Sådan planlægges WordPress-indlæg i bulk

Sådan planlægges WordPress-indlæg i bulk

Jeg tror, ​​du vil være enig, når jeg siger: tidsplanfunktionen i WordPress er en sand livredder. Du kan nemt planlægge indlæg, sider og endda WooCommerce-produkter til en fremtidig dato, hvilket sparer dig meget tid, du kan kanalisere til at skabe trafik og udvide din blog.


Når du har et enkelt indlæg, en side eller et produkt, er planlægningen så enkel som at indstille en fremtidig udgivelsesdato i WordPress-posteditoren. Billedet herunder viser dig WordPress-standardplanlæggeren i aktion.

standard wordpress funktion efter tidsplan

Hvis du har flere indlæg, siger du at have en blog med flere forfattere, og planlægning af hvert indlæg hver for sig kan spise en enorm del af din tid. Hvis du gerne vil genbruge gamle indlæg for at beholde din blog leder frisk, redigering af udgivelsesdato for hvert indlæg kan være en skræmmende opgave, især hvis du har hundreder af indlæg.

Hvad skal man gøre?

Du kan vende dig til automatiseret bulkplanlægning for at redde dagen. Og hvad skal du planlægge dine WordPress-indlæg i bulk? Den frie Auto Post Scheduler-plugin.

I dagens indlæg tager vi et dybere kig på funktionerne, der gør Auto Post Scheduler til det perfekte bulkplaning-plugin til WordPress.

Plugin hjælper dig med at planlægge indlæg på en gang, så du kan holde din blog kørende, selv når du er på ferie. Derudover giver det dig mulighed for at redigere de offentliggjorte datoer for dine indlæg, så du kan holde din blog frisk.

Masseplanlægning er også perfekt til at køre reklamekampagner i løbet af festlige sæsoner og ferier. Når det er sagt, tag dig selv et krus kaffe og lad os sætte Auto Post Scheduler på prøve.

Gå ikke af sted uden at dele dine tanker i kommentarsektionen til sidst.

Sådan installeres Auto Post Scheduler

auto post scheduler wordpress plugin

Auto Post Scheduler er et gratis plugin tilgængeligt i WordPress-plugin-depotet. Du kan downloade, installere og bruge plugin lige i dette øjeblik uden at betale en krone.

Hvis du har brug for endnu flere muligheder, tilbyder udvikleren en premium-version kendt som WP Auto-plakat på Codecanyon. Den præmieversion koster $ 25 bucks i skrivende stund.

wp auto plakat

Til dette indlæg bruger vi den gratis version. Når det er sagt, lad os begynde med at konfigurere plugin på dit WordPress-sted.

Installation af automatisk postplanlægning

Log ind på dit WordPress admin dashboard og naviger til Plugins> Tilføj nyt som vist på billedet herunder.

tilføjelse af nyt wordpress-plugin

Skriv derefter “Auto Post Scheduler” i søgefeltet med nøgleord, og tryk derefter på Installer nu , som vi fremhæver i følgende skærmbillede.

installation af plugin for automatisk postplanlægning i WordPress admin dashboard

Klik derefter på Aktiver knappen for at få bolden til at rulle, som vi detaljerer nedenfor.

aktivering af plugin for automatisk postplanlægning

Efter aktivering er plugin Auto Post Scheduler klar til brug, vi skal bare konfigurere et par indstillinger.

Hvordan gør du det?

Læs videre for at lære, hvordan du konfigurerer Auto Post Scheduler-plugin uden at svække sved.

Sådan konfigureres Auto Post Scheduler WordPress Plugin

Nu, hvor Auto Post Scheduler-pluginet er aktivt på dit websted, så lad os kigge under hætten og finde ud af, hvorfor plugin kun har 5-stjernede anmeldelser på WordPress.org.

anmeldelser af automatisk postplanlægning

Gode ​​anmeldelser til side, lad os komme i gang med forretningen.

Naviger til Indstillinger> Auto Post Scheduler som vi fremhæver på billedet herunder.

adgang til automatisk postplanlægning

Dette fører dig til administrationspanelet til Auto Post Scheduler som vist på billedet herunder.

indstillinger for automatisk postplanlægning

Noget af det enkle admin-dashboard, synes du ikke? Jeg elsker et simpelt admin-dashboard, der fokuserer på det, der betyder noget. Auto Post Scheduler-indstillingsskærmen er en elskling at bruge, da alt hvad du har brug for er blot et klik væk. Bare peg og klik, så er dit arbejde færdigt!

