WordPress-blog, og din banksaldo vokser? Hvordan kan nogle fyre bare kende blogidéerne til at forfølge for maksimal påvirkning ofte gange resulterer i virilitet?

Hvordan man genererer fantastiske blogideer med det samme

Hvis du spekulerer på, hvordan du får de bedste blog-ideer til at bryde ud af hjørnet, overvinde forfatterens blok eller blot tilføje liv til din blog, tag en pust i bakken (og en slurk af hvad du end har), da du kom til det rigtige sted. Vi har alle brug for lidt inspiration til tider, så velkommen og føle os hjemme (vi har endda linket til en hjælpsom artikel til hvert tip – hvis du vil læse mere, skal du blot klikke på billederne!).

1. Spørg dine læsere

Bedste quiz-plugins til WordPress til forbedring af brugerengagement

Jej, du ved bare ikke værdien af ​​den feedback, som dine læsere giver. Du kan generere et væld af fantastiske blogideer ved blot at spørge dine læsere, hvad de vil læse. Ja, spørg bare, men hvis det ikke lyder som dig, kan du udstyr til smarte metoder såsom enkle undersøgelser.

For eksempel tilføjede jeg en gang et ekstra felt til mine e-mail-tilmeldingsformularer og bad abonnenter om at nævne deres største udfordring med indholdsmarkedsføring. Mellem dig og mig har jeg samlet nok blogidéer i måneder og noget lidt ekstra til nyhedsbrevet.

Spørg, og du skal modtage og bruge enhver metode til din rådighed. Heldigvis er der sociale medier i dag, hvilket betyder at få gode blogideer bare er en samtale væk. Samarbejd med dine læsere for at oprette relevant indhold, der resonerer med deres problemer.

2. Brainstorm

WordPress blogging tip til succes

Dette lyder måske som en af ​​disse “tilfældighed” ting, men det skete faktisk i går. En nær ven kendt som Duncan (se? Han er faktisk rigtig) kom på besøg, og vi fik tale om et sideprojekt, jeg arbejder på. På kort tid brainstormede vi væk, hvilket resulterede i et par blog-ideer.

Jeg var så begejstret for den åbenbaring, jeg nævnte i forbifarten, at jeg arbejder på et indlæg om at negle blog-ideer til dit WordPress-sted. Så vi brainstormede så mere og genererede endnu flere ideer, hvoraf nogle ikke har noget at gøre med indhold, men andre aspekter af sideprojektet.

Har du allerede et team på plads? Store! Du kan brainstorme ideer og bruge værktøjer som f.eks Trello blandt andet til at styre processen. Brainstorming kræver kun en ekstra hjerne, så venligst bare brainstorm og nyd de samtaler, du har med folkene omkring dig.

3. Kontroller dine kommentarer

Sådan får du flere kommentarer til din WordPress-blog

Vi drømmer alle om at offentliggøre indlæg, der trækker mange kommentarer, og et par ting kan sammenlignes med følelsen af ​​at få dine første par kommentarer. Det er spændende, da du kan fortælle, at fyre afgiver et bud om dig.

Men vidste du, ligesom direkte at spørge dine læsere, kan du samle en masse blog-ideer fra dit kommentarområde? Hvilke relevante spørgsmål stiller læserne? Hvilke smertepunkter udtrykker de som svar på dit indlæg? Dette er alle modne veje til at udlede gode blogidéer.

Du kan udvide denne tilgang til andre blogs i din branche og tjek også deres kommentarsektioner. Hvad spørger læserne? Hvad er der generende sagde læsere, og kan du tilbyde en løsning via dit indhold? Du kan bestemt se, hvordan kommentarsektionen er en rig kilde til relevante blog-ideer, ikke sandt?

Bortset: Hvis du er tilbøjelig, kan du vise din ekspertise ved at besvare kommentatorens spørgsmål lige der og derefter. Se på det. Du bygger autoritet og samler blogideer på samme forbandede tid, på din blog eller andre steder! Nu ved jeg, hvorfor kommentarer er så dyre dyrebare.

4. Definer din målgruppe

WordPress-målgruppe bedre: Vigtige metrics at overveje

Hvordan i helvede opretter du endda indhold til at begynde med, hvis du ikke har nogen idé om, hvem det er beregnet til? Du kan sandsynligvis ikke sømme de bedste blogideer, fordi du ikke har defineret dit publikum endnu. Hvad synes din ideelle kunde? Hvad gennemgår de sandsynligvis, og hvordan kan du lindre denne smerte?

