Sådan opretter du et WordPress-websted til små virksomheder

Sådan opretter du et WordPress-websted til små virksomheder

Har du taget beslutningen om at lancere et websted for mindre virksomheder? Det er virkelig vigtigt at erkende behovet for at skabe en stærk online tilstedeværelse, og en af ​​de bedste måder at gøre dette på er med et WordPress-websted til en lille virksomhed. Hvorfor WordPress? Fordi WordPress er perfekt til små virksomheder! Dette vil give din virksomhed en solid base og en god chance for at afsløre sit potentiale til fulde på nettet. Med WordPress er det nemt at opbygge dit brand, markedsføre din virksomhed online og etablere din identitet gennem det kvalitetsindhold, som dit websted tilbyder.


Mens dit websted skal være let tilgængeligt for dit målmarked og behage deres æstetiske præferencer. Det skal også fortælle historien om dit brand, afvige fra konkurrenterne og præsentere sig for potentielle kunder. Takeaway her er, at gennem det design, du implementerer, og det indhold, du opretter din lille virksomhed, skal være i stand til at kommunikere til klienter, at du er en pålidelig, troværdig ressource.

Hvordan kan du nu oprette et WordPress-websted til en lille virksomhed? Her er nogle vigtige trin og tip til at komme i gang.

Opsætning af dit websted: Det meget begyndende

Hvis du føler dig overvældet af de indledende trin til at oprette din egen hjemmeside, skal du bare læse videre, så hjælper vi dig. Tænk godt over dit fremtidige websteds udseende, dets funktionelle funktioner, titel osv. Du kan udstyre din WordPress-webside til små virksomheder med alt det ovenstående ved at holde øje med målmarkedet for din virksomhed, søgemaskiner og dit brands særegenheder.

Find god hosting

WordPress Hosting

I kernen af ​​hvert websted er god hosting. Da du bygger et WordPress-websted for en lille virksomhed, vil vi anbefale at springe delte eller grundlæggende cloud-hostingplaner over og gå efter noget administreret. Specifikt vil vi anbefale at kigge på svinghjul, Kinsta eller WP Engine (hvilket WPExplorer bruger). Alle tre af disse virksomheder tilbyder top of the line, fuldt styret WordPress-hosting. Dette betyder, at de tager sig af din servers hardware, software, sikkerhed og mere for dig, så du kan fokusere på at opbygge din virksomhed.

Vælg og registrer et domænenavn

Sammen med hosting af din lille virksomhed har WordPress-websted også brug for et domænenavn. Men ikke bare noget gammelt sammensat navn vil gøre. Domænenavnet på dit websted skal være både brandable og mindeværdig. Hvorfor er det så vigtigt? Fordi et domænenavn repræsenterer din virksomhed og ofte danner en persons første indtryk af dine tjenester. Derfor skal det være relevant for dit brand såvel som mindeværdig for besøgende. De skal huske det og vende tilbage til dit websted igen og igen.

Templatemonster Branding

Eksempel: Template Monster Branding

Her er en kort liste over ting, du skal overveje for at vælge et passende domænenavn:

 1. Hold det kortfattet. Et domænenavn på cirka tre eller fire ord vil bevare folks opmærksomhed og være let at huske.
 2. Brug ikke bindestreger eller tal til dit domænenavn. Pointen er, at folk ofte glemmer at medtage bindestreger eller placere dem på det forkerte sted, når de skriver eller deler et domænenavn. Med hensyn til tallene er folk undertiden forvirrede, de er ikke sikre på, om nummeret er stavet, eller det skal angives i den numeriske form. Du ønsker ikke, at folk skal komme til det forkerte sted på grund af at sætte bindestreger eller numre i domænenavnet til din virksomhed, gør du?
 3. Gør det nemt at udtale, skrive og stave. Ved at gøre dit domænenavn enkelt, øger du sandsynligheden for, at det deles. Folk skal have det nemt at sige højt, skrive eller stave.
 4. Sørg for, at dit domænenavn er let at huske og tilknytte dit brand. Offentligheden vil lokalisere dig online og dele dig med andre ved hjælp af domænenavnet. Derfor skal det være relevant for dit brand og perfekt repræsentere det. Og glem ikke, at det skal være relativt let at huske efter at have set eller hørt. Afslut dit brandable domænenavn med en velkendt udvidelse. Udvidelsen “.com” er sandsynligvis den mest kendte (75 procent af eksisterende domænenavne). Overvej at afslutte din med det og gøre det lettere for folk at huske, selv når tiden går.

