Sådan mærker du dit WordPress-sted

Sådan mærker du dit WordPress-sted

Når du bygger dit websted, er det vigtigt at inkludere både iøjnefaldende branding og overbevisende indhold. Når alt kommer til alt, når en kunde besøger dit websted, ønsker du, at de skal danne et positivt indtryk af din virksomhed og huske det senere. Dette er dog lettere sagt end gjort.


Den gode nyhed er det WordPress har mange gode værktøjer til opbygning af et stærkt brandet websted. Alt, hvad det kræver, er et par enkle trin, såsom at vælge det rigtige tema, implementere et brugerdefineret logo og inkorporere klare kontaktkanaler.

I dette indlæg gennemgår vi processen med at opbygge et WordPress-sted, der effektivt repræsenterer dit brand. Lad os komme til det!

Hvorfor det er vigtigt at opbygge et stærkt brand til dit websted

Et stærkt brand hjælper dit publikum med at huske din virksomhed. Hvis din branding er konsistent og klar, lader det nye kunder vide, hvad de kan forvente, og hjælper tidligere kunder med at genkende dit indhold og produkter andre steder.

Derudover er dit websted en kritisk del af dit brand. Som sådan skal det indeholde alle de samme brandingelementer, som du bruger på andre former for medier og endda på fysiske materialer. For eksempel definerer Facebook sin identitet ikke kun med et logo, men også ved at bruge en bestemt nuance af blå.

Facebook-brandressourcer

Når nogen ser dette logo og farvekombination, tror de sandsynligvis, at Facebook. Selvfølgelig er det kun et eksempel. Du kan også overveje Apples websted.

Apple-branding

Apple er kendt for sit skarpe og forenklede branding. Hjemmesiden indeholder slående billeder, der opvejes af masser af negativ plads. Derudover er dets indhold let at navigere, især i betragtning af det store udvalg af produkter.

Opretholdelse af et stærkt brand som dette på tværs af alle platforme, inklusive dit websted, kan øge omsætningen med 23 procent. Hvad mere?, 71 procent af forbrugerne forventer den samme oplevelse med dit brand, når de støder på det, hvilket betyder, at du vil give dem, hvad de vil.

Med andre ord er det kritisk for dit websted at repræsentere dit brand. Når det implementeres korrekt, skelner dette ikke kun dig fra konkurrencen, men hjælper dig også med at få forbindelse til dine kunder og skabe varige forhold.

Sådan bygger du et branded WordPress-websted (i 5 trin)

Heldigvis, når det kommer til branding af dit websted, gør WordPress opgaven lettere, end du kunne forvente. Før du kan begynde, skal du først oprette et WordPress-websted, hvis du ikke allerede har gjort det. Når du har gjort det, kan du begynde at tilføje nogle centrale branding-elementer, startende med dit tema.

Trin 1: Vælg et tema med masser af branding-indstillinger

Når du vælger et tema til dit websted, er det vigtigt at vælge et med de relevante branding-indstillinger. Med det rigtige tema på plads, vil du lettere kunne integrere dine ønskede branding-elementer.

Med så mange tilgængelige valg kan det naturligvis være svært at beslutte et. Et godt sted at starte med ville være med vores eget Total-tema. Det tilbyder næsten alt hvad du har brug for, inklusive logo-placering og forudbygget Hold og Om os sider.

Samlet responsivt WordPress-tema til flere formål

Info & DownloadSe demoen

Oven i det har dette tema de tilpasningsmuligheder, der kræves til at skabe unik branding. For eksempel kan du bruge skyderen på startsiden til at vise billeder af teammedlemmer, produkter eller din virksomheds placering. Der er også masser af designvalg, du kan tage, når det kommer til farver, skrifttyper, layout og så videre.

Når du har valgt et tema, kan du installere det på dit WordPress-sted. Start med at gå til Udseende> Temaer, og vælg derefter Tilføj ny øverst på siden.

