Sådan oprettes Facebook-remarketingkampagner til WordPress

Sådan oprettes Facebook-remarketingkampagner til WordPress

Har du bemærket, at når du søger efter et produkt på Amazon, eller læser en artikel online, ofte vises de produkter eller indhold, du har set, i annoncer på Facebook? Nå, det er ommarketing lige der.


Remarketing, også kendt som retargeting, er blevet vidt brugt af store mærker. Men på grund af dets lette installation og lave omkostninger, kan det også være yderst fordelagtigt for mindre virksomheder. Så lad os finde ud af mere om fordelene ved Facebook-remarketing, og hvordan du kan oprette din egen Facebook-remarketingkampagne til dit WordPress-websted.

Hvad er Facebook Remarketing?

Facebook-remarketing

Remarketing til Facebook viser i det væsentlige annoncer på Facebook til dem, der allerede har besøgt dit WordPress-websted. Ofte besøger folk dit websted med interesse for dine produkter eller tjenester, men de forlader inden de foretager et køb. Facebook-remarketing bruger Facebook-annoncer til at minde disse potentielle kunder om dit websted, indhold og produkter og føre trafik tilbage til dit websted.

På grund af så mange mennesker, der er aktive på Facebook, er sandsynligheden for, at dine besøgende på nettet logger på Facebook regelmæssigt stor. Dette gør det til det perfekte sted at markedsføre din blog eller produkter og engagere sig i dit publikum igen.

Fordelene ved Facebook-remarketing

Facebook-remarketing

Der er adskillige sammenkoblende fordele ved Facebook-remarketing. Her er de vigtigste …

Brand Awareness

Facebook-remarketing hjælper med brand awareness. At vise annoncer til dem, der allerede har haft en forbindelse med dit websted, holder dit websted frisk i deres sind. Dette vil igen øge sandsynligheden for, at den bliver revideret på stedet for konkurrencewebsteder, når folk har brug for det.

Kør trafik tilbage til dit websted

Brug af remarketingannoncer hjælper dig med at oprette forbindelse igen med tidligere besøgende på webstedet. At engagere sig på denne måde med dit publikum gennem Facebook vil minde dem om dit websted og føre trafik tilbage til dit WordPress-sted. Når besøgende er tilbage på dit websted, har du større chance for at konvertere mod dine mål.

Forøg salget

Der er mange grunde til, at folk måske ikke oprindeligt foretager et køb på dit websted. Måske vil de undersøge et produkt yderligere, sammenligne priser på konkurrentwebsteder eller bare ikke være sikre på, om de virkelig ville have varen. Bare fordi nogen ikke køber et produkt første gang, betyder det ikke, at de ikke vil gøre det på et senere tidspunkt.

Genvisning af et produkt vil få folks minder til at hjælpe dem med at huske, hvorfor de ønskede det i første omgang. De vil allerede kende dit websted, så at se din annonce vil hjælpe folk med at klikke igennem, foretage et køb og endda blive livslange kunder.

Konverter mod dit websteds mål

Facebook-remarketing handler ikke kun om at sælge produkter. Remarketingkampagner kan oprettes for at hjælpe dit websted med at konvertere mod en række forskellige mål. Du er muligvis på udkig efter at sælge en service eller et abonnement, udvide din e-mail-liste eller øge din følgende eller sociale fanbase. Facebook-remarketing kan vise kampagner, der hjælper dig med at konvertere mod alle disse mål.

Et bedre afkast for dine penge

Facebook-remarketing har en højere succes med at generere salg end en myr standard annoncekampagne. Dette skyldes, at annoncerne er specifikt rettet mod dem, der allerede har besøgt dit websted og vist interesse for dine produkter.

Derfor er Facebook-remarketing et bedre økonomisk væddemål på kort sigt, da det er mere sandsynligt, at du får et afkast på de penge, du betaler for annoncerne. Dette kan være en vigtig faktor for mindre virksomheder, der arbejder inden for et stramt marketingbudget.

Så nu ved vi lidt om Facebook-remarketing, og hvorfor du skal bruge det, lad os gennemgå, hvordan du konfigurerer det på dit WordPress-websted.

Sådan opretter du en Facebook-remarketingkampagne på dit WordPress-websted

Facebook-remarketing

For at komme i gang med Facebook-remarketing skal du logge på Facebook og under ‘Indstillinger’ vælge ‘Opret annoncer’. Du vil nu blive omdirigeret til ‘Annoncemanager’.