Før du gør noget andet, skal du dog tage dig tid til at gøre dig bekendt med de tilgængelige muligheder. Nedenfor er et resume af de tilgængelige indstillinger fra toppen.

Udgående knapper

auto post scheduler admin indstillinger

Som vist på billedet ovenfor får du fire fremtrædende knapper øverst på admin-skærmen. For det første har du Support Forum , der fører dig til Auto Post Scheduler supportforum på WordPress.org – hvor du kan få gratis support. For det andet har du Skriv en anmeldelse knap, der naturligvis fører dig til anmeldelser afsnittet på WordPress.org.

For det tredje har du det Øjeblikkelig Karma kun $ 1 -knappen, der omdirigerer dig til en PayPal-donationsside, så du kan understøtte Auto Post Scheduler. Du kan yde en engangs donation eller give en månedlig donation ved at markere afkrydsningsfeltet som vist nedenfor.

For det fjerde har du WP Auto-plakat -knappen, der omdirigerer til premium version. WP Auto Poster er fuldstændigt omskrevet med flere funktioner, ubegrænsede regelsæt og fuld premium support.

Aktivér automatisk postplanlægning

Selv efter aktivering af plugin skal du bemærke, at du skal aktivere planlæggeren ved hjælp af Aktivér automatisk postplanlægning knappen som vist nedenfor.

aktiver automatisk postplanlægningsknap

Vi anbefaler, at du kun aktiverer planlæggeren, når du har konfigureret dine indstillinger. Hvis du aktiverer planlæggeren med det samme, bliver du nødt til at arbejde med standardindstillinger. Hvis standardindstillingerne fungerer for dig, skal du gå foran og klikke på Aktivér automatisk postplanlægning. Hvis du imidlertid gerne vil konfigurere Auto Post Scheduler på din måde, skal du læse videre for at lære mere om hver mulighed.

Valg af automatisk postplanlægning

I dette afsnit vil vi gennemgå hver mulighed, så du fuldt ud kan udnytte kraften i Auto Post Scheduler-plugin.

Auto-postplan

auto post tidsplan

Først i opstillingen er Auto-postplan option vist ovenfor, som giver dig mulighed for at indstille din automatiske udgivelsesplan. 24 timer er standardværdien, hvilket betyder, at du automatisk offentliggør et indlæg pr. Dag. Hvis du for eksempel gerne vil offentliggøre to indlæg om dagen, skal du ændre værdien til 12 timer. Brug for at offentliggøre fire stykker om dagen, ændre værdien til seks timer osv.

Genstart ved Udgiv?

genstart ved offentliggørelsesindstilling

For det andet har du Genstart ved Udgiv? afkrydsningsfelt, som er praktisk, hvis du gerne vil genudgive gamle indlæg. Afkrydsningsfeltet genudgiver dine allerede offentliggjorte indlæg. Grundlæggende hjælper indstillingen dig med at få din blog til at se frisk ud ved automatisk at genudgive dine indlæg.

Start planlægningsforsinkelse

start tidsplan for tidsforsinkelse

For det tredje har du Start planlægningsforsinkelse, hvilket hjælper dig med at indstille en tidsforsinkelse, før dit første planlagte indlæg går live. Standardværdien er indstillet til nul (0), hvilket betyder – hvis du aktiverer Auto Post Scheduler – bliver dit første planlagte indlæg straks offentliggjort. Du kan indstille en startforsinkelse i sekunder, timer eller dage, hvilket betyder, at du har absolut kontrol over, når dine indlæg går live.

Begræns kontrol til disse posttype (r)

Så har vi Begræns kontrol til disse indlægstyper mulighed. Denne mulighed giver dig mulighed for at vælge, hvilke indlægstyper du vil planlægge. Stolpe er standardværdien, men du kan føje andre indlægstyper til markeringen. Hvordan? Bare hold FLYTTE nøgle på dit tastatur og vælg alle de indlægstyper, du gerne vil planlægge automatisk.

Begræns check til indlæg i disse kategorier

Derefter har vi Begræns check til indlæg i disse kategorier, som giver dig mulighed for at vælge, hvilke kategorier du skal planlægge. Som standard er alle kategorier valgt, men du kan altid ekskludere den kategori, du ønsker. For at tilføje kategorier til dit valg skal du blot holde nede FLYTTE på tastaturet, og vælg de ønskede kategorier.