GoDaddy $ 0,99 domænenavne

Hent dit nye domænenavn fra GoDaddy for mindre end en dollar (for det første år), når du bruger vores link! Det er et godt tidspunkt at omdirigere eller starte en ny blog og gemme på din fantastiske nye URL.

Hent et domæne fra GoDaddy

Logo Design

Ligesom dit websteds domænenavn er firmaets logo en del af dit brandidentitet. Det hjælper også folk med at huske dig. Vil du have et fantastisk logo på din WordPress-websted for små virksomheder og gøre et varigt indtryk på dine brugere? Hvad gør et fantastisk logo? Aspekterne varierer i overensstemmelse med den branche og type virksomhed, du er i. Der er dog nogle fælles elementer for alle logoer, der ønsker at få status som et fantastisk logo.

Templatemonster: Logos

Eksempel: Shopping-logo-skabelon

Dit logo skal være relateret til dit brand eller dit produkt

Forkert ikke – dit logo behøver ikke nødvendigvis at fremstille det produkt, du tilbyder, men det er nødvendigt at forholde sig på en eller anden måde til, hvad dit brand handler om. Du kan medtage et element, der giver et fingerpeg om dit brands personlighed, værdier, hvordan din virksomhed fungerer, hvad du tilbyder kunder osv..

Afviger fra konkurrencen

Dit logo skal se anderledes ud, både i design og farveskema, fra dine konkurrenter. Hvis dit logo ligner din konkurrence, kan dette forvirre forbrugerne og forhindre dem i at skelne dit brands identitet i deres sind.

Dit logo skal være egnet til placering på nettet

Dit logo vises på adskillige måder på flere kanaler, både digitalt og på tryk. Du skal sørge for, at dit logo ser helt perfekt ud overalt, hvad enten det er dit websteds hjemmeside eller dit visitkort. Dette betyder at bruge en høj kvalitet og retina klar png, svg eller endda ikon font.

Ingen distraktion

Dit logo skal problemfrit blandes med resten af ​​din WordPress-websteds æstetik i din lille virksomhed. Den må ikke distrahere brugeren fra dens indhold og design. Så hold dit logo enkelt nok til at det kan fungere til fordel for dit brand.

Gør dit websted mobilvenligt

Lydhørhed er ikke noget valgfrit eller fedt at have på dit websted for små virksomheder. Dette er bare en skal-have funktion. Ved du, hvor mange internetbrugere, der ejer en smartphone? 80 procent! Tror du, at smartphoneejere vil have adgang til dit websted fra deres mobile enheder? Selvfølgelig vil de have det.

Du skal passe på bekvemmeligheden af ​​mobile gadgetelskere og gøre deres oplevelse på dit websted fremragende. Dit WordPress-websted til din lille virksomhed skal formateres korrekt til deres skærm og være fuldt funktionel. Vi råder dig til at bruge Google Search Consoles mobilvenlige test for at kontrollere, om dine websider er mobilkompatible. Hvis dit websted ikke opfylder mobilgadgetbrugerens forventninger, mister det troværdighed, og folk besøger det ikke senere senere.

Zoomin-fotografportefølje WordPress-tema

Du kan selvfølgelig vælge en responsiv webstedsskabelon, som Zoomin-temaet vist ovenfor. Du kan tjekke demoen ud på forskellige enheder, du har til rådighed for at være sikker på, at den virkelig reagerer. Eller hvis du allerede har et tema, du elsker, så brug vores tip til at gøre WordPress mobilvenligt.