Der er fire faser til at oprette en annoncekampagne med Facebook, som vises i venstre side af din skærm …

 1. Kampagne
 2. Konto
 3. Annoncesæt
 4. Annoncedesign

Så lad os nu se detaljeret på hvert trin …

1. Kampagne

mål

‘Kampagne’ er det første trin, hvor du skal vælge din kampagnemål. Som du kan se, er der adskillige mål at vælge imellem, men det du vælger skal knyttes til et af dit websteds vigtigste mål. Til denne artikel har jeg valgt ‘Traffic’. Dette betyder, at mine annoncer er målrettet mod at tilskynde seere til at besøge mit websted igen, hvilket hjælper med at øge den trafik, den får.

Kampagnenavn

Når du har valgt ‘Konverteringer’, skal du give din kampagne et navn. Klik derefter på ‘Opsæt annonskonto’.

2. Annoncekonto

Konto

Det andet trin til at oprette din Facebook-remarketingkampagne er ‘Annoncekonto’. Her skal du indtaste oplysninger om dit ‘Kontoland’, ‘Valuta’ og ‘Tidszone’.

3. Annoncesæt

‘Annoncesæt’ består af et antal trin. Det er her du vælger, hvor du fører trafik til, den type publikum, du vil vise dine annoncer til, hvor annoncerne skal placeres, og hvor meget du gerne vil betale …

Trafik

Trafik

Under ‘Trafik’ skal du vælge, om du vil føre trafik til dit websted eller en app. Som du kan se, har jeg valgt ‘website’. Senere i processen kan du vælge en bestemt URL.

Tilbud

Tilbud

Her kan du oprette et tilbud til dit publikum for at opmuntre dem til at besøge dit websted igen. Et tilbud i form af en rabat eller indløselig kupon kan være en ekstremt effektiv måde at få trafik til dit websted på.

Opret tilbud

Hvis dette er noget, du leder efter, skal du blot dreje ‘Tilbud’ til ‘Til’, vælge din Facebook-side, der er knyttet til dit WordPress-websted, og klik derefter på ‘Opret tilbud’. Udfyld nu detaljerne for at afslutte det tilbud, du vil inkludere i din Facebook-remarketingkampagne.

Publikum

Her kan du definere en målgruppe, som din reklamekampagne skal målrettes mod. For at opsætte remarketing skal du oprette en ‘Brugerdefineret målgruppe’. Dette gør det muligt for Facebook at vise dine annoncer til dem, der allerede har besøgt dit websted og vist interesse for din virksomhed.

Publikum

Under ‘Målgruppe’ skal du vælge ‘Opret ny> Opret en brugerdefineret målgruppe’.

Opret brugerdefineret målgruppe

Fra ‘Opret en brugerdefineret målgruppe’ skal du vælge ‘Websitetstrafik’.

Opret Pixel

Du skal nu oprette en Facebook-pixel. Din Facebook-pixel giver Facebook mulighed for at udarbejde en liste over personer, der har besøgt din hjemmeside. Det er vigtigt at det også optimerer og måler dine annoncer for konverteringer på dit websted. Giv din pixel et navn, og klik på ‘Næste’.

Pixel oprettet

Vælg “Opret en brugerdefineret målgruppe> Webstedstrafik” igen. Her er du i stand til at tilpasse oplysningerne om din brugerdefinerede målgruppe, så du kan målrette mod dem, der har besøgt bestemte sider på dit websted inden for en bestemt tidsperiode.

Opret målgruppe

Da jeg er freelanceforfatter og sælger mine skriveservices, har jeg valgt ‘Mennesker, der har besøgt bestemte websider’. I boksen ‘URL indeholder’ har jeg skrevet ‘portefølje’. Dette betyder, at mine Facebook-annoncer er målrettet mod mennesker, der allerede har kigget på min porteføljeside, og derfor har vist interesse for mit tidligere arbejde. Dette er meget sandsynlige potentielle klienter, så det er en vigtig demografisk at blive en brugerdefineret målgruppe og bemærke til.

Opret målgruppe

Når du har tilpasset oplysningerne til din brugerdefinerede målgruppe og givet din brugerdefinerede målgruppe et navn, skal du ikke klikke på “Opret målgruppe endnu”. Klik i stedet på ikonet i nederste venstre hjørne og vælg ‘Vis pixelkode’, da det næste trin er at tilføje din Facebook-pixelkode til dit WordPress-websted.

Installation af Facebook Pixel-basiskoden

Installation af Facebook-pixel involverer tilføjelse af kode mellem og tags på alle sider på dit websted og nogle specifikke sider, som du gerne vil spores. Der er to typer koder, der skal føjes til dit WordPress-websted: pixelbasekode og begivenhedskode.

Indsæt overskrifter og sidefødder Aktiver

Hvis du ikke er sikker på at håndtere kode, skal du ikke bekymre dig. Der er et par plugins, der hjælper dig med denne proces. Indsæt overskrifter og sidefødder er et gratis WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at indsætte kode i dit websteds header og sidefod. Så du behøver ikke at redigere dine temafiler selv. Installer og aktiver dette plugin i dit WordPress-websteds dashboard.

