Sådan optimeres WordPress-sidepaneler til bedre trafik og konverteringer

Sådan optimeres WordPress-sidepaneler til bedre trafik og konverteringer

At tage sig tid til at optimere WordPress-sidebjælker på dit websted for bedre trafik og konverteringer, bør være en af ​​dine vigtigste prioriteter ud over at skabe overbevisende indhold for at trække nye læsere. Sideplader overses ofte, fordi vi ikke kan forstå deres sande funktion. Vi betragter dem som blot tilbehør til websider og indlæg. Således ser vi ikke vores sidebjælker som et kraftfuldt værktøj til godt brugerengagement.


I denne artikel diskuterer jeg kort, hvad sidebjælker er til og fælles elementer. Jeg vil også præsentere nogle tip til optimering af sidebjælker for godt brugerinddragelse, hvilket kan resultere i bedre trafik og konverteringer.

Den rigtige funktion af WordPress-sidepaneler

WordPress-sidebjælker viser andre oplysninger end hovedindholdet på en given webside. Disse begrænsede mellemrum findes på en eller begge sider af en side og giver hjem til widgets, der viser vores annoncer, navigationsmenu, kalender, nylige poster osv..

Optimer WordPress-sidepaneler - Valg af widgets

Hvilke sidepanel-widgets er relevante for dit hovedindhold?

På trods af deres begrænsede plads har mange brugere en tendens til at udfylde sidebjælker med så mange widgets som muligt. En af grundene er at imødekomme webstedsbrugere forskellige behov og præferencer. Således vil en webstedschef muligvis have disse widgets tilgængelige, hvis en læser har brug for dem. Desuden er det den mest bekvemme måde at gøre. I sidste ende ser siden overfyldt ud. Brugere kan føle sig overvældede med for meget information eller endda tolke webstedet som “spammy”. Resultatet er ofte negativt – brugere forlader og kommer ikke tilbage.

Denne situation illustrerer, hvordan WordPress-sidebjælker er blevet en af ​​de mest forsømte dele af en webside. Derfor går du glip af deres sande funktion. Det vil sige kun at opbevare de widgets, der er mest relevante for hovedindholdet, hvilket til gengæld hjælper med at øge brugerinddragelsen. Vi ved alle, at godt brugerengagement medfører øgede trafik og bedre chancer for konverteringer.

For at være sikker på, at du ikke mister dit publikum, og at du drager fordel af dine sidebjælker, her er et par nemme tip til at optimere WordPress-sidebjælker på dit websted.

1. Begræns antallet af viste widgets

Tag dig tid til at beslutte, hvilke widgets du skal lægge i dine sider. Det kan være lidt vanskeligt, ved jeg. Med så mange tilgængelige WordPress-widgets, kan du blive fristet til bare at tilføje så mange som du kan i dine sider. Ja, det er den mest bekvemme måde at gøre. Du tror, ​​det ikke vil gøre nogen skade, men har du besøgt en blogside, der har flere annoncer, tekst og standardwidgets, der er trangt i sidebjælken? I bekræftende fald, hvordan var oplevelsen? Selv finder jeg overfyldte sider ganske overvældende. Jeg foretrækker en side, der er lidt mindre kompliceret at se på, hvilket fremhæver hovedindholdet; og underindhold er ikke desto mindre pænt på plads og let tilgængelige uden at være for påtrængende.

For at hjælpe dig med at bestemme, hvad du skal placere i dine sider, er det måske en god ide at se på nogle af de mest populære websteder og se, hvilke widgets de har til fælles. Dette er præcis, hvad jeg gjorde. Jeg kiggede på omkring 75 websteder og fandt ud af, at 43 af dem, der havde sidebjælker på deres blogsider, ofte anvendte følgende widgets.

