Sådan optimeres dit WordPress-websted til lokal SEO

Sådan optimeres dit WordPress-websted til lokal SEO

Vidste du, at 46% af alle Google-søgninger leder efter lokal information, og 97% af folk bruger søgemaskiner til at finde lokale virksomheder. 88% af forbrugerne søgning på deres mobile enheder efter lokal forretningsinformation kontakt eller besøg virksomheden inden for 24 timer.


Hvis det ikke er nok for dig at indse vigtigheden af ​​lokal SEO, ved jeg ikke, hvad der ellers vil gøre det.

I disse dage ser alle først på Internettet for at finde information om virksomheder, de vil gøre forretninger med. Når det kommer til at finde en mursten og mørtelbutik, der er i nærheden, er dit bedste alternativ Internettet, der er fyldt med søgeresultater, der er beregnet til at guide kunder gennem deres åbne døre.

WordPress-indholdsstyringssystemet er kun magtfuldt 34% af verdens websteder. At placere højt i søgeresultaterne er noget alle webstedsejere vil gøre, om de ejer en lokal virksomhed eller bare har en online tilstedeværelse.

Hvordan sikrer du, at din lokale virksomhed skiller sig ud fra mængden?

Vi har undersøgt alle de bedste måder at optimere dit WordPress-websted til lokal SEO, så du kan slå konkurrencen ud og sikre mere personligt salg end nogensinde før.

Lad os først se hurtigt, hvad lokal SEO er.

Hvad er lokal SEO?

Lokal SEO adskiller sig fra traditionel SEO, idet den sigter mod at fremme din fysiske forretning i lokale søgninger. Med andre ord lader det potentielle kunder finde oplysninger om din mursten og mørtelbutik i søgeresultater, så de kan besøge personligt.

Når en person bruger bestemte geokvalifikatorer i deres søgninger, f.eks. By, stat, postnummer eller udtryk som “i nærheden” eller “i nærheden af ​​mig”, genkender Google søgningen som en lokal søgning og giver søgeresultater fra dette område.

Lokalt eksempel på SEO-søgning

Lokal SEO er vigtig af en lang række grunde. Her er nogle af de mest overbevisende:

 • Rang højere: Fokusering på lokal SEO-optimering vil hjælpe din lokale virksomhed med at rangere højere i søgeresultaterne og øge din virksomheds synlighed. Dette resulterer i øget brand-anerkendelse, flere walk-ins og i sidste ende mere indtægter.
 • Lav et godt førsteindtryk: Vi ved alle, at jo mere relevant dit websted er, jo højere er det i Google. Når alt kommer til alt belønner Google dem, der giver fremragende brugeroplevelser til besøgende på stedet. Ved at optimere dit websted til lokal SEO, vil du ikke kun rangere højere, du indstiller tonen for dem, der planlægger at besøge din virksomhed. Gør det nemt for folk at lære om din virksomhed, finde din fysiske butik og kontakte dig er nøglen til at øge salget og slå den nærliggende konkurrence.
 • Gratis reklameUanset om du deltager i PPC-reklame (pay-per-click) eller ej, er sandheden, at lokale søgeresultater er en gratis form for reklame for din virksomhed. Tænk over det: De oplysninger, du inkluderer på dit websted om din lokale virksomhed, bruger nøgleord, lokkende kopi, overbevisende billeder og anmeldelser og vurderinger. Disse oplysninger ses af mennesker, mens de foretager lokale søgninger og bruges under beslutningsprocessen.
 • Øget salg: 78% af placeringsbaserede søgninger producerer et offline køb. De, der leder efter lokale virksomheder vil faktisk bruge deres penge i de fysiske butikker. Hvis du gør det rigtigt, betyder det flere penge i lommen både på og offline.

Her er otte handlingsfulde måder at optimere dit WordPress-sted til lokal SEO.

1. Lad kunderne efterlade legitime anmeldelser

84% af mennesker stoler på onlineanmeldelser lige så meget som deres venner og familie. Derfor er det vigtigt at have anmeldelser af din virksomhed på tværs af flere kanaler. Ikke kun hjælper disse anmeldelser folk med at beslutte, om de skal handle med dig, de hjælper Google med at rangere dig for de rigtige resultater for det rigtige publikum.

En af de nemmeste måder at bede folk om anmeldelser er at sende en automatisk e-mail-kampagne til dem, der køber dine produkter eller tjenester online. Hvis du har kunder, der tilmelder sig et belønningsprogram, kan du medtage en e-mail-kampagne, der beder dem om også at gennemgå deres køb. Det WooCommerce Points & Rewards-tilføjelse er en fantastisk måde at tilskynde kunder til at give anmeldelser til pointbaserede rabatter.

Et andet godt sted at tilskynde til anmeldelser er på Google selv.

Google anmeldelser

Derudover vises Yelp-anmeldelser altid på den første side af Google, så det er en god strategi at arbejde med at opbygge disse anmeldelser. Det er vigtigt, at du interagerer med alle korrekturlæsere og arbejder for at ramme din virksomhed i et positivt lys, selv når der opstår problemer.

