Sådan sikkerhedskopieres dit WordPress-sted (manuelt eller via plugins)

Sådan sikkerhedskopieres WordPress

Har du nogensinde mistet dit WordPress-sted? Eller har du lige mistet dit WordPress-sted? Måske blev du offer for en ondsindet hacker. Måske er dit websted lige ødelagt efter installation af et defekt plugin, tema eller tilføjelse. Måske din hosting mislykkedes – den dårlige hund spiste serveren. Det er skræmmende, ikke? Nej, ikke hunden; mister dit websted. Og du kan blive batsh * t skør, hvis du ikke ved hvad du skal gøre for at gendanne dit elskede WordPress-sted til sin tidligere herlighed.


Nå, gæt hvad: Du behøver ikke at svede én bit med en pålidelig backup-løsning på plads. Alt hvad du skal gøre er at trykke på gendannelsesknappen, og Viola! – du er tilbage og kører. Se hvad jeg gjorde der?

I dette indlæg lærer du, at det er ekstremt let at tage backup af dit WordPress-sted. Du lærer at oprette fulde sikkerhedskopier af din WordPress-baserede virksomhed, så du kan hvile let, især når det onde sker. Tag en pen og noget papir, og gør dig klar til at eje WordPress-sikkerhedskopier som en boss. Parat? Fantastisk, lad os få bolden til at rulle.

Hvorfor du skal holde sikkerhedskopier af dit WordPress-websted

Før vi kom til de mere saftige detaljer, var jeg forvirret over denne backup-forretning for ikke længe siden. Jeg havde ingen idé om, hvad i al verden sikkerhedskopiering af et websted handlede om. Heck, jeg havde ingen idé om, hvordan man opretter fuld sikkerhedskopiering af mit WordPress-sted, indtil omstændighederne tvang min hånd. Jeg var nødt til at lære, efter at jeg blev hacket, og lære, at jeg gjorde det.

Som nybegynder er du så forvirret som jeg var. Så her er et par hurtige spørgsmål og svar.

Hvad er en sikkerhedskopi?

Svaret er ret simpelt. En sikkerhedskopi er simpelthen en kopi af dit websted, som du kan geninstallere (gendanne), hvis noget går galt. Det er en fejlsikker, forsigtighedsforanstaltning, der sparer dig for meget unødig stress. Det er som en forsikringspolice, der beskytter al den indsats, tid og penge, du har investeret i dit WordPress-websted.

Hvad inkluderer en sikkerhedskopi?

Nu, for at give dig et klarere billede, vil jeg undersøge yderligere, hvad der udgør en fullWordPress-sikkerhedskopi. Dit WordPress-websted er lavet af to komponenter, hvoraf den første er webstedsfiler dvs. tema / plugin-filer, scripts, medier osv., der udgør strukturen på dit websted og giver funktionalitet. Så har vi en MySQL-database der gemmer dine blogindlæg, kommentarer og de indstillinger, du angiver i dit WordPress admin-område.

Hvorfor skal jeg sikkerhedskopiere mit websted?

Et flertal af billige webhostere vil tale om at tilbyde sikkerhedskopier, men alt hvad de gør er kun at tage backup af din MySQL-database, hvis de overhovedet sikkerhedskopierer noget. De sikkerhedskopierer ikke dine filer, hvilket betyder, at du ikke kan gendanne ændringer, du foretager til dit tema, for eksempel, hvis det er beskadiget. Det er også meget besværet, der anmoder om en kopi af dit websted fra deres sikkerhedskopier, så det er bare bedst at sikkerhedskopiere dit websted på egen hånd. Du ved bare for at sikre, at alt er sikkert.

Den fulde sikkerhedskopi, vi hjælper dig med at opbygge her, vil tage sig af dine filer såvel som din database. Dette betyder, at hvis du mister dit websted, skal du bare installere sikkerhedskopien igen, og dit arbejde er færdig. Lad os skabe fulde sikkerhedskopier af dit WordPress-websted ud af vejen.

Metode 1: Sikkerhedskopier WordPress gennem din hosting

Hosting Provider Managed Backups

Din første mulighed er blot at vælge et hostingfirma, der gennemfører fulde, daglige sikkerhedskopier af dit WordPress-sted. F.eks. Tilbyder WP Engine Managed WordPress-hosting automatisk daglig backup af alle jeres kerne WordPress-filer, temaer og plugins og din database (inklusive alle dine medier). Desuden kan du starte dine egne sikkerhedskopier på ethvert tidspunkt (som før en større WordPress-opdatering, eller når du ændrer temaer).

