Sådan opretter du et socialt netværk ved hjælp af WordPress

WordPress har sænket indtastningslinjen til webpublicering, at du kan oprette enhver form for websted i den tid det tager at gå din hund rundt om blokken. Elsker du ikke eller ejer en hvalp? Du kan godt oprette et hvilket som helst WordPress-sted, inklusive et socialt netværk, i den tid det tager at få en kop kaffe på Starbucks.


På alle måder antager vi, at du allerede har en forretningsplan, fordi den kommer godt med, som vi så, hvordan man opbygger en freelance-virksomhed ved hjælp af WordPress. Bortset fra det har du brug for et par andre ting for at konfigurere dit sociale netværk.

Hvad du har brug for

 • WordPress åbenlyst – Installeret lokalt eller på din webserver
 • Et socialt netværksplugin – Vi viser nogle af de bedste WordPress-sociale netværks plugins, der er; vælg bare en der kiler din fancy
 • Et WordPress-tema på socialt netværk – Mens du kan bruge ethvert WordPress-tema, anbefaler vi, at du går med et socialt netværkstema, der vil gøre dit job lettere

Parat? Alrighty mate, her går vi.

WordPress

Vi handler altid om WordPress, og i dag ser vi på, hvordan vi kan bøje platformen til at skabe, køre og styre et unikt socialt netværk, som du vil være stolt af.

Første ting først. For at nyde denne guide skal du have mindst én forekomst af WordPress, der kører enten lokalt eller online. Jeg har lige installeret en frisk kopi af WordPress på et underdomæne, fordi min webhost, Bluehost, understøtter WordPress hurtige installationer via Mojo Marketplace.

Bortset: Hvis du spekulerer på det, er jeg stadig med Bluehost, selv efter at jeg blev hacket, fordi de tilbød at købe mig kage og tog sig tid til at undskylde for beskidt støtte. Hvad? Jeg er ikke en, der holder nag, og jeg ville meget gerne se dig sige nej til gratis kage. Nå, alle fortjener en anden chance, ikke?

Lad din tilføje sociale netværksfunktioner med din installation i gang, fordi – så kraftig som WordPress er – den ikke kommer med de nødvendige funktioner, vi har brug for for at køre et fuldt udbygget socialt netværk. Vær dog ikke bange for, vi bruger bare nogen af ​​følgende sociale netværks plugins.

WordPress Plugins til sociale netværk

Dette afsnit hjælper dig med at vælge det perfekte plugin til sociale netværk til dit websted. Lad os starte med den populære …

BuddyPress

BuddyPress-plugin-wordpress

Kort sagt, BuddyPress-plugin “… hjælper dig med at køre enhver form for socialt netværk på din WordPress med medlemsprofiler, aktivitetsstrømme, brugergrupper, messaging og mere.” Det er 100% gratis, så ja, gør dig klar til at have det sjovt uden at afskalde en mønt.

Med over 100K + aktive installationer og en god brugerbedømmelse på 4.0 / 5.0 er BuddyPress ret den sociale netværksmotor, du har brug for. Plugin er let at integrere, men hvis du nogensinde sidder fast, er du velkommen til at drage fordel af det enorme BuddyPress-samfund, der er klar til at støtte dig.

Det er virkelig “et socialt netværk i en boks”, dette plugin, med alle de funktioner, du har brug for for at oprette din specifikke netværkstype. Og hvis det ikke er nok, har du en lang række udvidelser til rådighed for at vende dit sociale netværk, uanset hvilken måde du ønsker.

Hvis du ville elske at tage den færre vej, kan du opbygge dit WordPress sociale netværk, ligesom du forestiller det takket være BuddyPress Temaudvikling e-bog tilgængelig via BuddyPress.org.

Installation af BuddyPress

Opsætning af BuddyPress er et stykke kage. Det er lige så let at konfigurere indstillingerne og tilpasse dit sociale netværk. Den rigtige kicker er at få folk interesseret i dit netværk, men bekymre dig ikke, hvordan man får mere trafik til dit websted, skal hjælpe dig.

Til sidst skal du logge ind på dit WordPress-admin-område og navigere til Plugins -> Tilføj nyt. På den næste skærm skal du slå “BuddyPress” op ved hjælp af søgefeltet og trykke på Installer nu knap. Derefter skal du bare aktivere BuddyPress, når den først er installeret.

