Sådan oprettes et tilknyttet websted ved hjælp af WordPress

Vil du tjene nogle penge? Selvfølgelig gør du. Hvem gør det ikke? Og ved du, hvad det bedste er? Du kan dræbe ved hjælp af WordPress, som vi allerede har set i den nylige fortid. I dag bygger vi dig et tilknyttet websted, så du kan gå foran med at lave nogle moolah og købe strandhuse, Ferraris og værkerne. Alt dette for dig, bare så du kan lære noget nyt og leve stort, fordi du fortjener det.


Verden er din. – Scarface

Mere præcist vil vi opbygge et produktgennemgangsside ved hjælp af den platform, vi så elsker og værdsætter. Det skyldes, at der er forskellige typer tilknyttede websteder, som vi vil se i et øjeblik. Vi vil bevæbne dig; give dig alle værktøjer og ressourcer, du har brug for for at transmittere din drøm til virkelighed.

Du tjener penge med dit tilknyttede websted, forudsat at du er parat til at bruge den krævede indsats. Selvfølgelig kan du ikke få noget for ingenting. Så wow os i kommentarsektionen i slutningen. At ude af vejen, tag din sikkerhedssele, det er pedal til metallet hele vejen.

Type tilknyttede websteder

Du kan følge en række stier med din WordPress-baserede tilknyttede virksomhed. Selvom jeg vil forsøge at holde dette indlæg generelt, agter dette afsnit at hjælpe dig med at vælge det bedste tilknyttede websted til dig. Nu sker det.

Daglige tilbud

Hvis du kan indgå aftaler med lokale virksomheder for at score dine brugere store rabatter, kan du rake en enorm formue i provisioner. Internettet indeholder mange daglige tilbudswebsteder, fordi de er betydeligt lette at opsætte, og forretningsmodellen er temmelig ligetil. Jo flere tilbud du udleverer, desto større er tilknyttet provision. Du kan vise annoncer på siden for at supplere din indkomst.

En stor del af arbejdet drejer sig om at indsamle tilbud fra virksomheder og producenter, der kan tilbyde enorme rabatter, som incitamenter brugerne til at købe ting, de ikke engang har brug for. Du kan få overalt mellem 30% og 50% af hvert salg, du skubber igennem. Et godt eksempel er Groupon,selvom der er mange flere.

kupon-tilbud-wordpress-tema

En nem måde at få dit kuponwebsted op og køre så hurtigt som muligt er med et forud-stylet kupon-tema som Kupon WordPress-tema. Dette tema har alt hvad du har brug for dit daglige tilbudswebsted som indsendelse af front-end-tilbud, lette temaindstillinger, nedtælling af kuponer, social integration og mere.

woocommerce-kupon-nedtælling-plugin

Hvis du allerede har et tema, du elsker, så er et plugin muligvis det bedste alternativ. Tilføj kuponer til din WooCommerce-butik med WooCommerce-kuponer Countdown WordPress-plugin. Det er en hurtig og nem måde at tilføje tilpassede kuponer til ethvert WooCommerce e-handelswebsted.

magi-WP-kuponer

Vil du starte med en gratis mulighed? Magiske WP-kuponer Lite er et gratis WordPress-plugin, der giver dig muligheden for at tilføje grundlæggende kuponer med et kliktællersystem, kan lide & ikke lide og muligheden for at uploade nye kuponskabeloner.

Prissammenligningssider

Prissammenligningssider viser normalt et produkt og dets pris i forskellige butikker. De indeholder normalt produktanmeldelser, der er indsendt af brugere, som udgør størstedelen af ​​deres indhold. Hvordan tjener et websted med prissammenligning penge? Du tjener en provision, når en bruger klikker på et link og besøger forhandlerens websted. Du kan også sælge reklameplads.

wp-sammenligne-pris-sammenligning-wordpress-tema

Tilføj dine anmeldelser (og tilknyttede links) ved hjælp af Prissammenligning WordPress-tema. Det er en fantastisk mulighed for at dele dine foretrukne produkter og tjenester med dine læsere ved hjælp af læsbare sammenligningstabeller med logoer, datoer, priser og mere.

go-pricing-sammenligning-table-plugin

Go Responsive Pricing & Compare WordPress-plugin er perfekt til at oprette sammenligningstabeller til næsten alt. Tilføj billeder, videoer, funktionslister, ikoner og tonsvis mere for at hjælpe dine læsere med at bestemme, hvilken mulighed der er bedst for dem. Prissætningstabeller er en fantastisk måde at sammenligne og kontrastere lignende tilbud (som hosting eller temapakker).

woocommerce-sammenligne-produkter

Hvis de to premium-indstillinger ikke er i dit budget, er WooCommerce Sammenlign produkter gratis WordPress-plugin er en nem måde at tilføje produktsammenligninger til din WooCommerce-butik.