Med et krystalklart billede af den person, du prøver at nå, vil fantastiske blogideer komme til dig. Og da du vil oprette meget målrettet og personaliseret indhold, vil dine indlæg udføre vidundere på dine læsere såvel som søgemaskiner.

Tag dig tid til at forstå dine udsigter. Hvad er deres motiver? Hvorfor er de på dit websted? Har de et behov, som du kan møde med gratis indhold? Du ved, ting som det. Dette er virkelig et af de bedste tip, du kan tage væk i dag. Jeg plejede at skrive ud af det blå bare for at udfylde min blog med indhold, men resultaterne var forvirrede, indtil jeg definerede en målgruppe. Det er nemt.

5. Indstil søgeordsundersøgelse

WordPress SEO: Nøgleordsundersøgelse (og hvad man skal gøre med nøgleord)

Sammen med at definere en målgruppe kommer søgeordsundersøgelser. Så du har nu et klart billede af dit publikum i tankerne, og et par søgeord, der beskriver deres smertepunkter. Måske endda de nøjagtige nøgleord, de bruger til at finde dit websted. Pointen er, at du har brug for nøgleord, så få nøgleord.

Brug disse nøgleord til at generere flere søgeordsidéer, hvilket skaber frugtbar grund til målrettede blogideer, der har lige den indflydelse, du ønsker. Det AdWords søgeordsværktøj er en livredder i denne henseende. Bare plank dine nøgleord i værktøjet, og se magien ske.

Der er andre utallige nøgleordsundersøgelsesværktøjer derude, herunder Moz Keyword Explorer, KWFinder og SEMRush, hvilket betyder, at du kan generere så mange blogidéer, som du har brug for og styrke din SEO i processen. Stor SEO involverer skarp søgeordsundersøgelse.

6. Følg samtalen på sociale medier

Sådan øges dine sociale medier fra dit WordPress-sted

Realtidssamtaler på sociale medier er en stor kilde til blogideer til dit websted. Bare søg efter spørgsmål, diskussioner eller endda nyheder om ethvert emne i din branche, og du vil aldrig løbe tør for gode blogideer nogensinde igen.

Tag for eksempel Quora eller Reddit. Læsere fra alle samfundslag hyppige disse steder på jagt efter svar på praktisk talt ethvert emne under solen. Som den fyr, der leder efter gode blogideer til fremtidige indlæg, kan du tydeligt se, at dette eneste tip bærer en masse vægt.

Bare søg på Twitter eller dit foretrukne sociale medieside, så får du sandsynligvis flere blog-ideer, end du nogensinde kan bruge. Faktisk gemmer blogidéer sig i #hashtags, @mentions, share, billeder og så meget mere. Vælg bare dem, du kan lide, og løb med.

7. Google Auto-forslag: Tip om hurtig brand

Sådan opretter du et WordPress-blogindlæg

I dag forudsiger Google dine søgeforespørgsler, mens du skriver ‘em. Denne smarte autosuggest-funktion er dybest set en “prøveudtagning” af de ting folk ønsker. Det er en hurtig kilde til blogidéer til praktisk talt ethvert emne, du kan forestille dig. Plus du får bedre søgerangeringer, fordi igen, det er de ting, som folk vil have.

Bare fyr vores foretrukne søgemaskine, god Google, og skriv væk. Autosuggest starter straks med en liste over emner. Når du har valgt dine yndlingsemner, kan du ændre overskrifterne lidt for at passe til dine forskellige behov.

Hvis jeg for eksempel skrev “Sådan opretter du en blog”, og denne funktion gav mig et par ideer, kunne jeg vende rundt og bøje ideerne, uanset hvor jeg vil. Du kan komme med mange ideer let og hurtigt ved hjælp af Google autosuggest. Jeg mener, kom nu, de gjorde dig til et fantastisk værktøj, så hvorfor svigtede dem?

8. Ansæt / Værtsforfattere

10 Bedste WordPress Multi-Author Management Plugins

En enmannsoperation har sit frynsegoder, men du kan simpelthen ikke argumentere med stordriftsfordele. Du kan producere meget mere blogideer og indhold, hvis du kører en blog med flere forfattere i modsætning til en solo-operation. Du kan betale forfattere, byde gæstebloggere velkommen eller gøre begge dele.

