Sådan omdannes din WordPress-blog til en virksomhed

 1. 1. Sådan tjener du penge med en WordPress-blog
 2. 2. Sådan tjener du penge på at sælge WordPress-produkter og -tjenester
 3. 3. I øjeblikket læser: Sådan omdannes din WordPress-blog til en virksomhed

Velkommen til det sidste indlæg i vores hvordan man tjener penge med WordPress-serien! Det handler om tid lige? Vi har allerede dækket, hvordan du genererer en indtægt fra din WordPress-blog som tilknyttet og som skaber. Det næste trin er at tage sig af alle de andre ting, der skal gøres for at gøre din blog til en fuldgyldig virksomhed.


Før vi kommer i gang, ønsker vi bare at gøre det klart: vi er ikke advokater eller revisorer. Vi giver dig ikke juridisk eller økonomisk rådgivning. Vi deler simpelthen de skridt, vi har taget for at starte vores forretning plus nogle tip til, hvad der fungerede for os. Vi anbefaler at tage dig tid til at udføre masser af research på egen hånd og eventuelt tale med en professionel, inden du træffer beslutninger.

Opret et brand

Opret et brand

Når du opretter en virksomhed eller blog, skal du tænke over, hvad du vil have, at dit samlede brand skal være. Dette involverer et væld af faktorer, nemlig:

BRAND

navn, udtryk, design, symbol eller enhver anden funktion, der identificerer en sælgers goder eller service adskilt fra andre sælgers

Valg af navn

Først skal du tænke på et navn på din virksomhed. Dette kan være dit eget navn, hvis du driver en virksomhed, hvor du er den vigtigste funktion – som Chris Lema og Carrie Dils.

Alternativt kan du komme med et andet navn, selvom vi foreslår, at du opretter et navn baseret på din niche. Og sandheden fortælles – dit virksomheds navn kommer måske bare ned på, hvilke domænenavne der stadig er tilgængelige. Det var hvad der skete, da vi valgte WPExplorer. Vi sad ved vores computerskrivebord og fortsatte med at skrive kombinationer af WP og andre ord i GoDaddy-registraren. WPExplorer var tilgængelig, det fungerede, og det viser sig, at det var den perfekte pasform til vores brand.

Når du først har et navn, skal du beslutte, om du vil have et billede, der skal følge med det. Mange virksomheder bruger simpelthen deres navn som logo. Hvis du vil gå denne rute, kan du overveje en Google-skrifttype eller begivenhed som en premium-skrifttype (f.eks. Dem fra Typekit, eller fås på designmarkeder som Creative Market) for at tilføje lidt visuel interesse.

Hvis du vil oprette et billedlogo, er der et væld af gode muligheder. Vi har en hel artikel om med budgetvenlige muligheder for at oprette et logo til din hjemmeside. Eller du kan give Shopifys gratis logo-builder et forsøg.

Da vi oprettede vores logo besluttede vi, at vi ville arbejde direkte med en designer. Så vi brugte mange tid på Dribbble på at undersøge logoer. Vi fandt Stevan Rodic og vi elsker absolut, hvordan vores logo viste sig. Vi finjusterede farverne lidt, da vi lavede vores store redesign for et par år siden, men teleskopet har stort set været det samme (faktisk – vi elsker det så meget, vi tilføjede det endda til FontAwesome).

Valg af et websteddesign

For virkelig at binde alle de forskellige elementer i dit brand skal du vælge et fantastisk websteddesign. Ligesom de fleste ting i livet har du et par muligheder.

Din første mulighed er at Brug et tema. For at få mest mulig kontrol over udseendet på dit websted foreslår vi et flerbrudt tema med masser af tilpasningsmuligheder samt en sidebygger. Naturligvis ville vi elske det, hvis du ville prøve vores Total WordPress-tema, da det virkelig er et af de mest funktionsrige temaer på nettet. Men der er masser af fantastiske WordPress-temaer til rådighed for hvert budget. Et tema er let at konfigurere og de fleste har stor dokumentation, så du nemt kan få din nye designopsætning hurtig (Total har endda en indbygget demoimportør, så du kan importere eksempeldata med bare et par klik).

Din anden mulighed er at have en brugerdefineret design oprettet lige til dit websted. Hvis du er en udvikler (heldig for os, vi har AJ og han er fantastisk), behøver du ikke bruge en krone. Du kan skræddersy dit eget tema, som i forlængelse er en god repræsentation af dit brand. Hvis du ikke er en udvikler, vil et tilpasset tema og design sandsynligvis koste dig en temmelig stor del af ændringer. Skræddersyede temaer kan koste overalt fra et par tusinde til titusinder af dollars, men et tilpasset tema betyder, at dit websted vil se nøjagtigt ud, hvordan du vil have det. Prøv et websted som oDesk, freelancer eller du kan prøve at spørge nogle af dine foretrukne temaudviklere, om de er tilgængelige.

Gør det officielt

Gør din virksomhed officiel

Når du har fundet ud af, at du er branding, er det næste store skridt at gøre din virksomhed officiel. Afhængigt af hvilket land, stat og by, du bor i disse trin, kan være forskellige, men vi kan i det mindste give dig et kig på, hvad vi gjorde.

Danner din virksomhed

Når du beslutter, at det er tid til lovligt at oprette en virksomhed, er der fire vigtigste forretningstyper, som du sandsynligvis vælger:

 • Enkeltmandsvirksomhed
 • Partnerskab
 • Limited Corporation (LLC)
 • S eller C Corporation

LegalZoom har en fantastisk side, hvor du kan lære om de forskellige forretningstyper og vælge, hvad der passer bedst til dig. Vi fandt faktisk LegalZoom, når vi gjorde vores research, og vi brugte dem til at arkivere som en LLC. Dette fungerede godt for os, da vi kunne fungere som et partnerskab, men stadig holde vores forretnings- og personlige økonomi helt adskilt.

Når du opretter din virksomhed gennem LegalZoom har du også muligheden for at ansætte en Registreret agent gennem dem. Din agent er på samme måde som en midterste mand – hvis du nogensinde har brug for at tjene eller modtage juridiske dokumenter, vil de træde ind og hjælpe med at give et venligt ansigt (det er ikke dit). Plus, med et registreret agentabonnement fra LegalZoom har du også adgang til et praktisk overholdelse kalender for at være sikker på, at du aldrig går glip af en frist.

Og mens du er ved det, kan du overveje det arkivering af et varemærke dit navn eller logo. Dette beskytter brugen af ​​dit navn i fremtiden såvel som dine rettigheder til brugen af ​​dit virksomheds navn eller logo i domænenavne, sociale mediekonti, medier og mere.

Arkiver papirarbejde

Når du har oprettet din virksomhed, skal du registrere den i henhold til din lokalitet. For dem af jer i USA betyder dette typisk registrering hos dine føderale, statslige, bymæssige og muligvis dine amtlige regerings kontorer.

Du vil tilmelde dig en Arbejdsgiveridentifikationsnummer (EIN) med den føderale regering. Dette er dybest set et socialsikringsnummer for din virksomhed. Det er hvad du bruger på dine forretningsskatter, W-9-formularer, 1099-Misc-formularer og alt det papirarbejde, der kræves for at registrere overalt ellers. Hvis du er et enkeltpersonforetagende, har du muligheden for at bruge dit eget sociale sikkerhedsnummer på dine forretningsdokumenter eller til at registrere dig for en EIN. Vi vil virkelig opfordre nye virksomheder til at tage sig tid til at få en EIN, hvis kun for at holde dine private oplysninger private. LegalZoom gør det let, da hvis jeg husker korrekt, er disse dokumenter alle inkluderet i pakken (bare underskriv og mail dem i).

Når din virksomhed er oprettet, skal du også registrere dig en Statens forretningslicens. Mange stater gør alle disse oplysninger tilgængelige online (Nevada har for eksempel endda en super nem online forretningsportal for at gøre tingene endnu lettere), eller du kan henvende dig til LegalZoom for at få lidt mere hjælp. Angiver typisk som for information om den type virksomhed, du driver, artikler om organisationen, en liste over ledere, om du har ansatte osv..

Når du kommer endnu tættere på hjemmet, har du også brug for en By- og / eller amtsforretningslicens såvel. Vi foreslår, at du først ringer til dit amtskontor for at se, om du bliver nødt til at registrere dig hos dem såvel som den by, du driver din virksomhed fra. Hvor vi befinder os har vi kun brug for en bylicens og kan springe over amtet, men tilbage i dagen, da vi var i Californien, havde vi brug for at registrere dig hos begge.

Ud over disse licenser er du muligvis nødt til at arkivere for flere tilladelser og dokumenter for at dække de andre aspekter af din virksomhed, der ikke er online. Hvis du har ansatte, firmakøretøjer eller en fysisk butik (hej politiets og brandvæsenets godkendelse) er det alt sammen tilføjet tilladelser skal du undersøge. For eksempel indgav vi en hjemmeboende tilladelse i Californien, da vores kontor var i vores hjem. Tjek webstederne for din stat og lokale regeringer, ring dem eller ring endda leje en advokat, hvis du vil være sikker på, at du har gjort alt det rigtige.

Ansættelse af medarbejdere & freelancere

Når din virksomhed er i gang, kan du muligvis finde dig selv i brug for hjælp. Inden du lægger hjælp efterspurgte annoncer, skal du overveje, om du er i markedet for at medarbejdere eller freelancere kan give en hånd.

en medarbejder arbejder for dig, har fastlagt opgaver, bruger dit udstyr / ressourcer, fungerer inden for din tidsplan, udbetales timebaseret eller pr. løn og modtager virksomhedsfordele (refusion, forsikring, arbejdskompetence osv.). Hvis du har ansatte, skal du indsamle W-4-formularer, udstede W-2-formularer, organisere pension og sundhedsmæssige fordele blandt et væld af andre juridiske krav. De vigtigste fordele ved at ansætte medarbejdere inkluderer muligheden for at kontrollere den anvendte arbejdsmetode og tidsplan. Medarbejdere er en udvidelse af dig selv.

En freelancer (eller uafhængig entreprenør) arbejder for sig selv, sætter deres egen tidsplan, betales pr. kontrakt og modtager ingen fordele. Du skal udstede en 1099-Misc til enhver entreprenør, der er statsborger eller bosiddende i USA, som du betalte $ 600 eller mere i et skatteår. Men dette er en nem form, du kan hente i enhver kontorartikelforretning i januar. Fordelene ved at ansætte en freelancere inkluderer muligheden for at ansætte specialister pr. Projektbasis, og du sparer lidt kontant og masser af tid, da du ikke kræver ydelser.

Overvej nøje, hvad din individuelle virksomhed kræver, før du ansætter nogen. Og sørg for at lave din egen undersøgelse eller tale med en professionel om de lovmæssige og skattemæssige krav i dit land for at tilføje nye medlemmer til dit team (for eksempel – Nevada har statslige arbejdslovgivninger, en ændret statlig forretningsskat, arbejdsløshedsforsikringslovgivning og arbejdstagere kompensationsforsikring, der alle træder i kraft, hvis du ansætter en medarbejder).

Regnskab & skatter

Det er fantastisk at drive din egen virksomhed, da du bliver din egen chef og laver din egen tidsplan. Men når det er din virksomhed, er du også den, der er ansvarlig for økonomi, budgetter og selvfølgelig rapportering og skatter.

Det er vigtigt at føre gode økonomiske poster for din virksomhed. Afhængig af hvor kompliceret din økonomi er, kan du muligvis klare dig med det-gør-det-selv regnskabssoftware såsom QuickBooks eller salvie. Men der er fordele ved at ansætte fagfolk. Når du ansætter din egen bogholder eller gennemgår en service som Bænk eller et lokalt regnskabsfirma, det tager stresset af dig og frigør mere af din tid til at fokusere på, hvad det er, du gør bedst.

Ud over generel bogføring er der naturligvis skatter at overveje. Hvis du er i USA, skal du arkivere føderale skatter og mest sandsynligt statsskatter til din virksomhed. Og afhængigt af hvad du sælger og hvor, har du muligvis en variant af moms forfalder hver måned eller kvartal. IRS har en stor side med små virksomheder der har masser af oplysninger, du kan læse videre om, men her er et par af de mere almindelige skatteformer, vi arkiverer i slutningen af ​​hvert år bare for at give dig en idé:

 • 1099-Misc: Du skal sende disse til uafhængige entreprenører (beliggende i USA), der er blevet betalt over $ 600 ved udgangen af ​​hvert regnskabsår.
 • 1065 plus tidsplan K-1: For LLCs, der fungerer som et partnerskab, indgiver du din selvangivelse med denne formular. Skemaet K-1 i formularen bruges til at rapportere partnerindtægter.
 • Forbrugsafgift: Dette er en lokal form, som vi bruger i Nevada og arkiverer efter hvert regnskabsår. Vi bruger det til at erklære salget af håndgribelige varer (vi skal indgive, selv troede vi ikke har nogen – og ja, vi talte med skatteafdelingen for at vores by skal være 100% sikker).

Bliv bedre

Forbedre din virksomhed: Bliv bedre

Når du har din virksomhed i gang, kan du begynde at gøre forbedringer. Der er mange måder at vokse og forbedre en virksomhed på, men her er bare et par ideer til at komme i gang.

Bliv involveret i samfundet

Vi mener både WordPress og dit lokalsamfund. Deltag i en WordCamp i dit område, doner din tid eller penge til en lokal velgørenhed, tilmeld dig handelskammeret eller endda påtage dig en praktikant fra et lokalt kollegium, hvis du er i stand. Der er masser af gode måder at blive involveret på, hvis du bliver lidt kreativ. Samfundsbegivenheder er en fantastisk måde at samarbejde med andre små virksomheder i dit område.

Professionelle foreninger og konferencer

En anden god måde at vokse på er ved at tilslutte sig faglige foreninger og deltage i konferencer, der er relevante for din niche. Hvis du arbejder med WordPress, kan dette omfatte begivenheder som LoopConf, Affiliate-topmøde og WordCamp US. Ikke kun er disse gode steder at lære dit håndværk, men du får lidt netværk til at starte op. Hvis du har råd til det, skal du blive en sponsor. Dette går en lang vej for at øge dit brandmærkebevidsthed, og det er endnu lettere at netværke, når folk kan gå op til dig i din stand.

Væk dit netværk

Ud over at ansætte medarbejdere eller freelancere er det dejligt at udvide dit professionelle netværk ved at nå ud til andre i din branche. Kryds promoter din virksomhed ved at slå sig sammen med andre blogs og udveksle indlæg. Support supplerende virksomheder ved at købe annonceplads på deres websteder (hvis du tilbyder hosting, kig efter annoncepladser på bloggingwebsteder). Samarbejd med andre branche mærker for at planlægge begivenheder eller gaver. Der er masser af måder at blive kreative og arbejde sammen til begge fordele.

Afslutter

Der er selvfølgelig meget mere, som vi ikke dækkede – men vi håber, at det, vi inkluderede, var nyttigt. Dette er blot nogle af de trin, vi har taget for at komme i gang, og metoder, vi bruger til at markedsføre os selv.

Hvis du har spørgsmål til at drive din egen WordPress-virksomhed, så spørg os gerne – vi gør vores bedste for at hjælpe og pege dig i den rigtige retning. Eller hvis du har dine egne tip, så del i kommentarfeltet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map