Sådan oprettes og tilføjes et WordPress Favicon eller et stedikon

Hvad er en Favicon? Og hvordan man tilføjer favoritter til WordPress

En favorit, der er en forkortelse af ‘favoritikon’, kan også kaldes et stedikon. Hvis du ser på din browserside nu, vil der mere end sandsynligt blive vist et antal favoritter. Dog har du måske aldrig bevidst bemærket favoritter, vær opmærksom på, hvad de er, eller hvad de gør. Så hvad er en favorit, og hvorfor har dit WordPress-websted brug for et?


I denne artikel skal vi forklare nøjagtigt, hvad en favorit er, og hvordan det kan gavne din virksomhed eller blog. Vi vil derefter se på, hvordan du hurtigt og nemt kan tilføje en til din WordPress-blog.

Hvad er et Favicon / site-ikon?

Eksempel på skærmbillede af Favicon

En favorit er et ikon, der vises på en browserfane ved siden af ​​et websteds sidetitel. Favoritter kan også ses ved siden af ​​et websteds navn på en liste over bogmærkede websteder, ligesom de kan bruges som app-ikoner, og i WordPress kan disse også kaldes dit “site icon”.

Favikoner tager normalt billedet af webstedets logo, som de repræsenterer. De kan dog også være et billede, der er knyttet til et websteds branding eller stil, hvis dette er mere passende. Når en favorit er valgt, skal den ikke ændres, medmindre din virksomhed gennemgår et re-brand. På den måde bliver dine websteds-seere fortrolige med dit favorit og genkender det i en række browserfane.

Betydningen af ​​at bruge et Favicon

Betydningen af ​​at bruge et Favicon

Favicons handler om visuelt markedsføring til og forbindelse med dine besøgende på dit websted. Tilføjelse af en favorit giver dit publikum mulighed for ubevidst og øjeblikkeligt at identificere dit WordPress-websted i et hav af apps eller websider.

Denne fortrolighed med din favorit hjælper dit publikum med at finde dig hurtigt og nemt. Det minder brugerne også om dit websteds eksistens, hvilket resulterer i en stigning i trafik og tilbagevenden af ​​antallet af besøgende. Endelig vil en favorit hjælpe dit websted med at skille sig ud fra din konkurrence og etablere dit websted som en velrenommeret kilde.

Som du kan se, er fordelene ved at bruge et favicon enorme. Så lad os nu finde ud af, hvordan du kan oprette et favicon og tilføje det til dit WordPress-websted …

Oprettelse af en Favicon

Det første trin i favicon-processen er at skabe et passende billede. Som nævnt bør en favorit ideelt set være det samme billede som dit websteds logo, så besøgende kan straks genkende det.

Nogle gange med komplicerede logoer kan dette dog resultere i en uklar eller forvirrende favicon. I hvilket tilfælde skal du forenkle dit logo eller bruge et andet billede. Sørg for at vælge noget, der repræsenterer din virksomhed og tydeligvis afspejler dit brand.

Design eller redigering af et Favicon-billede

Pr WordPress Codex, favicon-billeder skal være firkantede og mindst 512 x 512 pixels i dimension. Selvom billeder kan beskæres i WordPress, vil jeg anbefale at redigere dit billede på forhånd ved hjælp af redigeringssoftware.

Hvis du ønsker at designe et nyt billede fra bunden, eller hvis dit logo har brug for nogle alvorlige justeringer, er det bedst at bruge et professionelt redigeringsprogram. Photoshop eller GIMP er gode muligheder.

Brug af Canva

Canva Icon Creator

Imidlertid er en lettere løsning for dem med mindre designoplevelse at bruge Canva. Dette gratis websted til grafisk designværktøj giver dig mulighed for nemt at redigere et billede og gøre det favicon-klar. Ændre størrelse på dit logo eller ændre farve eller gennemsigtighed for at oprette et favicon-billede, der fungerer til dit websted.

Når du først er tilfreds med det billede, du skal bruge som din favorit, skal det gemmes i enten et gif-, png- eller jpeg-format. Du er nu klar til at uploade din favorit til dit WordPress-websted …

Sådan føjes et Favicon til dit WordPress-sted / blog?

