Sådan opretter du en anmeldelsewebsite med WordPress, 4 nøgleelementer

Sådan opretter du en anmeldelsewebsite med WordPress, 4 nøgleelementer

Start af en gennemgangswebsite er en populær måde at integrere affiliate marketing i din forretningsplan. Der er desuden masser af andre muligheder i nissen til gennemgangswebsteder, der er rentable, hvis du bare ved, hvordan du implementerer dem korrekt. Dog er du måske ikke sikker på, hvordan du begynder at bygge denne type websted.


Nøglen er at begynde med en solid plan og at vide, hvilke funktioner og funktionalitet dit websted kræver. Visse vitale elementer, såsom sammenligningstabeller og et ratingsystem, vil næsten helt sikkert spille en rolle. Der er også adskillige plugins og værktøjer, du kan implementere, som hjælper dig med at oprette et vellykket gennemgangssite.

I dette indlæg taler vi om, hvorfor du måske ønsker at oprette et vurderingswebsted og derefter diskutere de afgørende elementer, du vil medtage. Undervejs viser vi dig, hvordan du integrerer nogle nyttige værktøjer med WordPress, så du kan starte på det rigtige spor. Lad os begynde!

Hvorfor du måske ønsker at oprette et vurderingswebsted

Nerdwallet anmeldelse site

Nerdwallet er et websted med høj trafik, der giver anmeldelser for kreditkort og finansielle tjenester.

Forbrugerne bruger gennemgangssider for at finde ud af information om specifikke produkter eller tjenester. Disse sider indeholder normalt produktoversigter, kundevurderinger og ratings baseret på disse anmeldelser. Der er mange grunde til, at du måske ønsker at oprette din egen anmeldelsewebsite, f.eks. Til:

 • Opret et tilknyttet websted eller generer indtægter fra annoncer: Hvis dit mål er at generere indtægter fra annoncer eller tilknyttede virksomheder, giver en gennemgangsside dig mulighed for det, mens du leverer en nyttig service til forbrugerne.
 • Tiltræk et større publikum til din virksomhed eller blog: Hvis du i øjeblikket kører en blog eller et forretningswebsted, kan introduktion af anmeldelser øge antallet af hits, som dit websted modtager gennem søgninger, og give nyttige oplysninger til dit publikum.
 • Etabler dig som en myndighed: At få autoritet inden for en niche eller branche er let at gøre med et vurderingssite.
 • Del dine tanker og meninger: Hvis du har noget at sige om visse produkter eller tjenester, giver et gennemgangsside dig mulighed for at dele dine meninger med andre.

Selvfølgelig skal du altid lave dit hjemmearbejde, inden du starter en ny type websted. Uanset formålet med dit gennemgangsside er der nogle afgørende elementer, som du næsten helt sikkert vil medtage.

4 Afgørende elementer af et websted med høj trafikanmeldelse

Dit websteds udseende og brugervenlighed er vigtig for dine slutbrugere, mens du sandsynligvis er interesseret i et websted, der er let at vedligeholde og genererer masser af trafik eller kundeemner. De følgende fire elementer af websteder med stor trafikanmeldelse hjælper dig med at nå disse mål og er relativt lette at implementere.

1. Den perfekte gennemgangsskabelon

Din skabelon giver læserne deres første indtryk af dit websted, og valg af det rigtige forbedrer deres oplevelse og opfordrer dem til at vende tilbage til mere. Derudover hjælper dit vurderingswebsted skabelon med at bestemme, hvor let det er at implementere de funktioner, du har brug for (inklusive dem, der er anført i de næste par sektioner).

Her er et par vigtige ting, du skal kigge efter i en skabelon til gennemgangssider:

 • Design fleksibilitet. Når du opretter dit websted, vil du tænke langsigtet. Du ønsker ikke en skabelon, der låser dig ind i det samme design for evigt.
 • Plugin-integration. Når dit websted vokser, vil du opdage nye plugins, der hjælper dig med at administrere og forbedre det. Du vil vælge en skabelon, der giver mulighed for nem plugin-integration.
 • Mobil lydhørhed. De fleste forbrugere får adgang til internettet gennem mobile enheder. At sikre, at din skabelon er lydhør fra begyndelsen, sætter dig foran kurven.

Du kan tilføje de fleste af disse elementer til dit websted gennem vurdering og gennemgå WordPress-plugins. Vi anbefaler især det budgetvenlige Anmelder:

Reviewer-plugin.Med korrekturlæser kan du indsætte anmeldelser og sammenligningstabeller i dine blogindlæg, sider og tilpassede indlægstyper. Der er ingen grænser for de typer anmeldelser, du kan oprette, og dine besøgende kan let efterlade deres anmeldelser. Derudover har hver skabelon, der leveres af dette plugin, et responsivt layout.

For at komme i gang med Reviewer skal du registrere din licens efter installation af plugin. Gå til Anmelder i dit betjeningspanel, og vælg derefter Licens. Du skal udfylde formularen med dit brugernavn og din indkøbskode. Derefter kan du begynde at tilføje anmeldelser, scoringer og ratings.

2. Et konsistent vurderingssystem

Forbrugerne har en tendens til at stole på verificerede online anmeldelser, men kun hvis de er konsistente og pålidelige. Når du vælger et ratingsystem-plugin, vil du kigge efter specifikke funktioner, der giver dig mulighed for let at implementere ratings på dit websted. Du vil også sikre dig, at plugin i sig selv har solide anmeldelser, er fleksibelt og let at bruge og integreres godt med din skabelon. Lad os gennemgå alle disse kriterier og derefter nogle:

Lad os gennemgå plugin

Let’s Review er et premium-plugin, der fungerer problemfrit med WordPress-bagenden og giver dig mulighed for at tilføje ubegrænsede kriterier, unikke knapper og endda en liste over fordele og ulemper til dine anmeldelser. Det har også et lydhørt design og tilbyder flere tilpassede formater. At komme i gang med dette plugin er enkelt, og fuld dokumentation er tilgængelig i admin-menuen, når det først er installeret.

3. Rich uddrag

Når du søger efter noget på internettet, inkluderer de resultater, du ser, typisk et link og en beskrivende tekst. Denne tekst eller det “rige uddrag” beskriver siden for både brugere og søgemaskiner. Derfor medtager rige kodestykker forbedring af søgemaskinens placering og klikfrekvens.

For at implementere denne funktion foreslår vi, at du giver Alt i ét Schema.org rige uddrag et forsøg:

All in One-schema-plugin.

Ud over at levere flere indholdstyper, er det let at installere og har en let at bruge interface. Det inkluderer alle almindelige skematyper, såsom fotos, ratings og priser, og kan tilpasses fuldt ud gennem WordPress admin-området. Dette plugin giver dig også mulighed for at konfigurere indlæg til at tilføje flere oplysninger til søgemaskiner. Hvis du har spørgsmål efter installationen, kan du bruge udviklerens venlige samfundsforum.

4. Sammenligningstabeller

Når du kører et vurderingswebsted, ønsker du ofte at sammenligne flere produkter med et øjeblik. Det er her sammenligningstabeller er nyttige. Heldigvis, TablePress giver dig mulighed for at tilføje tabeller med så mange rækker og kolonner, som du har brug for, og tilpasse deres stilarter uden at bruge nogen HTML:

TablePress-pluginet.Med dette plugin kan du nemt administrere dine tabeller gennem WordPress admin-området og tilføje dem hvor som helst inden for dit tema. Dette er en perfekt måde at sammenligne forskellige produkter baseret på pris, nøglefunktioner, ydeevne med mere – at give dit publikum vigtige oplysninger, som de ikke behøver at søge efter. Det bedste er, at selv begyndere ikke har problemer med at komme i gang med TablePress.


Opbygning af et vurderingswebsted er en smart måde at øge dit publikum, trafik og endda tilknyttet marketingindtægter. Heldigvis gør WordPress-samfundet processen lettere ved at tilvejebringe mange nyttige og nemme at implementere plugins, der tilbyder den nødvendige funktionalitet.

Har du spørgsmål til, hvordan man bygger et websted med stor trafikanmeldelse? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map