Sådan reduceres Bounce Rate på dit WordPress-websted

Hvis vi modtog en dollar, hver gang nogen nævnte eller stillede et spørgsmål om afvisningsprocent, ville vi være millionærer. Jeg mener, meget er blevet sagt, skrevet og spurgt om denne “monster” trafikmetrics, der ser ud til at skræmme alle og diverse.


Men det er sandsynligvis fordi mange kigger, der klæver, når der aftales om bounce rate, normalt ikke ved noget om den berygtede afvisning eller måske nogen anden trafikmetrik for den sags skyld. Åh den naivitet, der lever på internettet. Det er lige så forbløffende, som det er rystende.

Her er dog et øjeblik af sandhed: Bounce rate er simpelthen procentdel af mennesker, der forlader dit websted uden at se nogen anden side end indgangssiden. Forvirrende meget? Lad os løfte hemmeligholdelsen af ​​dette dyr, der kaldes bounce rate en gang for alle.

Lad os antage nogle motiverede prospekt-søgninger “WordPress-konsulent” i Google, og dit websted er blandt de første ti (10) resultater, simpelthen fordi du flittigt fulgte disse WordPress SEO bedste praksis. Da din hypotetiske indstilling “Sådan vælger du den perfekte WordPress-konsulent” ser godt ud takket være metabeskrivelsen, du har fodret Google, klikker de igennem på dit websted. Dette specifikke blogindlæg bliver din indgangsside eller bare “post”.

Men så snart de kommer til dit websted, opdager de hurtigt, at du ikke er, hvad de forventede, så de rammer på tilbage-knappen, skriver en ny URL eller kaster deres computer ud af vinduet. Den blotte handling ved at forlade indgangssiden uden at interagere med resten af ​​dit websted er kendt som en afvisning.

Når du sporer disse afvisninger over tid og derefter sammenligner dem med det samlede antal mennesker, der kom til dit websted, får du et forhold. Oversæt forholdet til en procentdel, og du har en afvisningsprocent.

Lad denne bit af matematik synke ind. Her er en hurtig illustration af at køre punktet hjem. Antag, at dit WordPress-konsulentindlæg har modtaget 1.000 besøgende, og 750 tilbage straks efter at have set indlægget, ville din afvisningsprocent være:

750/1000 = 0,75 = 75%; Afvisningsprocent = Afvisning / Antal besøgende i alt x 100%

Hvornår Bounce Rate skal bekymre dig

Når din afvisningsprocent skulle bekymre dig

Nu hvor vi har “hvad” ude af vejen, hvornår skal din afvisningsprocent bekymre dig? Mens jeg foretog mine sædvanlige runder, stødte jeg på en smuk infograf af Neil Patel, der indeholdt benchmark-gennemsnit for afvisningsprocent. På toppen af ​​listen er blogs med afvisningsfrekvens så højt som 98%, efterfulgt af landingssider på 70 – 90% og indholdssider på 40 – 60%. Leadgenerationswebsteder kom på 30 – 50%, efterfulgt af detailwebsteder på 20 – 40% og efterfulgt af servicesteder på 10 – 30%.

Generelt skal du være bekymret, hvis din WordPress-afvisningsprocent er over 60%. Under 50% er god, men hvis du kan score mindre end 10%, er du gylden. Ikke sved statistikken, men du skal måle (eller rettere sammenligne) din afvisningsprocent i forhold til dine historiske forestillinger.

For eksempel, hvis du tidligere har registreret en afvisningsprocent på 95%, men derefter tog det ned til 65% efter implementering af korrigerende foranstaltninger, som dem, vi vil skitsere her i dag, skal du sprænge den boblende, for det er en stor forbedring, selvom det er over 60%.

På samme tid skal du huske, at der er visse typer WordPress-websteder, og endda indhold, der som standard har høje afvisningsrater. Et godt eksempel er et WordPress-websted på én side. Et eksempel på indhold, der ville have høje afvisningsrater, er en takkeside, der ikke fører til nogen anden side. Websteder såsom online ordbøger kan muligvis også have høje afvisningsprocent, da brugere normalt ikke klikker forbi den side, der indeholder den definition, de leder efter.