Andy fra Newsforshoppers oprettede et online magasin, der hjælper forbrugere med online shopping. Han gjorde alt dette ved hjælp af en indtægtsdelingsmodel og et team af dedikerede journalister, der holder webstedet friskt med indhold. Forfatterne får 70% af de adsense-penge, deres indlæg tjener, og Andrew behøver aldrig at bekymre sig om blogidéer.

Mange andre websteder bruger denne model, og den er effektiv til en fejl. Du fokuserer på de andre aspekter ved at drive din virksomhed og lader en anden tage sig af blogidéer og indholdsgenerering. Dette gælder også, hvis du gerne vil offentliggøre alt indhold under dit navn eller en moniker såsom “Redaktionelt personale”.

9. Intervieweksperter

Bedste podcast plugins & løsninger til WordPress

Hvem kan ikke lide at læse (eller lytte til) hvad en ekspert sagde om et emne af interesse? Ekspertintervjuer er gode blogideer i sig selv, for ikke at nævne den mængde visdom, du kan få fra svarene. Interviews er lette at komme med og skabe, men kan hurtigt opbygge troværdighed og tillid.

Henvend dig til eksperter inden for din branche og bede disse fyre om at svare på relevante spørgsmål, der er relevante for dine læsere. Publicer interviewene hver gang, især på den ordsprogede dag, hvor du simpelthen ikke kan få dine kreative juice til at flyde.

Du behøver ikke at tænke længe og hårdt på interviewene, du skal blot komme med et spørgsmål eller et stykke spørgsmål. Send spørgsmålene til dine bedste eksperter, og saml deres svar til overbevisende stillinger. Eller prøv at finde gæster til din egen podcast. Dette tilføjer ikke kun nyt indhold til din blog, men også en række medieformer for at lokke nye læsere / lyttere.

10. Joyride on Trends

WordPress Marketing Tips & Trends

Tendenser er en stor kilde til blogidéer, der bliver virale. Og da tendenser drejer sig om det, der er varmt på et specifikt tidspunkt, giver de foder til nyhedsindlæg. På samme måde er trends lige så gode som de er varme. Hvis du ikke handler hurtigt, vil du måske gå glip af din chance for at hage noget viraltrafik.

Det bedste er, at der er utallige værktøjer derude, der hjælper dig med at holde dig opdateret med de seneste nyheder og trends inden for enhver branche. Til at begynde med har vi det Google Alerts, som giver dig besked hvert øjeblik, hvor der er omtale af dine søgeord. Du kan oprette flere alarmer, men overdriv det ikke, eller du drukner med e-mail.

Tendenser kan også informere dig om skiftet i folks interesser over tid, hvilket er en fantastisk måde at forudsige, hvad der er næste. Hvis du samler data nok og spiller smart, kan du nemt oprette stedsegrønt indhold, der fungerer i dag og i fremtiden.

11. Opbevar bogmærker

10 WordPress-ressourcer, du har brug for at bogmærke lige nu

Inspiration bor overalt, og en artikel om udforskning af rummet kan tænde dit geni lige så let som et spændende post inden for din branche. Hver gang du finder nogle oplysninger, der kan være nyttige på en fremtidig dato, er det fornuftigt at gemme et bogmærke.

Browsere giver dig mulighed for at segmentere dine bogmærker, hvilket betyder, at du kan have flere mapper til dine forskellige behov. Den eneste ulempe med bogmærker er, at det hele kan blive rodet, når de går i stå. Plus du bliver nødt til at fortsætte med at grave dybt bare for at finde en artikel.

Den største pro, selvfølgelig, er at du har en udvidelse pool af blogideer til enhver tid. Dette betyder, at du kun har brug for en alvorlig mængde af kaffe stimulanter til at skrive det ekstra post, du har brug for for at holde hjulene i sving.

12. Lev lidt

Off-site-aktiviteter til at vokse dit WordPress-websted

Og med dette mener vi simpelthen at gå væk fra den darn skærm et øjeblik. Livet er for at leve, ikke leve uanstrengt, hvis Jay-Z’s ord er noget at gå forbi. Du skal give slip lidt og bare være det. Nyd en kop kaffe med en ven, gå på en film eller stå på ski med din familie – bare gør noget andet end at skrive.

