Sådan organiseres indhold på dit WordPress-websted

Sådan organiseres indhold til dit WordPress-websted Hold læsere limet til din blog

Selvom det indhold, du skriver til din blog, er vigtigt, er det også den måde, du organiserer den på. Faktisk, dårlig indholdsorganisation på din blog kan føre til et fald i læserskare og mangel på læsertilknytning blandt andre emner.


Heldigvis er det ikke så svært at strukturere dit indhold korrekt. Det vil sandsynligvis kræve et par justeringer til din blog, men mange af disse ændringer kan håndteres på få minutter. Du finder ud af, at du kan skabe en sjovere oplevelse for dine læsere på denne måde uden at bryde en sved.

I dette indlæg diskuterer vi vigtigheden af ​​organisering af blogindhold. Derefter giver vi et par tip til strukturering af dit indhold og giver nogle lette måder at implementere hver strategi på. Lad os komme igang!

Hvorfor det er vigtigt at organisere din blogs indhold

Når det kommer til blogging, betyder indholdsorganisation at styre, hvordan indholdet på din blog er struktureret som en helhed. Det er vigtigt at forstå, at en uorganiseret blog kan frustrere besøgende og muligvis fjerne dem væk (øge din afvisningsprocent). Dine læsere skal ikke være nødt til at skure dit websted for det indhold, de ønsker; det skal være tilgængeligt og let at finde.

Bortset fra at undgå ovennævnte problemer, kan organisation også tilbyde dine læsere en mere underholdende oplevelse. Korrekt organisering:

 • Holder din blog brugervenlig og fremmer fortsat læserskare.
 • Opfordrer læserne til at udforske og gøre det muligt for dem at gøre det oplev mere af dit indhold.
 • Gør din blog mere professionel og giver den troværdighed og autoritet.
 • Giver et boost til din WordPress-blog SEO, som kan forbedre dit websteds trafik.

I sidste ende er den måde, din blog er organiseret på lige så vigtigt som det indhold, du tilbyder. Hvis de ikke kan navigere let, er det sandsynligt, at besøgende ikke holder sig rundt eller deler dit arbejde med andre.

Heldigvis er organiseringsprocessen ligetil, når du bruger WordPress som din platform. Med blot et par justeringer til din nuværende konfiguration kan du nemt holde dine læsere engagerede og komme tilbage for mere. Lad os se på tre af de vigtigste strategier, du kan implementere.

1. Brug kategorier og tags effektivt

WPMU DEV blogindlægskategorier

WPMU DEV bruger kategorier og tags på sin blog og inkluderer en rullemenu, så læsere kan søge efter kategori.

En af de nemmeste måder at organisere din blogs indhold på er at bruge WordPress ‘indbyggede kategorier og tagsystem. Disse værktøjer giver dig mulighed for logisk at strukturere dit indhold, som dine læsere bør sætte pris på.

På enkleste vilkår er kategorier et generelt grupperingsværktøj til dine indlæg. På den anden side bruges tags mere som et postindeks. For eksempel, hvis du driver en sundhedsblog og skriver et indlæg om forskellige træningsrutiner, kan den samlede kategori være Fitness eller Dyrke motion. Mærker varierer bredere og bør være så specifikke som muligt. Hvis vores eksempel blogindlæg diskuteres yoga, gymnastik, og cardio rutiner, disse ville gøre tre perfekte tags.

For at begynde at bruge kategorier og tags effektivt, er der tre hovedregler, som du ønsker at huske:

 1. Brug beskrivende navne. Dette gælder både for dine kategorier og tags, da det øger chancerne for, at læserne kan finde det indhold, de ønsker på din blog.
 2. Begræns blogindlæg til en kategori hver. Dette minimerer forvirring og holder din organisationsplan så enkel som muligt.
 3. Brug tags liberalt. I modsætning til kategorier, skal dine blogindlæg have en række tags. Disse fungerer som et indeks og kommunikerer emnet for hvert indlæg til både læsere og søgemaskiner.

Hvis du i øjeblikket har en masse indlæg på din blog, kan det tage et stykke tid at finde ud af det bedste sæt kategorier. Når dit system er konfigureret, er det imidlertid let at implementere fremover.