Mindre BuddyPress-konfigurationer

Naviger til Indstillinger -> Permalinks og indstil indstillingen til Postnavn. Naviger til Indstillinger -> BuddyPress for at konfigurere dine indstillinger, som du finder passende. Derudover er du velkommen til at aktivere alle de moduler, du har brug for på denne side. Naviger til Udseende -> Menuer  at oprette menuer. For at berige dit netværk kan du få adgang til flere BuddyPress-widgets ved at navigere til Udseende -> Widgets. 

Fra dette tidspunkt skal du være i stand til at opbygge dit sociale netværk uden problemer. Hver funktion du muligvis har brug for er tilgængelig i form af et plugin, tilføj til eller udvidelse, så tøv ikke med at tjekke online, når du sidder fast eller har behov. Start din søgning på BuddyPress-plugin-arkiv og fora.

HaloSocial

wordpress-halosocial-plugin

Det er den interessante sociale netværks plugin til WordPress. HaloSocial er ikke kun en ting af skønhed, men også bevis nok WordPress-elskere er klar til at gå meget langt for at strække platformen ud over fantasien. Hvad kan jeg sige? HaloSocial er simpelthen i en klasse af sin egen, du er nødt til at se det for at tro.

Fra fantastiske hjemmetidslinjer, profiler, medlemmer, begivenheder, grupper, sidekategorier og klassificerede annoncer blandt andre funktioner, giver HaloSocial dig den magt, du har brug for til at opbygge et socialt netværk ud af dine drømme. Og ligesom Facebook vises et hoverkort med brugerens grundlæggende info, når du holder musen over et profilbillede:

hvordan-til-lave-et-socialt-netværk-med-wordpress-halosocial-popup

Se Kate’s hover-kort?

Der er et stort supportforum til at hjælpe dig, når du sidder fast. Bortset fra det tilbyder HaloSocial tre prispakker: en gratis startpakke med grundlæggende funktioner, en $ 99 Professional-pakke med nogle ekstra funktioner og en $ 149-agenturpakke med et komplet udvalg af funktioner. Vær klog og vælg den pakke, der passer bedst til din virksomhed.

Peepso

wordpress-peepso-plugin

Så har vi Peepso, et avanceret og moderne socialt netværk plugin, som udviklerne frigav til at konkurrere med BuddyPress. Til højre for flagermus har Peepso et rent og moderne design, der skiller sig ud uden at bruge et specialiseret tema.

Når du installerer dette sociale netværks plugin, tilføjer det et nyt menupunkt “Peepso” til din WordPress admin menu. Det er via dette nye menupunkt, du konfigurerer dit sociale netværk uden at svække sved.

Som standard opretter Peepso seks sider, nemlig Hjem, Aktivitet, Medlemmer, Brugerprofil, Gendann adgangskode og Webstedsregistrering. Dertil kommer Peepso med et intuitivt instrumentbræt og et par søde funktioner, der gør plugin værd at tjekke.

Peepso er let, har en rating på 4,4 / 5o, og med alle de funktioner, du har til rådighed, kan du opbygge et socialt netværk lige inde på dit WordPress-sted inden for få sekunder. Virksomheden tilbyder en premium-plan med flere funktioner, så føl dig ikke tilbageholdt af de noget begrænsede funktioner i den gratis version.

WP Symposium Pro Social Network Plugin

wp-symposium-pro-plugin

Sidst men ikke mindst har vi WP Symposium Pro Social Network Plugin, der leveres med en cool rating på 4,4 / 5,0. I henhold til deres WordPress.org-side er WP Symposium “… det ultimative plugin for socialt netværk til WordPress.” Hvor sandt er dette?

Funktioner inkluderer aktivitetsvægge, profiler, e-mail-advarsler, fora, kortkoder, kort, veneforbindelser, chat, profilsikkerhed, billede / video vedhæftede filer, gallerier og en meddelelseslinje bare for at holde denne liste kort. Plugin leveres med omfattende dokumentation og videoer, der hjælper dig med at konfigurere let og hurtigt. Du har virkelig ikke brug for dokumenterne, da WP Symposium er let at installere, konfigurere og bruge.

Efter installationen skal du bare navigere til WPS Pro -> Opsætning i din WordPress admin-menu for at konfigurere dit sociale netværk. Derudover er dette sociale netværksplugin kompatibelt med de fleste WordPress-temaer og plugins, er let at tilpasse og understøtter flere sprog.