Begræns kontrol til indlæg fra disse forfattere

Tilsvarende kan du vælge at automatisk planlægge indlæg fra visse forfattere. Auto Post Scheduler inkluderer alle forfattere som standard. Du kan medtage / ekskludere enhver forfatter efter ønske igen ved at trykke på FLYTTE for at foretage dit valg.

Begræns check til indlæg med nøgleordssøgning

Derudover kan du planlægge indlæg efter nøgleord. Ifølge udvikleren udelukker forberedelse af et udtryk med bindestreg indlæg, der matcher dette udtryk. F.eks. Returnerer ‘John -Malkovich’ poster, der indeholder ‘John’, men ikke ‘Malkovich’. Hent det? Fantastisk, lad os gå videre.

Begræns kontrol på bestemte dag (er) til

Efter det har du Begræns kontrol på bestemte dag (er) til mulighed, der giver dig masser af kontrol over dine udgivelsestider. Denne mulighed hjælper dig med at indstille det tidsinterval, inden for hvilket dine indlæg vil blive offentliggjort på en given dag. Du skal indtaste tidsområdet i 24-timers format.

Får du hvordan ovenstående mulighed fungerer? Her er et eksempel. Lad os sige, at du gerne vil offentliggøre dine planlagte indlæg mellem 08:00 og 17:00 på mandage, indtaster du 0800-1700 i mandagsspalten. Hvis du gerne vil offentliggøre planlagte indlæg mellem kl. 06.00 og 13.00 på tirsdage, indtaster du 0600-1300 i tirsdagsspalten og så videre.

Planlæg ikke datoer

Hvis du gerne vil springe over bestemte datoer, tilbyder Auto Post Scheduler dig lige den mulighed, du har brug for. Det Planlæg ikke datoer indstillingen vist ovenfor giver dig mulighed for at vælge, på hvilke datoer du ikke ønsker at planlægge indlæg. Plugin understøtter følgende formater: d-m-Y (f.eks. 17-06-2019), d-m (f.eks. 17-06), M (f.eks. 06) og d (f.eks. 17. i hver måned).

Kvalificerede poststatusser

Dernæst kan du nemt vælge den poststatus, der skal kontrolleres. Du har Udkast, afventende og Udgivet poststatus, hvorfra du skal vælge. Hvis du vælger Kladder, indlæg med udkastet status kontrolleres for offentliggørelse. Hvis du vælger Verserende, ventende indlæg kontrolleres for udstationering. Og hvis du vælger Offentliggøre, offentliggjorte poster kontrolleres for genanvendelse.

Ekstra indstillinger for genbrugsindlæg

Mod bunden får du flere muligheder, der hjælper dig med at kontrollere, hvordan du genanvender dine indlæg, som vist ovenfor.

Valg af fejlfinding og logning

Hapo chini kabisa (hvilket betyder helt i bunden), har du indstillinger for logning og fejlfinding, som er nyttige ved fejlfinding. Se billedet nedenfor.

Gemme dine muligheder

Når du har valgt de ønskede indstillinger, skal du blot klikke på Opdateringsindstillinger knappen, som vi fremhæver nedenfor.

gemme indstillinger for automatisk postplanlægning

Aktivering af automatisk postplanlægning

Endelig, og hvis du antager, at du ikke har aktiveret Auto Post Scheduler, skal du klikke på Aktivér automatisk postplanlægning knappen som vist nedenfor.

Når du aktiverer plug-in-programmet Auto Post Scheduler, skal du se de detaljer, vi fremhæver i screengrab nedenfor.


Som vi har lært her i dag, er masseplanlægning af WordPress-indlæg et stykke kage. Alle, der kan installere et WordPress-plugin, kan opsætte Auto Post Scheduler og starte bulkplanlægning af WordPress-indlæg som en professionel. Nu skal du bare huske at oprette indhold!

Planlægger du bulk WordPress-indlæg på en anden metode? Eller har du spørgsmål eller forslag? Del venligst med os i kommentarafsnittet nedenfor.

Bemærk: Dette indlæg er blevet opdateret for at fremhæve Auto Post Scheduler-plugin. Det oprindelige indlæg fra 2015 brugte udkast til Scheduler-plugin, som ikke længere understøttes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map