Produktanmeldelsessteder

Vi skinner lys over dette område i dag. Produktanmeldelsessteder er vært for ekspertanmeldelser om produkter, du har brugt eller testet. Du kan også byde velkommen til anmeldelser fra brugere, der tidligere har brugt det nævnte produkt til at berige dit indhold. Du optjener en tilknyttet provision, når den bruger, du henviser til forhandleren, foretager et køb eller afslutter enhver anden ønsket handling.

thereview-rating-anmeldelser-wordpress-tema

Review WordPress-temaet er et stilfuldt reviewmagasinetema med lette gennemgangsmuligheder for læsere at forlade deres ratings ud over dine. På denne måde kan besøgende på dit websted være sikker på vurderingerne og forhåbentlig klikke på de tilknyttede links.

taqyeem-rating-anmeldelser-plugin

Hvis du vil tilføje anmeldelser til dit nuværende websted, skal du tjekke Taqyeem-klassificeringer og anmeldelser WordPress-plugin. Der er tilsyneladende intet, dette ratingplugin kan ikke gøre med dets ubegrænsede farver, ubegrænsede gennemgangskriterier, brugerdefinerede skrifttyper og flere gennemgangsstilarter.

wp-produkt review

En fantastisk gratis mulighed er WP Produktanmeldelse gratis WordPress-plugin som leveres med solide muligheder for et gratis plugin. Du kan tilføje tilpassede gennemgangsikoner, tilpassbare farver, pro & con-funktioner og endda en pre-loader-funktionalitet.

* * *

I slutningen af ​​dagen handler affiliate marketing om, at vi reklamerer for andres produkter og tjener en provision ved at gøre det. Under alle omstændigheder eliminerer det den kedelige produktudvikling, hvilket betyder, at du nemt kan oprette dit websted og begynde at tjene inden et par måneder. Det betyder også, at du har mere tid til at koncentrere dig om indholdsudvikling og markedsføring.

Hvis du i stedet ønsker at oprette et tilknyttet program, ved du at reklamere for dine produkter ved at se vores guide til de bedste pluginprogrammer til tilknyttet program.

Hvorfor bruge WordPress

Naturligvis er WordPress smukt, men der er mange andre grunde til, at selv de store mærker bruger og elsker WordPress. Vi berører blot nogle af grundene til, at du skal bruge WordPress til at drive dit tilknyttede websted.

Nem og alsidig

For det første er WordPress let at konfigurere, lære og bruge. Selvom kodningsfærdigheder kan komme godt med en gang imellem, behøver du ikke nogen kodningskendskab til at oprette et tilknyttet websted med WordPress. Du har bare brug for det rigtige WordPress-tema og plugins, og du er indstillet. Yderligere, let tilgængelige WordPress-temaer, plugins, tilføjelser, scripts og udvidelser gør WordPress til en ganske alsidig platform.

Søgemaskinevenlig

WordPress er søgemaskine venligt, bygget på ren kode og følger de bedste webstandarder – alt sammen beregnet til at lokke søgemaskiner. Jeg mener, Google og lignende elsker WordPress-blogs, og hvis du kan integrere en blogsektion til dit vurderingswebsted, kan du nemt score bedre placeringer og øge konverteringer.

En værdifuld blog vil også skabe brugertillid, nøjagtigt den kvalitet, du har brug for for at holde kommissionerne op, op og op. Du kan styrke din SEO yderligere ved at sende dit websted til Google og bruge sådanne plugins Yoast SEO.

Integrer annoncer nemt

Ved hjælp af widgets kan du nemt integrere annoncer i dit WordPress-baserede tilknyttede websted, hvor du maksimerer dit indtjeningspotentiale. Bare indsæt HTML-kode for annoncer i Tekst widget, og placer den uanset hvor dit tema afhænger. Nogle temaer har andre specialiserede annonceområder i overskriften.

