Sådan reduceres dit WordPress-websteds nedetid

Høj nedetid for dit WordPress-websted har katastrofale følger. Når folk klikker igennem til dit websted, ønsker de at kunne bruge det, men hvis det er offline, mister publikum hurtigt tålmodigheden. Så hvad kan du gøre for at reducere dit WordPress-websteds nedetid?


I denne artikel diskuterer vi, hvordan nedetid kan påvirke dit WordPress-websted negativt, og hvordan du kan overvåge din nedetid for at se, om det er et problem. Kritisk set skal vi se på, hvordan du kan forbedre din oppetid for at gøre dit websted så vellykket som muligt.

Hvorfor nedetid er dårligt for dit WordPress-websted

Sund fornuft siger, at du ikke ønsker, at dit websted skal være offline. Nedetid vil frustrere, forvirre og forstyrre dine potentielle besøgende. Når folk prøver at få adgang til dit websted, gør de det med et eller andet mål for øje, hvad enten det bliver underholdt, lærer noget nyt eller foretager et køb.

Hvis dit websted er offline, kan det koste dig returnerende besøgende, nye kundeemner, potentielle kunder og salg. Nedetid kan også betyde, at dit websted mister troværdighed hos dit publikum og inden for din branche. Et websted, der har problemer med nedetid, skildrer et billede af uprofessionelhed og ville ikke være et første valg for betalende klienter. Det vil bestemt ikke blive betragtet som en leder og autoritet inden for sit felt.

Den anden vigtigste grund til, at du ikke ønsker et problem med nedetid, er, at Google og de andre søgemaskiner ikke kan lide det. Regelmæssig download vil meget hurtigt begynde at påvirke din placering på deres resultatsider, og som vi alle ved, jo lavere du falder, jo mindre trafik får du. Derfor er det vigtigt, at du gør alt for at reducere dit WordPress-websteds nedetid.

Brug en overvågningsløsning til at spore nedetid

Den første ting, du har brug for, når du overvejer, hvordan du reducerer dit WordPress-websteds nedetid, er bare hvor meget dit websted er påvirket af dette problem. Det kan godt være langt mere, end du tror.

En måde at gøre dette på er at bruge en overvågningsløsning for at se, om og hvornår dit websted går offline. Her er et par muligheder for at måle dit WordPress-websteds nedetid.

Jet pakke

reducer dit WordPress-websteds nedetid

Jet pakke er et gratis WordPress-plugin, der har flere anvendelser og det er værd at installere på dit websted. En vigtig del af Jetpack er dens modul Overvåge, som kan hjælpe med at spore nedetid for dig.

Monitor kontrollerer dit websted hvert 5. minut for at se, at det er online. Hvis der går noget galt, vil Jetpack sende dig en e-mail for at fortælle dig, at dit websted er nede, og derefter igen, når det er tilbage og kører. Dette giver dig et nøjagtigt billede af, hvornår dit websted er offline, og hvor længe for hver gang.

Pingdom

Pingdom

Pingdom er en populær premium-løsning for dem, der ønsker lidt mere information om deres websteds ydeevne. Pingdom giver oppetidsovervågning, bruger 60+ sonde-servere fra hele verden til at teste dit websted op til hvert minut. Hvis noget bryder, advarer det straks dig.

Imidlertid mere imponerende tilbyder Pingdom analyser, der hjælper dig med at forstå grundårsagen til hvert problem med nedetid. Dette betyder, at du kan løse problemet og forhindre, at det gentager sig igen, hvilket resulterer i mere oppetid på lang sigt. Plus med Pingdom Real User Monitoring-plugin du kan nemt integrere Pingdom-værktøjer med din WOrdpress-installation.

Det første trin i forsøget på at reducere dit WordPress-websteds nedetid er at måle dens oppetid. Når alt kommer til alt, som det gamle ordsprog siger, hvis du ikke kan måle det, kan du ikke administrere det.

Vælg en webhost med en god omdømme

Når du først har en idé om, hvor ofte dit websted lider af nedetid, skal du begynde at tackle årsagerne. Din webhosting kan godt være et af problemerne, så det er vigtigt, at du overfører dit websted til et professionelt hostingfirma, der ikke lader dig svigte.

WP-motor

WPEngine Hosting

Du har helt sikkert hørt os tale om dem før, men WP Engine er vores øverste valg for en pålidelig vært. De tilbyder fuldt styrede WordPress-hostingplaner, der leveres med stor teknisk support, gratis iscenesættelseswebsteder, kraftfulde servere og en imponerende 99,95% oppetidsgaranti.

Du kan se den oppetid og undre dig over, hvorfor det ikke er 99,99% eller endda 100% – det er fordi WP Engine giver mulighed for op til 0,05% af din servertid hver måned i vedligeholdelse (og de tilbyder endda en kredit på 5% af dit månedlige gebyr for hver time, dit websted er længere end). Dette er for at holde dine servere kørende hurtigt og sikkert. Har du nogensinde set WPExplorer nede? Sikkert ikke. Det er fordi teamet hos WP Engine er fantastisk til deres job. Plus, hvis de forventer, at en server eller et datacenter er nede i en længere periode, er de proaktive og overfører dine websteder til en ny server for at holde dig i gang.

Vil du lære mere om WP Engine og alle de funktioner, de tilbyder med deres administrerede WordPress-hostingplaner? Tjek vores fulde WP Engine hosting anmeldelse i bloggen.

SiteGround

SiteGround

SiteGround er en anden funktionsrig styret hosting-service. Denne ene er dog i den mere overkommelige ende af skalaen og derfor mere tilgængelig for alle fra bloggere til små virksomheder og videre. SiteGround tilbyder et udvalg af hostingmuligheder, herunder web, sky og dedikeret hosting. Det er hurtigt og nemt at konfigurere og bruger de nyeste teknologier i hostingfeltet.