Du er enig i at forfatterens blok rammer hårdest, når du er udbrændt. Når du ikke har nogen idé om, hvad du skal gøre med den tomme side, der stirrer tilbage på dig, forsvinder alle andre blogideer simpelthen i tynd luft. Poof, ligesom det. Det er på disse tidspunkter, du har brug for at indse, at du ikke er en del af livet, men selve livet.

Gå med et frisk pust i luften, rejse lidt, læs noget, forkæl dig med en hobby, tilbring tid med de mennesker, du elsker – bare gør hvad som helst for at give dig selv en meget tiltrængt pause. Stakkels dig, du kan sandsynligvis ikke komme med en idé om at redde dit eget liv på grund af al den vægt på dine skuldre. Spil lidt eller vær stum.

14. Lav en idéliste

25+ tip til WordPress Blogging-fagfolk

Dette er brødet til smøret, der er ovenstående punkt. At gemme bogmærker er bestemt ikke alles kop te. Desuden har du brug for en browser for at gemme dine bogmærker. Men som vi allerede har nævnt, kan du finde inspiration overalt.

En god blogidee kunne slå til på ulige tidspunkter, og du tror måske bare, at den er forpligtet til din rystende menneskelige hukommelse i alle evigheder. Venligst narre ikke dig selv kammerat, har en notesblok klar til at notere ideer. Hvis du hader papir, hvad med apps som f.eks Evernote?

Glem inspiration, der snigede på dig hver gang, vidste du, at du rent faktisk kan narre dit sind til at generere ideer som urværk? Ja, det kan du faktisk også. Tag et stykke papir ud, og skriv 10 blogideer ned fra toppen af ​​dit hoved. Kast det stykke væk, og lav en anden liste på ti. Gentag dagligt.

15. Stjæl aldrig, lån

30 WordPress-fagfolk, der skal følges på Twitter

Besøg populære blogs i din branche, følg dem på sociale medier og se, hvad der er varmt. Populære blogs har normalt hold af forfattere, der kommer med ideer regelmæssigt. Populære blogs har også gode redaktionelle teams, og hele shebang, hvilket betyder, at det meste af arbejdet allerede er gjort for dig.

Du kan samle nogle af de bedste ideer fra populære blogs inden for din niche. Det er dit job at skabe frisk og originalt indhold ud fra de nævnte ideer, ellers ville du stjæle en andens arbejde. Du kan helt sikkert finde motivation, eller endda et lidt anderledes tag på et populært emne på enhver blog.

Lån ideerne og opbyg dit eget arbejde omkring emnerne. Bare stjæl ikke indholdet, fordi det kan betyde, at den bitre ende af loven og lignende af Google. Når alt kommer til alt, hvorfor genfinde hjulet igen?

16. Organiser konkurrencer og Giveaways

Udvid din målgruppe med konkurrencer om WordPress

Åh, freeloader i hver enkelt af os. Gud, vi laver alle slags ting for gratis ting. Men hvis der er noget vi elsker lige så meget som freebies, er det chancen for at smide i en konkurrence af typen. Vi er ret konkurrerende arter, ikke? Men det er sandsynligvis bare Moder Natur, der har sin måde.

Under alle omstændigheder har jeg haft chancen for at deltage i et par udsendelser og konkurrencer, og resultaterne var fantastiske hver eneste gang. Til at begynde med sørger de for gode blogidéer, konkurrencer og gaver, da alt hvad du behøver er noget at give væk.

Når din brønd med ideer løber tør, kan du altid stole på konkurrencer og udsendelser som pick-me-up slags stillinger. De klarer sig ganske godt, hvad angår trafik og blygeneration, og i betragtning af at du ikke behøver at holde dig ope hele natten for at oprette en konkurrence eller en gave til din blog, kan vi sige, at du er alle gode venner.

Over til dig…

Jeg fornærmer ikke din intelligens ved at fremsætte påstande, at dette er en komplet guide til, hvordan du kommer frem til gode blogidéer. Vi kan ikke tilbagevise, at der er så mange tilgange, som der er mennesker på denne planet, hvilket betyder, at der stadig er masser af plads til at vokse denne liste.

Inden du går, vil du huske at dele, hvordan du genererer gode blogideer til dit WordPress-sted? Hvilke værktøjer, hvis nogen, bruger du, og hvilket tip resonerer mest med dig? På forhånd tak og alle de bedste neglere alle de bedste blogideer ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector