Sådan overvåges Social Media Analytics med WordPress

Overvågning af dine sociale medier Analytics med WordPress

Årsagen til overvågning af sociale medier er meget enkel. Vi ønsker at lære, hvad der fungerer, og hvad der ikke er. Det er vigtigt at forstå, hvilke sociale mediekanaler, kampagner og indhold der er succesrige og påvirker din virksomhed. Og hvilke der ikke er. Med disse oplysninger kan du skræddersy din strategi på sociale medier i overensstemmelse hermed.


Når det er sagt, kan det være en udfordring at spore sociale medier, fortolke resultaterne og derefter anvende det, du har lært på dine sociale mediekanaler. I denne artikel skal vi se på, hvordan du kan bruge Google Analytics til at overvåge din sociale medias ydeevne for at hjælpe dit websted med at konvertere mod dets mål.

Grundlæggende analyse af sociale medier

Twitter Analyitcs

Mange sociale analyseværktøjer viser grundlæggende sociale mediemetriks. Disse kan omfatte, hvor mange nye følger du har haft denne måned, hvilket indhold der har haft flest likes og delinger, og hvor mange mennesker der har set din profil. Dette er alt, hvad hjælpsomme oplysninger er, og hvis det er det, du er efter, vil jeg anbefale at bruge de metriske rapporter fra hver enkelt sociale mediekanal.

Facebook, Twitter, Instagram-forretning, Pinterest Virksomhed, og mange andre store sociale mediekanaler giver store fordele af din kontos ydelse. Dette vil give dig en god forståelse af, hvordan dine følgere interagerer med dine profiler. Og hvilket indhold de reagerer godt på.

Hvis du imidlertid ønsker mere dybdegående rapporter med fokus på analyser af sociale medier i forhold til webstedsomdannelser, skal du overveje at bruge Google Analytics.

Hvorfor skal du bruge Google Analytics?

Google Analytics

Google Analytics bruges bredt til at overvåge metrics på stedet. Imidlertid overses dette omfattende værktøj ofte til rapportering på sociale medier, hvilket er en stor fejltagelse.

Google Analytics er en ekstremt værdifuld løsning, da den giver dig mulighed for at måle den indflydelse, dine sociale mediekanaler har på dit WordPress-websted. Den kan identificere, hvilke sociale mediekanaler og socialt indhold sender trafik til dit websted, og i hvilke mængder. Du kan derefter sætte mål for at måle, hvordan din sociale mediers ydelse påvirker dine webstedsomdannelser.

For eksempel kan du sætte mål for at overvåge nøjagtigt, hvor mange kundeemner du har genereret fra sociale medietrafik, hvor mange mennesker, der kommer fra sociale medier, har købt produkter på dit websted og din sociale tilhængers monetære værdi. Så lad os nu se nærmere på, hvordan du opsætter, bruger og analyserer Google Analytics …

Kom godt i gang med Google Analytics

Google Analytics er meget let at konfigurere og komme i gang med. Du skal blot tilmelde dig og registrere dit WordPress-websted. Når Google Analytics er i gang, kan du begynde at spore dit websteds analyse.

Oversigt over erhvervelser

På det mest basale niveau kan du spore, hvor trafik til dit WordPress-websted ankommer fra. Under ‘Erhvervelse> Oversigt’ vil du se, hvor mange mennesker der har besøgt dit websted fra sociale mediekanaler i sammenligning med andre kilder. Du kan også få en forståelse af besøgende ‘adfærd på dit websted.

Oversigt over erhvervelse 2

Hvis du klikker direkte på ‘Socialt’, fører du dig til en detaljeret oversigt over, hvor meget trafik der er kommet fra hver sociale mediekanal. Her kan du se antallet af mennesker, der er ankommet til dit websted, hvor længe de opholdt sig på dit websted og konverteringsfrekvensen for hver social mediekanal.

For at få mest muligt ud af Google Analytics skal du dog spore individuelle mål, der er knyttet til dit WordPress-websted. Dette giver dig mulighed for at se, om dit websted konverterer mod dets mål. Og hvordan sociale medier specifikt hjælper det med at opnå disse konverteringer.

Sådan konfigureres målovervågning på Google Analytics

For at aktivere målsporing på dit websted skal du først tilføje Google Tag Manager til dit WordPress-websted. Dette indebærer at føje nogle kode til hver side på dit websted, så Google Analytics kan spore brugeradfærd og konverteringer på dit websted.

Der er klare instruktioner om, hvordan man gør dette Googles support. Hvis du ikke har nogen erfaring med at tilføje kode til dit WordPress-websted, kan dette dog være noget, du har brug for hjælp til.

Når Google Tag Manager er konfigureret, skal du oprette dine egne personlige webstedsmål inden for Google Analytics. Disse giver dig mulighed for at overvåge, hvordan dine sociale mediekanaler bidrager til dit websteds succes.

Oprettelse af mål til dit WordPress-websted

Opsætning af målovervågning i Google Analytics er en meget enkel proces og igen Googles support giver detaljerede oplysninger om, hvordan man gør det.

