Sådan oprettes delbare indholdsbilleder til sociale medier

Sådan oprettes delbare indholdsbilleder til sociale medier

Vejen til den perfekte artikel er lang. Vælg et emne, der vil fange dit publikum. Find en slående titel. Udkast til indholdet. Læs, genlæst og genlæst, indtil den er klar.


Alligevel er der en ekstra kilometer til at få jobbet gjort. En mange mennesker er ligeglad med at gå igennem. Sørg for, at indlægget kan deles på sociale netværk.

”Dette er automatisk!” siger du måske. Sikker på, enhver anstændig WordPress-forekomst leveres med et plugin, der håndterer den pittige grise til dig. Du behøver ikke engang at vide om Facebook Open Graph eller Twitter Cards.

Men dette er kun halvdelen af ​​historien. At have din artikel meta genbrugt, som det er på sociale netværk, kan være okay. Men dette er bestemt ikke godt.

Dit indhold på dit websted kontra sociale netværk

Inden vi viser dig, hvordan du får dit indhold klar til at blive delt, lad os se på, hvordan dine medier ser ud på dit websted og sociale netværk. Fordi disse ofte er meget forskellige.

Brand Awareness

Branding betyder noget. Et stærkt brand hjælper dig med at forbedre kundelojalitet, fremme mund til munden, få nye kunder … Brandopbygning kan faktisk være hovedformålet med den blog, du skriver til, da det ofte er tilfældet for firmablogs.

Brand Awareness

Når en artikel offentliggøres på et websted, håndteres branding af selve webstedet:

 • Domænenavnet vises i browserens adresselinje.
 • Hjemmesiden har ofte et navigationslinje på øverste niveau, der integrerer logoet og bruger logoets hovedfarve som baggrundsfarve.
 • Designets unikke funktioner (skrifttype, layout osv.) Gør webstedet let at genkende ved at returnere besøgende.
 • Favorit i fanen.

Hvad sker der med mærket, når artiklen deles på det sociale netværk? Den er (næsten) væk.

Lad os gennemgå, hvordan en delt artikel ser ud på Facebook:

Facebook Del

De vigtigste komponenter:

 • Et billede. Normalt er dette et stort billede, det allerførste element, som dine besøgende’s Facebook-venner bemærker.
 • En titel. Vises med fed skrift, dette er det første stykke tekst, der læses.
 • En beskrivelse.
 • Oprindelsesdomænenavnet. Dette element vises let med store bogstaver og lysegrå.

Disse elementer er generelt indrammet med yderligere information. Ovenfor er profilbillede og navn på den person, der delte artiklen sammen med hans / hendes kommentar. Nedenfor kan lide og kommentarer.

Mærket, der var så gennemgribende på hjemmesiden, er nu næsten usynligt. Værste tilfælde: domænenavnet adskiller sig lidt fra mærkenavnet (f.eks. “The New York Times” bliver “nytimes.com”).

Udvalgt billede

Et regelmæssigt WordPress-indlæg leveres med et fremhævet billede. Dette billede i én størrelse passer til alle tjener forskellige formål. Den første af dem er ofte at gå med titlen i artikellister, for eksempel på blogs hovedside. Dette skaber et nemt at gennemse oversigtsdesign, hvor besøgende nemt kan se, hvad han er interesseret i, eller hvad han allerede har gennemgået.

Det viste billede vises også regelmæssigt øverst på selve artikelsiden. Det skaber en venlig invitation til at læse indholdet og forhindre afvisning af en overvældende tekstblok.

Dette billede kan følge ethvert internt krav. Et bredt billede, siger 16: 9? Jo da! Et firkantet billede? Hvorfor ikke! Et højt billede? Det ville gøre et originalt design!

Det viste billede genanvendes normalt, som det er for sociale netværksandele. Problemet er, at regler nu er indstillet af de sociale netværk. Med en vending: sociale netværk klager næsten aldrig, og beskær det lydbillede lydløst for at passe til deres egne krav.