Optimering af dit websted: Indledende trin

Når du har taget de første skridt for at oprette din WordPress-webside til små virksomheder, skal du bruge lidt ekstra tid og optimere det. Her er et par vigtige måder at udforme dit websted til dine læsere.

Udvikle indhold

Når du udvikler et WordPress-websted for en lille virksomhed, skal du huske SEO fra starten. Alt dit indhold såvel som markedsføringsindsats skal arbejde for at skubbe dit websted til toppen af ​​søgemaskinens placering, så det kan ses af flere online.

Yoast SEO-plugin

Brug for hjælp til din SEO på stedet? Yoast er et af de bedste plugins, du kan installere for at hjælpe med at optimere dit webstedsindhold. Yoast SEO inkluderer tilføjede muligheder for xml-sitemaps, optimering af sidetitler, indtjekningslister til indhold og mere.

Tilbudsværdi

Ethvert stykke indhold, du udvikler og offentliggør på dit websted, skal løse de besøgende problemer eller give dem, hvad de ønsker eller har brug for. Gør dit websted til en førende ressource i din niche ved hjælp af relevante, pålidelige oplysninger. Vær ikke bare et sted mere at finde fnug eller det samme materiale, der findes andre steder.

Bonustip: Du kan bruge tillidssignaler som vidnesbyrd, sociale links, tillidsmærker, ssl og mere til at vise kunder og nye besøgende, at de kan stole på dit websted.

Vælg kvalitet

Vi ved, at det vil se indlysende ud, men indholdet, der er lagt ud på dit websted, skal være af høj kvalitet og fri for unøjagtigheder, skrivefejl og dårlig grammatik. Plagier heller ikke – tag dig tid til at oprette dit eget indhold fra bunden. Hvis dit websted indeholder fejl eller uoriginalt indhold, kan du miste besøgende ’tillid samt muligheden for at rangere i søgemaskiner.

Fokus på nøgleord & sætninger

Brug ordentlige nøgleord og sætninger på hele dit websted. Dette vil hjælpe med at optimere det til søgemaskiner og få det til at vises på flere søgeresultatsider. Med andre ord sikrer relevante søgeord, at dit websted vises i søgningerne hos dets målgruppe.

Visninger i høj opløsning

En webside, der kun indeholder tekst, er vanskelig at absorbere. Brugeren mister hurtigt koncentrationen. Selv hvis teksten er skrevet af en ekspert og indeholder nyttige oplysninger, vil en sjælden person læse den, hvis den vises i en gigantisk blok. Knæk din tekst med visuelle elementer. Det er et snedigt trick at holde læseren opmærksom og vække deres interesse.

Visuals som infografik, billeder, grafer, diagrammer, videoer og gifs trækker meget mere opmærksomhed end ord alene og holder det i en længere periode. Det er ikke alt ved at bruge tiltalende visuelle elementer på dit websted hjælpe det med at få flere indgående links og delinger.

Bonustip: Tag dig tid til at optimere billeder til WordPress, så du er sikker på, at dine sider hurtigt indlæses og SEO-venlige.

Har en strategi for markedsføring af indhold

Hvad er indholdsmarkedsføring? Som Content Marketing Institute siger, content marketing er en strategisk marketing tilgang, der fokuserer på at skabe og distribuere værdifuldt, relevant og konsistent indhold for at tiltrække og bevare et klart defineret publikum – og i sidste ende for at drive lønsom kundehandling.

Online markedsføring, der udføres via blogs, videoer, indlæg på sociale medier, e-mail-nyhedsbreve osv. Giver dig mulighed for at markedsføre dit brand ved hjælp af relevant indhold, skabt selv uden at nævne mærket. Det indhold, der er oprettet til din lille virksomheds WordPress-websted, kan deles ikke kun der, men også til at trække den direkte trafik.

Målene for din brand content marketing strategi kan afvige fra dens andre strategier. Ikke desto mindre er der to ting, der er fælles for alle strategier for markedsføring af indhold. De er eksponering for brand og konverteringer stiger. Fang din målgrupp opmærksomhed ved at oprette indhold, der er interessant og nyttigt for dit publikum plus holde styr på dem, der interagerer med dit indhold og give dem muligheden for at holde kontakten med dit brand.

