Sådan optimeres blogindlæg på dit WordPress-sted, inden de offentliggøres

Sådan optimeres blogindlæg på dit WordPress-sted, inden de offentliggøres

Hej min ven. Hvis du er en blogger som mig, skal du vide, hvordan det er at bære en zillion hatte ad gangen. Som ejer af din egen blog er du den, der søger efter det rigtige stykke data, der burde være interessant at læse for dit publikum. Du er den eneste, der er lydhør for at skrive dit indhold, redigere og SEO-optimere det. At køre alle disse og masser af andre opgaver ad gangen er ikke en vittighed. Det er let at gå glip af nogle vigtige punkter, når du klikker på knappen “offentliggør”. Så for at hjælpe dig med at føle dig sikker på, at du ikke har springet noget over, har vi besluttet at komme med denne tjekliste for bloggere.


I dette indlæg leverer jeg 15 vigtige ting, som du skal gøre, inden du trykker på knappen “offentliggør”. Selvom det kan virke for meget ved første øjekast, er de fleste af disse trin ret enkle og hurtige at opnå. Desuden er det værd at bruge et par ekstra minutter til redigering af at skrive en god kopi af tekst, så alle de tid og kræfter, du anvendte, mens du arbejdede med den, vil blive værdsat af dine læsere.

Trin 1: Opret en overbevisende titel

Titlen på dit blogindlæg er et af de mest magtfulde elementer, det kan indeholde. Afhængig af den måde, du strukturerer det på, bestemmer folk, om din publikation er deres værdige opmærksom. Baseret på den måde, du skriver titlen på, vil / din blog ikke / få masser af organisk trafik fra søgemaskiner. Som regel er en posttitel den sidste ting, som bloggere arbejder på under oprettelsen af ​​indlæg. I det mindste opretter vi indlæg på MonsterPost.

Der er masser af forskellige teknikker, som du kan anvende, mens du arbejder på stillingen. Start med en arbejdstitel. Dette vil være et fundament for din endelige version af overskriften. Hold titlen kort. Op til 70 karakterer er nok til, at det vises korrekt i søgeresultaterne. Når du har fundet din version af indlæggets titel, brainstorm den med en anden. Glem ikke at medtage nøgleord eller sætninger i titlen. Dette øger dine chancer for at nå det rigtige publikum og opnå en større eksponering i søgemaskiner.

Trin 2: Formater din kopi

Det er måde lettere at læse en tekst, der er opdelt i mindre sektioner. At undgå lange afsnit er en god praksis. 5-6 linjer med tekster er den korrekte længde af afsnit, der vil blive læst af dit publikum, ikke overspringet.

Når folk støder på ethvert blogindlæg, scanner folk som regel gennem indholdet, før de beslutter at læse det. Ved hjælp af underoverskrifter kan du bedre levere meddelelsen om din artikel til læserne. På en sådan måde kan brugerne se en hurtig plan over de ideer, der er fremhævet i dit indlæg, og således bedre forstå, hvad dit indlæg faktisk handler om.

Trin 3: Billedformatering

Vi ved alle, at et enkelt billede, der er tilføjet til en webside, er lig med tusind ord. Måske kan intet skade din webside mere end et billede i dårlig kvalitet og dårligt formaterede fotos. Så før dit indlæg bliver live, skal du sørge for, at hvert stykke visuelt indhold er korrekt størrelse og ser godt ud på enhver enhedsskærm.

Ud over kvaliteten, relevante fotos er poster, skal du passe på at opdatere din blog med et logo i høj opløsning, der vil gøre dit projekt mere genkendeligt for et bredere websamfund. Undlad venligst at optimere alt-tags og titelmærker på dine billeder. Dette vil hjælpe dig med at gøre dit indhold mere synligt på nettet.

Når du arbejder på en WordPress oprettet på grundlag af et færdigt tema fra TemplateMonster (for eksempel), har du alle SEO-optimeringsværktøjer til rådighed. Så tænk bare på dit indhold og den søgeforespørgsel, som din målgruppe vil bruge til at finde det.

Trin 4: Udvalgte billeder

Dette punkt er især relevant for alle, der driver en WordPress-baseret blog. Forbedring af dine publikationer med fremhævede billeder kan være vigtigt af flere årsager. Først og fremmest kan du ved hjælp af et fremhævet billede fange brugerens opmærksomhed. Afhængigt af hvordan du designer det, kan det fremhævede billede enten bære en spændende meddelelse eller tydeligt angive de ting, du vil fremhæve i dit indlæg.