Husk alle disse overvejelser, når du bestemmer din afvisningsprocent. Til alle formål og forsæt er 60% dog vores tærskelvisningsrate. Derudover er du i farezonen. 40 – 60% overlever du, 10 – 40% har du det godt, og < 10%, you deserve a medal.

Hvorfor sænke afvisningsraterne på dit WordPress-websted

] Sænk afvisningspriser på dit WordPress-sted

Vi har allerede dækket hvad og hvornår. Men hvorfor skulle du endda gider at arbejde på den høje afvisningsprocent? Hvorfor er det vigtigt at opretholde en lav lavhastighedsrate til enhver tid? Jeg vil være hurtig, så vi kan komme til løsningen allerede.

Bounce Rate er en brugertilfredshedsmetrik

Vis mig et websted med en høj afvisningsprocent, så viser jeg dig et sted med utilfredse brugere. Med undtagelse af sider på én side, online ordbøger, Million Dollar hjemmesiden et al., ethvert websted med en høj afvisningsprocent er synonymt med dårligt brugerinddragelse.

Hvis afvisningsfrekvensen er lav, gør du noget rigtigt, og du bør gøre mere af det, du laver. Hvis det er for højt, skal du få dit hus i orden, fordi bedre brugerengagement går hånd i hånd med …

Bedre konverteringssatser

Forudsat at dit mål er at tjene penge med dit WordPress-websted, vil du konvertere blotte besøgende til regelmæssige læsere, klienter eller loyale og gentagne kunder. Du har svært ved at opnå dette, hvis folk ikke holder sig ved for at tjekke resten af ​​dit websted. Hvis alle mennesker, der gør på dine landingssider, afvises, har du allerede tabt kampen.

Du har brug for dine kundeemner for at klikke på em-links og opfordring til handlingsknapper, hvis du skal betale regningerne. En lav afvisningsprocent er en positiv indikation af, at folk ikke forlader dit websted, straks de lander. Samtalen gælder.

Bemærk: Du har måske en høj afvisningsprocent og gode konverteringsfrekvenser.

Et godt eksempel er et WordPress-websted på én side, der beder udsigterne om at ringe til dig. Hvis 1000 mennesker kommer på siden, og 800 kaldte dig, scorer du 80% konverteringsfrekvens, selvom din afvisningsprocent er 100%.

Et andet eksempel: Lad os sige, at du endnu ikke skal lancere dit produkt, og i slutningen af ​​din destinationsside inkluderer du links til dine sociale mediekonti for at skabe et samfund. Du kan ende med at vokse dit samfund, selvom dit websted registrerer en høj afvisningsprocent.

Hvis dit CTA dog indebærer, at udsigten overføres til en ny side på dit websted (f.eks. Bestillings- eller lejeformular), kan du ikke have en høj konverteringsfrekvens med en høj afvisningsprocent. De to kan bare ikke gå sammen – ild og vandstil.

Så længe brugeren interagerer med din side på en af ​​dine ønskede måder, har du en konvertering. Hvis de forlader uden at interagere med resten af ​​dine linkede sider, har du en høj afvisningsprocent. Komme videre…

En høj Bounce Rate er dårlig for WordPress SEO

En høj Bounce Rate er dårlig for WordPress SEO

BAM! Her er noget, der skal få din opmærksomhed. Hvad? Folk stopper alt, hvad de laver, og vær opmærksom, når du nævner SEO. Det skyldes, ja, uden den “gratis” trafik fra søgemaskiner, hvad er konverteringsfrekvenser og brugerengagement?

Okay, du kan altid få trafik fra andre kilder, men hvis du ikke drager fordel af SEO, mangler du vores mange forretninger. Du lægger bogstaveligt talt penge på bordet.

Hvorfor er det sådan? For det første får de fleste online virksomheder en enorm del af trafikken fra søgemaskiner. Naturligvis ønsker du ikke at blive udeladt. For det andet er de mennesker, der leder efter løsninger via søgemaskiner, de mest motiverede købere. Så ja, SEO er det thaaat vigtig. Og at score høje afvisningsrater er ikke, hvordan du bygger en solid SEO-profil.

Sådan fortolker Google-edderkopper høje afvisningsrater: Folk forlader dit websted straks de lander, fordi du ikke er relevant. Du giver ikke nogen værdi, så du fortjener ikke god SEO-placering. Som sådan skubbes dit WordPress-sted tilbage, og din konkurrence tager din position og trafik. En høj afvisningsprocent er virkelig så slemt.

Faldende afvisningspriser på dit WordPress-sted

Vi har grunden på plads. Lad os dykke ind. I løbet af få minutter vil du sprænge den høje afvisningsprocent, der har forhindret din vej til online succes. Inden vi fortsætter, vil jeg opfordre dig til at implementere disse tip med det samme, ikke bare læse dem. Det er let arbejde, og da vi befæstede din WordPress-forretning, skal du have det sjovt, mens du er ved det. Uden videre, her går vi…

Undersøg din trafik

[Undersøgelse af vores trafik] giver os vigtige indsigter, der hjælper med at drive udviklingen af ​​vores produkt på vores mobilapp og desktop. Det viser os nøjagtigt, hvordan folk bruger vores produkt på hver platform. – Jeffrey Fluhr, administrerende direktør SpreeCast

Behøver jeg sige mere? Hvordan vil du sænke afvisningsraten på dit WordPress-websted, hvis du ikke ved, hvor problemet ligger? Lidt forskning vil gå langt med at hjælpe dig med at bestemme nøjagtigt, hvorfor du registrerer off-the-chart bounce satser.

Måske tiltrækker du læsere fra Kina, men din preposition og produkter er beregnet til læsere i USA. Måske matcher dine interesser ikke dine læseres interesser. Er din høje bounce relateret til nye eller tilbagevendende besøgende? Måske er det en teknologisk ting; dit websted afviser mobilbrugere.

Det kunne være hvad som helst. Din høje afvisningsprocent er muligvis knyttet til en eller flere faktorer, men du ved aldrig, medmindre du studerer din trafik. Til dette har du brug for et analyseværktøj som f.eks Google Analytics, Piwik, Crazy Egg, Clicky, og Webtrend bare for at nævne nogle få.

fald-bounce-rate-wordpress-website-google-analytics-bounce-rate-skærmbillede

Undersøg alt fra demografi til geografisk placering, brugeradfærd og de søgeord, som besøgende bruger blandt andre målinger. Lad ingen sten være vendt i denne søgen – du skal have alle detaljer om din trafik på dine fingerspidser. Det var, hvad min kemi-lærer fortællede os – har disse ting på dine fingerspidser, eller gå hjem og tilmeld dig en polytechnic. Haha, gode gamle tider.

Forbedre hastigheden på dit WordPress-sted

Lad os et øjeblik spille det spil, som vi alle elsker så meget. Forestil dig, at du handler efter den nyeste Audi-bil. En sort skinnende Audi A4 for at være præcis. Forestil dig også, at det første resultat i Google ikke er Audis officielle websted, fordi den baby indlæses ret hurtigt.

Du er virkelig motiveret til at køre det udyr på din drevvej denne gang i næste uge. Så du går til Google, søger Audi A4 og får chancen for et hypotetisk “newcars15.com”, der tager en evighed, og en rundtur rundt i kosmos at indlæse. Ville du vente rundt eller vælge at bruge dine $ 30.000 dollars andetsteds? Jeg ved, at jeg ikke ville vente, fordi langsomme websteder bogstaveligt talt kan suge livet ud af dig.

Forestil dig alle de dyrebare øjeblikke, du spilder. Og hvilken garanti er der for, at du får din Audi A4 i næste uge fra newcars15.com, hvis webstedet tager evigt at indlæse? Okay, jeg tager det måske for langt, men det er fordi jeg er meget interesseret i, at du får pointen, som i vores tilfælde er: Et langsomt websted vil have motiverede udsigter, der rammer tilbage-knappen, længe før de ser, hvad du tilbyder. Vi har behandlet denne sag udførligt i Sådan reduceres din WordPress-side Indlæsningstid, så jeg vil ikke gå nærmere ind på.

Forbedre WordPress Site Navigation

Vi har denne baby i femte gear allerede, og vi er endnu ikke på vej til motorvejen. WordPress-webstedsnavigation, hvordan hjælper det med at sænke afvisningsraten? Det er simpelt; et godt navigationssystem er som et kort (eller et tegnpost), der guider brugere gennem dit websted.

Mary Jane går til Google for at finde et responsivt multifunktions tema til hendes spirende WordPress-baserede virksomhed. Takket være al den indsats, du har lagt ned for at skabe fantastisk blogindhold, vises dit hypotetiske “20 bedste responsive WordPress-temaer for 2015” først i Google, og hun klikker igennem.

Hun læser hele indlægget, og beslutter sig af ren spænding at tjekke din WordPress-temaside, som hun nemt kan få adgang til fra din oversigter, sidefelt eller sidefods navigationsmenuer. Selv hvis hun ikke vil købe nogen af ​​dine temaer, tæller hun ikke som en bounce.

Glem alt om Mary Jane. Overvej John Doe, der lige har fundet dit websted (gennem det, hvad betyder det) og vil finde nogle oplysninger. Hvor let er det for John Doe at finde indhold på dit websted via dit navigationssystem? Tror du, han vil holde sig rundt, hvis han ikke kan finde det, han leder efter?

Det bedste navigationssystem er let at bruge. Det er enkelt og ligetil, som minder mig om denne ene gang jeg ledte efter Java-tutorials. Så jeg landede på dette velrenommerede websted af et hæderligt firma (intet navn falder, ingen snitching).

Hjemmesiden så godt ud – professionelt design og værkerne. Jeg taler om den type hjemmeside, du har tillid til nok til at tilmelde dig som studerende. Men det var før jeg prøvede at få adgang til den gratis Java-tutorial, der skulle lokke studerende, du ved, ligesom mig.

Lang historie kort, selvstudiet blev skjult flere niveauer i en mega-menu, og jeg tog mig tid, fordi jeg generelt er en tålmodig person, og jeg var desperat efter at finde en hæderlig Java-tutorial. Uanset hvad følte jeg mig dårligt ved at skulle grave gennem rullemenuer for at finde et enkelt kursus, der ikke trods alt opfyldte mine forventninger. Meh. Afslutningen af ​​løbetiden.

En virkelig travl person har ikke tid til at kamme hele din navigation for en ressource, de virkelig har brug for. Gør ethvert vigtigt indhold utroligt nemt at finde via dit navigationssystem, og dine afvisningsrater er sandsynligvis nede. Kommer jeg igennem til dig? Her er takeaway:

 • Opret enkel, lige frem navigation
 • Mega-menuer ser godt ud, men har du virkelig brug for dem?
 • Tilføj et sitemap til dit WordPress-sted. Du kan bruge plugins som f.eks Google XML-sitemaps eller brug et tema, der understøtter sitemaps
 • Føj navigationsmenuer til din sidehoved, sidefod og sidebjælke
 • Føj kategorier, arkiver og tags til sidebjælken
 • Medtag et søgefelt som en fejlsikker enhed, hvis dine menuer mislykkes. Dit søgefelt kan også forbedre dit navigationssystem og din brugeroplevelse. Brug et plugin som f.eks Relevanssi at opbygge en kraftfuld og præcis søgemaskine til dit WordPress-sted

Forbedre dit indhold for at reducere Bounce Rate

Forbedre dit indhold for at reducere Bounce Rate

Når du går til indkøbscenter, spilder du din tid i butikker, der sælger dårlige eller grimme tråde? Jeg vedder på, at du ikke gør det, medmindre du er ejer af en sådan butik, som ville sutte big time.

Dårligt indhold vil sende dine læsere væk hurtigere, end du kan få dem. Sig mig, er du villig til at bruge dyrebar tid på at læse dårligt indhold, når der er så mange andre sjove ting at gøre på nettet? Du ved, ligesom Cheezburger, sjove kattevideoer på YouTube, og theCHIVE blandt andre. Hvad udgør dårligt indhold?

 • Forældet indhold – Hold dit indhold opdateret
 • Dårligt formaterede og mellemstore billeder – Et funktionsbillede er 660px i bredden, det næste er 350px
 • Plagieret indhold – Inkluderet billeder. Tilskriv medierne til ejerne, og kopier aldrig indhold. Det er ulovligt.
 • Rediger og korrekturlæs dit indhold, fordi et blogindlæg pebret med typer og andre skødesløse fejl er bare grusomme
 • Endvidere bestræbe dig på at forbedre tekstlæsbarheden på din WordPress-blog. Læsbart indhold vil tilskynde folk til at klikke igennem til linkede sider

Hvordan? Brug:

 • Bullet lister
 • Overskrifter og underoverskrifter
 • Større skrifttyper
 • Fantastisk farvekontrast, der er venlig for øjnene (hold dig til to-tre farveskemaer)
 • Masser af hvidt rum
 • Fantastiske billeder
 • Fantastisk multimedieindhold

Når du opretter dine WordPress-blogindlæg, skal du tilføje kategorier og tags, så læsere kan finde relaterede emner til videre læsning. Glem ikke at holde din blog opdateret med det nyeste indhold, fordi det styrker kundeloyalitet og SEO.

Definer desuden din målgruppe fra starten for at sikre, at du målretter mod den rigtige gruppe mennesker. Ellers vil du sætte dit syn bredt, du vil gå glip af mærket og øge disse afvisningsrater.

Forbedr din SEO og PPC-annoncering

Alle bestræbelser på at reducere afvisningsfrekvensen på dit WordPress-websted ville ikke betyde noget, hvis du først er rettet mod det forkerte publikum. Hvis jeg skulle fortælle historier om min hjemby, Meru, Kenya, ville jeg anvende lokale SEO-teknikker til min rådighed for at sikre, at jeg ikke tiltrækker læsere, der leder efter Mt. Meru i Tanzania for eksempel. Lighed Jeg ville hader at tiltrække læsere på udkig efter Meru-førerhuse i Indien eller kunder, der leder efter Meru Networks, der er baseret i Tampa, FL.

Hvis jeg tiltrækkede alle undtagen de mennesker, der faktisk er interesseret i min hjemby, ville mit WordPress-websted registrere høje afvisningsrater – alt sammen fordi jeg målrettede den eller de forkerte målgrupper.

Det samme gælder dine PPC-reklamekampagner. Hvis du forkerer din målretning, betaler du for at tiltrække alt andet end den trafik, du har brug for. Dine SEO- og PPC-kampagner skal ledes af skarp søgeordsundersøgelse. Anvend søgeordsundersøgelsesværktøjer såsom Google AdWords søgeordsplanlægger, Word Tracker, Yoast foreslår og KWFinder.com blandt andre.

Dog ikke sved detaljerne, vi har din ryg dækket med disse WordPress SEO bedste praksis for 2015 og videre. Endvidere skal du sikre dig, at du opretholder den øverste placering for alle dine brandede vilkår, f.eks. dit brand eller produktnavn.

Bounce Rate og linking

Bounce Rate og linking

Når det kommer til afvisningsrater, er der masser af ting, du kan gøre for at rydde op i dine links og få dit websted i top topform. At reparere ødelagte links, forbedre din sammenkoblingsstrategi og åbne eksterne links i faner er en god måde at starte.

Fix ødelagte links

En ny besøgende kan komme til dit websted via enhver webside eller indlæg. Men hvis ødelagte links kaster dit WordPress-sted, vil dine kundeemner aldrig finde den information, de har brug for, og som et resultat, trykke på tilbage-knappen. Hvis de fortsætter med at trykke på tilbage-knappen, registrerer du høje afvisningsfrekvenser, som ikke er en brainer.

Du kan tjekke dit WordPress-sted for ødelagte links ved hjælp af et plugin som f.eks Brudt link Checker. Endnu bedre kan du bruge en onlinetjeneste som f.eks W3C Link Checker. Det bedste er at fikse alle dine ødelagte links tidligt for at stoppe afvisningen længe, ​​for det sker.

Men hvad skal man gøre, når et link går i stykker om natten på grund af en trafikstød eller anden grund? Det er nemt – du kan imødegå dette problem enten ved at oprette brugerdefinerede 404 sider eller omdirigere ødelagte links til en ønsket ressource, f.eks. Din destinationsside eller enhver anden side, du har lyst til.

Sådan opretter du en brugerdefineret 404-side i WordPress, og her er en Simple 301 omdirigerer plugin at hjælpe med omdirigeringsvirksomheden.

sammenkobling

At se bounce rate er procentdelen af ​​besøgende, der afvises fra indgangssiden, og tilføjelse af åbenlyse links til interne ressourcer kan tilskynde flere besøgende til at klikke forbi den første side. Hvis du har et interessant blogindlæg, der understøtter din sag, skal du linke til det fra dine andre sider, inklusive landingssider.

Udsigter, der ikke er klar til at bide krogen på din destinationsside, ønsker måske at udforske dit websted yderligere. Forbindelse til relevante ressourcer gør det let for de nævnte udsigter. Når de klikker igennem, falder din afvisningsprocent.

Åbn eksterne links i nye faner

Før browsing med faneblad blev en realitet, blev brugerne pisket på at åbne eksterne links i nye vinduer, da det ødelagte brugeroplevelsen. Men siden browsing med faneblad blev surfing på nettet med et par sider samtidigt åbent ubesværet og endda sjovt.

I dag skal du ikke være bange for at åbne alle eksterne links i nye faner, medmindre naturligvis dine brugere sætter pris på gamle browsere, der ikke understøtter faner. Hvordan hjælper åbning af eksterne links i nye faner med at sænke afvisningsraten på dit WordPress-websted?

Lad os sige, at du har oprettet et fantastisk blogindlæg og har knyttet til relevante ressourcer på et tredjepartswebsted. Hvis disse eksterne links åbnes i det samme browservindue / fane, tæller analytisk software, at det afslutter. Men hvis du åbner eksterne links i nye faner, kan din læser få adgang til den eksterne ressource uden at forlade dit websted. Når du tilføjer eksterne links, skal du markere afkrydsningsfeltet “Åbn link i et nyt vindue / fane” som vist nedenfor:

fald-bounce-rate-wordpress-website-åben-eksterne-links-in-nye-tabs

Gendesign dit WordPress-sted

Humor mig her: Vil du være villig til at holde fast ved (og gøre forretninger med) et websted, der ser ud som om det blev bygget af en femteklassing? Hvis dit websted ikke er anstændigt udseende, kan du ikke forvente, at folk holder sig længe nok til at købe det, der tilbydes.

Invester i et professionelt designet tema, såsom vores helt eget Total Responsive Multipurpose WordPress-tema. Derudover kan du altid blive professionel og flot temaer fra WordPress.org eller leverandører såsom Themeforest og Elegante temaer.

Alternativt kan du bygge dit websted stykke for stykke ved hjælp af top-notch WordPress sidebygere som Visual Composer eller Beaver Builder for kun at nævne nogle få. Du kan også bruge de fantastiske børn temaer, der leveres med WordPress temarammer såsom Genesis eller Thesis.

