Sådan promoveres dit WordPress-websted ‘Off-site’

Sådan reklameres og promoveres dit WordPress-websted 'Off-site'

Hver gang folk tænker på off-site-forfremmelse, kommer e-mail-marketing straks ind i tankerne. Men bortset fra at oprette en dynamisk e-mail-kampagne, hvad kan du ellers gøre for at markedsføre dit WordPress-websted off-site?


I denne artikel ser vi på en række off-site teknikker, som du kan implementere online og offline for at hjælpe dig med at nå et bredere publikum og få trafik til dit WordPress-websted. Fra gæstepost og podcast-hosting, til en række strategier på sociale medier, lokal reklame og deltagelse af begivenheder personligt, forhåbentlig finder du nogle tip her, der hjælper dig med at markedsføre dit websted.

Skriv gæsteposter

Gæstepost er en fantastisk måde at markedsføre dit WordPress-websted off-site. Gæstepostering er, når du offentliggør et af dine egne indlæg på en andens websted. Selvom det ofte er gratis, får du din biograf med et link til dit websted, der vises under artiklen. Derfor hjælper din artikel ikke kun dig med at nå et nyt publikum, det skal også føre trafik til dit websted.

For at starte gæstepost, skal du kontakte websteder i en lignende niche som dit eget websted samt din direkte konkurrence. Dette websteds læsere er din målgruppe, og det er disse mennesker, du vil prøve at nå ud med dine gæsteposter.

Når du skriver et gæstepost, selvom du afgiver indhold gratis, skal dine artikler stadig være af højeste standard. Vælg emner, der er interessante, unikke og hjælpe læserne med at løse en slags problem. Læserne beslutter, om dit websted er et besøg værd baseret på værdien og kvaliteten af ​​gæsteposten, så sørg for at du imponerer dem.

Vises på podcasts

Podcasts

At optræde som gæst på andre websteds podcasts er en anden måde at nå ud til et bredere publikum og få trafik til dit websted. Igen, skal du gå ud af din måde at kontakte en række forskellige websteder for at spørge, om du kan tale på deres podcasts. Sørg for, at disse podcasts på en eller anden måde er relevante for din niche, så det publikum, du henvender dig til, er dit målmarked.

Du kan blive bedt om at være vært for en podcast eller være en interviewet gæst. Uanset hvad, planlæg nøje, hvad du vil sige, og sørg for, at den visdom, du giver, er værdifuld for dem, du prøver at appellere til. Det er også vigtigt, at din personlighed kommer over i podcasten. Dette vil hjælpe dine besøgende med at få forbindelse med dig på et følelsesmæssigt niveau, hvilket øger chancerne for, at de besøger dit websted.

Før du accepterer at tale i en podcast, skal du kontrollere, at producenten er glad for, at du reklamerer for dit websted og deler dit websteds adresse med lytterne. Angiv om muligt noget indhold (på dit websted), der understøtter podcastets emne og er nyttigt for publikum. Du kan derefter dele URL’en til det ekstra indhold på podcasten og opfordre lyttere til dit websted.

Opret din egen podcast

itunes

Oprettelse af din egen podcast og liste over den på iTunes er en anden god måde at markedsføre dit websted på. Du kan nemt oprette en podcast med WordPress. Millioner af mennesker downloader fra iTunes, så også tilføjelse af din podcast (eller serie af podcasts) her vil give dit websted mulig eksponering for et stort publikum.

Under din podcast kan du godkende dit websteds indhold og subtilt forklare, hvorfor lyttere skal besøge dit websted. Bare overdriv det ikke. Ingen ønsker at lytte til en podcast, der alle er reklame og intet stof. Opret podcasts baseret på interessante og nyttige emner, altid relateret til dit websteds niche. Hvis dit publikum er imponeret over, hvad de hører, er det mere sandsynligt, at de tjekker dit websted.

Anmeldelser og ratings er et vigtigt aspekt af at gøre det stort på iTunes. Jo mere positive anmeldelser du har, desto mere sandsynligt er din målgruppe at downloade din podcast, selvom de aldrig har hørt om dig eller dit websted før. For at opbygge dit antal anmeldelser skal du i slutningen af ​​hver podcast minde dine lyttere om at give dig en anmeldelse.

Vær til stede på sociale medier

Buffer

At være konstant til stede og engageret på sociale medier er en effektiv måde at opbygge din sociale fan base. Det er følgende, du kan dele dit indhold med og promovere dit websted til.

For det første skal du identificere, hvor dit publikum hænger ud. Derefter gør disse sociale mediekanaler til dit fokus. Brug tid hver dag på at lide og dele andre menneskers indlæg. Følg andre i din niche, og kommenter deres billeder. Og send relevante artikler og indhold fra dit WordPress-websted.

Brug af et automatiseret værktøj som Buffer gør det muligt for dig at være aktiv på sociale medier, selv når du sover. Du kan automatisk dele WordPress-indlæg med Buffer ved at planlægge dine artikler på forhånd til at blive offentliggjort når som helst på dagen eller natten. Buffer giver dig også mulighed for at administrere alle dine sociale mediekonti fra det ene betjeningspanel, hvilket sparer tid på at logge ind og ud af forskellige konti og hjælpe med at holde din sociale strategi velorganiseret.

Opret en Facebook-side

Facebook-side

EN Facebook-side at markedsføre din virksomhed er en god måde at skabe et engageret samfund omkring dit websted. Da Facebook stadig er den største af de sociale medieplatforme, med over 2 milliarder månedlige brugere, er en Facebook-side stort set et must-have.

En vellykket Facebook-side skal konstant opdateres med interessant og nyttig information. Stil og besvar spørgsmål, og opfordre folk til at skrive på din side og diskutere en række forskellige spørgsmål. Sørg for, at din side indeholder links til dit websted, så det er så let som muligt for dine Facebook-tilhængere at besøge dit WordPress-websted.

For at få de bedste resultater på Facebook skal du overveje at betale for at markedsføre din side. Facebook-annoncer er nemme at opsætte og hjælpe med at sikre, at dine indlæg er målrettet mod nye potentielle følgere, såvel som at nå dine aktuelle følgere. Du kan også konfigurere remarketing og promovere din side til dem, der allerede har besøgt dit websted, men endnu ikke har fulgt dig på Facebook.

Når du har opbygget et stærkt følgende på Facebook, har du en aktiv platform, hvor du kan dele dit webstedsindhold, markedsføre dit websted og markedsføre dine tjenester og produkter. Husk dog, at din side skal tilføje værdi til dine læsere. Lav ikke din side for salgsfremmende eller salgsbaseret, da den mister dine følgere.

Kør konkurrencer på sociale medier

At køre konkurrencer på sociale medier er en fantastisk måde at få dit brand til at dele med et bredere publikum og annoncere dit websteds indhold eller produkter. Facebook egner sig især godt til konkurrencer, og jeg er sikker på, at du har set mere end et par konkurrenceindlæg, der deles af dine venner.

En Facebook-konkurrence er let at organisere. Opret blot et indlæg, der indeholder et billede af, hvad der kunne vindes. Facebook-seere skal derefter lide din side og dele dit indlæg for at deltage i konkurrencen. Dette vil resultere i nye følgere og hjælpe med at markedsføre dit websted.

For at komme i gang skal du først vælg en præmie at give væk. Jo pænere prisen er, desto bedre genererer du din konkurrence. Sørg dog altid for, at det er relevant for dit WordPress-websteds niche, og at du har råd til en sådan gave. Du skal undersøge, hvad angår gaver i dit område. Nogle lande, stater og / eller byer har love om giveaway-præmieværdier. For eksempel vil i en pris, der er værdiansat til $ 600 eller mere, kræve, at du sender prisvinderen en 1099-Divers-form ved udgangen af ​​året for at medtage i deres skatter.

Når du har valgt en pris, skal du layout reglerne. Dette inkluderer inkluderer entydigt identifikation af prisen og dets værdi, uddelingsvarighed, indtastningsmetoder, hvem der kan indtaste, hvordan vinderen vælges og tekniske problemer (hvordan du håndterer duplikatposter, strømafbrydelse, naturkatastrofe osv.). Hvis du bruger en tredjepartstjeneste som f.eks Rafflecopter, de har en regler / vilkår generator, der gør denne lovlige bit meget lettere.

Det næste skridt er at tage en smuk fotografi af prisen. Et attraktivt og iøjnefaldende fotografi vil hjælpe med at fange folks opmærksomhed og tilskynde dem til at deltage i konkurrencen, ligesom din side og dele dit indlæg.

Til sidst skal du efter en bestemt tidsperiode meddeler vinderen. Lav en stor del af dette, for at minde dine Facebook-tilhængere om den konkurrence, du har kørt, og for at fortsætte dit websteds promovering.

Opret din egen YouTube-kanal

Youtube

Oprettelse af din egen YouTube-kanal er en anden effektiv måde at markedsføre dit WordPress-websted off-site. Fem milliarder videoer ses hver dag på YouTube, så det er en fantastisk platform at bruge til at hjælpe dig med at nå et nyt marked såvel som at skabe trafik til dit websted.

For at oprette din egen YouTube-kanal skal du blot tilmelde dig og tilføje de nødvendige oplysninger. Dette inkluderer at give din kanal et navn, uploade dit websteds logo til din kanal, skrive en beskrivelse og tilføje links til dit websted og sociale mediekanaler.

Produktion af videoer til din YouTube-kanal kan være tidskrævende. For at spare dig for tid på at opfinde hjulet igen, prøv at generere indhold, du allerede har lagt ud på dit websted, i tekstform. Dette vil sikre, at indholdet er relevant for den type publikum, du vil oprette forbindelse til, samt sikre, at du ikke udbrænder dig selv.

Der er meget, du kan gøre for at opmuntre dine YouTube-kanal seere til at besøge dit websted. Skriv en beskrivelse for hver video med en opfordring til handling og dit websteds adresse. Diskuter indhold fra dit websted i din video, og del en sides URL, hvor seerne kan læse mere. Og gør brug af YouTubes kort, der giver dig mulighed for at tilføje noter til hver video, der viser links til dit WordPress-websted.

Deltag i begivenheder

WordCamp

Ud over online er der mange offline-aktiviteter, som du også kan deltage i for at hjælpe med at markedsføre dit WordPress-websted. Wordcamps er en god mulighed for at møde ligesindede og hjælpe med at få dit navn og brand kendt blandt WordPress-samfundet. Når folk har mødt og skabt en følelsesladet forbindelse med dig, er de meget mere tilbøjelige til at huske, besøge og endda anbefale dit websted til andre i fremtiden. Lokale møder eller erhvervskonferencer er andre gode markedsføringsmuligheder, der kan være frugtbare.

Overvej lokal reklame

Hvis du har en fysisk butik eller lokaler, kan lokal reklame for din virksomhed og dit websted være givende. Overvej at reklamere på den lokale radio eller i lokale aviser eller magasiner. Sponsorering af et arrangement eller et lokalt sportshold kan også være en god måde at promovere din virksomhed og skabe trafik til dit WordPress-websted.

Afslutter

Ikke alle de off-site marketingmetoder, der er nævnt i denne artikel, vil være passende til dit websteds niche. Vælg de teknikker, som du synes passer bedst med dit WordPress-websted. Lav derefter en handlingsplan for at få hver strategi til at fungere for dig. Held og lykke!

Hvilke strategier vil du bruge til at markedsføre dit WordPress-websted off-site? Del dine tanker i kommentarerne herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map