Sådan rettes WordPress ødelagte links på dit websted

Sådan rettes WordPress ødelagte links på dit websted

Skæve damer og herrer. Lad os udfylde disse krus og tale om ødelagte WordPress-links; en torn, der svirrer lige så meget som WordPress-spam. Men lad dig ikke bære med her, i dag vil vi fokusere fuldstændigt på, hvordan du finder og retter ødelagte links, der plager dit WordPress-websted.


Også kendt som døde links (hvem der kommer frem til disse udtryk), WordPress ødelagte links er så dårlige som de lyder. Til at begynde med, vil døde links dukke op takket være et antal eller årsager, så der er ingen klar måde at præcisere årsagen på. For det andet og vigtigere er, at knuste links i WordPress har uheldige virkninger på dit WordPress-sted.

Men hvad udgør egentlig et brudt link? Et brudt link er 1) ethvert link, der fører til en ikke-eksisterende ressource, og 2) et forkert placeret link, der fører til en 404-fejlside, eller en hvilken som helst anden side bortset fra den tilsigtede side. Med andre ord fører brudt link dig og dine læsere intet sted.

Årsager til WordPress ødelagte links

Hvis din statswidget viser, at brugere ender på en 404-fejlside, når de klikker på et link på dit websted, spiser ødelagte links din virksomhed indefra og ud. Alligevel husker du ikke at have taget ressourcer ned (lydfiler, videofiler, billeder, dokumenter, indlæg, sider osv.) Eller gjort noget andet, der kunne føre til 404 fejl. Så hvordan kunne det være, at du har døde links, der messer tingene sammen for dig?

Bliv rolig, WordPress ødelagte links giver det til iværksættere venstre, højre og center hele dagen lang. Det er sandt, at du ikke er alene, men tingene lyser op på et minut. WordPress ødelagte links ramte på grund af en række grunde, såsom:

 • En nylig flytning til en ny vært var ikke så succesrig, som du forestillede dig
 • Du linkede til en tredjepartsressource, og sagde tredjepart fjernede den eller ændrede sin URL
 • Måske har du ændret URL’en til et gammelt indlæg, men glemte at opdatere alle sider og indlæg, der linker til indlægget
 • Nogle dårlige fyre afskrækkede dig
 • Ny forretningsstrategi involverede ændring af dit domænenavn
 • Da at fejle er menneske, har du forkert stavet et link f.eks. du har udeladt et brev eller http: // del af et link
 • Kommentatorer efterlod links, der fører intet sted
 • Din vært har usædvanlige firewall-indstillinger, fordi … ja … nogle værter spiller groft
 • Overførte du fra Blogger til WordPress, og dine permalinks blev ændret? Dette sker forresten meget
 • Hvis du glemte at rette links efter konvertering af dit websted fra HTML til WordPress, har du ødelagte links
 • Et tredjepartswebsted, som du linker til, er offline, fordi ejeren ikke har betalt for hosting eller har lukket døre

Phew, hvad en liste, og selvom det er forkert at antage, ville jeg antage, at der er flere. Vær ikke bekymret, hvis dit er et isoleret tilfælde af ødelagte WordPress-links; de løsninger, vi tilbyder på et sekund, skal tage sig af dine onde en gang for alle. Men lad os først tage en selfie gå videre til de effekter, som døde links har på dit WordPress-sted.

Effekter af WordPress ødelagte links

Effekter af ødelagte links

Der er mange måder, hvor ødelagte links kan have negativ indflydelse på dit websted, men her er et par af de mest bekymrende for dig at overveje.

Dårlig brugeroplevelse

Ingen har lyst til at lande på den frygtede 404-fejlside. Hvis du ikke vidste det, er de fleste brugere uvillige til at holde sig rundt på dit websted, hvis de ikke kan finde det, som de kom til. En smart 404-fejlside lindrer problemet, men til en vis grad.

Det bedste er at reparere ødelagte links for at sikre, at læserne ikke ender på din 404-fejlside til at begynde med. Når alt kommer til alt skaber dårlig brugeroplevelse blandt andet et dårligt omdømme.