Facebook-pixelbasekode

Skift tilbage til fanen Facebook Ads Manager for at se pixelkoden. Kopier basiskoden.

Klik på ‘Indstillinger> Indsæt overskrifter og sidefødder’ i dit WordPress-betjeningspanel..

Scripts i overskrift

Indsæt pixelbasekoden i boksen med titlen ‘Scripts in Header’, og klik derefter på ‘Gem’.

Installation af Facebook Pixel-hændelseskode

Begivenhedskoderne er lidt mere komplicerede, da de skal føjes til individuelle sider, som du ønsker at spore og optimere. En begivenhed er en handling, der sker på dit websted, og begivenhedskoden giver dig mulighed for at spore disse handlinger og bruge resultaterne til at optimere dine annoncer.

Begivenhedskoder

Der er ni typer begivenheder, du kan vælge fra, men den du vælger skal være relateret til dit mål. For eksempel er min målsætning at føre trafik til mit websted, så jeg vil vælge ‘Vis indhold’. Hvis du ønsker at øge kundeemner, skal du vælge ‘Lead’ og / eller ‘Komplet registrering. Eller for eCommerce-butikker skal du vælge fra et antal begivenheder, herunder ‘Føj til kurv’, ‘Føj til ønskeliste’ og / eller ‘Køb’. For at finde yderligere information om ‘begivenheder’, så tjek Facebooks hjælpesider.

SÅ GÅ

For at tilføje en begivenhedskode til dit websted via et plugin skal du installere og aktivere det gratis WordPress-plugin SOGO Header Footer. Dette plugin giver dig mulighed for at tilføje script direkte til den enkelte sides overskrifter og sidefødder.

Se grundlæggende kode for indhold

Kopier de / de Facebook-begivenhedskoder, der er relevante for dit mål. Jeg har kopieret den ‘basale’ kode til ‘Vis indhold’, men for dem, der vil spore dine annoncer ROI, skal du vælge ‘Anbefalet’ eller ‘avanceret’ kode.

Tilføj script

Åbn siden på dit WordPress-websted, som du gerne vil tilføje begivenhedskoden til. Nederst på siden skal du indsætte begivenhedskoden i SOGO-editoren. Her har jeg indsat koden ‘Vis indhold’ på min porteføljeside, da det er den side, jeg leder efter. Udgiv derefter siden igen.

Brug af Facebook Pixel Helper

Facebook Pixel Helper

Din pixel skal nu installeres og fungerer. Facebook giver dig besked, når det fungerer, men af ​​erfaring kan dette tage ca. 24 timer.

Facebook Pixel Helper Working

Det Facebook Pixel Helper er et gratis fejlfindingsværktøj, der fungerer i realtid. Aktivér browserudvidelsen, og indlæs derefter dit WordPress-websted. Facebook Pixel Helper vil fortælle dig, om din pixel skyder og fungerer korrekt, eller hjælper dig med at opdage og rette fejl.

Afslut oprette din brugerdefinerede målgruppe

Beliggenhed

Nu er din Facebook-pixel installeret på dit WordPress-websted, du kan afslutte oprette din brugerdefinerede målgruppe. Skift tilbage til din Facebook Ads Manager og gå videre og tilføj eventuelle ekstra detaljer, du vil bruge til at tilpasse din målgruppe. Disse inkluderer placering af publikum, alder, interesser, opførsel og mere.

Gem dette publikum

Når du er færdig, skal du vælge “Gem denne målgruppe”.

Budget

Budget

Her vælger du en passende budget til din remarketingkampagne og opret en tidsplan for dine annoncer. Det er vigtigt, at når dine annoncer er startet, overvåger du resultaterne nøje. Kontroller, at din annoncekampagne er effektiv, og at du får et afkast for dine penge.

Opret din annonce

Format

Det sidste trin er at oprette din annonce. Du kan vælge mellem et simpelt billede, en karrusel, video eller slideshow. Tilføj dine egne medier, tekst og passende links. Sørg for, at din annonce er dynamisk og unik. Det skal skille sig ud fra mængden, men samtidig repræsentere dit brand og appellere til din målgruppe. Facebook har stor info og eksempler af kraftfulde annoncer, så kig inden du kommer i gang.

Afsluttende tanker

Når din annonce er startet, fungerer du ikke. Facebook leverer en række strategier, der hjælper dine annoncer med at konvertere mod deres mål. Prøve delt test dine annoncer, skaber en række forskellige tilpassede målgrupper og Lookalike målgrupper, og meget mere. Overvåg altid dine resultater omhyggeligt for at se, om din remarketingkampagne er vellykket, og lær, hvad du kan gøre, for at øge konverteringerne yderligere.

Hvilket mål vil du vælge for din Facebook-remarketingkampagne? Del dine tanker i kommentarerne herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map