Great Support

Få (hvis nogen) indholdsstyringssystemer kan sammenligne med WordPress med hensyn til community. WordPress har et stort samfund omkring sig. Dette samfund er en fantastisk kilde til gratis og optimistisk support, som du har brug for, når du bygger din tilknyttede virksomhed.

Fra bloggere, konsulenter, andre bidragydere, udviklere og eksperter blandt andre har du den bedste support, du nogensinde kan drømme om.

Det gjort med, lad os opbygge et tilknyttet websted ved hjælp af WordPress. Første ting først, hvad har du brug for?

Hvad du har brug for

migrere-til-en-ny-wordpress-vært

 • Den bedste WordPress-hosting – Dit tilknyttede websted skal være superhurtigt for en god brugeroplevelse. Du behøver ikke driftstop ved gentagelse, og du ønsker bestemt ikke at miste dit websted til en hacker. Desuden har du brug for nok ressourcer til, når dit websted vokser. Hvordan man vælger den bedste WordPress Hosting har din ryg dækket. Hvis du har brug for en hurtig løsning, anbefaler vi WPEngine blandt disse andre bedste WordPress-værter.
 • Et domænenavn – Gør det kort (maks. 3 ord) og mindeværdigt. Tænk stort og dybt ind i fremtiden. Gør det snappet, hvis du kan, bare gå ikke over bord. Bliv kreativ, og når du er klar, køber jeg alle mine domæner fra Namecheap.
 • Fantastisk WordPress-tema – Gå med et alsidigt, helst multi-purpose tema, der får dine anmeldelser til at skille sig ud. Hvis du overvejer alt WordPress-tema, er du på den rigtige vej.
 • Niche – Vælg en dejlig, du brænder for eller er vidende i. Du vil bruge en masse tid på at arbejde i denne niche, så det bedre skal være behageligt. Du reklamerer for produkter inden for denne niche, og de fyre, du sælger for at værdsætte lidt lidenskab.
 • Nok godt indhold – Hvad er egentlig nok indhold? Publicer anmeldelser og blogindhold konsekvent uden fiasko. [Nemmere sagt end gjort]
 • Tålmodighed – Det er en dyd

Sådan opretter du et tilknyttet websted ved hjælp af WordPress

Nu hvor vi har dækket kravene, lad os rent faktisk opbyg det tilknyttede websted, vi har været uklædet med siden første afsnit. Lad os begynde med det mest indlysende punkt.

1. Opsætning af et WordPress-tilknyttet websted

Opsætning af et tilknyttet websted er ligesom at oprette et typisk WordPress-sted. Da du har brug for dine brugere til at stole på dine anmeldelser, så du fortsat kan tjene dem provision, er du nødt til at lægge en lille tanke og tid på dit produktgennemgangssted. Du kan simpelthen ikke klappe sammen et websted tilfældigt og forvente at vinde.

Det betyder ikke noget for de produkter, du vil gennemgå og promovere, WordPress kommer med en bred vifte af temaer og plugins, der hjælper dig med at opbygge et professionelt review-sted på kort tid. Og da WordPress-temaer er lette at tilpasse, behøver du ikke engang at gå med et specialiseret review-stil-tema, selvom det ville være et stort spring i den rigtige retning.

Bortset fra, at opsætte dit gennemgangssted involverer det at vælge det rigtige WordPress-hosting, installere samt konfigurere WordPress, temaer og plugins. Så enkel som A, B, C.

Det er nemt at installere WordPress; mange webværter tilbyder installatører med et klik, der gør dit job til en lykke. Gå videre og køb bonafide-hosting fra vores velkuraterede liste over webhosts, og installer WordPress på dit domæne. Tilføj et tema (f.eks. Total eller et gratis) og opsæt dine plugins (mere om dette i et øjeblik).

Der er også et par fremragende WordPress-gennemgangstemaer derude, så hold ikke tilbage; føl dig fri til at gå med en løsning, der fungerer for dig. Vi har delt nogle gode eksempler herover, men der er virkelig mange andre rundt omkring på nettet. Efter installationen af ​​dit WordPress-sted er det tid til at begynde at oprette awesome indhold. Men først et par tip.

2. Vælg dine produkter og tilknyttede partnere klogt

Hvis dit hjerte er i det, er der intet galt med at reklamere for snavs-billige produkter. Den eneste ulempe er, at du bliver nødt til at konvertere en masse flere mennesker for at tjene en betydelig indkomst fra din tilknyttede virksomhed.

