Sådan konfigureres en marketingstrategi ved hjælp af WordPress

Nogle mennesker synes at alt, hvad de skal gøre, er at opsætte deres WordPress-sted og gå væk. Som du måske har gætt, er dette bare ikke rigtigt. Faktisk er du nødt til at sammensætte en markedsføringsstrategi og holde sig til den, hvis du vil se dit WordPress-sted lykkes over lang tid.


Med det sagt er nedenfor seks trin, du kan tage for at opbygge en markedsføringsstrategi for dit websted fra bunden af.

Trin 1: Overvej (og test) dit design

Oprettelse af et websted, som du kan lide at se på, er en rigtig bedrift. Som enhver designer eller udvikler vil fortælle dig, er det en sjælden dag, hvor du ikke bliver helt træt af at se på et websted under designprocessen. Så når du støder på en, du elsker dag ind og dag ud, har du sandsynligvis det lyst, at du virkelig har ramt mærket. Desværre er simpelthen ikke at lide hvordan et websted ser ud som en markør for succes.

Den eneste måde at virkelig vide, om dit websted er vellykket, er at teste det. Der er flere tilgængelige værktøjer, der giver dig mulighed for at gøre dette med relativ lethed. Mange kan integreres lige i WordPress-instrumentbrættet, hvilket er et niveau af bekvemmelighed, som jeg helt sikkert kan komme om bord med. Hvad du skal gøre er at vælge et aspekt af dit websteds design, du vil teste. Opret derefter alternative versioner af dette designelement. Derfra kan du udføre en A / B- eller multivariat-test vha Google Analytics-eksperimenter.

Googles indholdseksperimenter

Der er et WordPress-plugin (Googles indholdseksperimenter Gratis WordPress-plugin), der gør det meget simpelt at udføre disse eksperimenter på dit WordPress-websted, som det er værd at tjekke, om du er seriøs med at gøre dit websted så omsætteligt som det kan være.

Du ønsker måske også at udnytte funktionen tilpassede indlægstyper til at oprette postskabeloner, der kan udføres på et øjeblik. På denne måde kan du starte en ny destinationsside eller en opfordring til handling uden at skulle gå i dybden i koden hver eneste gang. Dette sikrer også, at der er designsamhørighed på tværs af hele dit websted.

Trin 2: SEO er Marketing

Ikke som du virkelig kunne have glemt dette, men søgemaskineoptimering er bestemt en vigtig del af din marketingindsats. I det mindste skulle det være. Og selvom strukturen på de fleste WordPress-sider er befordrende for hurtig placering af websteder, er de ikke nøjagtigt optimeret lige ud af boksen. Til det skal du foretage en lille finjustering.

Til at begynde med betyder det at fjerne markeringen af ​​det irriterende lille felt i Indstillinger for at “afskrække søgemaskiner fra at indeksere dette websted.”

Derfra skal du tænke på ting som permalinks og 301 omdirigeringer og … ja, det kan blive lidt overvældende. Derfor er jeg en stor tilhænger af at bruge en SEO-plugin. Selvfølgelig, at vælge højre det ene er bydende nødvendigt. En dårlig kan ødelægge dit websted og endda få dig til at pålægge Google straf. Ikke godt! Selvom der er et par derude, der kvalificerer sig som “gode”, er min favorit WordPress SEO af Yoast.

WordPress SEO af Yoast

Med dette plugin kan du nemt ændre metatitler, metabeskrivelser, permalinks, RSS-indstillinger og oprette et XML-sitemap med bare et par klik. Det er en stor tidsbesparelse, og noget, som enhver bekymret for deres rangering af søgemaskiner skal bruge.

Trin 3: Overvej at blive tilknyttet

En måde at udvide rækkevidden til dit WordPress-sted er at overveje affiliate marketing. De har mange forskellige former, hvoraf nogle involverer at vise tilknyttede annoncer i dit websteds sidefelt. Du kan også indsætte tilknyttede oplysninger i dine indlæg for at give dem større rækkevidde.