Almindelige WordPress Sidebar-widgets

 1. Nyhedsbrev Opt-in widget
 2. Navigationsmenu for interne links
 3. Annoncer
 4. Sociale medieikoner
 5. Populære / trendindlæg
 6. Kategorier
 7. Seneste / seneste indlæg
 8. Søgeform
 9. Om
 10. Relaterede indlæg

Du kan selvfølgelig afvige fra den almindelige praksis, fordi det, der er vigtigt, er, at du træffer en beslutning baseret på omhyggelige overvejelser om, hvad dine sider har brug for.

Vigtigt: Sørg for, at widgets ikke er overflødige

Undersøg omhyggeligt, hvad hver widget er til, for at sikre, at dens funktioner er unikke. Du behøver ikke 5 forskellige sociale widgets, bare fordi de hver især ser lidt anderledes ud. Den ene er masser.

Brug andre områder, der er klar til widget (f.eks. Overskriften eller sidefoden)

På denne måde mætter du ikke dine widgets i sidebjælkerne. Du vil måske også have, at en eller to vigtige widgets samtidig vises i sidebjælker, header og sidefod. Brugere kan nemt få adgang til dem, uanset hvor de er på siden. Ellers kan du have disse vigtige widgets faste, klæbrige og flydende. Mere om dette senere.

Overvej de enheder, din målgruppe bruger

Størstedelen af ​​webbrugere foretrækker at gennemse deres mobilenheder. Du vil sikre dig, at dine sider ikke ser overfyldte ud af widgets på små skærme på mobile enheder. Mens de bedste WordPress-temaer skal være fuldt lydhøre, kan du altid bruge din webbrowsers udviklingsværktøjer (her er) Chromes guide) eller et premiumværktøj som f.eks CrossBrowserTesting for at se og teste dit websted. På denne måde kan du være sikker på at optimere WordPress-sidebjælker på almindelige skærmstørrelser.

Optimer WordPress-sidepaneler - Begræns widgets

Du vil ikke have, at dine sider ser overfyldte ud ved at lægge for mange widgets i sidebjælken.

2. Tilpas sidebjælker pr. Side eller post

For at gentage er relevans nøglen (når du optimerer WordPress-sidebjælker, samt når det kommer til næsten alle andre aspekter af dit websted). Hvilke af dine valgte widgets er relevante for en bestemt side eller indlæg? De skulle være de eneste, der dukker op. For eksempler er det ikke alle sider, der skal vise den nyeste post-widget; ikke alle indlæg skal vise en bestemt forfatter’s bio; og måske skal alle sider have din e-mail-opt-in.

3. Brug flydende widgets

Lad disse vigtige widgets (eller endda en hel sidepanel) følge dine brugere, når de ruller op og ned på siden. Disse faste, klæbrige og flydende widgets gør det nemt for brugerne at gribe ind, når de føler behov for det. De kan gøre det uanset hvor de er på siden. Ikke mere at rulle op til sidebjælken eller ned til sidefoden for at få fat i de widgets, de har brug for for at interagere med.

I dag har størstedelen af ​​blogindlægssider faste widgets, for det meste links til sociale medier og navigationsbjælker. Du kan også omdanne flydende widgets til opfordring til handling-knapper ved at gemme dem i et hjørne af en side. Bare tilføj et dias i eller pop-up-animation ved klik (i stedet for at gøre dem pop-up på egen hånd over hovedindholdet).

Opnå dit mål med at optimere dine WordPress-sidepaneler effektivt

Nu hvor du har lært nogle af måderne at optimere dine WordPress-sidebjælke på, lad os se på de ting, du skal have og gøre for at udføre dem.

Trin 1: Forstå, hvad dine kunder ønsker, og dine forretningsbehov

Du forstår, hvad dine webstedbesøgere leder efter, og du ved, at du har, hvad de leder efter. Alt hvad du skal gøre er at sørge for, at dine sidebjælker guider dem, når de udforsker dine websteder for de oplysninger eller produkter, de har brug for. Du ønsker ellers ikke at køre dem væk.