Tænk på det, hvis du får 10% af hvert salg på $ 10, du foretager, skal du konvertere 1000 mennesker til at tjene 1.000 dollars om måneden. Hvis du på den anden side får 10% af hvert $ 1000-salg, behøver du kun 10 konverteringer for at tjene $ 1.000 pr. Måned. Se, hvor jeg skal hen med dette?

Samme sag gælder for de tilknyttede partnere aka programmer, du går til. Jeg afskaffer et tilknyttet program, der siger 10% af ethvert salg til fordel for de fyre, der tilbyder 50%, og holder alle de andre faktorer, inklusive pris, konstant.

Vil du promovere kameraer via din fotograferingsblog / anmeldelse-side? Tjek først et par kameraforhandlere og vælg kun de bedste tilknyttede programmer. Er deres vilkår gunstige? Er udbetalingen stor nok til at opretholde din tilknyttede virksomhed? Tilbyder de en bred vifte af produkter? Har de et godt omdømme på markedet? Er deres tilknyttede program vellykket? Hvordan behandler de deres eksisterende datterselskaber? Dette er blot nogle af de faktorer, man skal overveje, når man vælger de produkter og partnere, der skal markedsføres.

Husk, at hvis du reklamerer med uklare produkter bare for at mælke en provision fra dine brugere, vil dit brand image lide hårdt af din ulydighed. Du vil være ude af en virksomhed hurtigere, end du kan opbygge en.

Det er klart, og vi har allerede nævnt dette, skal du følge din lidenskab, især hvis du selv skriver indholdet. Hvis du har brug for at minde, skriver du for folk, der er interesseret i de produkter, du reklamerer for – andre nicheentusiaster, som Shaun Quarton udtrykker det. Hvis du ikke brænder for de produkter, du reklamerer for, men er i biz, fordi nichen er indbringende, er disse entusiaster ”…vil se lige gennem livløst, uinspireret indhold.”

Stadig inden for denne passion og indholdsvirksomhed er de produkter, du i sidste ende markedsfører, nødt til at binde dig sammen med dit indhold. Du kan simpelthen ikke tale om tv-apparater og derefter vende dig rundt og fremme gødning. Det er en vederstyggelighed i indholdsmarkedsføringens verden.

Gå videre, ignorer ikke tilbagevendende provisioner sådanne abonnementer, der betaler provision, hver gang abonnenten rammer fornyelsesknappen. De kan være en stor kilde til tilbagevendende passiv indkomst, der kræver lidt indsats for at oprette.

3. Tilføj masser af indhold af høj kvalitet

laptop-blogger-typebestemmelse

Indhold er, og du har sandsynligvis hørt dette en million gange før, konge. Du kan markedsføre fanden ud af dit gennemgangsside som Gale mænd, men hvis du ikke har den slags indhold, der får brugerne til at klikke på linkene, og rent faktisk Når du køber, går du ingen steder.

For at få mere trafik til dit WordPress-sted diskuterede vi, hvorfor høj kvalitet er af afgørende betydning. Uanset om du skriver anmeldelser eller blogindlæg, skal dit indhold være af højeste kaliber – eller i det mindste bedre end din konkurrent. Du skal se for at tilføje værdi til brugerens beslutningsproces.

Dit indhold skal give alle de svar, som læseren har brug for for at foretage et køb. Se hvad din konkurrence laver, og gå en kilometer videre. Dit tilknyttede websted skal være den sidste ressource, som køberen besøger, før han bruger det grønne.

Foretag din søgeordsundersøgelse for at bestemme, hvad brugerne leder efter. Brug dit indhold til at adressere brugerens smertepunkter, og du har selv et fundament for en bæredygtig virksomhed. Når alt kommer til alt tjener du kun, når du løser et problem for dine brugere. Og med et tilknyttet websted viser du dem bare, hvorfor det produkt, du anbefaler, er den løsning, de har brug for. Kan ikke blive lettere end det.

Pro Tip: Kvalitet (værdifuldt, relevant, frisk) indhold vil tilføre dine læsere tillid.

Hold dit indhold frisk, fordi – uaktuelt er bare dårligt. Hold styr på trends i din niche, og du kører altid på bølgen i stedet for at følge den. Er der tilbud på ferie? Gode ​​nichecentriske nyheder, der kan skabe et godt blogindlæg? Udnyt det, og hold dig foran konkurrencen. Værktøjer såsom Google Alerts og Google Trends blandt andre kan være nyttige i denne bestræbelse.