Udvalgte billeder til indlæg

På grund af det ekspansive WordPress funktionalitet, kan et fremhævet billede af din publikation bruges på forskellige måder. F.eks. Kan dette automatisk trækkes for at blive brugt som skyderen til nyere indlæg.

Tilføjelse af lodrette billeder med tekster placeret oven på dem vil hjælpe dig med at henlede opmærksomheden på dit indhold, når en person ruller gennem et nyhedsfeed på sociale medier platforme. Vi vil diskutere betydningen af ​​sociale medier lidt senere i dette indlæg. Stadig gør et godt designet lodret fremhævede billede dit indhold mere synligt, hvilket øger dine chancer for at skabe mere trafik.

Trin 5: SEO

Selv hvis du uploader dit indlæg med smukke billeder og skriver en strålende kopi, går al indsats forgæves, medmindre du optimerer dataene til søgemaskiner. Den måde, din blog rangerer for industrielle nøgleord på SERP’er er af overvejende betydning, når det gælder stigende organisk trafik og blygenerering.

For at gøre dit blogindlæg mere synligt, skal du sørge for, at du inkluderer brancheorienterede søgeord i teksten. Når du optimerer dine data, skal du sørge for, at nøgleordene ikke påvirker den overordnede læsbarhed. Glem heller ikke at tilføje interne links til andre sider på din blog. Dette kan ikke kun hjælpe dig med at optimere dit indhold til søgemaskiner, men også give dine læsere mere værdi, samtidig med at de får hurtig adgang til andre relevante stykke data på dit websted.

Trin 6: Links check

Når du har tilføjet interne links til dit indhold, er det på høje tid at kontrollere, hvordan alt fungerer. Som regel skal dette gøres manuelt for ikke at gå glip af et enkelt brudt link i dit indhold.

Eksterne links kræver også en nøjagtig manuel kontrol. Indeholder dit indhold nogen CTA-knapper? Gå også til dem.

Trin 7: Tjek på tværs af enheden

Flere og oftere foretrækker folk mobile enheder, når de har brug for at tjekke nyheder eller se nogle opdateringer om de foretrukne emner. Det er grunden til, før du får et stykke indhold til at gå live, dobbeltkontrol, hvor godt de data, du vil dele, ser på flere skærmstørrelser.

Det er altid en stor fordel at bygge et websted på grundlag af et lydhør rammer. Dette frigør dig fra nødvendigheden af ​​at udvikle separate versioner af dit websted til stationære og mobile enheder, hvilket både er omkostningseffektivt og tidsbesparende.

Derudover rangerer Google mobilvenlige websteder højere i sine søgeresultater. Så hvis du gør dit indhold korrekt vist på tværs af forskellige skærmstørrelser, kan du dræbe to fugle med en sten. På den ene side bliver din blog mere brugervenlig. På den anden side vil det blive mere synligt i Google.

Heldigvis for dig er de mest populære temaer allerede designet responsivt. Temaet Total tilbyder for eksempel et fluid responsivt layout lige ud af boksen. Men temaet inkluderer også bonusindstillinger, hvis du vil indstille dine egne brugerdefinerede webstedsbredder til alle enhedsstørrelser.

Trin 8: Kompatibilitet på tværs af browsere

Nu hvor vi ved, at dit indhold fungerer glat på enhver enhedsskærm, er det tid til at kontrollere, hvor godt det vises i alle de store webbrowsere. Tænk på de mulige apps til webbrowsing, som dit publikum muligvis bruger, og se, hvor godt indholdet indlæses og vises derovre.

Trin 9: Tilskynde til diskussioner

Når vi kommer tilbage til indlæggets redigering, lad os gøre din kopi tankevækkende og diskussionsfremmende. Hvordan ved du, om din artikel bragte nogen værdi til læserne, medmindre du modtager deres kommentarer?

En af de beviste måder til at tilskynde til diskussioner under dine indlæg er at stille dine læsere et par spørgsmål i slutningen af ​​artiklen. I oversigtsafsnittet kigger folk ofte efter en kort oversigt over de ting, som du fremhævede i din publikation eller en slags “opfordring til handling” for faktisk at gøre noget. Når du afslutter din tekst med et spørgsmål eller to, kan du opfordre dine læsere til at give en kommentar med deres egne indtryk om de ting, du har fremhævet eller dele deres egen oplevelse om et foreslået emne.

Trin 10: Korrekturlæsning

Det lyder som noget, bloggere skal gøre som en standardhandling, men af ​​en eller anden grund er det ikke alle, der korrekt læser deres indlæg før offentliggørelsen. For at du ikke skal ligne en idiot, der var for doven til at tjekke teksten, før den får live, anbefales det stærkt at korrekturlæse, hvad du har skrevet i flere gange.