Mit valg: Af de fire plugins, der er skitseret ovenfor, ville jeg gå med BuddyPress eller Peepso, selvom sidstnævnte kræver nogle økonomiske investeringer for at låse op for nogle funktioner. BuddyPress kommer på den anden side med en hel del gratis plugins, hvilket er et godt plus. Mit tredje og fjerde valg ville være WP Symposium og HaloSocial i den rækkefølge. Der er en anden plugin, kendt som WP Mingle, men forfatterne har ikke opdateret det i mere end to år, så det ville jeg ikke røre ved.

Nu hvor vi har de plugins, vi har brug for til at drive vores sociale netværk, hvad med at se på et par WordPress-temaer lavet specifikt til sociale netværk. Fedt nok? Okay, lad os gøre dette.

Mingle – WordPress-tema til flere formål

hvordan-til-lave-et-socialt-netværk-hjælp-wordpress-mingle-tema

Hvis du opretter dit sociale netværk ved hjælp af BuddyPress, skal du have Mingle ved din side for dens funktioner og enorme æstetiske værdi. Bragt til dig af Parallelus, en eliteforfatter, Mingle er specielt lavet til BuddyPress-platformen på toppen af ​​forsendelse med en lang liste med fantastiske funktioner.

Du får alt fra en utrolig fleksibel træk og slip layout-builder, kontaktformular-builder, sidebargenerator, ren HTML5 + CSS3, SEO-venlig kode, blogs, portefølje, diasshows og shortcodes blandt andre funktioner. Mingle har over 5 000 glade kunder, en køberrangering på 4,31 / 5,00 og koster kun $ 64 bucks. Det er værd at hver krone.

Salutation Responsive WordPress + BuddyPress Theme

hvordan-til-lave-et-socialt-netværk-hjælp-wordpress-hilsen-tema

Efter at have tjekket hilsen, kan vi med sikkerhed sige, at Parallelus har en god følelse af design, hvad angår sociale netværk WordPress-temaer. For det første er hilsen 100% lydhør, hvilket betyder, at dit sociale netværk ser godt ud og fungerer godt på forskellige enheder på trods af skærmstørrelse.

Derudover kommer Salutation med seje funktioner som Slider Revolution, træk og slip layout manager, ubegrænset farvevalg, fuld lokaliseringssupport, popup login formular, let tilpasses, blogs, widgets, et intuitivt admin område, sidebar generator, porteføljer, alle BuddyPress funktioner og kortkoder blandt andre.

Hilsen er kompatibel med BuddyPress 1.5 og nyere, WordPress 4.3+ og større browsere. Det har en køberrangering på 4,50 / 5,00 og sælger til $ 64 bucks. Prøv demoen for en fornemmelse af denne skønhed.

Woffice – Intranet / Extranet WordPress Theme

hvordan-til-lave-et-socialt-netværk-hjælp-wordpress-woffice-tema

Få temaforfattere får det rigtigt, når de sigter mod at oprette nichespecifikke WordPress-temaer. Men ikke 2Fwebd, magt elite forfatteren bag Woffice, et socialt netværk WordPress tema ud af denne verden.

Der er så mange gode ting, der sker for dette tema, at du øjeblikkeligt vil blive forelsket. Fra dens funktionsmuligheder, en bred vifte af funktioner, høje standarder for kodning, regelmæssige opdateringer og stor support for at nævne nogle få. Du kan bruge Woffice til at oprette sociale netværk, intranet, ekstranet eller samfund til skoler, din arbejdsplads, virksomheder og offentlige agenturer blandt andre.

Funktioner inkluderer det komplette BuddyPress-netværk, Wiki, filhåndtering, Font Awesome-ikoner, chat og meddelelser, fora, Google-skrifttyper, responsivt design, demo-indhold, dokumentation, video-tutorials, kalender, kortkoder, bbPress, WMPL-support, Trello-integration, brødkrummer, ren kode, ubegrænset sidebjælker, brugerdefinerede widgets, brugerdefineret login-side og e-handel blandt andre.

Woffice har en imponerende køberrangering på 4,88 / 5,00 og koster kun $ 64 bucks. Dette tema er kompatibelt med den nyeste version af WordPress og alle moderne browsere.