For at komme i gang skal du klikke på ikonet ‘Administrator’ i nederste venstre hjørne. Vælg ‘Mål> Tilføj nyt’, og følg derefter blot trinnene for at oprette dine mål.

Målopnåelse

Der er mange måltyper at vælge imellem, men de, du opretter, skal være direkte knyttet til dit WordPress-websteds mål. Hvis du f.eks. Sælger produkter, skal du have et mål, der overvåger dit websteds online-betalinger. Du kan også tilføje en pengeværdi til dette mål, som giver dig mulighed for at overvåge nøjagtigt, hvor meget indtægter din sociale medietrafik skaber for din virksomhed.

Andre mål, du kan spore, inkluderer engagement på dit websted, spørger om dine tjenester, antallet af reservationer eller aftalebestillinger og meget mere. Virksomhedswebsteder skal altid arbejde mod adskillige mål samtidig, så skab dine mål i overensstemmelse hermed.

Hvilken social analyse kan du overvåge med Google Analytics?

Når dine mål er blevet opsat, vil du kunne få adgang til detaljerede konti om, hvordan dine sociale mediekanaler hjælper dit WordPress-websted med at konvertere mod dets mål. Lad os se på nogle af de vigtigste rapporter om analyse af sociale medier, som Google Analytics kan generere …

Social oversigt

Social oversigt

Hvis du vil se en oversigt over din analyse af sociale medier, skal du vælge ‘Erhvervelse> Socialt> Oversigt’. Her kan du se antallet af konverteringer, som dit websted har opnået mod de mål, du har oprettet. Det er vigtigt, at oversigten fordeler, hvor mange af konverteringerne der er kommet fra sociale medier, og specifikt hvilke kanaler.

Netværkshenvisninger

Netværkshenvisninger

Under ‘Social> Netværkshenvisninger’ finder du en oversigt over, hvor meget trafik hver sociale mediekanal sender til dit websted. Du får også detaljer om brugernes adfærd. Dette inkluderer data om antallet af sidevisninger, den gennemsnitlige sessionens varighed med mere. Dette vil hjælpe dig med at forstå, hvilke netværk der er godt involveret med dit indhold, og hvilke der hænger bag.

Konverteringer

Konverteringer

Rapporten fra ‘Social> Konverteringer’ hjælper dig med at måle den nøjagtige succes og værdien af ​​dine sociale mediekanaler med hensyn til dine webstedsmål. Du vil være i stand til at identificere, hvilke sociale netværk der driver flest konverteringer, hvilke konverteringer de bidrager til og den monetære værdi, de tilføjer til din virksomhed.

Brugernes flow

Brugernes flow

Rapporten ‘Brugernes flow’ er virkelig interessant, da den viser stierne, som besøgende fra sociale medier har taget på dit websted. Du kan se, hvor folk kom ind på dit websted, hvilke sider de har beskæftiget sig med, og hvor de forlod. Dette er fantastisk til at forstå den rejse, dit publikum på sociale medier tager på dit WordPress-websted. Det giver dig også indsigt i, hvilket indhold dine besøgende er specielt interesseret i.

Sådan føjes dit Goggle Analytics Dashboard til WordPress

Google Analytics til WordPress

Nu hvor du ved alt om Google Analytics er der nemme måder at integrere dine analyserapporter i din WordPress-installation. Her er blot et par af vores foretrukne plugins til at tilføje Google analytics til WordPress.

Google Analytics Dashboard til WordPress (gratis): Et af vores foretrukne plugins os Google Analytics Dashboard til WordPress. Dette let anvendelige plugin tilføjer rapporter til din trafik, sidevisninger, afvisning og mere ret til WordPress. Og hvis du har brug for hjælp til at få konfiguration af plugin, så kig bare på vores guide til, hvordan du integrerer Google Analytics med WordPress.

MonsterInsights (Freemium): En anden stor mulighed er MonsterInsights der bruger en freemium-model. Download den gratis version af plugin for at tilføje dit Google Analytics dashboard og realtidsstatistik til WordPress. Ønsker mere? Opgrader til præmie for mere avanceret rapportering.

Google Analytics til JetPack (Premium): Hvis du leder efter en premium mulighed, JetPack Premium inkluderer integration til Google Analytics. Der er mange grunde til at elske Jetpack alt-i-ett, og at have avanceret Google-webstatistik ved dine fingerspidser er bare prikken over i’et..

Afsluttende tanker om sociale medier Analytics

Som altid ved overvågning af analyser er nøglen at fortolke dataene. Foretag derefter ændringer til din sociale mediestrategi i overensstemmelse hermed. Se på hvilke sociale mediekanaler der er mest effektive til at konvertere mod dine webstedsmål. Og hvilke typer indhold der hjælper med denne succes. Ligeledes er det lige så vigtigt at vide, hvilke sociale platforme der ikke udfører, så du kan foretage de nødvendige forbedringer.

Hvordan overvåger du din analyse af sociale medier? Del dine tanker i kommentarerne herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map