Hvis du vil tage din hostingudbyder administrerede sikkerhedskopier til næste niveau, skal du logge ind fra tid til anden og downloade din egen zip-filkopi for at beholde din egen harddisk. Du kan aldrig være for sikker.

Metode 2: Sikkerhedskopier WordPress manuelt

Dit WordPress-bibliotek indeholder undermapper f.eks. wp-indhold, wp-inkluderer osv. og filer f.eks. wp-config.php, tema- og plugin-filer osv. krævet af dit WordPress-sted. Wp-indholdsmappen indeholder alle dine temaer, plugins, cache og uploads blandt andet. Du har ikke råd til at miste disse data. Wp-admin bærer alle de filer, der kræves af dit WordPress admin-område, så du har ikke råd til at miste dette også. Mappen wp-inkluderer indeholder WordPress-kernefiler. Dette er den mappe, hvor alle de store WordPress-koder bor. Du ønsker bestemt ikke at miste denne kode.

Trin 1: Sikkerhedskopier dine WordPress-filer manuelt

For at oprette en kopi af dine WordPress-filer skal du blot downloade hele dit WordPress-bibliotek. Hvordan? Du kan logge ind på din server via cPanel eller ved hjælp af en SFTP program.

Backup via cPanel

Dette er så let at du kan gøre det i den tid det tager at brygge et krus kaffe. Her er proceduren:

 • Log ind på din webhost og naviger til cPanel. For de fleste webhosts er cPanel normalt den første side, du støder på, når du logger ind
 • Naviger til File Manager, som skal føre dig til din public_html eller Hjem vejviser
 • Herfra finder du bare dit WordPress-bibliotek. Dette er den mappe, du vil tage backup af
 • Desværre kan du ikke downloade WordPress-mappen i File Manager uden først at komprimere den. Vær dog ikke bekymret, at komprimering af en mappe behøver ikke være udfordrende
 • Klik på dit WordPress-bibliotek, og vælg Komprimere fra menulinjen. Alternativt kan du højreklikke på mappen og vælge Komprimere fra rullemenuen, der vises
 • Vælg komprimeringstype f.eks. ZIP, Tar, GZIP osv. Fra den dialogboks, der åbnes. Jeg går altid med et ZIP-arkiv
 • Så bare tryk på Komprimere fil (er) -knappen og vent til processen kører. Din server gemmer din komprimerede WordPress-mappe
 • Klik på arkivet, du lige har oprettet, og vælg Hent fra menuen. Alternativt kan du højreklikke på arkivet og vælge Hent.
 • Vælg en sikker placering på din harddisk, og gem din sikkerhedskopi
 • Og det er det!

Tip: Upload sikkerhedskopien til din Dropbox-konto, Google Drive, brænd den til en DVD / CD, e-mail den osv. – bare sørg for at have flere kopier for at sikre, at du ikke mister dit websted, hvis en af ​​sikkerhedskopien dør.

Hvis din webhost bruger et andet kontrolpanel, f.eks. vDeck, Plesk osv., du skal bare finde din File Manager og bare følge processen i.e. Find File Manager> Find dit WordPress-bibliotek> Komprimering> Download. Gentag regelmæssigt.

Backup via SFTP

Vi anbefaler at bruge en populær filhåndtering som f.eks FileZilla eller Transmit fordi de er lette og lette at bruge. Først skal du installere applikationen på din computer og hente dine SFTP-loginoplysninger fra din hosting-konto.

SFTP-login med Send

Log derefter på den valgte filhåndterer (vi bruger Send i dette eksempel) og indtast detaljerne for dit websted inklusive et kaldenavn, dit websteds url, dit unikke SFTP brugernavn og adgangskode, og skift portnummer til 2222.

SFTP Kopier og download filer

Når du er logget ind, skal du se alle dine WordPress-filer. Vælg blot alle dine filer, højreklik og vælg indstillingen “Download valgte elementer.” Når det er downloadet, skal du sørge for, at filerne er lynlåset, og give filen et mindeværdigt navn, som dagens dato.