Tilføj masser af indhold – ti blogindlæg og fem anmeldelser køber ikke dig en tur til Disneyland. Du har brug for masser af trafik og bedre SEO-placeringer, og den eneste måde at få begge dele på er at offentliggøre indhold af høj kvalitet konsekvent. Bemærk: Jo mere indholdet er, jo flere muligheder har du for at placere dine tilknyttede links. Det er rigtigt, du kan placere dine links i blogindlæg, sider, anmeldelser, casestudier, interviews, podcasts og videoer blandt andre.

Generelt bør du bestræbe dig på at offentliggøre professionelt fremlagte anmeldelser. Tryk på at sætte kvalitetsindhold konsekvent. Åh forresten, glem ikke at lægge alle disse detaljer i din forretningsplan. Beklager, at jeg ikke nævnte dette tidligere. Du har brug for en forretningsplan; enhver virksomhed har brug for en strategi.

4. Markedsfør dit WordPress-tilknyttet websted

Ved siden af ​​publicering af indhold af høj kvalitet, skal du gøre en bevidst indsats for at promovere dit websted. Gør alt, hvad du er i din magt for at tiltrække besøgende, bare sørg for, at din taktik er legitim, eller at du vil vrede Google som dig og tjene en dårlig rep. Markedsfør dit websted både online og offline – markedsfør helvede ud af det. Sådan får du mere trafik til dit WordPress-sted for at komme i gang.

5. Overvåg din præstation

Selv med den bedste plan er du nødt til at forblive fleksibel og tilpasse sig efterhånden som du bygger din WordPress-tilknyttede virksomhed. Du udvikler sig konstant, før du slår guld. Før du finder den perfekte formel, skal du ændre taktik og strategier et par gange. Det er uundgåeligt.

Som sådan skal du overvåge og administrere dit websteds ydelse. Du skal eksperimentere med forskellige typer indhold og eliminere de produkter, der fungerer dårligt. Værktøjer såsom ahrefs og Google Analytics blandt andet giver dig en masse indsigt i din virksomhed.

Værktøjer og ressourcer til dit WordPress-anmeldelser

De værktøjer, du ender med at bygge dit WordPress-tilknyttede websted, afhænger helt af dine forretningsbehov. Her er dog en liste over generalistværktøjer, du har brug for, når du bygger det næste store tilknyttede websted:

 • iThemes sikkerhed – Styr din sikkerhed ti gange. Overvej også at bruge HTTPS. Læs andre WordPress-sikkerhedsforanstaltninger
 • WordPress Backup Solutions – Giver dig ro i sindet ved at vide, at du nemt kan gendanne dit websted, hvis noget går galt
 • Yoast SEO – Det bedste WordPress SEO-plugin efter min mening
 • Google Analytics til WordPress – Du skal spore dine statistikker, så du kan foretage forbedringer
 • Farvel Captcha – Fang spam-bots automatisk, før de snavsede dine anmeldelser. Ingen irriterende captcha også!
 • Akismet – Dette er et populært og kraftfuldt spam-bekæmpende plugin
 • De bedste sociale medier-plugins til WordPress
 • Pretty Link fordi du er nødt til at forkorte og lukke udgående tilknyttede links
 • WP Review – Opret fantastiske gennemgangsposter og resume
 • AzonPress – Hej Amazon-tilknyttede virksomheder
 • W3 samlet cache – Webstedshastighed er en Google-rangeringsfaktor i dag. Dit WordPress-tilknyttede selskab skal indlæses superhurtigt, så sige ja til et cache-plugin allerede

Populære tilknyttede programmer

Afsluttende tanker

At opbygge et rentabelt WordPress-tilknyttet websted tager tid og kræfter, så forvent ikke at dræbe natten over. Dette er ikke en hurtig-rig-hurtig ordning, det er en venture, der vil drage fordel af alt det forretningsforhold, du besidder.

Alt i alt er det muligt at opbygge et WordPress-tilknyttet websted og skabe en sund fortjeneste. Mange websteder på internettet er afhængige af og trives med provisioner, så ja, det er en levedygtig forretningsmodel. Bare spill dine kort rigtigt og udvis lidt tålmodighed. Bliv en haj, og invester dine ressourcer med omhu. Indtil næste gang, husk sparring er træning. Her er din succes: Cheers!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map