Hvis ingen af ​​ovenstående muligheder lyder tiltalende, og du har nogle penge til overs, kan du overveje at ansætte en top WordPress-udvikler til at bygge dig nøjagtigt det, du har brug for (bare husk, at dette ofte er den dyreste og tidskrævende mulighed, der mangler at lære at kode dig selv).

Når du redesigne dit websted, skal du overveje at tilføje noget socialt bevis; antal tilhængere, fans, udtalelser – alt, hvad der fortæller klienten, at andre mennesker elsker dine produkter. Hvis du endnu ikke har store tal, kan du overveje at udelade socialt bevis indtil senere, da lave tal kan korrodere kundernes tillid, selvom du bare er ærlig.

Gendesign også dine landingssider ved hjælp af A / B-test og indholdseksperimenter. En ting, du ikke ønsker at glemme, er at tilføje CTA-knapper på åbenlyse og fremtrædende områder på dine landingssider. Højst tre CTA-knapper skal være nok; en straks øverst, en i midten og den sidste mod bunden.

Stadig på denne destinationsside-forretning skal du oprette varierende destinationssider til dine forskellige målgruppetyper. Brug unikt indhold såvel som nøgleord til hver destinationsside for at appellere til en bestemt målgruppe.

Tilbage til redesign på websitet er minimalisme vejen frem, eller som Maya Angelou (må Gud hvile sin sjæl i evig fred) sagde, “Kendelsen til raffinement er fuldstændig enkelhed.”

Vil du oprette et elegant og sofistikeret websted, der vil tiltrække udsigter i trawl? Derefter skal du gøre det til det enkleste og mest brugervenlige websted på internettet. Begynd med at fjerne unødvendige elementer, der ikke understøtter eller tjener dit formål.

Desuden skal du undgå hindrende popups og annoncer. Desuden skal du sikre dig, at de annoncer, du viser på dit WordPress-sted, er relevante for dit indhold og din niche. Placer relevante annoncer på sidebjælken, og hvis du kan, skal du undgå selvlæssende multimedieannoncer.

Når alt er sagt og gjort, skal du sikre dig, at dit websted reagerer, så det imødekommer både desktop- og mobilbrugere. Vælg et lydhøre WordPress-tema (såsom Total) fra starten. Sørg også for, at de plugins, du vælger, er optimeret til mobile enheder.

Tilføj relaterede indlæg

Vil du have udsigter til at gå forbi indgangssiden? Derefter gør det let for dem at finde mere af dit indhold. Du kan placere relaterede indlægswidgets i slutningen af ​​dit blogindlæg eller på din sidebjælke – bare sørg for, at de er synlige for dine læsere. Gode ​​nyheder er, at du ikke engang behøver at prøve hårdt, der er utallige WordPress relaterede indlæg plugins at hjælpe med den tunge løft.

Blogkommentarer

Selvom dette muligvis ikke har nogen betydelig indflydelse på dine afvisningsfrekvenser i starten, kan blogkommentarer øge brugerens engagement i det lange løb, hvilket sænker din afvisningsprocent. Når du holder dine brugere engagerede via blogafsnittet, er de bundet til at stole på dig mere, bruge mere tid på din blog og dele dit indhold med andre.

I sidste ende…

… at sænke din afvisningsprocent handler om at være super-awesome. Det handler om at give dine kundeemner en oplevelse som ingen anden på dit websted – alt om at blive den bedste du kan være inden for dit valgte felt.

Når du matcher dine kunders intentioner, med dit indhold og dine produkter og derefter sammenpakker det hele i et fremragende design, er der intet der forhindrer dig i at nedsætte dine WordPress-afvisningsrater.

Følg de tip, der er skitseret her i dag, og hvis du har et tip til at dele, eller et spørgsmål, der skal bruges, er du velkommen til at bruge kommentarafsnittet nedenfor. Vi vil meget gerne høre dine tanker – adios!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map