Trin 2: Sikkerhedskopiér din WordPress-database manuelt

Nu hvor vi har en ny kopi af dine WordPress-filer, lad os tage backup af din WordPress-database, så vi kan have en fuld sikkerhedskopi, der kommer godt med den sproglige regnvejrsdag. Dette er også så let, at du sikkerhedskopierer dit websted, når som helst uden at svække sved.

Naviger bare til dit hostingpanel og find phpMyAdmin. Det er for brugere af cPanel-brugere, det vil være placeret under Databaseværktøjer:

hvordan-til-backup-din-wordpress-site-vælge-phpMyAdmin

Afhængig af din hosting kan det dog være placeret et andet sted. For eksempel kan WP Engine-brugere lokalisere deres phpMyAdmin fra hovedbrugerdashboardet ved at klikke på chevronikonet ved siden af ​​din installation (er):

WP Engine Access phpMyAdmin

Når du logger ind på phpMyAdmin, skal du se et hovedadministrationspanel:

phpMyAdmin hovedside

Vælg Databaser fane for at få vist dine databaser. Hvis du installerede dit WordPress-websted ved hjælp af tredjepartsplatforme som Softaculous eller Mojo Marketplace, har du muligvis ingen idé om, hvilken database du skal arbejde med. Hvad skal man gøre?

Fra din File Manager skal du navigere til dit WordPress-bibliotek og finde filen wp-config.php. Højreklik på filen, og vælg visning. I det vindue, der åbnes, vil du finde denne linje:

definere ('DB_NAME', 'database_name');

Dit databasenavn er den værdi, der er indeholdt i det andet sæt med enkelt anførselstegn, som er ‘database_navn’ i vores eksempel ovenfor. Bevæbnet med denne info, find din database i phpMyAdmin. Klik på databasen for at åbne den. Du skal se noget som:

phpMyAdmin-databaseeksempel

Vælg alle de tabeller, du gerne vil tage backup af ved at markere afkrydsningsfelterne. Klik på “Kontroller alt” nederst for at vælge alt på én gang. Når du har valgt tabellerne, skal du klikke på Eksport fane. Vælg eksportmetode, og indstil format til SQL:

Eksporter din phpMyAdmin-database

Klik på Gå -knappen, og gem din database i en sikker mappe på din pc. Husk at gemme kopier på de samme placeringer, som du gemte kopier af dine WordPress-filer. Det er det, du har nu en fuld sikkerhedskopi af dit WordPress-sted!

Brug af en anden opsætning? Hvis din vært ikke leverer cPanel, så tjek dette WordPress backup-post ved Codex.

Tip: Opret regelmæssige sikkerhedskopier afhængigt af hyppigheden af ​​udstationering til dit WordPress-sted. Hvis du poster 50+ indlæg om dagen, skal du oprette sikkerhedskopier mere regelmæssigt end den fyr, der poster en gang om måneden. Bortset fra det, kan du overveje at kontrollere, om din webhost tilbyder en pålidelig backup-løsning.

Gå videre, lad os automatisere WordPress-sikkerhedskopier ved hjælp af et par smarte WordPress-backup-plugins. Jeg er alt sammen til manuelle sikkerhedskopieringer, for på den måde har du fuld kontrol. Alligevel er her en håndfuld store backup WordPress-plugins, du kan bruge til at automatisere processen.

Metode 3: Sikkerhedskopier WordPress automatisk med plugins

WordPress-backup-plugins tilføjer elementets lethed til at oprette pålidelige sikkerhedskopier til dit WordPress-sted. Alt hvad du skal gøre er at installere dit foretrukne WordPress-backup-plugin, konfigurere et par indstillinger, og du er god.

VaultPress Premium Backups af Automattic

VaultPress til WordPress

VaultPress blev oprettet af Automattic for at gøre sikkerhedskopiering og sikring af dit websted let. VaultPress tager automatisk daglige sikkerhedskopier af dit websted, der er gemt sikkert offsite. Og at bruge dem til at gendanne dit websted er så let som at logge ind på din konto og klikke på en knap.

Andre funktioner, som VaultPress tilbyder, inkluderer duplikering og migrering af websteder (skal elske de fulde sikkerhedskopier), malware- og virusscanning, automatiseret filreparation og endda spamforsvar. Fra kl 39 dollar om året som en del af JetPack Personal er dette en meget overkommelig sikkerhedstilfælde værd at investere i.