Det meste af tiden er det fint. Venstre / højre eller toppen / bunden af ​​billedet er let beskåret, og resultatet er så godt som om et menneske havde gjort det.

Men nogle gange er automatisk beskæring ikke rigtigt. For eksempel i hans interview af Tim Ferris, Dr. Andrew Weil ser fint ud:

Autokropping: Blogindlæg

Når han er delt på Facebook, mister han en del af hovedet:

Autokropping: På Facebook

Hovedspørgsmålet er ikke selve resultatet. Man kunne hævde, at resultatet er anstændigt. Det virkelige problem er den ukontrollerede autopilot: opgaven blev overladt til Facebook alene. Hvilket er uheldigt, da denne artikel blev delt mere end 1.000 gange.

Titel og beskrivelse

Tekstuelle metadata er en anden kilde til uoverensstemmelser mellem webstedet og de sociale netværk.

På et websted er den plads, der er tildelt titlen, normalt ubegrænset. Hvis du har tendens til at være ordret, overholder webstedet med glæde.

Titel & beskrivelse

Sociale netværk er en anden historie. Facebook begrænser titlen til to linjer, beskærer og tilføjer ellipsis til for lange titler. Dette skal kombineres med platforme: desktopbrowsere drager fordel af større skærme end indbyggede apps til smartphones.

Facebook Desktop-kommentar

Facebook mobil annotering

Er dette et kritisk spørgsmål? Sikkert ikke. Men hvad der ikke er normalt, er at have en titel afkortet, uden at du ved om det.

Beskrivelsen er en anden tekstinformation, der kan bruges til at bære yderligere oplysninger. Facebook viser det:

Artikel Facebook Share

Men LinkedIn gør ikke:

Artikel LinkedIn Del

Derfor bør en B2B-blog, der sandsynligvis deles på LinkedIn, bedre bruge lange titler til at drage fordel af den tilgængelige plads og lægge en lille indsats i en beskrivelse, som sjældent kan ses.

Gør dit brand synligt, når besøgende deler dit indhold

Det var det for problemerne. Tid til løsninger! Når dit indhold deles på sociale netværk, vaskes dit brand bare. Der er imidlertid et rum med fri ytring at drage fordel af: billedet.

Lad os se det i øjnene. Udvalgte billeder er ofte uinspirerede. Ikke dårligt, bestemt ikke. Men de mangler originalitet, hvilket gør dem umærkelig i et hav af lignende billeder.

Sociale aktier uden branding

I modsætning til at revolutionere fotografiets kunst kunne et sådant billede i det mindste bære dit brand:

Sociale aktier med branding

Selvom dette ikke gør billedet mere tiltalende, er WPExplorer-logoet nu synligt. Tilfældige brugere af socialt netværk har en chance for at bemærke det, indse, at de så dette logo tidligere eller endda give denne artikel et par sekunder eller opmærksomhed, fordi de tidligere var forlovet med WPExplorer.

Historien behøver ikke stoppe der. Selv mens du stadig bruger almindelige fotobilleder, kan du give dine fremhævede billeder en identitet. Når de vises på sociale netværk, bliver WPExplorer-artikler pludselig disse mørkeblå-gråbillede billeder med et hvidt logo i nederste venstre hjørne. Folk, der udsættes for dette design et par gange, kan godt begynde at bemærke det, selv når det hurtigt rulles væk.

Sådan oprettes delbare billeder til dine indlæg

Som de fleste ting er der en hård måde og en nem måde at tilføje din branding-identitet til at lægge billeder på.

Manuelt (den hårde måde)

Det er helt sikkert, at implementering af denne praksis ikke er raketvidenskab. Billeder kan redigeres, enten af ​​en entreprenør eller dig selv. Artikler kan deles, før de officielt offentliggøres og gennemgås med en iPhone.