Mistet trafik

For online-forretning er trafik som blodet, der flyder i dine årer. Det er en dyrebar vare, uden hvilken dit websted skrumper og dør. Uden trafik er dit websted lige så ubrugeligt som brystvorter på en brystplade (hej, GOT fans). Når det er sagt, skal du håndtere trafik delikat, ellers vil din brønd tørre op.

En sund linkprofil er nøjagtigt hvad du har brug for for at flytte trafik fra erhvervelse til konvertering. Hvis der kommer ødelagte links mellem dig og dine læsere, mister du sidstnævnte, og din sundhed flyver ud af vinduet. Du mister numrene, og det vil skade hårdt.

At have et ødelagt link smæk midt i din salgstragt forstyrrer trafikstrømmen, hvilket introducerer os til vores næste punkt.

Tabt indtægt

Her er en hypotetisk situation at kortlægge. Dit websted har det rigtig godt. Din WordPress-markedsføringstaktik lønner sig, og ved analyse trækker du numrene fra de rigtige kilder. Med andre ord trækker du målrettet trafik; den slags mennesker, der køber.

Der er dog et problem. Dine konverteringsfrekvenser sutter bigtime. Noget dræner dine marketing dollars og indsats. Du har en A-1-præstation, så langt trafik går, men den monetære belønning suger livet ud af dig. Det er deprimerende.

Som sådan var det, du kører en webstedsrevision og til din ængstelse har du ødelagte links, der peger på dine produkter, hvilket betyder, at dine kunder går af, længe før du kan indbetale. Din konkurrent smiler hele vejen til banken, og du ‘ igen sidder fast i en finansiel kvagmyr.

Måske er dette ikke tilfældet. Du har udgående links, der peger på dit tilknyttede program, og ting går godt, indtil tilknyttet udbyder ændrer taktik, eller i tilfælde af en markedsplads falder produktleverandøren ud. Men du ved ikke det, så du ender med at miste en masse penge.

Det kunne ske med dig, ligesom det skete med ven Ray:

{Nogle} tilknyttede udbydere er lidt luske, idet når produktleverandøren falder ud og ikke længere bruger dem, {omdirigerer de al denne trafik til deres startside}. Derfor fandt jeg på en rapport, at et “død link”, der VAR at klikke igennem til et produkt, blev vendt til den tilknyttede udbyders hovedside (nu ikke relateret) – derfor {koster mig over 2830 klik!} Det har mistet salget for mig. Lad os sige, at salget {konvertering} var 1%, det er 20 til 30 tabte salg. – Ray, som det ses på Broken Link Checker WordPress Link: Fix Broken Links & omdirigeringer – ShoutMeLoud

Bemærk: Redigeringer i seler lavet af forfatter.

Behøver jeg sige mere? Fix dem ødelagte links.

Dårlig SEO-profil

Det er nemt at placere højt i søgemaskiner, forudsat at du gør alle de rigtige ting. Dette betyder, at gøre alt, hvad Google anbefaler, og gøre det af bogen; ingen lureri.

Selvom Google ikke giver et halt om 404 fejlsider, overvejer de stadig brugeroplevelse af en rangliste. Hvis du tilbyder en fantastisk brugeroplevelse, hjælper det “… med at sikre, at besøgende på dit websted opfatter det positivt, opmuntrer til deling, bogmærkning, tilbagevendende besøg og indgående links – alle signaler, der siver ned til søgemaskinerne og bidrager til høj placering.”

Ødelagte links, drenge og piger, er dårlige for brugeroplevelsen, hvilket betyder, at de er lige så dårlige for din SEO-profil.

For det andet gennemsøger Google-edderkopper dit websted og følger linkene for at indeksere mere af dit indhold. Hvis dit indhold er stort (en anden SEO-rankingmetri), belønner Google dig med en bedre rangering. Hvis Google ikke kan indeksere dit indhold, fordi døde links stopper edderkopper døde i deres spor, gæt hvad der sker med din rang?

