Sådan repræsenteres du i WordPress Community

Onlineetikette er en stor aftale. Dette er noget, der gælder for alle brancher, men da WordPress-bloggere og -udviklere lever deres online, er det noget de virkelig nødt til at være opmærksom på. Når alt kommer til alt, hvordan du opfører dig i offentlige fora kan direkte påvirke dit omdømme og din evne til at erhverve nye kunder.


Derfor har jeg selvfølgelig ønsket at tage noget tid her for at tale om, hvordan du korrekt repræsenterer dig selv online, men med en særlig vægt på, hvad du skal huske som WordPress-udvikler og / eller bruger.

At engagere sig i blogkommentarer

Et af de bedste steder at kommunikere med andre mennesker er på dit websted selv i afsnittet om blogkommentarer. Ikke kun er dette en fantastisk måde at vise lidt mere af din personlighed på, men det er også fremragende til at vise, at du er åben for feedback og virkelig ønsker at høre, hvad dine læsere har at sige.

wordpress-kommentarer-etikette

Der er et par ting, du skal huske på, og som vedrører folk, der ønsker at opbygge et ry i WordPress-samfundet:

 • Vær sikker på, at du kender dine ting. Ved at deltage i WordPress-samfundet er der en antagelse om, at du ved, hvad du taler om. Derfor er det virkelig vigtigt at repræsentere dig selv og dit videniveau nøjagtigt. Og når du siger, at du er åben for feedback, mener det. For hvis du laver en fejl, ringer folk dig til det. Det vil ske.
 • Hvis du stiller spørgsmål, kan du forvente svar. Jeg har en tendens til at afslutte mine blogindlæg med et spørgsmål for at tilskynde til diskussion i kommentarfeltet. Jeg gør det med at vide, at der er muligheden for, at jeg får negative kommentarer eller kritik. Når du lægger dig selv derude online, er det bare navnet på spillet, så du skal være forberedt på det.
 • Vær nådig, når du modtager kritik. Igen, det vil helt sikkert ske på et tidspunkt, så sørg for at acceptere det positivt. At slå ud på folk, der kritiserer dig, får dig ikke nogen venner i denne forretning – eller enhver virksomhed, virkelig.
 • Svar til alle. Selvfølgelig taler jeg ikke om trold eller folk, der prøver åbenlyst at få din ire op. Du skal snarere svare på kommentarer, der er efterladt af enhver, der er oprigtig – selv hvis han eller hun siger noget negativt om det, du skrev. Dette er dobbelt vigtigt, hvis en læser påpeger en fejl. Emner relateret til WordPress-udvikling er ret tekniske. Fejl kan forårsage store problemer, så vær modtagelig for feedback og indrøm fejl, når det er relevant.
 • Udsigt til lumsk spam. Et stigende problem på blogs generelt er ikke-bot-genereret spam. Der er mange plugins til at bekæmpe bot-genereret spam som Akismet og Jetpack. Men det er meget sværere at automatisk filtrere brugergenereret spam. Vær opmærksom på, hvad folk siger, og vær opmærksom på kun at godkende de kommentarer, der ser ud til at være 100% legitime.

At engagere sig på sociale medier

wordpress-social-ettiquette

Uanset om du arbejder som WordPress-udvikler eller blot bruger CMS til dit websted, er det vigtigt at være aktiv på sociale medier. Hvorfor? Fordi dette er en af ​​de vigtigste måder, du kan føre trafik til dit websted. Men der er et par “regler”, du skal overholde med hensyn til adfærd:

 • Vælg et socialt mediehåndteringsværktøj. Selvom det ikke er direkte relateret til adfærd, vil det at vælge et godt socialt mediehåndteringsværktøj gøre det meget lettere for dig at se, når folk engagerer dig, så du kan reagere hurtigere. Grundlæggende holder det dine sociale konti organiseret, så du kan bruge mere tid på at tale med folk og mindre tid på at holde faner om, hvor diskussioner om dig sker.
 • Nå ud til eksperter. Der er mange WordPress-guruer på sociale medier, og hvis du vil udvide din rækkevidde, bliver du nødt til at engagere sig direkte med dem. Selvfølgelig vil du ikke være uhøflig eller åbenlyst salgsfremmende. Følg i stedet for, hvad disse eksperter siger, og deltag i diskussionen. Vær et menneske, og det alene kommer dig temmelig langt.
 • Del andres indhold. Dette er en social media marketing-teknik, der kaldes indholdskurat, og det er faktisk virkelig vigtigt for både at etablere dig selv som en ekspert inden for dit felt såvel som at fange opmærksomheden fra andre eksperter og dem, der er interesseret i WordPress.
 • Undgå offentlige sammenbrud. Dette gælder på tværs af enhver branche – medmindre du er i underholdning, antager jeg – men det er en god ide at holde dine sociale mediekonti fri for offentlige sammenbrud. Ikke kun formidler det et uprofessionelt udseende, det kan skade dit omdømme på lang sigt, især hvis din nedsmeltning handler om en tidligere klient eller et sådant. Hvis du ikke ønsker, at din nuværende liste over klienter skal vide om noget, skal du holde den væk fra sociale medier. Sådan er det.

WordPress Community Etikette

WordPress Community Forums

Selvom alt, hvad jeg har diskuteret indtil videre, direkte vedrører WordPress-samfundet som helhed, er der en faktisk dedikeret plads til WordPress-brugere og -udviklere på WordPress.org-fora. Mange andre sider derude har supportfora, hvor folk kan stille og besvare WordPress-relaterede spørgsmål, jeg ved, men jeg tror i dette tilfælde er det en god ide at gå til kilden.

Da så mange mennesker hyppigt fora hver dag, er oddsene gode for, at nogen har stillet et lignende spørgsmål før, hvis du har et problem. Og hvis du bare vil hjælpe med, ja, der er masser af WordPress newbies, der leder efter din indsigt! Et par tip til at engagere sig der:

 • Vær autoritativ. Det er en ting at svare på andres spørgsmål, men da enhver kan tilmelde sig og sende, er det vigtigt at sikre, at dine bemærkninger skiller sig ud. Må ikke stride eller overlade din viden over nogen. Lidt ydmyghed værdsættes. Angiv blot din oplevelse på en kontekstuel måde. Det vil resultere i, at dine indlæg bliver taget mere alvorligt.
 • Indrøm, når du har forkert. Laver en fejl? Intet problem. Undskyld, prøv at rette problemet og gå videre.
 • Vær taknemmelig. Hvis du er stoppet med noget, og en venlig person tilbyder hjælp, skal du sørge for at takke dem for at have taget sig tid til at besvare dit spørgsmål. Alle kan lide en holdspiller, og hvis du ønsker at opbygge et solidt omdømme i branchen, kan det at være konsekvent taknemmelig og hensynsfullt komme dig langt.

Mennesker, der er involveret i WordPress, er en lidenskabelig flok. De tager det alvorligt. Så du skal huske det, når du engagerer dig med dine medentusiaster og udviklere. Følelser kan løbe højt, når man beskæftiger sig med noget, som folk er så interesserede i. Folks levebrød er trods alt pakket ind i WordPress. Alligevel, hvis du modtager kritik og føler trangen til at blive involveret i et argument, så modstå! Det vil ikke gøre noget for at fremme dit omdømme og kan faktisk skade dig, hvis du ikke er forsigtig.

Alt dette bliver WordPress-samfundet et stort set indbydende sted. Eksperter og nybegynder strømmer rundt om denne platform, de elsker. Folk hjælper hinanden. Og da det er open source, er medlemmer af samfundet en reel chance for at hjælpe med at forme platformen i dens fremtidige inkarnationer. Hvilket – hvis du spørger mig – er ret cool.

Så har du nogen specielle regler, du gerne vil følge, når du samarbejder med WordPress-samfundet. Er disse regler forskellige for dig, mens du samtaler på de dedikerede fora, i blogkommentarer eller på sociale medier? Jeg ville meget gerne høre, hvad du synes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map