Klar til en billedredigeringssession? Tag dit fremhævede billede, affyr din foretrukne software eller tjeneste og opret dedikerede størrelser:

 • Facebook og LinkedIn forventer et 1200 × 630-billede. Et mindre billede kan være af mindre kvalitet på skærme med høj opløsning. Et større billede bliver muligvis ikke behandlet overhovedet. Et billede, der ikke har det forventede 19.1: 10-forhold, kan beskæres eller generere et helt andet layout, når det er delt. Husk, at Facebook er afhængig af Open Graph, som er den schweiziske hærs kniv af sociale metadata. De fleste tjenester leder efter dem og anvender deres egne begrænsninger. Det er vigtigt at holde sig til Facebook-forventningerne, som er de facto-standarden.
 • Twitter håndhæver ikke en streng opløsning, men et forhold på 2: 1 med minimums- og maksimumstørrelser. 1500 × 750 er fantastisk, selvom du måske ønsker et mindre billede.
 • Pinterest er mere kompliceret. Det har brug for 600 × 600 firkantede billeder. Eller høje, 600 × 900 billeder. Faktisk er alt, hvad der falder mellem 1: 1 og 2: 3, okay. Åh, og meget høje, 600 × 1260 billeder understøttes også. Disse formater blev opdateret i 2018, så tidligere antagelser kan nu være forældede.

Nu hvor du har dine billeder, er det tid til at redigere dem for at tilføje dit branding. En ad gangen. Dette skal være let og kedeligt på samme tid. Især hvis du overvejer, at denne handling skal udføres mindst to gange, da Facebook og Twitter kræver billeder med forskellig ratio.

Hovedproblemet med denne tilgang er tid. At skrive en artikel er allerede en lang, tidskrævende og energikrævende proces. Vi vil bestemt ikke tilføje endnu et ekstra trin.

Automatisk (den lette måde)

Hvordan kan man nu oprette mærkebilleder effektivt? Mens der er et væld af gode sociale medier WordPress-plugins, tilføjer de blot en “del” -knap til dit websted. De hjælper dig faktisk ikke med at formatere og optimere dit postmedie til deling.

Det er her et WordPress-plugin bliver praktisk. Specifikt Resoc Social Editor til WordPress som automatiserer det meste af processen og lader dig håndtere den manuelle del på få sekunder.

Resoc Social Editor er et indstillingspanel, der sidder under din almindelige posteditor. Du kan tænke på det som en WYSIWYG (“Hvad du ser, hvad du får”) redaktør til sociale netværk.

Resoc Social Editor til WordPress

Design et overlaybillede en gang for alle, og anvend det på dit fremhævede billede i to klik. Eller gør det som standard, så dine sociale billeder automatisk mærkes.

Resoc Social Editor Overlay

Facebook-autokopiering er ikke så stor med det aktuelle billede? Træk blot billedet eller zoom det ind / ud med din mus. Intet behov for et eksternt værktøj.

Resoc Social Editor Autokropping

Titel og beskrivelse udgave er ikke gætte mere. Du kan se, hvordan din artikel vil se ud på større platforme, mens du skriver.

Resoc Social Editor Titel og beskrivelser

Konklusion

Når du opretter delbart indhold til sociale medier, er “god nok” de facto kvalitetsstandarden. Dette er ikke overraskende, når det at nå ”fremragende” kræver betydeligt mere tid og kræfter.

Resoc Social Editor til WordPress ændrer aftalen. Når disse opgaver er semi- eller fuldt automatiserede, bliver det let at gøre dine artikler fremragende, når de deles på sociale netværk.

I dag kan dette let blive en differentierer. Med så mange verdslige stockfotos, der bruges som fremhævede billeder, er den enkle ændring af tilføjelse af dit logo nok til at skabe opmærksomhed eller endda brandbevidsthed gennem gentagen eksponering.

For at gøre det første træk endnu lettere, designer Resoc-teamet dit brand identitetsoverlay gratis. Når plugin er installeret, skal du redigere et indlæg, klikke på “Opret nyt overlay” og derefter “Gør krav på din GRATIS brand identitetsoverlay”, et voilà!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map