Der kan være almindelige stavefejl, som du kan gøre i en fart med at udtrykke dine tanker i et dokument. Vi er alle mennesker og begår fejl. Så bare for ikke at skade dit omdømme og lade dine læsere nyde enhver tekstlinje, som du deler, skal du korrekturlæse dine tekster.

Når du arbejder på en blogpublikation, skal du skrive halvdelen af ​​den og gemme udkastet. Se gennem hvert eneste ord, du har skrevet, og dobbeltkontrol, om du ikke har lavet nogen stavefejl. Ret alle skrivestrømme, før publikationen går i live. Læs sætning efter sætning. Korrekturlæses et par gange, og fortsæt først derefter videre.

Trin 11: Publicer og fastgør

Nu, som du har gjort alt redigerings- og optimeringsarbejde, er det på tide at gøre dit indlæg live. Det næste trin bliver at sætte din artikel på Pinterest fast. Hvis du stadig ikke har oprettet et separat bord til din blog, er det på høje tid at gøre det.

Så snart din publikation kommer i gang, skal du fastlægge billeder, som du inkluderede i den på dit eget Pinterest-bord. På et par dage skal du gå hen og finde relevante tavler, hvor du kan gøre det samme. Mens du udfører så enkle gentagne handlinger, kan du distribuere din publikation til et bredere publikum og dermed gøre din blog mere tilgængelig på nettet.

Trin 12: Del dit indlæg på Facebook og Twitter

Bliv lyst, mens du distribuerer din publikation på Facebook og Twitter. Du kan dele dem enten manuelt eller bruge postplanlægningsprogrammer, der automatisk får alt gjort for dig. For at gøre dine indlæg mere synlige, ledsag tweets og Facebook-indlæg med billeder. Når du uploader dine sociale medieindlæg med visuelt indhold, skal du sørge for at formatere dem i overensstemmelse med Facebook- og Twitter-standarder.

Trin 13: Send tweets flere gange

Twitter-feed opdateres med nye indlæg med en enorm hastighed. Så det er sandsynligt, at den publikation, du deler bare én gang, vil gå tabt i en jævn strøm af andre tweets. For at dette ikke kan ske, anbefales det at dele nye blogindlæg på Twitter flere gange i løbet af de næste par dage efter deres offentliggørelse på din blog.

Det kan virke som en skræmmende opgave at dele dine indlæg manuelt igen og igen. Dette er, når programmer for postplanlægning kommer i spil. Med deres hjælp kan du indstille det samme indlæg til at vises i nyhedsfeeden om et par dage efter offentliggørelsen, samt minde det sociale mediesamfund om dets eksistens om et par måneder. Således kan du cirkulere dit ældre indhold igen og igen.

Trin 14: Kommentarer

Hver gang dit indlæg modtager en kommentar, skal du ikke forlade det uden svar. Dette omhandler begge kommentarer, som folk efterlader under et indlæg på din blog og på sociale medier. Lav en ekstra indsats for at svare på kommentarer, der indeholder spørgsmål. Ekstra tankevækkende læsere bør også få et svar på deres refleksioner.

Svar på kommentarer, du viser, at du interesserer dig for dine læsers mening, og at du værdsætter hvert eneste øjeblik, de brugte til at læse din artikel. Når de ser dette, er folk mere tilbøjelige til at vende tilbage, da de ser, hvor meget de værdsættes.

Trin 15: Analytics

Ud over brugerkommentarer, der er stærke indikatorer for den offentlige interesse i dine indlæg, anbefales det at holde styr på det samlede antal sidevisninger og reflektioner, som hvert indlæg, du offentliggjorde i sidste måned, har opnået. Google Analytics vil hjælpe dig med at styre denne opgave bedre end noget andet. Statistikken viser dig, hvilke emner der er den største efterspørgsel blandt dine læsere, og dermed får du en bedre forståelse af, hvordan du skal fortsætte med at bevæge dig for at få en større succes.

Afslutter

Nu sker det. Dette var 15 af de mest beviste og effektive trin, som bloggere skal tage højde for, før de offentliggør deres indlæg på nettet. Nogle af dem er prøvede og sande, men alligevel ikke mindre effektive. Anvend disse i praksis, og se, hvor meget mere publikum vil forloves med din blog.

Er der forresten noget andet, som du mener skal nævnes på listen? Lad os høre dine tanker i kommentarfeltet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map