WordPress-temaer

På den næste side kan du søge efter et gratis tema, eller du kan klikke på Upload tema -knappen for at uploade en zip-fil til et premium-tema, du har købt (som Total). Så skal du bare følge instruktionerne på skærmen for at installere og aktivere den. Derefter kan du hoppe lige ind i at tilpasse dit WordPress-tema for at imødekomme dine behov!

Det vigtigste brandingelement er måske dit logo. For et visuelt medium som et websted er dette især sandt. Dit logo er en af ​​de første ting, som nye besøgende vil se, og det element, de mest sandsynligt vil huske, selv efter at de har forladt dit websted.

Når det kommer til at oprette et, kan du leje en professionel eller designe et logo selv. Faktisk bruger mange virksomheder tekstlogoer eller andre meget enkle elementer, inklusive WordPress selv.

WordPress-logo

Hvis du vælger at tage DIY-ruten, er der masser af gratis værktøjer, du kan prøve. For eksempel kan du bruge gratis web skrifttyper og et grafikprogram, såsom Inkscape eller GIMP. Naturligvis kan denne metode være vanskelig og tidskrævende, og den er ikke for alle.

En af de nemmeste og mest effektive måder at opbygge et logo på er med en logofremstillingsservice som f.eks Looka.

Looka Logo Maker

Med dette værktøj indtaster du blot din virksomheds navn og vælger dine stilpræferencer, og det genererer tilpassede logoindstillinger til dig. Derfra kan du finjustere og tilpasse din favorit, indtil den er helt rigtig. Dette er mere overkommelig end at ansætte en designer og giver dig stadig mulighed for at foretage dine egne tilpassede ændringer.

Når du har dit logo, skal du placere det på dit websted. For at gøre dette, gå til Udseende> Tilpas i dit WordPress-dashboard. Dette fører dig til WordPress Customizer. Derefter skal du navigere til Header> Logo (bemærk, at dine indstillinger her kan variere baseret på det tema, du bruger).

Samlet upload logo til tema

Her kan du vælge eller uploade din logofil (samt tilpasse et tekstlogo, hvis det er din præference), så de vises i dit websteds overskrift. Naturligvis kan du også tilføje dit logo til andre nøgleplaceringer, herunder widgetområder såsom dit websteds sidefod og sidefelt.

Trin 3: Lav vigtige sider for at øge brandets troværdighed

Selvom navnet på din virksomhed og dit logo er vigtigt, er dit brand meget mere end bare disse ting. Det er også din historie og dit indhold.

Dette er grunden til, at mange mærker samles omkring bestemte årsager eller sætter deres fokus på at løse specifikke problemer. Kunder føler sig meget tættere på et brand, hvis de på en eller anden måde kan forholde sig til det eller dets grundlæggere. For eksempel, hvis du startede din virksomhed i en garage eller havde en anden ydmyg begyndelse, vil du fortælle dine kunder om det. Alle elsker en succeshistorie.

Af denne grund, din Om os side er en anden vigtig tilføjelse, der kan tilføje værdi til dit brand. Det hjælper med at opbygge din virksomheds troværdighed. F.eks Om os side på webstedet for kedel kartoffelchips forklarer, hvordan virksomheden startede i en varevogn.

Kettle Brand Om os

Andre vigtige sider, der skal inkluderes på dit websted, er en kontaktside, en blog og en portefølje af dit arbejde (eller en liste over produkter). Tænk grundigt over, hvordan dets indhold er i overensstemmelse med dit brand for hver nøgleside. Hold fast ved dit farveskema i hele, og inkluder kun indhold, der matcher dit brands meddelelse og værdier.

Når du skal oprette en ny side i WordPress, skal du gå til Sider> Tilføj nyt. Derfra er du fri til at tilpasse det så meget, som du ønsker.

WordPress Tilføj ny side

Sørg for at medtage titlen på den side, du opretter, f.eks Om os. Så er du fri til at fortælle din brandhistorie nedenunder og tilføje masser af billeder og andre visuals.

