Sådan opretter du en dropshipping-forretning med WordPress

Sådan opretter du en dropshipping-forretning med WordPress

Hvis du ønsker at tjene penge på dit WordPress-sted, kan du overveje at starte en dropshipping-virksomhed med WordPress. Mens udsigterne til at starte en ny virksomhed kan være forbløffende, kan det imidlertid være forvirrende at vide, hvor man skal starte. Dette gælder især, hvis du ikke er bekendt med dropshipping-forretningsmodellen.


Kort sagt er dropshipping, når du har et tredjepartsfirma, der sender produkter til dine kunder til dig. Heldigvis kan du nemt udvide og oprette din egen online dropshipping-forretning med WordPress. Endnu bedre kan du bruge plugins og andre værktøjer til at maksimere dine chancer for succes.

I dette indlæg vil vi diskutere, hvad dropshipping er, og tale om, hvordan du starter din nye virksomhed ved hjælp af værktøjer som Shopify og WooCommerce. Endelig introducerer vi dig et par plugins til at hjælpe dig med at komme i gang. Lad os dykke ind!

En introduktion til Dropshipping

urimelig billede

Wayfair er den ultimative succeshistorie for dropshipping.

Dropshipping giver dig mulighed for at oprette en online butik, der sælger fysiske produkter – uden at skulle gemme eller sende produkterne selv. Det er en begyndervenlig forretningsmodel, der stadig kræver lidt tid og kræfter fra din side, hvis du vil have succes. Startomkostningerne er dog lave, og omkostningen er minimal.

Hvis du er villig til at udføre det forudgående arbejde, kan dropshipping være en givende virksomhed, der giver dig en masse fleksibilitet. Før du tager den på, skal du dog være opmærksom på dens fordele og ulemper. Her er et par ting, du skal overveje:

 • Selvom det er relativt let at komme ind i virksomheden, har du kun ringe kontrol over produktkvalitet og forsendelsestider (faktorer, der kan påvirke kundetilfredsheden).
 • Du har friheden til at arbejde overalt i verden, men vil alligevel møde konkurrence fra andre, der ønsker at nå de samme mål.
 • Denne model gør det nemt at skalere din virksomhed over tid, men kundesupport bliver mere krævende, efterhånden som din virksomhed vokser.

Som enhver virksomhed er der masser af fordele og ulemper. Kun du kan beslutte, om risikoen er værd at belønne. Hvis du leder efter en fleksibel forretningsmodel, der passer ind i din eksisterende livsstil uden for meget justering, kan en dropshipping-forretning med WordPress være værd at overveje. Plus, det er ikke for svært at komme i gang.

Sådan opretter du et websted til din dropshipping-forretning med WordPress (2 metoder)

Inden du begynder din dropshipping-forretning med WordPress, skal du forstå, at det, du virkelig lancerer, er et e-handelssted. Så selvom det er vigtigt at vælge den rigtige dropshipping-virksomhed til at arbejde med, skal du også fokusere på at opbygge dit websted. Dette betyder, at du bliver nødt til at vælge de rigtige værktøjer.

Shopify er for eksempel en funktionsrig service, du kan bruge til at starte dit websted med e-handel. Desværre tilbyder det fra denne skrivning ikke længere et plugin til at forenkle integration med WordPress. Dog dig kan Brug Shopifys integrerede koder på dit websted til at føre trafik til din butik. Du har brug for en konto, der indebærer et månedligt gebyr (men tilbyder en 14-dages gratis prøveperiode).

WooCommerce, på den anden side er et plugin, der giver dig mulighed for at udvide dit eksisterende WordPress-sted ved at tilføje e-handelsfunktionalitet. Du kan også bruge funktionsrige e-handels-temaer og forskellige udvidelser til at opbygge en butiksramme og konsolidere det med dit eksisterende websted.

Begge disse værktøjer giver den perfekte løsning til at starte en dropshipping-forretning med WordPress. Hvilken du vælger er stort set ned til personlig præference. Lad os diskutere, hvordan du bruger begge dele, så du kan tage en informeret beslutning.

1. Tilføj Shopify Køb-knapper i indlæg og sider

Shopify websted

For at komme i gang med Shopify skal du oprette en konto. De første fjorten dage er gratis, så du kan teste tjenesten, før du forpligter dig.

Shopify-indlejringskoder er nemme at tilføje til dine indlæg og menuer, selvom du ikke er en avanceret WordPress-bruger. Du skal først få adgang til din Shopify-konto og oprette en Shopify Buy-knap. Kopier den integrerede kode, du har leveret, og log derefter på dit WordPress-dashboard.

Opret et nyt indlæg, eller åbn et indlæg, du allerede har gemt. Du skal ændre din visning fra Visuel til Tekst mode:

Indsæt indlejringskoden fra Shopify i dit indlæg, uanset hvor du vil have knappen til at vises. Når det er gjort, vil dit indlæg indeholde en købsknap, der dirigerer slutbrugeren til din Shopify-indkøbsvogn og betalingsmuligheder.

2. Brug WooCommerce til at starte en Dropshipping-virksomhed

WooCommerce WordPress-plugin

Før du foretager ændringer på dit websted, er det vigtigt, at du sikkerhedskopierer dit WordPress-sted, hvis du har brug for at gendanne det af en eller anden grund. Derefter kan du gå videre og installere WooCommerce på dit websted.

Opsætning af WooCommerce-side

Når du har aktiveret plugin, ser du en installationsguide i dit dashboard. Klik Kør installationsguiden, og følg instruktionerne for at opsætte de sider, WooCommerce har brug for.

WooCommerce forsendelsesindstillinger

Når du har installeret plugin, vil du gennemgå dine indstillinger, især dine forsendelsesmuligheder. Disse kan findes under WooCommerce> Indstillinger> Forsendelse og herfra kan du tilføje eller redigere de forskellige forsendelsesindstillinger, du har defineret.

E-handel-plugins til at forbedre dit Dropshipping-sted

Når du har konfigureret dit e-handelswebsted med et af ovennævnte værktøjer, er der stadig et antal premium- og gratis plugins, du kan bruge til at forbedre det. Her er to at overveje.

e-handels produktkatalog Gratis plugin til WordPress

e-handels produktkatalog plugin til WordPress

Når du har opsat dit websted, ønsker du at vise dine produkter på en let tilgængelig måde for dine kunder. Bruger e-handels produktkatalog plugin giver dig mulighed for fuldt ud at tilpasse dine produktsider. Her er et par af de vigtigste funktioner:

 • Hjælper dig med at vise dine produkter og indstille tilpassede parametre, f.eks. Om du vil vise priser eller anmeldelser.
 • Gør det muligt at organisere dine produkter i kategorier eller vise flere produktkataloger.
 • Er fuldt lydhør, så dine produkter vises smukt på mobile enheder.

Dette er selvfølgelig toppen af ​​isbjerget. Vi opfordrer dig til at gennemse plugin-dokumentationen for at lære mere om, hvordan du kan bruge den til at forbedre dit dropshipping-sted.

YouDroop Dropshipping-tilføjelse til WooCommerce (Premium)

YouDroop Dropshipping-tilføjelse til WooCommerce

Vil du starte en dropshipping-virksomhed med WordPress, men har du ikke nogen leverandørforbindelser? Intet problem – YouDroop er en nem måde at forbinde leverandører med retails til mange brancher. Tilmeld dig bare en konto (månedligt medlemskab starter ved 59 eros for detailhandlere, men leverandører kan komme i gang gratis), synkronisere deres tilgængelige produkter med dit e-handelssted og derefter tilføje op til 500 nye varer til dit websted hver dag. Her er en hurtig oversigt over, hvordan YouDroop fungerer:

 1. Leverandører uploader produkter, de har til rådighed for YouDroop
 2. Detailhandlere logger på deres konto for at eksportere og synkronisere tilgængelige produkter på deres egne e-handelswebsteder
 3. Kunder gennemser og køber produkter fra e-handelswebsteder
 4. Forhandlere betaler leverandører for solgte varer og leverer forsendelsesoplysninger
 5. Leverandører sender varer til kunderne

Så leverandører øger salget, detailhandlere tjener fortjeneste, når de opkræves over basisprisen på varen på deres hjemmeside, og kunderne får fantastiske produkter. Alle vinder!


At opbygge en succesrig dropshipping-forretning vil tage tid og kræfter fra din side. At komme i gang burde ikke være for svært. Når du ved, hvordan du opretter og lancerer din virksomhed, er du godt på vej til succes, så længe du er villig til at udføre det krævede arbejde.

Har du spørgsmål om, hvordan du opretter et websted til din dropshipping-forretning med WordPress? Lad os diskutere dem i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map