Opret indhold, der sælger sig selv. Skriv ikke et almindeligt stof, der kan findes overalt på internettet. Problemet er, at publicering af indhold, der ikke bidrager til at etablere brandidentitet i folks sind, og ligner det, som dine konkurrenter allerede har gjort. Hvis det gøres rigtigt, giver content marketing dig mulighed for at nyde dens mange fordele:

 • Søgemaskine placeringer boost. Når du bruger de rigtige søgeord og sætninger i dine marketingkampagner forbedret ved publicering af delbart indhold, vil dit websted begynde at demonstrere en mærkbar vækst i søgemaskinens positioner.
 • Få mere trafik. Originalt indhold, der ikke indeholder aggressiv forfremmelse, griber opmærksomheden mod publikum og gnister interessen. Og efter at have vakt opmærksomheden og rørt interessen for din målinteresse (ved hjælp af gode CTA’er), vil din lille virksomhed være i stand til at føre mere trafik til sit websted.
 • Udviklingen af ​​dit brand inden for målmarkedet. Når du opretter indholdet, der passer til dit publikums behov og relaterer til dit brand, skaber dette stærke bånd mellem dig og dit publikum. Mennesker, der ser dit indhold, kan sammensætte to ender og tjekke dit websted gentagne gange.
 • At få nye kunder. Når indholdsmarkedsføring foregår rigtigt, er det lettere for dig at nå personer, som du måske ikke nå ud til ellers. Det kan omfavne flere kanaler online og deles med din målgruppe for at nå nye potentialer.

Lav links til at skabe trafik

Linkopbygning er et nødvendigt element, der betyder både bedre SEO og mere trafik rettet til dit websted. Desuden giver de rigtige links, der er bygget til dit websted fra andre anstændige ressourcer, dit websted troværdighed og betragtes som en pålidelig informationsressource.

Skal vi fortælle dig, hvad der er linkbygning? Det er en proces med at få backlinks til dit websted fra andre kvalitetswebsteder. Hvordan får man disse backlinks? Du kan bruge gæstepostering, infografik eller endda FAQ-websteder, der fører folk tilbage til dit websted, når de klikker på et link, sådan en slags indhold inkluderer.

Linkbygning er virkelig vigtig for at oprette et pålideligt websted til din lille virksomhed, hvilket vil føre til mere trafik fra andre steder på nettet.

Videreudvikling af din brandidentitet og følgende

Alt, hvad du lægger online, skal tale i en ensartet stemme, der formidler dit brand og personlighed. Alle, der kommer til din lille virksomhed WordPress-webside, skal være i stand til at identificere, hvad dit brand handler om og følge alle dets nyheder og handlinger. Her er nogle tip, der hjælper med at styrke din identitet og opbygge en følgende online.

Kør en blog

Gennem blogindlæg på dit websted kan din lille virksomhed opbygge sig selv som en ekspert inden for sit felt og give sine forbrugere værdifuldt indhold, som de derefter kan huske og dele med andre online.

Simple forfatterboks-plugin

Du kan også udnytte kraften i gæsteblogging til dit websted. En person, du vælger at yde et bidrag til dit websteds blog som gæsteforfatter, skal binde godt sammen med dit brand og dets image. Du kan også få nye besøgende til dit websted, der måske ikke er landet der ellers via online-efterfølgelsen af ​​din gæstedeltager. Hvis du beslutter at have gæsteposter på din blog, kan du overveje at tilføje en Enkel forfatterboks at inkludere links til din gæsteforfatteres websted og sociale profiler.

Link dit websted til sociale medier

Medtag links til alle dine virksomheds sociale mediekonti på dit websted. Vis dem på de forventede steder, et sted, hvor besøgende let finder dine ikoner på sociale medier. For eksempel kan du prominent placere dem på startsiden eller på en klikbar, tydelig mærket fane. Disse små sociale mediehjælpere giver dig en varig følge af dit brand gennem et dedikeret socialt samfund.

