Sådan opretter du billeder til din WordPress-blog uden designfærdigheder

Sådan opretter du billeder til din WordPress-blog uden designfærdigheder

Hvornår var sidste gang du hørte nogen tale om Photoshop for at designe billeder til næsten alt? Sandsynligvis temmelig for nylig. Det kan virke som den bedste løsning til grafisk design, men hvad hvis du ikke har den mindste anelse om, hvordan du bruger Photoshop? Eller hvad hvis du tjekket ud og følte dig lidt utilstrækkelig, fordi du ikke kunne finde ud af, hvordan du bruger den?


Stol på mig – du er ikke alene! Heldigvis, der er en anden måde. Mere end én faktisk.

Hvis du vil oprette nogle smukke og overbevisende billeder på dit websted, men du ikke ønsker at bruge tid eller penge, det tager for at blive en uddannet Photoshop-ekspert, har du muligheder. Internettet er fyldt med alternative billeddesignindstillinger til dit WordPress-sted. Den sejeste del er, at du ikke behøver nogen designoplevelse for at bruge dem. Lad os se.

1. Canva

Canva Gratis Online Photo Editor

Canva er mit top valg på denne liste, fordi det får stort set alle til at føle sig som en professionel designer. Det har et enormt antal utrolige designs, og mange af dem er gratis. Selv hvis du ikke kan finde noget i deres gratis sektion, har værktøjet tusinder af ekstra komponenter, du kan kaste i dine billeder, og hver af dem er kun $ 1.

Min favorit del af Canva er startprocessen. Du vælger blot hvilken type billede, du opretter – som et Facebook-indlæg, blogindlæg eller Kindle-cover – og Canva genererer automatisk den rigtige størrelse sammen med nogle forslag, der passer til den valgte kategori.

Hent Canva

2. GIMP

GIMP Gratis & Open Source Image Editor

GIMP er et lokalt, open source-alternativ til Photoshop. Det er ikke det nemmeste værktøj at bruge på denne liste, men jeg kan godt anbefale det, fordi det er helt gratis at bruge. Hvis du vil tage lidt tid ud af din dag med at lære at bruge GIMP, har de masser af videoer og tutorials online for at komme i gang.

GIMP er som WordPress; det vil være i meget lang tid, så uanset tid eller penge du investerer i værktøjet vil ikke gå til spilde.

Hent GIMP

3. PicMonkey

PicMonkey Online Photo Editor

Den gratis version af PicMonkey har en temmelig kort proces til at kombinere flere fotos og gøre dem mere tiltalende for dit websted. Dette værktøj fungerer bedst til at oprette collager, men du kan også røre billederne op og tilføje noget tekst, hvis du vil.

Bare gå gennem firetrinsprocessen, og du skal være god til at gå med nogle nye billeder inden for få sekunder. Ligesom Canva har dette værktøj også et område til at specificere, hvilken type billede du planlægger at lave, ligesom et Facebook-omslag, og andre designs med forskellige dimensioner.

Hent PicMonkey

4. Pixelmator

Pixelmator Pro Image Editor

Pixelmator fungerer kun til Mac, men det tager det komplicerede Photoshop-format og opdeler det til et meget enklere værktøj. Du kan bruge Pixelmator på din tablet eller telefon, og værktøjet leveres med snesevis af skabeloner for at komme i gang uden meget designkendskab. Du kan også prøve at male, da det giver nogle vidunderlige børster.

Hent Pixelmator

5. Pixlr Editor

Pixlr Editor til fotos

Pixlr Editor er min anbefaling, hvis du vil have et gratis online værktøj, der fungerer næsten nøjagtigt som Photoshop. Pixlr har også to andre produkter kaldet Pixlr-o-matic og Pixlr Express. Vælg mellem disse gode afhængigt af hvad du planlægger at gøre.

Hvis du vil have mere strøm, skal du gå til Pixlr Editor, men du skal muligvis tage noget tid på at lære at bruge værktøjet. Hvis du bare vil uploade dine fotos og inkludere et par filtre og rammer, skal du gå med Pixlr-o-matic. Til sidst kan du prøve Pixlr Express, hvis du vil foretage milde redigeringer af dine fotos. Express er lidt mere avanceret end Pixlr-o-matic-indstillingen.

Hent Pixlr

6. BeFunky

BeFunky fotoredigering

bBeFunky er en gratis fotoredigerer, collageskaber og generelt designværktøj. Gratis. Du kan opgradere, hvis du vil bruge premiumeffekter. Selvom den grundlæggende gratis version stadig får jobbet gjort, hvis du bare vil lave et par hurtige redigeringer af dine fotos. Det, jeg mest kan lide ved BeFunky, er, at grænsefladen ikke er for forvirrende for dem, der lige er kommet i gang med fotoredigering.

Det er faktisk et kraftfuldt værktøj med de fleste af de Photoshop-funktioner, du kan forvente. Men de rod ikke på skærmen eller gør det for skræmmende, som du måske ser i Photoshop.

Bliv BeFunky

7. Adobe Photoshop Elements

Adobe Photoshop Elements

Adobe Photoshop Elements er Adobes svar på den overvældende mængde support, som folk viser til enklere fotoredigeringsværktøjer. Photoshop er et vidunderligt værktøj, men det er virkelig for meget. Ingen bruger nogensinde alt, hvad de pakker derinde. Plus at det er bare generelt klodset.

I stedet for at bruge den almindelige Photoshop og bruge alt for mange penge, skal du gå med Photoshop Elements. Det er en overkommelig og hurtig måde at uploade dine fotos, ændre nogle filtre og få dine dem til at se ekstremt professionelle ud inden for få sekunder. Jeg kan virkelig godt lide det faktum, at du kan bruge Photoshop Elements på næsten enhver enhed. Noget almindelig Photoshop tillader ikke at du gør det.

Elements-softwaren inkluderer endda stor inspiration såsom designtips, ideer og tricks til, når du kæmper for at finde det perfekte billede til det blogindlæg eller produktside..

Hent Adobe Photoshop Elements

8. PicCollage

PicCollage Image App

PicCollage er en app, som jeg kun ville bruge, hvis jeg forsøgte at vise et stykke billeder i en collage. Jeg har altid troet, at collager var lidt klodsede, især til et mere professionelt websted, men denne app får dem til at se ret fantastiske ud. Prøv PicCollage til inkluderer klistermærker, rammer, tekst og mere. Det er lidt underligt at prøve at redigere dine fotos på en telefon eller tablet, men du bliver vant til det.

Hent PicCollage

9. Fotor

Fotor Online Photo Editor

Fotor er et online fotoredigeringsværktøj med mange nemme muligheder for at oprette billeder til din blog eller sociale medier på kort tid. Der er mange muligheder for lys, farver, størrelse, fotoeffekter, retouchering og mere. Vil du have en hurtig start? Der er masser af gratis skabeloner. Der er desuden hundreder af skrifttyper, sjove klistermærker, billedformer og masser af online guider, så du redigerer som en professionel.

Opgrader til Pro for at støtte projektet samt få adgang til eksklusive redigeringsværktøjer og avancerede funktioner.

Hent Fotor

10. PowerPoint

PowerPoint som billedredigerer

Af en eller anden grund glemmer folk altid PowerPoint, når det kommer til redigering og design af billeder til websteder. Når du tænker over det, er PowerPoint en god måde at designe billeder på. Det er en drag and drop-editor, og de fleste lærer, hvordan man bruger softwaren i klasseskolen eller gymnasiet.

Du kan trække på dine billeder, ændre dine rammer, størrelser og mere. De har endda masser af figurer og symboler for at gøre dine billeder mere tiltalende. Når du er færdig med at redigere dine billeder i PowerPoint, kan du gemme dem i et billedformat. Bare slip dem pænt ind på dit websted.

Hent Powerpoint

Bonus: SumoPaint

SumoPaint Online maling

Har du nogensinde savnet den gode gamle maling-app? Du er heldig. SumoPaint er en gratis online version. Selvom dette ikke rigtig er en fotoredigerer, kan du oprette dine egne billeder SumoPaint. Gør dem vel så kitschy som du vil.

Hent SumoPaint

Konklusion

De fleste af disse værktøjer er ekstremt nemme at bruge. Men uanset hvilken du vælger, skal du være i stand til hurtigt at få fat i tingene bare ved at lege rundt.

Når det er sagt, hører vi altid om, hvordan folk bruger Photoshop til at designe billeder, men du har virkelig ikke brug for en så kompliceret software for at få dit websted til at se pænt ud. Hold fast ved de muligheder, der diskuteres her, og du vil være helt fin!

Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Har du spørgsmål om disse værktøjer til at oprette billeder til din WordPress-blog? Eller et værktøj, som du vil anbefale?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map