2. Publicer lokalt indhold på dit websted

Hvis dit mål er at sikre online og offline salg, er det vigtigt, at du optimerer dit websteds indhold til også at omfatte lokale oplysninger.

Startside Lokal SEO

Lokalt SEO-eksempel: Revealize

For eksempel skal dit websteds startside angive nøjagtigt, hvem du er, hvor du befinder dig, og hvad du gør. Google vil gennemgå og indeksere dit websted for de søgeresultater, som det synes er mest relevante.

3. Befolk dit websted med lokale vilkår

Du skal også opdatere dit websteds titelkoder, header tags og metabeskrivelser. Google bruger disse elementer til at forstå dit websteds indhold. Så længe lokalt indhold (f.eks. nøgleord og placeringer) er inkluderet der, vil du rangere højere i lokale søgeresultater.

Yoast SEO Meta

Når du bruger WordPress, er en af ​​de bedste måder at optimere disse oplysninger at bruge Yoast SEO plugin. Dette plugin indeholder felter til tilføjelse af nøgleord, SEO-titler, snegle og metabeskrivelser, der vises i søgeresultater.

4. Gør krav på din Google My Business-side

Hvis du vil vises i den eftertragtede Google 3-pakke og øge dine SERP’er, bliver du nødt til at kræve din Googles virksomhedsfortegnelse.

Googles virksomhedsfortegnelse

Ikke sikker på, hvad Google 3-pakken er? Det er de tre øverste placeringer i lokale søgeresultater, der indeholder korte uddrag af information om hver virksomhed, der hjælper med at guide kunder lige til deres hoveddøre.

Google 3-pak

Her er nogle af de bedste fremgangsmåder, du skal følge, når du gør krav på din Google My Business-side:

 • Hvis du har flere placeringer, skal du gøre krav på dem alle separat og derefter administrere dem fra et login
 • Brug primære og LSI-nøgleord, fordi de tæller næsten 20% af dine chancer for at blive placeret i den lokale pakke
 • Find den kategori, der bedst matcher din virksomhed, selvom du ikke kan finde et nøjagtigt match
 • Opdater regelmæssigt eventuelle ændringer til din virksomhed, så du rangerer i de rigtige resultater, og kunderne altid har de rigtige oplysninger (f.eks. placering, telefonnumre, e-mail osv.)
 • Medtag billeder for at tilføje visuel appel
 • Glem ikke at opfordre kunder til at forlade Google anmeldelser, da de også vises her

At gøre krav på din gratis Google My Business-side er en af ​​de nemmeste måder at styrke din lokale SEO-indsats.

5. Drage fordel af lokale SEO-plugins

Der er en håndfuld rigtig gode SEO-plugins, der gør forbedring af din lokale SEO-indsats til en smule.

1. WP SEO struktureret dataskema

WP SEO Structured Data Schema

Udviklerne bag dette plugin forstår, hvor vanskeligt det kan være at implementere strukturerede data og skemaer på et websted (selv for professionelle SEO-eksperter). Derfor oprettede de dette plugin for at hjælpe webstedsejere med let at tilføje skemaer til organisationer, anmeldelser, restauranter, tjenester og lokale virksomheder.

En typisk søgning viser resultater med en sidetitel, URL og metabeskrivelse. En, der imidlertid bruger skema-markering, vil dog have billeder, anmeldelser, datoer og tidspunkter, driftstimer og mere afhængigt af resultatet.

Google Rich Snippet

Når du ruller gennem Google-søgeresultater, vil du bemærke, at masser af lokale virksomheder ikke implementerer skemamarkering på deres websteder, selvom det er let, når du bruger et plugin som dette. Så skiller sig ud fra mængden og tilbyder potentielle kunder mere øjeblikkeligt.

2. WP Google Maps

Bedste kortlægning af plugins: WP Google Maps

En anden god måde at blive bemærket i søgeresultater og øge din lokale SEO-indsats er at tilføje et Google Map til dit websted, som søgemaskiner kan gennemgå.

Dette gør også dem, der udfører lokale søgninger på farten, en nem måde at finde din virksomhed med det samme. Dette er en nem måde at markedsføre din virksomhed og konvertere flere kunder.

6. Optimer dit websteds indhold

Hvis du har flere forretningssteder og refererer til dem alle på den samme webside, kan du ikke forvente at dukke op i lokale søgeresultater. Google ved ikke, hvilke resultater, du vil placere dig i, hvis du angiver forskellige placeringer.

For at løse dette problem skal du oprette separate websider til alt dit websteds indhold og optimere hver til deres specifikke placering og nøgleord.

Vil dette tage mere tid og kræfter? 

Ja.

Vil det være det værd? 

Når du ser, at salget begynder at stige i hver af dine butiks placeringer, giver du os besked!