Trin 2: Vælg de bedste værktøjer til at oprette et meget engagerende websted

Vælg plugins, der hjælper dig med at spare tid på design og programmering af alle dele af dit websted, inklusive dine sidebjælker. Selvom du helt sikkert kunne højne en udvikler for at oprette noget brugerdefineret, er der allerede mange gode muligheder tilgængelige. Fra en bred vifte af plugins, der er tilgængelige i WordPress-arkivet, kan du vælge, hvad der bedst passer til dine behov. Der er plugins, der er dedikeret til at styre dine WordPress-sidepaneler og widgets med mindre kodningsarbejde eller slet ingen.

Widgetindstillinger WordPress Plugin

For eksempel giver et plugin kaldet Widget-indstillinger, som er tilgængeligt gratis på WordPress-depot, mulighed for at udføre både enkle og komplekse widgetstyringsopgaver – fra synlighedskontrol (side, post, enheder og brugerbegrænsninger), styling, animation til support til sidebygger.

Optimer WordPress-sidepaneler - Skjul eller vis widgets

Skjul eller vis nemt en widget på en af ​​dine WordPress-sider.

En af hovedfunktionerne i Widget-indstillinger er dens widget-synlighedskontrol på sider og indlæg. Med denne funktion kan du begrænse antallet af widgets, der vises til kun de relevante, og dermed tilpasse dine sidebjælker pr. Side eller indlæg. Derudover kontrollerer dette gratis plugin også widgets synlighed pr. Enhedstype – mobil, tablet eller desktop. Dette er meget praktisk, når du skal kontrollere antallet af widgets, der skal vises på de små skærme på mobile enheder.

For mere kraftfulde funktioner (og support) overveje at opgradere til Widget-indstillinger Præmie. Dette inkluderer tilføjede indstillinger til widget-styling, klistrede widgets, cache, tilpassede widget-links, tilladelsesindstillinger og mere.

Hvorfor skal du bruge en sidepanel og widgetadministrationsplugin? Fordi virksomheder skulle gerne tage indholdsoprettelse og produktfremme alvorligt. At designe et websted i overensstemmelse med branding og besøgende i tankerne er en af ​​dine største prioriteter. Du skal finde en måde at nå dit mål om at levere meget engagerende websteder effektivt med hensyn til tid og penge.

Der er mange WordPress-plugins tilgængelige mod betaling eller gratis, og de fleste af dem er designet til at lade dig administrere dine WordPress-websteder med mindre kodningsarbejde eller slet ingen. Borte er de dage, hvor du skal bruge lange timer på programmering hver del af dine websteder. Desuden er plugins med enkelt eller kun et begrænset antal funktioner ude; alt-i-en-plugins er i. Det skyldes, at brug af denne type plugins betyder mindre penge, der skal bruges og ingen skift fra et plugin til et andet. Så det er meget værd at bruge et enkelt plugin til at optimere WordPress-sidebjælker på hele dit websted.

Trin 3: Vælg en layout til funktionalitet og stil

Folk ønsker den enkleste og hurtigste måde at få de oplysninger, de har brug for. Hvad angår sidebjælker, uanset om du vælger en 2-sidebjælke, en enkelt-sidebjælke eller et ikke-sidefelt layout, skal du overveje, hvordan et sådant valg vil påvirke den samlede funktionalitet på dine sider. Husk, at sidepaneler skal hjælpe brugerne med at engagere sig. Hvis du vælger et layout uden sidelinje, skal du sørge for at placere disse widgets omhyggeligt for at hjælpe dine brugere med at udforske dit websted.

Afsluttende ord om, hvordan man optimerer WordPress-sidepaneler

Tak for at have læst! Jeg håber, at denne artikel hjælper med at erkende, at WordPress-sidebjælker ikke kun er tilbehør til vores websider. De spiller en vigtig rolle i opnåelsen af ​​bedre trafik og konverteringer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map