Sådan nulstilles WordPress-adgangskode med MySQL

Sådan nulstilles WordPress-adgangskode med MySQL
 1. 1. Sådan nulstilles din WordPress-adgangskode vha. PhpMyAdmin
 2. 2. I øjeblikket læser: Sådan nulstilles WordPress-adgangskode med MySQL

Vores WordPress Password Recovery-serie sorteres efter populariteten af ​​den nævnte tutorial. Til at begynde med har du den mest populære gendannelsesindstilling – dvs. ved hjælp af phpMyAdmin.


Der er visse webhostingudbydere, der ikke leverer cPanel og / eller phpMyAdmin. Hvad gør man så? Læs denne artikel!

WPMYSQL-Cover

Du kan være sikker, da WordPress brugte en database – (ofte MySQL), skal enhver hostingudbyder have et databasestyringssystem bedre kendt som DBMS. I denne tutorial bruger vi MySQL kommandoprompt (forkortet CMD), som er en gratis DBMS som licens under GNU General Public License v2.

Forudsætninger

Gendannelse af din adgangskode ved hjælp af MySQL CMD indebærer et mindre antal trin og kan betragtes som et universelt adgangskopieringssystem til adgangskoder; i den forstand, at det kan bruges i næsten ethvert plausibelt scenario.

Du skal dog have en fungerende forståelse af databaser, og hvordan WordPress interagerer med en. Bortset fra det skal du også kende følgende tekniske aspekter:

 • Navn på databasen, der bruges af WordPress-installationen
 • MySQL-serveradresse (IP eller værtsnavn)
 • MySQL login-legitimationsoplysninger fra ‘root’-brugeren
 • Bruger-ID for den bruger, hvis tilknyttede adgangskode du vil ændre. Dette er typisk 1, da vi under WordPress-installation skaber admin-brugeren. Bemærk, at brugernavnet til admin-brugeren kan være ‘Jack’ eller ‘Mike’ eller ‘admin’, men bruger-ID’et vil altid være 1, da dette er den første bruger, du opretter.

Log ind på MySQL-kommandoprompten

vinduer

Hvis du kører en offline installation af WordPress i Windows ved hjælp af WAMP eller XAMPP, skal du klikke på WAMP-ikonet> MySQL> MySQL-konsol for at starte MySQL CMD. Dette logger dig direkte ind. Der er ikke behov for at indtaste flere kommandoer. Gå over til næste trin.

MySQL Console WAMP

Linux

De fleste delte hostingudbydere, VPS, dedikerede servere bruger en variant af Linux, der inkluderer CentOS, Debian, Fedora eller Ubuntu for at nævne nogle få.

Hvis du kører en offline installation af WordPress i Linux ved hjælp af LAMP, skal du blot starte terminalemulator og skrive kommandoen:

mysql -u rod -p

Hvis du prøver at nulstille adgangskoden på en ekstern server, skal du oprette forbindelse til den via SSH ved hjælp af en hvilken som helst SSH-klient – for eksempel verdens foretrukne klient – Kitt. Når du er logget ind på fjernserveren, skal du bruge følgende kommando til at logge ind på MySQL:

mysql -u rod -p 

Logger ind på MySQL på en ekstern server VPS

Nulstilling af WordPress-adgangskode:

Nu hvor du har adgang til MySQL CMD angivet med prompten “mysql>”, er det tid til at udføre magien. Nå, ikke magi – bare gode ol ‘MySQL-kommandoer. ��

MySQL Shell

Forudsætninger:

 • WordPress-databasens navn: wp_genesis
 • Bruger-ID: 1
 • Ny adgangskode: WPEXPLORER

ARBEJDE AF MAGIKEN:

Angiv følgende kommandoer ditto:

brug wp_genesis;
SELECT ID, user_login, user_pass FROM wp_users;
UPDATE wp_users SET user_pass = MD5 ('WPEXPLORER') HVOR ID = 1 GRÆNSE 1;

I tilfælde af at den sidste kommando ikke går efter skærmbillede, skal du slette de enkelte citater og skrive dem manuelt i CMD. Det skulle gøre susen.

Nulstil WP-adgangskode fra MySQL CMD WAMP

Dette nulstiller admin-brugerens adgangskode til WPEXPLORER. Selvom du indstiller en ny adgangskode, er du selvfølgelig nødt til at bruge en stærkere en. Når det er gjort, kan du afslutte MySQL CMD ved hjælp af kommandoen:

Afslut

Videovejledning

Her er en videovejledning, der beskriver hele processen. Jeg vil anbefale at læse artiklen først, men hvis du leder efter en hurtig løsning, er dette din kø:

Konklusion

Som konklusion på vores WordPress Password Recovery-serie vil jeg gerne minde dig om, at del (a) er enklere, fordi 90% af hostingfirmaerne leveres med phpMyAdmin. Men hvis du har lidt tid, vil jeg anbefale at prøve denne del (ved hjælp af MySQL), da den giver dig nogle erfaringer med håndtering af MySQL-kommandoer og databaser. Og hvem ved – måske vil det være til nogen nytte i fremtiden!

Forebyggelse er bedre end kuren

LastPass

Jeg startede denne serie med at sige, hvordan adgangskodebesparelse / backup-tjenester kan lide LastPass trives. Gør mig ikke forkert – det var ikke min hensigt at komme ud som nedværdigende. Jeg elsker faktisk og bruger LastPass hver dag. Jeg har det installeret i min telefon og i enhver browser på alle mine computere. Livet (for mig) ville stå stille uden det. Helt ærligt kan jeg ikke overleve uden det.

LastPass, da det er en af ​​de mest komplette og brugervenlige adgangskodestyringssoftware derude. Jeg vil meget anbefale at bruge det. Og hver gang du logger på et nyt websted, skal du sørge for, at du faktisk gemmer adgangskoden! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map