Slange – responsivt tema for socialt netværk

hvordan-til-lave-et-socialt-netværk-hjælp-wordpress-slange-tema

Hvad et navn på et tema! Er det så slankt, fleksibelt og smidigt som det krybdyr, det er opkaldt efter? Med flere funktioner, end du sandsynligvis nogensinde nogensinde har brug for, er Serpent et af et slags WordPress-tema designet til at tage dit websted til det næste niveau. Dette er den slags tema, du vil have fra ordet gå; du kan simpelthen ikke gå galt med denne baby.

Hvilke funktioner kan du forvente? Cosmothemes – eliteforfatteren bag Serpent – præsenterer funktioner som et responsivt layout, Facebook-lignende lignende knap på indlæg, lightbox-login og registrering, tastaturnavigation, fremsendelse af indlæg, brugerprofiler, hjælpere til værktøjstip, Facebook-kommentarer, slideshows, social medieikoner, et stærkt admin-område, sidebjælker, widgets og rullemenuer blandt andre.

Slange har en køberrangering på 4.43 / 5.00 og kun for $ 49 bucks, kan du få denne skønhed til at fungere for dig dag og nat. Prisen inkluderer fremtidige opdateringer og 6-måneders support også.

UnitedCommunity – BuddyPress Theme

hvordan-til-lave-et-socialt-netværk-hjælp-wordpress-forenet-community-tema

Farve, varme og energi er vejen for UnitedCommunity, et funktionsrige WordPress-socialt netværkstema af Diabolique, en respektabel eliteforfatter. Først offentliggjort den 2. september 2015, er UnitedCommunity et relativt nyt tema (i skrivende stund), der pakker en ganske stempel.

Bemærkelsesværdige funktioner inkluderer et iøjnefaldende, unikt og responsivt design, over 40 indre sider, live chat, widget-klar forside, let at installere og opsætte, WooCommerce-kompatible, brugerdefinerede widgets, popup-underretninger, WPML klar, Google-skrifttyper, drop-down menuer , Kontaktformular 7 og jQuery Murværk blog blandt andre. Du kan kun få UnitedCommunity for $ 64 dollars.

Klein – A Nitty Gritty Community Theme

hvordan-til-lave-et-socialt-netværk-hjælp-wordpress-klein-tema

Hvis du leder efter det perfekte WordPress-tema til dit sociale netværk, skal du ikke lede længere; Klein har din ryg dækket. Giv dine brugere den ultimative behandling af sociale netværk med en bred vifte af funktioner, der lover en eneste ting; god brugeroplevelse.

Dine brugere kan sende ubegrænset beskeder, dele begivenheder, tilføje forbindelser, diskutere ideer i fora og oprette smukke brugerprofiler. Du kan drage fordel af Kleins WooCommerce-kapacitet til at sælge produkter til medlemmer af dit netværk. Bortset fra e-handelsplatformen understøtter Klein WordPress 4.4, bbPress og BuddyPress, der giver dig al den kraft, du ønsker at omdanne dit WordPress-sted til et ærbødigt socialt netværk.

Andre funktioner inkluderer Visual Composer Page Builder, brugerdefinerede farver, Revolution Slider, WPML-klar, responsivt design, intuitivt admin panel, SEO-klar kode, 6 forskellige overskrifter + layout, sociale medier log ind, 1000+ fontikoner og underretninger bare for at nævne nogle få. Klein er af dunhakdis, en eliteforfatter, har en køberrangering på 4.55 / 5.00 og koster kun $ 59 bucks.

Andre overvejelser

Oprettelse af et magtfuldt socialt netværk ved hjælp af WordPress handler ikke kun om at vælge et plugin og et tema. Du skal huske ting som WordPress-hosting og promovering af websteder. Alligevel er du velkommen til at lege med de plugins, vi lige har delt, for at få et hænge i, hvordan hver enkelt fungerer, men derefter bare nøjes med en, der tilfredsstiller dine ønsker.

Slutnotat

At oprette et socialt netværk med WordPress er ikke udfordrende, som vi har set her i dag. Alt hvad du behøver er en fantastisk plan, et plugin til socialt netværk og et kompatibelt tema. Husk, at du kan vælge ethvert tema og tilpasse det efter din smag, men temaer på sociale netværk sparer dig tid, mens du tilbyder flere muligheder.

Har du spørgsmål? Forslag måske? Har vi udeladt noget? Del venligst med os i kommentarerne. Skål for din succes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map