Sådan opretter du en brugerdefineret 404-side i WordPress

Der er ingen tvivl om, at de fleste internetbrugere fratages af de alt for velkendte 404 Side ikke fundet fejl besked. Chancerne er, at du er blevet bombarderet af denne irriterende meddelelse mindst en gang i denne måned, da du klikkede på et ødelagt link.


En 404-fejl er et standard HTTP-svar på en anmodning om webside, som serveren ikke var i stand til at opfylde af forskellige grunde. Som standard vises fejlmeddelelsen som almindelig tekst på en hvid baggrund. Hvis du hader denne osteagtige meddelelse, ville du ikke ønsker at udsætte dine webstedbesøg for at se den også. Så hvorfor ikke gøre det mindre irriterende via en brugerdefineret besked?

I denne tutorial vil jeg tage dig gennem trinnene til at oprette en brugerdefineret Siden blev ikke fundet besked, så dine besøgende på webstedet er mindre irriterede, når de rammer et tomt. Lad os først først forstå en bedre forståelse af, hvorfor du muligvis rammer et tomt, når du prøver at få adgang til en webside.

Contents

Hvordan og hvorfor 404 Side ikke fundet Der opstår fejl

Når du klikker på et link og får en 404-fejl, betyder det, at din sideanmodning til serveren var vellykket, men den bestemte side, du forsøgte at få adgang til, blev ikke fundet af serveren. Der er mange årsager til dette.

Hvis den webside, som linket opretter forbindelse til, for eksempel blev fjernet, vises en 404-fejl. Et typisk scenario, der fører til dette, er, når en forældet side, der indeholdt populært indhold, fjernes, men alligevel havde en masse links, der peger på den fra andre websteder. Store nyhedswebsteder er sandsynligvis skyldige i dette, hvis webstedsadministratorer ikke tager forholdsregler for at forhindre manglende sidelink.

En 404-sidefejl kan også opstå, hvis den ønskede side blev flyttet til et nyt domænenavn. Hvis problemet er med serveren (serveren er nede eller er utilgængelig af en eller anden grund), kan du få en DNS-fejl. Firewalls, indholdsfiltre og andre former for indholdsblokering kan også forårsage ødelagte links.

Bundlinjen er ødelagte links er almindelige på internettet. Det er op til webstedsejere eller administratorer at gøre oplevelsen mere tålelig for brugerne. Husk, at internetbrugere generelt er utålmodige, når de søger efter information på et websted. En bruger spilder ikke tid på at lede efter et andet websted for at få det, de vil have, hvis alt, hvad de fandt på dit, var en almindelig, irriterende 404-fejl.

En brugervenlig fejlmeddelelse

Som jeg allerede har nævnt, er de fleste webservere indstillet til at returnere en grundlæggende 404-fejlside, der viser en undskyldning-en kort beskrivelse af hvorfor du ikke kunne få adgang til den ønskede side. I nogle tilfælde får du muligvis også et link til en webmaster-e-mail (hvis du har brug for mere teknisk support) eller et link til en søgemaskine for at fortsætte med din søgning.

Selvom denne standardfejlmeddelelse er høflig, er den ganske almindelig og normalt en sluk for de fleste besøgende på webstedet. Det er derfor, seriøse webmastere tilpasser denne meddelelse, så besøgende, der rammer emner, kan se en mere brugervenlig (og mindre irriterende) 404 Fejlside.

Alle standardtemaer, der leveres med WordPress, har en grundlæggende 404 Feilsideskabelon med navnet 404.php. Naturligvis fungerer denne standardskabelon perfekt, men chancen er, at den ikke siger, hvad du vil sige til dine besøgende. Heldigvis er det en leg at tilpasse beskeden i skabelonen. Åbn simpelt skabelon i en kodeditor og ændre meddelelsesteksten til din egen. Gem ændringerne efter.

Strukturen af ​​standardfejlsideskabelonen leveres med Tyve tretten tema består af tags til visning af overskrift, sidefod og en søgelinje. Sådan ser det ud i handling (skriv bare en falsk sideadresse i browserens adresselinje):

Tyve Tretten 404 Side

Hvis du undersøger koden for din 404-sideskabelon, vil du bemærke overskriften på siden Ikke fundet indenfor

overskrift tag, sammen med en _E funktion, der faktisk viser resultatet på siden. Dette er, hvad du vil redigere først, når du tilpasser din 404-side. Derefter kan du gå videre og tilføje mere brugervenlig tekst i

og

tags under det. Bemærk, at du muligvis ikke ændrer Ikke fundet overskrift, men det er generelt godt at anbringe en brugerdefineret overskrift, der ikke irriterer dine besøgende sammen med brugerdefineret tekst i afsnittene.

Du kan også bemærke, at overskriften vises i det enorme 404 nummer på siden. Når du foretager en sidesyn af din fejlside ved hjælp af Firebug, vil du se, at den enorme 404 indsættes af et pseudo-element (.error404 .page-title: før). Så åbn 404.php skabelon og erstatt standardteksten i

,

, og

mærker til det, du vil fortælle dine besøgende. Rediger også det førnævnte pseudo-element til din smag eller fjern det (kommenter det i typografibladet). Jeg har ændret min til dette:

Tyve Tretten Tilpasset 404 Side

Selvom du kan sige alt hvad du vil direkte til dine besøgende her, er det altid godt at holde det kort og sødt. Prøv også at sige eller pege den besøgende til, hvad de muligvis havde ledt efter i første omgang. Og det er stort set alt hvad du skal gøre for at gøre din 404 Page mere brugervenlig. Kontroller siden, og skift derefter typografierne, som du synes passer.

Afhængigt af WordPress-temaet, du bruger udvikleren, kan det også have inkluderet tilpasset support på 404 sider. I vores samlede WordPress-tema indbyggede vi en tilpasset 404-sidetemaindstilling, der gør det nemt at tilføje en brugerdefineret 404-omdirigering eller en brugerdefineret sidetitel og indhold lige fra WordPress-instrumentbrættet.

Skærmbillede af den brugerdefinerede 404-sideditor i alt

Samlet WordPRess-tema Brugerdefineret 404-sideeksempel

Det .htaccess-fil er hvor magien sker

Når din 404.php er tilpasset, er alt, hvad der er tilbage, til WordPress at vise den, når situationen er passende – når den ikke kan finde en bestemt side. Dette er standardprocessen. Der er dog tidspunkter, hvor webserveren kan støde på problemer, før WordPress er opmærksom på dem, hvilket betyder, at besøgende muligvis ikke kan få adgang til nogle sider. I dette tilfælde skal du sikre dig, at webserveren kan omdirigere dem til din 404.php-side, og det er her .htcaccess filen kommer ind.

Det .htcaccess filen findes i rodmappen til din WordPress-installation. Når det gælder WordPress, genereres det automatisk, når du ændrer din permalinkstruktur fra standard. Alt hvad du skal gøre for at sikre, at serveren finder din tilpassede 404-side, er at tilføje en enkelt linje til filen som denne:

ErrorDocument 404 /index.php?error=404

Som du kan se, starter denne url ved roden (/), hvilket betyder, at for at bruge dette url-format, skal din WordPress-installation være på roden til din server. Ellers, hvis WordPress er installeret i en undermappe, skal omdirigeringsstien være:

ErrorDocument 404 /yourfolder/index.php?error=404

På denne måde, selvom du ændrer dit tema, index.php vil altid åbne den rigtige 404-fil til dit nye tema.

Afslutter

Ved at læse denne hurtige tutorial kan du forhåbentlig nu oprette en brugerdefineret 404-side komplet med en brugerdefineret brugervenlig meddelelse. Du kan også konfigurere .htcaccess fil for at sikre, at dine besøgende på webstedet altid omdirigeres til højre 404-side af serveren i situationer, hvor WordPress ikke er i stand til, eller når du ændrer temaer.

Hvis du vil tiltrække loyale besøgende, der altid kommer tilbage til dit websted, er det vigtigt at tilpasse din 404-side med en mindre irriterende meddelelse. Og selvfølgelig er det også en god ide at prøve at begrænse antallet af gange, hvor en besøgende lander på en 404 side.

Har du nogle gode ideer til en brugerdefineret 404-meddelelse? Hvad bruger du i øjeblikket på din 404 side? Jeg ville meget gerne høre dine ideer i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map