Tilføjelse af et webstedsikon bruges som bedst til webudviklere og dem med dybdegående kodningskendskab. Heldigvis, efter frigivelsen af ​​WordPress 4.3, blev tilføjelse af en favorit ekstremt let og ligetil.

WordPress Live Customizer Link

Åbn dit WordPress-dashboard, og vælg i menuen Udseende> Tilpas. Dette åbner den levende WordPress-tilpassning med en forhåndsvisning af hjemmesiden til dit websted.

Vælg Webstedsidentitet. Her ser du vist webstitstitel og stedikon.

WordPress Site Identity

Under Webstedsikon du kan tilføje, ændre eller fjerne din favorit. Klik på Vælg billede.

Vælg WordPress Site Icon Image

Dit WordPress Media Library vises nu på din skærm. Vælg Upload filer fane, og slip enten dit favoritbillede i boksen, eller vælg det fra din computer.

Tilbage i dit mediebibliotek, kontroller, at dit billede er markeret, og klik derefter på Vælg i nederste højre hjørne. WordPress spørger nu, om du gerne vil beskære dit billede. Hvis du allerede har redigeret dit billede i et redigeringsprogram, skal du vælge Spring over beskæring. Ellers skal du beskære væk.

Brugervejledning til tilpasset webstedsikon

I tilpasseren, under Webstedsikon, du vil se dit uploadede billede. Vælg Gem og udgiv øverst på tilpasseren og opdater derefter siden. Du skal nu være i stand til at se din favorit på fanebladet på din browser.

Webadresse Favicon Display

Hvis du på et tidspunkt ønsker at ændre din favorit, under Webstedsikon vælg blot Skift billede. Som nævnt tidligere anbefales dette ikke, medmindre du omdirigerer. Hvis du konstant ændrer din favorit, vil dit publikum ikke være i stand til at identificere, hvilket billede der repræsenterer dit websted, når de ser deres browserfaner eller apps.

Andre måder at tilføje en favorit til dit WordPress-websted

Der er naturligvis en række andre måder at tilføje en favorit til dit WordPress-websted. Lad os se på nogle forskellige muligheder …

Favicon af RealFaviconGenerator

RealFaviconGenerator-banner

Mange mennesker foretrækker at bruge plugins til at tilføje funktionalitet til deres websted i stedet for at stole på et tema. Favicon af RealFaviconGenerator er et WordPress-plugin, der er en fantastisk mulighed, hvis du ønsker at tilføje et favicon til din hjemmeside.

Installer plugin til dit WordPress-websted, og peg derefter blot på og klik for at uploade et billede og tilføje det som favicon. RealFaviconGenerator genererer derefter alle de ikoner, du har brug for til forskellige browsere og enheder. Dette er en ligetil plugin og er gratis at downloade og bruge.

Upload via dit temas indstillingsside

Valgmuligheder for samlede tema for tema

Mange af de nye temaer har mange funktioner og funktionaliteter, hvilket gør det hurtigt og nemt for folk at oprette nye WordPress-websteder. Nogle af disse temaer har nu muligheden for at tilføje en favorit til dig. Tjek dit temas side med indstillinger for at se, om dette er en funktion, det tilbyder. F.eks. Inkluderer alt WordPress-tema indstillinger til din Favicon (og det er forskellige enhedsstørrelser) i det indbyggede temapanel.

Brug af kode

Hvis du er nogen, der foretrækker at kode deres websted, kan du uploade dit favoritbillede til dit websteds rodkatalog. Koden skal derefter føjes til din header.php-fil. For mere information om denne proces, samt detaljer om størrelsen på billedet og filtypen, du har brug for at gemme den i, se WordPress support dokumentation.

Afsluttende tanker

Som du kan se, er det en meget nem proces at uploade en favorit til WordPress-webstedet. Fordelene ved at have et favicon er imponerende, en marketingtaktik, der gør det muligt for dine brugere at identificere dit websted blot ved at se dit billede. Så gør det til en prioritet at finde en ekstra halv time på dagen og indstille dit websted med et favicon.

Har du startet din favorit endnu? Del, hvordan du gik videre i kommentarerne herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map