Yoast XML sitemap

Hvis du leder efter en anden effektiv måde at sikre, at dit websteds indhold indekseres i de rigtige lokale søgeresultater, skal du oprette et XML-sitemap over dit websteds indhold. Du kan gøre dette ved hjælp af et vilkårligt antal begyndervenlige SEO-plugins, f.eks Yoast SEO (som vi nævnte tidligere).

Med et enkelt klik kan du oprette et XML-sitemap, som Google og andre søgemaskiner kan bruge til at analysere dit websteds data og rangere dig korrekt.

7. Optimer til mobil

Siden Google annoncerede sin første mobilindeksering, er optimering af dit mobilwebsted blevet mere afgørende end nogensinde. Google er ansvarlig for at placere dig i Googles søgeresultater. Hvis det ikke kan lide, hvordan dit mobilwebsted fungerer for brugere, kan du forvente, at dine SERP’er skal lide.

Når det kommer til lokal SEO, skal du vide dette:

 • 2 ud af 3 mobilbrugere er mere tilbøjelige til at købe fra websteder, der er tilpasset efter brugerens placering
 • Og i 2021 anslås det, at mobile enheder vil påvirke mere end $ 1,4 billioner i lokalt salg
 • Brugen af ​​udtrykkene ‘i nærheden af ​​mig’ og ‘tæt ved’ har steg med 900% i løbet af de sidste to år

Og dette er blot nogle af de overbevisende mobilsøgestatistikker, der driver lokalt forretningssalg.

Jo lettere du gør det for folk at se dit websted og få adgang til lokale forretningsoplysninger, jo bedre. Hvis du ikke er sikker på, hvordan man fortæller, hvad folk kan se, når de klikker på dit websted med deres mobile enheder, skal du bruge den indbyggede responsive previews i live-tilpasseren. Bare gå til Udseende> Tilpas, og brug skrivebords-, tabel- og telefonikoner i bunden af ​​brugerdefineringsmenuen til at få vist dit websted.

Responsiv preview

Med det kan du se, hvordan dit websted vises på flere enhedstyper og endda navigere på dit websted i realtid for at sikre, at alt også fungerer korrekt.

8. Lav dit websted hurtigt

Den sidste ting, vi berører, da det også er en traditionel SEO-strategi, der også gælder for lokal SEO, er webstedshastighed og ydeevne. Hvis du følger alle ovennævnte, handlede tip og tricks, men aldrig optimerer dit websted til at indlæses hurtigt, vises du aldrig i lokale søgeresultater.

Når alt kommer til alt forventer mange forbrugere, at dit websted skal indlæses på mindre end 2 sekunder, og 53% af mennesker vil opgive dit websted, hvis det tager mere end 3 sekunder at indlæse.

Det er ikke meget tid til at overbevise folk om at holde sig rundt, finde ud af om din mursten og mørtel butik og gå din vej.

Google favoriserer hurtig-indlæsning af websteder, der leverer en enestående brugeroplevelse til alle besøgende. Så find dit websteds benchmarkhastighed ved hjælp af et gratis hastighedstestværktøj som Pingdom.

Eksempel på Pingdom-hastighedsresultater

Eksempel på Pingdom-hastighedsresultater

Du kan vælge mellem en række teststeder for at måle dit websteds samlede hastighed og ydeevne. Når dit websted er analyseret, modtager du følgende:

 • Samlet ydeevne
 • Sidestørrelse
 • Indlæsningstid
 • Antal anmodninger

Du vil også opdage gode måder at forbedre dit websteds hastighed og ydeevne. Nogle af disse forslag kan omfatte brug af et cache-plugin, komprimering af billeder, reduktion af HTTP-anmodninger, undgå URL-omdirigeringer, formindskelse af DNS-opslag og meget mere.

Når du først ved, hvor hurtigt dit websted er lige nu, kan du foretage nogle små ændringer og teste igen, indtil du ikke kan forbedre dig længere. Det er når du ved, at dit websted rangeres i lokale søgninger, fordi det henvender sig til et lokalt publikum, implementerer lokale SEO-strategier og indlæses hurtigt for besøgende på siden.

Afsluttende tanker

I denne digitale tidsalder er de med fysiske virksomheder i direkte konkurrence med boomet af strengt online virksomheder, der kæmper for den samme målgruppe. Det er vigtigt, at du tager højde for folk, der vil besøge en mur- og mørtelbutik for at gøre forretninger. Den bedste måde at gøre dette på er at øge din lokale SEO.

Hvis du tager tid til at evaluere dit WordPress-websted og implementere endda blot et par af de ovenstående lokale SEO-strategier, finder du din virksomhedsrangering i relevante lokale søgeresultater på kort tid. Husk: For at lykkes, skal du gå ind for dig selv. Ingen vil gøre det for dig. Så kom derude og start med at optimere dit websted til lokal SEO, så de, der er i nærheden, kan drage fordel af alt hvad du har at tilbyde.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map