Trin 4: Medtag mange måder, hvor besøgende kan komme i kontakt

Det er vigtigt, at besøgende på dit websted altid har en klar måde, de kan komme i kontakt med dig på. Denne kan lyde åbenlyst for et forretningswebsted, men du kan blive overrasket over, hvor mange websteder ikke gør det ordentligt. Plus, det er en vigtig del af din overordnede branding-strategi.

Selvfølgelig har de fleste websteder en kontaktside, der er knyttet til i overskriften eller hovedmenuen. Det kan imidlertid være en effektiv teknik at inkludere mere end blot dette ene element. F.eks. Tilbyder Neil Patel en masse forskellige muligheder for at nå ham, f.eks. Call to Action (CTA) -knapper i midten af ​​vigtige sider.

Neil Patel

Dette hjælper med at gøre processen så let som muligt for dine besøgende. Du kan inkludere flere måder at komme i kontakt med, f.eks. En e-mail-adresse, et telefonnummer og live chat-indstillinger. Desuden kan du overveje sociale delingsfunktioner, kontaktformularer og endda e-mail-marketing.

For at tilføje elementer som disse til dit WordPress-websted hjælper det med at finde et dedikeret plugin. Kontaktformular 7, for eksempel kan skabe en enkel, men alligevel elegant måde, hvor besøgende kan komme i kontakt med. Når du har installeret og aktiveret plugin, har du en ny Kontakt indstilling i din WordPress admin sidepanel.

Opret en kontaktformular

For at føje et element til din kontaktformular skal du placere din markør på det ønskede sted og derefter vælge, hvad du vil tilføje fra valgene ovenfor.

Indsæt mærkets indholdsformular

På denne skærm kan du også konfigurere attributterne for det felt, du tilføjer til din kontaktformular. Når du er færdig, skal du klikke på Indsæt mærke. Vælg derefter Gemme, og der oprettes en kortkode, som du kan kopiere og indsætte, uanset hvor du vil på dit websted.

Trin 5: Kør dit brand hjem med indhold, indhold, indhold

Indhold er drivkraften for mange mærker. Når det kommer til at køre et vellykket websted, kan dit indhold bruges til at tiltrække potentielle kunder samt til at forbedre SEO.

Dette er grunden til, at mange websteder inkluderer en blog som en del af deres branding-indsats. En blog er en fremragende måde at generere nyt indhold og bringe trafik til dit websted. Du kan starte med at oprette en blogside på dit websted, hvilket er enkelt, hvis du bruger WordPress.

Faktisk kommer mange temaer (såsom Total) med en forudbygget side til din blog. Gå til for at tilpasse det Udseende> Tilpas fra WordPress-betjeningspanelet. Klik derefter på Blog sektion for at komme i gang med tilpasning.

Med Total er der masser af indbyggede indstillinger til at tilpasse dit vigtigste blogarkiv og poster (når du går til yoursite.com/blog eller når du indsætter et blogindlægsnet eller karrusel ved hjælp af temas sidebygger), såvel som dine individuelle enkeltindlægssideslayout.

Samlede indstillinger for tilpasset tema blog

Hvad indholdet angår, så prøv at skrive indlæg, der er i overensstemmelse med dit samlede branding. Du kan gøre dette ved at oprette kvalitetsindhold, som din målgruppe kan lide at læse. Andre måder at forbedre dit indhold inkluderer implementering af en stærk søgeordsstrategi og anvendelse Google Nøgleordsplanlægning at finde vilkår, der både er konkurrencedygtige og relevante for dit brand.


Branding af dit websted er en af ​​de mest effektive måder at oprette forbindelser med dine kunder. Når alt kommer til alt er dit brand det, de vil huske, og hvad der får dem til at vende tilbage til din virksomhed, når de har brug for den slags produkter eller tjenester, du tilbyder.

Har du et spørgsmål om, hvordan man opretter et stærkt mærket WordPress-websted? Spørg væk i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map