AddThis Social Share Plugin

Hvis dit tema ikke allerede inkluderer sociale links og indbygget social deling, skal du overveje et plugin som AddThis Share-knapper. Plugin integrerer hurtigdelingslinks til mere end 200 sociale netværk og inkluderer lette stylingindstillinger, der matcher dine knapper til resten af ​​dit websted.

Saml besøgendeinformation og øg konverteringer

Brug enhver mulighed for at samle deres kontaktoplysninger. Mist ikke din chance, når besøgende kommer til dit websted og lærer mere om din virksomhed, brand og tjenester. Opmuntr dem til at dele deres kontaktoplysninger ved webstedets fantastiske indhold, abonnementsformular for nyhedsbrev eller tilbyde at downloade en gratis e-bog.

MailChimp til WordPress

At samle dine besøgende e-mail-adresser via et nyhedsbrevabonnement er en måde for din virksomhed at øge konverteringer på. Afhængigt af din nyhedsbrevtjeneste kan du bruge et plugin som MailChimp til WordPress at problemfrit integrere en nyhedsbrev tilmeldingsformular på dit websted. Konverter førstegangsbesøgende til loyale kunder ved at give dem overbevisende indhold og derefter holde kontakten med dem konsekvent gennem dine nyhedsbreve til deres e-mailbokse.

Find din markedsniche

Du kan ikke sælge dine produkter / tjenester til alle. Denne dårlige strategi vil gøre dit websted for generisk med hensyn til indhold til virkelig at tiltrække og få forbindelse til nogen. Du skulle hellere finde den rigtige niche til dit websted og arbejde hårdt for at imødekomme dets behov. Begræns dit fokus, og dit websted vil tiltrække flere mennesker inden for den mindre cirkel af markedssegmentet.

Mouseflow Heatmaping

Er du usikker på dit målmarked? Eller måske er du ikke sikker på, hvad læsere i din niche klikker på? Foretag derefter markedsundersøgelser for at finde ud af dette. Prøv en service som Mouseflow-varmekort for at se, hvad dine besøgende har op til. Er du færdig? Gå nu til at oprette indhold, der interesserer din målgruppe, og brug dine varmekort til at organisere dit indhold i overensstemmelse hermed.

Spor dine fremskridt ved hjælp af sporingsværktøjer

Der er ingen mening i at investere dine ressourcer og oprette et WordPress-websted for en lille virksomhed, hvis du ikke ved, om din indsats bliver belønnet eller ej. Så snart du får dit websted i gang, skal du begynde at spore dets ydeevne.

Google Analytics til WordPress

For eksempel kan du bruge et omfattende online sporingsværktøj som Google Analytics og derefter integrere det i dit WordPress-dashboard med gratis GADWP-plugin for at indsamle dataene på dit websteds ydelse. Dette værktøj viser dig, hvor mange mennesker der besøger hver af dit websteds sider, hvor lang tid de bruger der, gennem hvilke andre onlinekanaler de får adgang til dit websted osv. Ved at bruge disse oplysninger kan du se det fulde billede af hvad du gør ordentligt, og hvad der skal forbedres for yderligere bevægelse fremad.

Over til dig…

Der var mange punkter dækket af denne artikel, så lad os se tilbage på nogle vigtige takeaways.

 • God hosting og et specialiseret WordPress-tema specifikt for din lille virksomheds WordPress-webstedsniche kan spare dig for meget tid og penge, når du starter din første webside.
 • Byg din lille virksomheds WordPress-webside på en måde, der vil resultere i brand-udvikling, en loyal efterfølelse og generel eksponering på nettet.
 • Opret dit indhold for at være unik, relateret, interessant og delbar din målgruppe.
 • Hvis du er i tvivl, skal du bruge et plugin til at tilføje funktioner til yderligere at optimere dit lille firma WordPress-websted.

Synes du denne guide var nyttig? Eller har du nogen ubesvarede spørgsmål om oprettelse af din WordPress-webside til små virksomheder? Efterlad dine tanker og indtryk i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map