Ødelagte links tanker dine SEO placeringer, som koger ned til lav trafik, der resulterer i tabte indtægter, hvilket i sidste ende fører til migræne, og du får min drift.

Nu hvor du kan fortælle, at WordPress ødelagte links er dårlige for erhvervslivet, er du motiveret til at ordne dem? Godt, lad os grave dig ind.

Sådan rettes WordPress ødelagte links

Tilgængelig for dig er en række måder at finde og rette WordPress ødelagte links nemt og hurtigt. Vi kategoriserer disse måder som:

 • Brudte link Checker-plugins
 • Link Checker Services
 • Andre linkchecker-værktøjer

Vi vil dække et par muligheder i hver af disse kategorier, da alt hvad du behøver er Broken Link Checker-plugin. Det er 100% og ganske imponerende af mange standarder.

Lad os starte med WordPress ødelagte links plugins.

WordPress Broken Link-plugins

Disclaimer: Der er blevet talt meget om ødelagte link-plugins, der dræner serverressourcer. Som et resultat blokerer nogle værter nogle af plugins. Hvis du bemærker markante ydeevne, når du bruger et af disse plugins, skal du deaktivere plugin efter fastsættelse af dine ødelagte links. Faktisk skal du kun aktivere plugin, når du har brug for at tjekke dit WordPress-sted for ødelagte links.

Med det ubehagelige ude af vejen, her er nogle af de bedste WordPress ødelagte link-plugins, der nogensinde har nået weberne.

Brudt link Checker

Brudt link Checker

Med over 400 000 aktive installationer og en stjerneklassificering på 4.10 / 5.00 er dette plugin uden tvivl en af ​​de førende brækkede linkcheckere til WordPress.

Vladimir Prelovac og Janis Elsts byggede Broken Link Cheker, der kontrollerer “… dine indlæg, kommentarer og andet indhold for ødelagte links og manglende billeder og giver dig besked, hvis der findes nogen.” Jeh, det er så enkelt.

Dette plugin kombinerer dine indlæg, sider, blogroll, kommentarer og brugerdefinerede felter til ødelagte links og giver dig besked via WP Admin Dashboard eller e-mail. Du kan forhindre søgemaskiner i at følge ødelagte links og vise døde links forskelligt i dine indlæg for ikke at forvirre læserne.

Broken Link Checker er meget konfigurerbar, hvilket betyder, at du kan filtrere links efter URL, forankringstekst og så videre. Hvis plugin opdager ødelagte links, kan du rette dem direkte fra pluginsiden. Vi skraber bare overfladen her fyre, da dette plugin kommer med mange flere funktioner.

WP Broken Link Status Checker

Broken Link Status Checker

Numero dos går til WP Broken Link Status Checker af SeedPlugins sammen med Pau Iglesias. Det trækker en vis vægt, så langt det at identificere ødelagte links går, men det suger så langt som at fastgøre linkrot.

Jeg siger dette, fordi du skal besøge det berørte indlæg / side bare for at redigere eller fjerne det døde link. Det eller du kan bare papirkurven linket, som er slags subjektivt. Bortset fra det er dette ødelagte link WordPress-plugin let at installere, konfigurere og scoringer godt i vurderingsafdelingen.

Administratoren har muligheder for at tilpasse hver scanning, og du kan se resultaterne på pluginsiden eller via e-mail. Du kan selvfølgelig få flere funktioner med WP Link Status Pro-versionen ($ 20 dollars).

Link Checker

Link Checker

Til at begynde med kan du ikke bruge dette plugin i et lokalt udviklingsmiljø, som ikke er afkølet. Dette betyder, at udvikleren bruger en ekstern server til at kontrollere ødelagte links på dit websted. Han siger, at der ikke er uploadet følsomme oplysninger til serveren, men hvad er dine tanker om dette?

Den gratis version giver dig mulighed for at kontrollere de første 500 links, hvilket er begrænsende, da vi har gratis muligheder uden grænser. Du har brug for en pro-version for at kontrollere ud over 500 links.