BackupBuddy Premium WordPress Plugin

BackupBuddy WordPress Backup Plugin

Info & DownloadSe demoen

Det andet premium WordPress-backup-plugin på vores liste i dag er BackupBuddy af iThemes. Du kan bruge plugin til at oprette sikkerhedskopi af fuld database og filer og / eller flytte dit websted til en anden server let.

Du kan sikkerhedskopiere dit websted til din harddisk og en række eksterne lagringstjenester, herunder Amazon Web Services, Rackspace, e-mail, FTP, Dropbox og BackupBuddy Stash blandt andre.

Planlæg WordPress-sikkerhedskopier med BackupBuddy, mens du er på farten og nyd en sikkerhedskopieringstjeneste som ingen anden. Priser starter kl $ 80 per år for en enkelt site-licens, skønt iThemes også tilbyder en levetid Guld-pakke til et engangsgebyr på $ 297, som tilbyder ubegrænset brug af plugin, hvilket gør det en god pasform for virksomheder.

Duplicator gratis WordPress-plugin

Duplicator gratis WordPress-plugin

Med over 1 million aktive installationer er Duplicator mere end dit typiske backup-plugin. Duplicator hjælper dig primært med at klone eller migrere dit websted til et andet sted. Denne hovedfunktion gør det til en kraftfuld backup-løsning.

Selvom det ikke tillader dig at planlægge sikkerhedskopier, dumpes den automatisk din database til en SQL-fil og gemmer den i et ZIP-arkiv sammen med dine WordPress-filer. Derefter opretter den en speciel PHP-fil, der lader dig nemt geninstallere sikkerhedskopien. Upload bare ZIP-arkivet og PHP-filen til din server, og resten er let arbejde. Ønsker mere? Checkout Duplicator Pro, som tilføjer flere funktioner, herunder sikkerhedskopier af skemaer, link til cloud-opbevaring, e-mail-meddelelser, pro-support og mere.

BackWPup gratis WordPress-plugin

BackWPup gratis WordPress-plugin

BackWPup er et populært WordPress-backup-plugin, der hjælper dig med at oprette komplette sikkerhedskopier af dit WordPress-sted, og gemme det samme på en ekstern placering som Dropbox, Amazon S3, FTP, RackSpace Cloud og mange flere.

Du kan planlægge fuld sikkerhedskopiering, hvilket betyder, at hele dit WordPress-sted, filer og alt sammen altid er sikkert. Yderligere kan du tjekke / reparere og optimere din database, og hvis du har brug for mere juice, kan du gå til pro-versionen.

UpdraftPlus Backup og gendannelse Gratis WordPress Plugin

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

Et af de højest rangerede WordPress-backup-plugin, UpdraftPlus tilføjer sjov og lethed til sikkerhedskopiering af dit WordPress-sted. Med en række søde funktioner, herunder sikkerhedskopier til Amazon S3, Google Drive, FTP, Dropbox, e-mail og andre lagringsmuligheder, hurtig gendannelse, planlægning, duplikering af websteder, kapacitet til at opdele store sider i flere arkiver, og så meget mere, kan du ‘ t gå galt med UpdraftPlus (og udviklerne tilbyder også en pro-version, der pakker en ganske god punch, hvis du leder efter flere funktioner).

Relaterede ressourcer

Leder du efter at lære mere om sikkerhedskopiering af dit WordPress-sted? Vi fandt disse ekstra til din fornøjelse:

 • Sikkerhedskopier WordPress til Cloud med BackWPup
 • 10 WordPress-backup-historier, der kunne dræbe dit websted
 • Bedste BackUp-plugins til WordPress-websteder
 • BackupBuddy WordPress Backup Plugin
 • Sådan testes WordPress Site Backups

I slutningen af ​​dagen er det at have en pålidelig sikkerhedskopi-løsning den bedste ting, du kan gøre for din WordPress-baserede virksomhed. Alt kan ske når som helst, men med sikkerhedskopier på plads, vil du undgå uønsket stress. Bare tryk på gendannelse, og du er tilbage på banen.

Vi dækkede vores metoder, men hvordan sikkerhedskopierer du dit WordPress-sted? Hvilken er din foretrukne WordPress backup-plugin eller -tjeneste? Del venligst med os i kommentarerne. Vi ses!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector