Sådan opretter du en salgsfremmende e-bog til dit WordPress-websted (i 4 trin)

Sådan opretter du en salgsfremmende e-bog til dit WordPress-websted (i 4 trin)

Måske har du leget med idéen om at skrive en e-bog i et stykke tid, men du er ikke klar over det endnu. Når alt kommer til alt, er det for hårdt og tidskrævende at oprette en e-bog?


Mens det ikke er en tur i parken at sammensætte en salgsfremmende e-bog, kan du gøre det, hvis du sætter dit sind i tankerne. Derudover har udgivelse af en e-bog mange fordele, såsom at give dig mulighed for at markedsføre dit websted og etablere dig selv som en autoritet inden for dit felt.

I denne artikel har vi sammensat en fire-trins proces, der hjælper dig med at oprette din første salgsfremmende e-bog, der dækker alt fra planlægning til udgivelse. Lad os dykke lige ind!

Trin 1: Vælg de rigtige værktøjer

Det første skridt til e-bogskrivningsprocessen er at finde de rigtige værktøjer. At skrive en e-bog er meget anderledes end et almindeligt blogindlæg ud fra et formateringssynspunkt, så du bliver nødt til at finde værktøjer, der kan hjælpe dig med at tackle det aspekt såvel som nogle andre. Med det i tankerne sammensætter vi en kort liste over vores foretrukne skriveværktøjer, opdelt i fire kategorier til fordel for dig.

1. Skrivning og redigering

 • Microsoft Word. Du er sandsynligvis allerede bekendt med denne. Det er et af de bedste værktøjer til brainstorming og skrivning af enhver form for indhold. Desuden gør det det muligt for dig opsæt komplekse makroer at håndtere gentagne opgaver, som kan være en betydelig tidsbesparelse.
 • Google Dokumenter. På skrift, Google Docs ligner meget Microsoft Word bortset fra dets overlegne samarbejdsfunktioner. Hvis du arbejder med en redaktør, og du skal følge med på ændringer og revisioner, skal dette værktøj ligge lige op i din gyde.

2. Formatering og konvertering

 • PublishXpress. PublishXpress tilbyder sømløse konverteringer til .epub og .mobi formater. Alt hvad du skal gøre er at uploade din kildefil, vælge et omslag og klikke på Konvertere knap.
 • Anthologize. Anthologize er et WordPress-plugin, der konverterer WordPress-indlæg til PDF-filer med blot et par klik.

3. Alt-i-en-værktøjer

 • Pressbooks. Dette kraftfulde WordPress-plugin gør det muligt for dig at planlægge, skrive, redigere, formatere og udgive e-bøger lige fra dit dashboard.
 • Calibre. Denne desktop-app tilbyder en komplet pakke med funktioner til at skrive, formatere, udgive og endda konvertere e-bøger mellem flere filtyper.

4. WordPress-værktøjer

 • PDF & Print af BestWebSoft. Hvad skal jeg tilbyde premium eller gratis indhold på dit websted som pdf? Dette gratis plugin tilføjer PDF- og Print-knapper til dine indlæg, så dine læsere nemt kan downloade eller udskrive dit indhold til senere læsning.
 • Enkel PDF-eksportør. Brug for at eksportere alle eller dine indlæg, eller alle af en tilpasset posttype? Denne gratis plugin-bulk eksporterer dine indlæg til en enkelt PDF-fil, hvilket gør processen hurtig og nem.

Trin 2: Begynd at skrive din salgsfremmende e-bog

Når du har fundet de rigtige værktøjer, er det tid til at rulle ærmerne op og begynde at skrive. Denne fase kan være langvarig, og den kan blive frustrerende, så det er vigtigt, at du holder dig til en proces, der fungerer for dig. Med det i tankerne er det sådan vi håndtere lange skriveopgaver:

 1. Vælg et emne. Dette er en personlig beslutning, men for de bedste resultater skal du vælge et emne, du er lidenskabelig og vidende om.
 2. Forskning. Undersøg dit emne, og start med at tænke over, hvilke oplysninger der vil gøre det til din e-bog.
 3. Sæt en oversigt. Når du har undersøgt dine ideer grundigt, skal du oprette en oversigt til dit projekt. Der er ingen hårde og hurtige regler for at gøre det, men du kan altid kigge efter en skabelon for at komme i gang.
 4. Skriv dit første udkast. Sid ned og start med at skrive – afhængigt af din personlige smag, kan dette trin indeholde generøse mængder kaffe. Du ønsker måske at undgå redigering på dette tidspunkt, da det kan bremse dig.
 5. Rediger og polér dit udkast. Ideelt set bør du tage en lille pause mellem at færdiggøre dit første udkast og redigere det. Se efter ideer, som du måske har gået glip af, gentagelse af ord, problemer med flow, og selvfølgelig grammatikfejl og skrivefejl.
 6. Korrekturlæst. Dette trin håndteres bedst af et nyt par øjne, så du skal overveje at outsourcere det til en redaktør. En god redaktør skal fange alt, hvad du gik glip af under det forrige trin.
 7. Udgiv din e-bog. Vi vil tale mere om, hvordan du udgiver din e-bog videre, så fortsæt med at læse!

Når det kommer til at skrive indhold i langformat, såsom en e-bog, lønner det sig at være så struktureret som muligt, og at opdele processen i flere trin vil gøre bestræbelserne meget mindre stressende end at tackle den uden det er en plan.

Trin 3: Formater din e-bog

Et skærmbillede af et e-bogomslag.

Et eksempel på en attraktiv e-bogomslag.

Når du er færdig med at skrive din e-bog, er det tid til at arbejde med dets layout og formatering og derefter konvertere dokumentet til din ønskede filtype. At få formateringen til din e-bog rigtigt er kritisk, så det gengives korrekt på tværs af alle slags skærme, især dem i små formfaktorer.

Når du er tilfreds med din e-bogs layout og format, er vi nødt til at konvertere den til en passende filtype for at minimere kompatibilitetsfejl. Dette er de mest populære e-bog-filformater i øjeblikket:

 • PDF: Denne filtype er ekstremt almindelig takket være sin brede vifte af kompatibilitet.
 • Mobi: Mobipocket (eller mobi) Format er ideelt, hvis du har brug for at gengive komplekst indhold med lethed og fleksibilitet.
 • ePub: Dette populære e-bogformat tilbyder en solid oplevelse og understøttes af de fleste læsesoftware.

Ud af disse tre er PDF langt det mest populære format takket være sin mainstream support. Imidlertid har de fleste mennesker sandsynligvis i disse dage adgang til læsningssoftware, der understøtter en bred vifte af filtyper, så du behøver ikke vælge PDF som standard, hvis kompatibilitet er din største bekymring.

Trin 4: Upload og udgiv din e-bog

Efter alt dit hårde arbejde er det eneste, der er tilbage, at udgive din e-bog og vente på, at de glødende anmeldelser begynder at hælde i. Der er to hovedmuligheder, når det kommer til udgivelse, så lad os tjekke fordelene ved hver enkelt til at hjælpe dig med at gøre en beslutning.

Udgiv selv din bog

Din første mulighed er at udgive din bog selv. Det betyder, at du ikke behøver at gå gennem en distribuerende agent, og det er så simpelt som at uploade e-bogen til dit WordPress-websted og ramme Offentliggøre knap. Selvudgivelse kan være den bedste rute, hvis du arbejder med et begrænset budget, eller du ikke ønsker at dele din fortjeneste med en online distributør. Desuden giver det dig mulighed for at bevare kontrollen over hele processen, hvilket kan spare dig for meget hovedpine.

Bruger Nem digitale downloads (EDD) plugin, kan du håndtere hele processen lige fra dit WordPress-dashboard. Faktisk. vi har endda en hel Easy Digital Downloads-guide til at lede dig gennem processen med at oprette din online butik for første gang.

Easy Digital Downloads-plugin.

Hvis du vil tilbyde din e-bog gratis, Gratis download tilføjelse til EDD gør det muligt for dig at gøre det uden at tvinge købere til at gennemgå den regelmæssige checkout-proces. I stedet for alt, hvad de skal gøre, er at levere deres e-mail til gengæld for din e-bog.

Kontakt en distributør

Den anden mulighed, når det kommer til udgivelse, er at bruge en e-bog-distributør. Med en distributør uploader du blot din e-bog, sætter en pris og læser dig tilbage, mens de gør alt det hårde arbejde for dig (i bytte mod et gebyr, selvfølgelig). Nogle af vores foretrukne distributionstjenester inkluderer SmashwordsDraft2Digital, og Amazon Kindle Direct Publishing.

Hvis du ikke har tid til at håndtere alle detaljerne i at udgive din e-bog, kan den rigtige distributionstjeneste fjerne en stor belastning fra dine skuldre. Husk dog, at de fleste tjenester har deres egne retningslinjer, og du bliver nødt til at håndtere dem for at opdatere din e-bog og modtage betalinger. Hvis du ikke har noget imod de små ulemper, skal du under alle omstændigheder overveje muligheden.


At udgive en e-bog kan være en frustrerende indsats, hvis du ikke ved, hvor du skal starte. At tackle projektet med en solid plan for øje skulle dog hjælpe dig med at afslutte hurtigere og spare dig for en masse hovedpine.

Her er de fire vigtigste trin for at få din første salgsfremmende e-bog skrevet og udgivet:

 1. Find de rigtige værktøjer til jobbet.
 2. Sæt dig ned og skriv.
 3. Formater din e-bog.
 4. Publicer din e-bog på dit websted eller ved hjælp af en distributionstjeneste.

Hvordan takler du komplekse skriveprojekter som reklamebøger? Del dine oplevelser med os i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map