På den anden side er der lidt serverbelastning, hvilket er en god ting. Det er simpelt at konfigurere, fungerer ud af boksen, men jeg bemærkede et let sammenstød med Broken Link Checker. Det spiller dog sammen med andre plugins. Pro-versionen giver dig mulighed for at planlægge scanninger blandt andet. Det har en overklassificering på 3,70 / 5,00 og over 2 000 aktive installationer.

Samlet set Brudt link Checker plugin gør det for mig.

Link Checker Services

Mens WordPress ødelagte link-plugins hjælper dig med at identificere og løse ødelagte links, hjælper linkchecker-tjenester kun med det førstnævnte. Det er bedre end intet, ikke? Den eneste ulempe er, at du bliver nødt til at rette WordPress ødelagte links manuelt (smertefuldt) eller ved hjælp af plugins.

Ser du, at du stadig har brug for et plugin, som igen, Broken Link Checker, vil jeg sammenfatte det næste afsnit, hvis du gerne vil tjekke nogle af disse tjenester. Del? godt.

Tredjeparts linkchecker-tjenester inkluderer:

 • W3C Link Checker – Denne linkchecker viser dig alle døde links, deres statuskode (f.eks. 404, 403, 301 osv.) Og det foreslåede handlingsforløb.
 • Googles webmasterværktøjer – Dette er et godt værktøj til at kontrollere ikke kun ødelagte links, men også andre webstedsfejl. Du skal udlevere det til Google, for disse fyre tilbyder dig en masse information om dine ødelagte links blandt andre fejl. De vil endda kategorisere fejlene og tilbyde dig saftige detaljer, f.eks. Når de ødelagte links først blev fundet.
 • Online Broken Link Check – Dette er et grundlæggende online værktøj, der kommer godt med, hvis du har brug for at scanne et stort websted. Det tager tid, og den gratis version giver dig mulighed for at scanne op til 3000 sider. Dertil kommer, at du har brug for den betalte version for at kontrollere links i dokumenter (PDF, DOC, XLS osv.) Og billeder, som er en slags bummer.

Fixing af WordPress ødelagte links

Med alle værktøjer i det foregående afsnit skal du fange døde links længe før de skaber ødelæggelse på dit WordPress-sted. Alt hvad du skal gøre er at omskrive, udskifte eller fjerne de døde links.

Ovennævnte tre handlinger kan dog medføre betydelige tab i trafikken, især hvis du fastlægger links, der peger på interne indlæg / sider. For eksempel, hvis du genopbygger dit websted fra bunden, køber et nyt domæne eller ændrer indlæg / sideslug, vil du forstyrre dit linkmønster. Et bedre alternativ ville være at omdirigere gamle links til nye. På denne måde kan du bevare trafik og SEO-juice.

Stadig med hensyn til at reparere links kan et andet websted muligvis linke forkert til dit domæne, hvilket betyder, at besøgende, der følger dette link, ikke finder dig. Bare kontakt udgiveren for at få dette løst. Du kan også omdirigere det forkerte link til en anden side, men det er emnet for en anden dag.

Hvis de på den anden side linker til et indlæg eller en side forkert (men ikke gemmer domænedelen), vil læsere, der følger dette link, lande på din 404-fejlside. Du har to muligheder her: Du kan enten opbygge en imponerende 404-fejlside for at fange læserne eller omdirigere denne trafik andre steder.

Når vi deler måder …

Reparation af ødelagte links i WordPress giver bedre brugeroplevelse og trafik, som begge oversætter til bedre konverteringer.

Du kan finde og rette døde links ved hjælp af en af ​​de metoder og værktøjer, der er foreslået i dette indlæg. Hvis du vil forkæle mig, har jeg rod til Brudt link Checker når som helst på dagen.

Vi håber, at dette indlæg hjælper dig med at ordne ødelagte links på dit WordPress-sted. Hvis du er interesseret i andre metoder og værktøjer, skal du dele frit i kommentarafsnittet nedenfor. Her er et sundere sted. Skål!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map