Vigtigst er dog, ligesom Pagely, SiteGround kendt for sin oppetid. SiteGround kan prale af, at det er oppetid er i øjeblikket på 99,99%, en rekord, som ethvert hostingfirma ville være stolt af. Selvom det koster mindre end Pagely, er SiteGround derfor stadig en imponerende hosting-løsning, som bestemt er værd at overveje.

For mere information om denne service med stor værdi, skal du læse vores grundige SiteGround WordPress-hosting-anmeldelse.

Pagely

Pagely
Pagely er en avanceret hostingløsning, der er rettet mod store websteder og store virksomheder. Tilbyder fuldt styret WordPress-specifikt hosting i Amazon skyen, er Pagely stolt over at være ekstremt skalerbar. Derfor er det en populær mulighed for tungvægtige mærker med stigende trafikbehov.

En af de vigtigste grunde til, at Pagely er så populær, er imidlertid, at det tilbyder 100% oppetid (selvom det er op til din gode bedømmelse, om du vil tro på dette eller ej 100% oppetidsgaranti) Dette betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om, at din hostingtjeneste forlader dig. I det mindste giver du dig bare ro i sindet, og for alle websteder, uanset hvilken størrelse du er, er dette uvurderligt.

Flere tip til at vælge den rigtige hosting

Når du vælger en webhostingudbyder, må du ikke svinge af prisen eller størrelsen på outfit. Det er måske en billig handel, men hvis din webhost ikke kan garantere oppetid, mister dit websted hurtigt de penge, du har gemt ved hosting.

Bare fordi en hosting-løsning er velkendt, betyder det ikke, at den er pålidelig. Også selvom kendte værter kan have problemer så gør din forskning og kontroller virksomheder, der er vært for rapporter, før du tilmelder dig.

Derfor, hvis du vil reducere dit WordPress-websteds nedetid, er investering i kvalitetshosting et godt sted at starte.

Hold dit websteds sikkerhed opdateret

En af de vigtigste måder, din oppetid kan udføres på, er ved sikkerhedsbrud. Problemer med sikkerhed kan variere fra irriterende vira til hele dit websted, der bliver hacket, alt dette kan øge dit websteds nedetidsprocent dramatisk.

Der er mange måder at forbedre sikkerheden på dit WordPress-sted. På det mest basale niveau skal du regelmæssigt ændre dine adgangskoder, opdatere WordPress-temaer og plugins og udføre daglige malware-scanninger. Imidlertid er investering i et WordPress-sikkerhedsplugin en af ​​de bedste måder at holde dit websted sikkert og din nedetid på et minimum.

Wordfence Security

Wordfence Security

WordPress Wordfence Security plugin giver gratis beskyttelse af dit websted mod hackere og malware. Dens webapplikations Firewall forhindrer problemer, før de sker, og Wordfence Scan vil øjeblikkeligt advare dig i tilfælde af, at dit websted er kompromitteret.

Der er også en premium version af dette plugin, der indeholder en række ekstra højteknologiske sikkerhedsteknologier, som f.eks. realtids-trusselforsvar. Wordfence Security er gratis eller premium, et fantastisk plugin til installation, hvis du vil holde dit websted sikkert og online.

VaultPress

VaultPress

VaultPress er en premium sikkerheds- og backup-løsning til WordPress-websteder. Denne kraftfulde plug-in med rig funktion vil ikke kun beskytte dit websted mod alle sikkerhedsproblemer store og små, men det tilbyder også beskyttelse, hvis det værste skulle ske.

Forestil dig at vågne op i morgen formiddag, og hele dit websted var forsvundet på grund af et sikkerhedsbrud. Nu taler vi om alvorlig nedetid, da du langsomt men sikkert skal genopbygge dit websted.

VaultPress gør det muligt for dig sikkerhedskopiere dit websted og giver dig mulighed for at gendanne det hurtigt og nemt. Ikke kun har du altid en brugbar kopi af dit websted, men din oppetid bør aldrig påvirkes alvorligt.

Det rigtige backup-plugin kan i høj grad hjælpe med at reducere dit WordPress-websteds nedetid i det uheldige tilfælde, hvor dit websted bliver hacket eller ødelagt på en anden måde.

Vedligeholdelse og optimering

Ud over at implementere en robust backup- og gendannelsesproces er det vigtigt at udføre regelmæssig optimering og vedligeholdelse af dit WordPress-websted, inklusive dets database.

Du kan finde ud af mere om, hvordan du holder dit websted kørende uden problemer i vores guide til optimering af WordPress-databasen og vores begynderguide til vedligeholdelse af WordPress-websteder.

Og hvis alt dette lyder som for meget arbejde, kan du altid tilmelde dig tjenesterne hos en professionel WordPress-supporttjeneste og lade dem tage sig af at reducere dit WordPress-websteds nedetid.

Afsluttende tanker

Betydningen af ​​at arbejde på at reducere dit WordPress-websteds nedetid kan ikke undervurderes. Ved at vælge en professionel webhostetjeneste, overvåge din nedetid og holde dig opdateret med dit websteds sikkerheds- og vedligeholdelsesopgaver, skal du være i stand til at maksimere dit webstids oppetid.

Dette skulle resultere i bedre placeringer i søgemaskinerne, gladere besøgende og i sidste ende et mere vellykket og bedre resultater website.

Lider dit websted af nedetid? Hvad tror du forårsager det? Fortæl os, hvordan du nu planlægger at reducere dit WordPress-websteds nedetid i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map