Tilknyttet indkomst kan være indbringende, men du skal være smart om det. Hvis du regelmæssigt tilbyder en masse frisk indhold til dine besøgende, vil intet slukke dem hurtigere end et pludseligt skift til at falde en anden persons produkter. Så vær tydelig i din ansvarsfraskrivelse, at du har tilknyttede produkter på dit websted, men vær subtil i, hvordan du viser dem.

Trin 4: Brug reklame til din fordel

Når du begynder at modtage regelmæssig trafik til dit websted, kan du overveje at tilbyde reklame af en slags. At starte med faste satsannoncer kan være vejen at gå, da det giver dig mulighed for at teste farvandet med hensyn til annoncørens interesse og se, hvilken slags svar de indledende annoncer får.

Men når dit websted vinder popularitet, kan du muligvis skifte til en pris pr. Klik eller en pris pr. Visning. Dette afhænger af, hvis du tilslutter dig et annoncenetværk (og hvilket, hvis du gør), og hvad andre mennesker i din branche typisk gør. Du kan altid bruge A / B-test på de annoncer, du viser, også for at se, hvilken model og hvilken type der fungerer bedst.

Trin 5: Lav en indholdsstrategi

Det er umuligt at markedsføre dit websted uden indhold. Faktisk er det grundlæggende for online marketing. Så du skal have en strategi for dit indhold, der er i overensstemmelse med din anden markedsføringsindsats, og som får dit websted foran så mange øjenkugler som muligt.

En god indholdsstrategi vil typisk markere et par nøglebokse. Til at begynde med vil det være fyldt med informativ og underholdende skrivning, der engagerer læserne. Det vil enten uddanne eller glæde. Og det bedste indhold gør det begge. Du er heldig i, at det er den slags ting, WordPress blev bygget til. Det er nemt at oprette nye sider og nye indlæg på et indfald.

Redaktionel kalender-plugin

Men du ønsker måske bedre at følge med på din redaktionelle tidsplan, hvis du virkelig vil gå ind på dette. Plugins som Redaktionel kalender og CoSchedule er nemme at bruge og gør det enklere at administrere nye blogindlægideer, og hvornår man skal offentliggøre hvad.

Trin 6: Spor din fremgang

Hvis du ser en uptick i webstedsbesøg eller en stigning i konverteringer, tror du måske automatisk, at din nyeste marketingstrategi fungerer, men det er ikke sikkert at antage den slags antagelse. Du ser, at disse positive tegn måske netop har været et fluke, eller resultatet af kun en bestemt komponent i din markedsføringsstrategi. Og medmindre du sporer dine resultater, har du ingen idé om, hvad denne komponent er.

For at sige det på enklere vilkår, kunne 15% af din strategi muligvis fungere, men du tilslutter måned efter måned og spilder din tid på de andre 85%. Kun du ville ikke vide noget af dette, hvis du ikke sporer.

Min go-to ressource til sporing af resultater er Google Analytics. Det giver dig mulighed for at oprette mål, der skal spores, og du kan indsætte UTM-links for at spore kilden til dine konverteringer. Derudover kan du udarbejde brugerdefinerede rapporter, der viser den specifikke type information, du vil se. Og selvfølgelig er der en WordPress-plugin for nem integration i dit Dashboard.


WordPress gør opsætning og implementering af en markedsføringsstrategi til dit websted ligetil og enkelt. Fra selve CMS til en række plugins, du kan bruge, det tilbyder det perfekte system til byggeplads trafik og øget konvertering. Hvis du vil fortsætte med at læse om emnet, skal du tjekke Freddys ultimative guide til markedsføring af dit WordPress-sted.

Har du oprettet en markedsføringsstrategi til dit WordPress-sted? Var der noget ved CMS, der gjorde det særlig op til denne opgave? Holdt noget dig tilbage? Jeg ville meget gerne høre om dine oplevelser i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map