Sådan omdannes dit WordPress-websted til en app, trin for trin

WordPress mobil klar

Hvorfor oprette en app i første omgang, hører jeg, du spørger? Apps er muligvis ikke mere nyttige til markedsføring længere, men de er meget praktiske for dine kunder – hvilket giver dem mere af et valg om, hvordan de interagerer med dit websted. Med den fortsatte stigning i mobilt internet (flere mennesker får nu adgang til internettet via mobile apps end desktops) blomstrer apps, da de fleste ikke er næsten så akavede eller problematiske som mobile webbrowsere.


Omkostningerne og frustrationen forbundet med at opbygge en er også gået langt ned. I gamle dage var mange virksomheder interesseret i apps, men de fleste var ikke i stand til at bygge dem. Det var simpelthen for svært. Eller dyre (de fleste devs opkræver $ 100 per time)

Men heldigvis er tingene anderledes nu. Du har ikke længere brug for mange penge eller kodningskendskab for at opbygge en kompetent app. Og endnu bedre – du har muligheder. I dag ser vi på:

 • Sørg for, at dit WordPress-websted er mobile lydhør
 • Opbygning (og kodning) af din egen app med PhoneGap
 • Brug et WordPress-plugin til at oprette din app (også den nemme måde)

En note om gratis appbyggere

I løbet af de sidste par år har der vist sig et ton “gratis” muligheder for at oprette en app, men en af ​​de mest troværdige er Adobes PhoneGap Build. Når deres websted annoncerer, uploader du blot dine HTML5-, CSS- og JavaScript-filer, og webstedet vil gøre arbejdet med at samle dem til en app, der umiddelbart kan downloades. Bedst af alt, det kan bygge tre samtidigt til Android, Windows Phone 8 og iOS – hvilket sparer dig masser af tid.

Resultatet bliver ikke noget for lyst. Faktisk er al denne metode virkelig at skjule din startside som en app. Når seeren tapper på ikonet, føres de bare til det samme mobilwebsted, de ville se, om de skulle få adgang til det via deres telefons browser. Så for at denne metode skal være effektiv, skal du have et eksisterende websted, der er optimeret til mobilvisning.

1. Sørg for, at dit WordPress-sted har en mobil version

Hvis dit WordPress-sted ikke er optimeret til mobile enheder, er der virkelig ingen mening i dette. Så optimer det! Selvfølgelig er det nemmest at blot bruge et mobilt responsivt WordPress-tema som Total. Men hvis dit tema ikke svarer, er der masser af plugins, der kan hjælpe.

iThemes Mobile

iThemes Mobile

Info & download

iThemes Mobile giver dig mulighed for at oprette enkle, men effektive mobiltemaer baseret på dit nuværende websteddesign. Administrationspanelet giver dig mulighed for at tilpasse de fleste aspekter af deres udseende uden at skulle rode med koden.

Enhver mobil temaskift

Enhver mobil temaskift

Enhver Mobile Theme Switcher er et grundlæggende plugin, der registrerer den enhed, din fremviser bruger, og viser et specifikt tema for den enhed. Så hvis du vil afbalancere flere temaer – et for hvert mobilt operativsystem – kan du gøre det på den måde.

WordPress Mobile Pack

WordPress Mobile Pack Plugin

Endelig er der WordPress Mobile Pack, der tilbyder et væld af mobile platforme på tværs af platforme, brugergrænseflade og temaindstillinger og nem integration med Google Analytics.

2. Brug PhoneGap Build til at oprette en app

Adobe PhoneGap Build

Hvis du er teknisk kyndig og ønsker at få hænder på, kan du bruge Adobe PhoneGap til faktisk at oprette en app til dit WordPress-websted. Adobe har en komplet trin-for-trin-guide i deres dokumenter, men her er et hurtigt kig på de trin, du skal følge.

Trin 1: Forberedelse

Før du begynder, skal du sørge for, at du har en måde at teste din app på. Du kan bruge browser-dev-værktøjer til at efterligne visninger af mobilenheder eller prøve en tjeneste som CrossBrowser-test. Men hvis du kan administrere, er det virkelig bedst at have en iOS og en Android-enhed til rådighed.

Derefter skal du gøre det installer Adobe PhoneGap Build på din computer. Klik for at downloade Mac- eller PC-versionen, og følg instruktionerne på skærmen. Adobe foreslår også, at der installeres en gratis PhoneGap Developer App så du med det samme kan teste din app, mens du bygger.

Trin 2: Opret din app

Brug derefter PhoneGap-programmet til oprette din app. Bemærk – PhoneGap er baseret på Cordova, så du bliver nødt til at have en forståelse af det for faktisk at kode din app.

Vælg et standard “Hello World” eksempel, Framework7, Push Notification, React Hot Loader eller Blank skabelon for at komme i gang. Derefter skal du vælge, hvor på din lokale harddisk du skal arbejde på dit projekt, og angive et navn og ID. Når du er færdig, vil PhoneGap give en serveradresse, som du kan bruge til at se din app.

For at give dig et kig, har dit rodmappe brug for nøglefiler for at PhoneGap faktisk kan oprette din app. Specifikt dine index.html (mindst), config.xml og undermappemapper (den sidste er operativsystemspecifik).

Her er et eksempel lige fra PhoneGap-appen projektstruktur side:

PhoneGap app-projektstruktur\

Du skal også oprette dine egne ikoner. Du kan selvfølgelig håndtere dette selv eller bruge et gratis online værktøj. IconsFlow er et fantastisk værktøj til at hjælpe dig med at oprette professionelle appikoner hurtigt ved hjælp af forudindstillede billeder, farveindstillinger, gradueringer osv. Bare design dit ikon, opret en gratis konto og download dine filer. Hvis du allerede har et ikon, men har brug for det ændret størrelse til alle enheder og operativsystemer, er det gratis App Icon Maker kan gøre netop det. Men hvis du foretager en hurtig Google-søgning, finder du, at der er masser af andre websteder, tjenester og apps at vælge imellem for at oprette dit ikon.

Trin 3: Test din app

Når din app er færdig og klar til at gå, kan du teste den ved hjælp af den PhoneGap Developer App, der er installeret tidligere. Sørg for at bruge den serveradresse, der blev angivet. Derfra kan du se din app på din mobile enhed, fejlfinde ethvert problem, tilføje rettelser, uploade og genopbygge, indtil det er perfekt.

En vigtig note: PhoneGap Builder kan kun arbejde med iOS, hvis du er tilsluttet iOS Developer-programmet (som blev prissat til $ 99 / år, da denne artikel blev skrevet) og leveret dine certifikater. Med programmets software kan du faktisk bygge appen der selv. Men grunden til, at vi foreslår PhoneGap, er, så du kan spare tid ved at gøre alle tre på én gang – negere behovet for at gøre noget separat. Så ja, du betaler for en masse tjenester, du muligvis ikke ender med at bruge, men hvis du vil have din app på nogen iProducts, har de slags dig over en tønde her.

3. Brug alternative appbyggere til WordPress

Ud over iOS’s værktøjer er der masser af andre app-building-tjenester og plugins, du kan bruge. Disse er betydeligt lettere end selv at bygge en app. Nogle af dem bygger også (mindst) en Android-app uden omkostninger. Selvom du bestemt skal tjekke udviklerens hovedwebsted for at være sikker.

AppPresser

AppPresser

AppPresser er den største, den mest populære og angiveligt den første mobile app Framework til WordPress. Det giver fuld integration: hvor de fleste app-bygere kun bruger et feed fra dit WordPress-sted, giver AppPresser dig mulighed for at bruge alle dine plugins, posts og sider. Derudover opdaterer den appen automatisk, så snart du foretager ændringer på dit websted. Den har også fuld support til e-handel.

WPMobile-app

WPMobile-app

WPMobile-app giver dig mulighed for at oprette både Android- og iOS-apps til dit websted. Mens base-plugin er gratis, skal du betale for en livstidslicens for faktisk at oprette din app (startende fra 79 € for et appformat eller 149 € for begge). Med WPMobile App har du tilpasningsmuligheder, gratis live-test, automatiske app-opdateringer, push-meddelelsessupport, social integration og premium-support (en velkomstfunktion, hvis du sidder fast).

MobiLoud

Mobiloud

Mens dyrere (starter ved $ 120 / mo), håndterer MobiLoud stort set alt for dig (herunder indsendelse af din app til App Store og Google Play), hvilket gør prisen ret rimelig. Med MobiLoud tilbyder din endelige app tværgående enhedskompatibilitet, nem social deling, indtægtsgenerering (via annoncer eller abonnementer), push-meddelelser og mere. Og når tjenesten er parret med deres plugin (linket ovenfor), kan du administrere din app og skubbe meddelelser fra WordPress.

Endelig er der en masse mennesker, du kan betale for at gøre det for dig. Men med så mange nemme og overkommelige måder at gøre DIY, behøver du ikke virkelig at gå den rute for en grundlæggende app.


Der er masser af måder at opbygge en app på, og selvom den virker skræmmende ved første øjekast, gør ovenstående metoder den utroligt enkel. Bare sørg for at have et godt mobilwebsted til at begynde med, okay? Lad mig nu få det. Fik jeg noget forkert her? Er der andre metoder, jeg skulle vide om? Du er velkommen til at give din feedback nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map