2. Opret klare og brugervenlige menuer

Elegant temaer hjemmeside

Elegante temaer bruger en ren og direkte navigationsmenu for at gøre det let for læserne at finde, hvad de har brug for.

Selv om det er vigtigt at strukturere dit indhold, er det også at organisere, hvordan dine læsere finder det indhold. Klare og brugervenlige menuer er et vigtigt første skridt, da veldesignede menuer sikrer, at dine læsere nemt kan navigere på dit websted. Når læsere bruger mindre tid på at finde ud af, hvordan dit websted fungerer, kan de bruge mere tid på at læse og engagere sig i dit indhold.

For at komme i gang skal du først vælge mellem at bruge dit temas menuopsætning eller WordPress ‘standardindstillinger. De fleste temaer tilbyder tilpasset menufunktion. WordPress-opsætningen er dog lige så effektiv, så valget her er et spørgsmål om præference.

Ligegyldigt hvilket menysystem du beslutter at bruge, skal du huske disse to tip, når du bygger din menu:

 1. Brug åbenlyse navne. Når det kommer til navigation, er det bedst at afstå fra kreativitet og holde sig til åbenlyse udtryk (som f.eks HjemKontakt, og Blog). Dette vil gøre navigationen enklere, og dine læsere vil ikke blive gætte.
 2. Bevar en konsistent model. Det hjælper med at bruge den samme navigationsmodel fra side til side for at fjerne overraskelser. Dette betyder også at placere dine menuer på samme måde på hele dit websted.

Når du opretter menuer, er det smart at holde dem så enkle som muligt. Du ønsker, at nye besøgende skal kunne finde vej rundt med det samme. Den bedste måde at gøre dette på ved hjælp af afprøvede metoder, såsom strategierne beskrevet ovenfor.

3. Giv relaterede indlæg og indhold

WPExplorer relaterede indlæg

Du kan tilføje relaterede indlæg til dit websted for at opmuntre til yderligere læsning, som dette eksempel lige her på WPExplorer

Når din blog vokser, har du mere indhold at dele med dine læsere. Af indlysende grunde, jo mere indhold du tilbyder, jo mere tid kan læserne bruge på din blog. Omfattende arkiver kan også opbygge autoritet og give bevis for din viden og erfaring i din niche.

For at opmuntre læserne til at opleve alt dette indhold kan du vise dem relaterede indlæg for at få deres interesse til. Selvfølgelig vil du først være sikker på, at det indhold, du promoverer, er værdifuldt og af høj kvalitet. Hvis du har nogen sub-par-indlæg, er det bedst at opdatere dem, før du tilbyder dem til dine læsere.

Når du er klar til at inkorporere relaterede indlæg på din blog, er her to tip til at gøre processen så let som muligt:

 1. Integrer links til relateret indhold i dine nye indlæg. Intern sammenkobling er enorm for SEO. Du kan gøre dette ved at oprette naturlige forbindelser mellem emner i din skrivning.
 2. Brug et relateret posts-plugin eller widget. Plugins som Endnu et relateret indlæg-plugin (YARPP) og Jet pakke gør det muligt for dig at have lignende indhold i slutningen af ​​dine blogindlæg og websider (men mange premium-temaer som Total inkluderer indbyggede relaterede indlægsmuligheder, så der er ikke behov for tilføjede plugins).

Hovedmålet med denne strategi er at holde læsere på din blog så længe som muligt. At levere relaterede indlæg og indhold holder læserne engagerede og giver dem mere værdi. Dette er en nem måde at øge tiden på dit websted, samtidig med at du imødekommer dine læsers behov.


Som blogger vil du holde dine læsere glade og engagerede. Imidlertid kan et dårligt organiseret websted distrahere disse mål og kan føre til et reduceret læserskare. Heldigvis er det muligt at nemt strukturere din blog på en måde, der forbedrer dine læsers oplevelse.

I dette indlæg har vi skitseret tre teknikker, du kan bruge til at organisere dit indhold og holde læserne limet til din blog. Har du spørgsmål om, hvordan du bedst kan organisere dit blogindhold for at holde læserne glade? Eller flere tip til annonce til vores liste? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map