Sådan kommer du i gang med WordPress-udvikling

Der er to typer mennesker, der beslutter at blive involveret i WordPress-udvikling.


Den første type mennesker er dem, der allerede er udviklere på en eller anden måde og vælger at lære mere om WordPress. Den anden type mennesker er dem, der ikke har nogen reel kodningsoplevelse, men har brug for at tænke på deres nuværende WordPress-websted for at ændre noget de ikke kan lide.

WordPress er et fremragende medium til at lære mere om udvikling, hvorfor det er specielt velegnet til dem, der lærer ting, som de har brug for. Det fungerer især godt som et læringsværktøj for nye udviklere af flere grunde.

Byggestenene i WordPress

Der er flere forskellige kodesprog, der skal læres for at få mest muligt ud af WordPress-udvikling. I sin kerne er WordPress bygget på et af de mest almindelige programmeringssprog på nettet, PHP. Det bruger også en enorm mængde HTML, CSS og et lille Javascript til forskellige aspekter.

Der er andre kodesprog og standarder involveret (dvs. XML og MySQL), men du behøver ikke virkelig at lære for meget om dem i begyndelsen af ​​din udviklingsrejse.

De tre kernesprog, som du har brug for at lære for at blive WordPress-udvikler (i faldende rækkefølge af vanskeligheder og nødvendighed) er PHP, CSS og HTML.

PHP styrer, hvordan alt i WordPress interagerer inden i, og hvordan det forbindes med MySQL-databasen. Det kan bruges til at oprette nogle fantastiske funktioner og er det nøglesprog, der skal læres for alle aspekter af WordPress.

Det næste vigtigste aspekt at lære er CSS. Sådan style du dit websted. Det er sådan, du adskiller dit websted fra alle de andre derude på nettet. Det kan være ekstremt vanskeligt at mestre og vil kræve en hel del studier for at få mest muligt ud af det.

HTML er strukturen, som funktionerne oprettet i PHP og stylingen defineret af CSS er bygget op omkring. Det er det nemmeste at sprog at lære, men ekstremt vigtigt i oprettelsen af ​​et velbygget websted.

Javascript er det fjerde sprog, som du kan lære at bruge med WordPress. Det er ikke en, du har brug for at bekymre dig om i begyndelsen af ​​din rejse til WordPress-udvikling, men det er værd at undersøge, når du først er tilpas med de andre tre.

Udviklingsstier til at udforske

Der er tre hovedstier at tage, hvis du er interesseret i at lære om WordPress-udvikling.

Temaudvikling

Temaudvikling er den mest almindelige post i WordPress-udvikling. De fleste WordPress-udviklere begynder deres indlæringsproces med temaer. Uanset om du har et tema, der skal tilpasses af en eller anden grund, eller du beslutter at oprette et eget tema er dette et fremragende sted at begynde.

Temaudvikling involverer alle tre af kernens udviklingssprog, og du lærer, hvordan WordPress integreres med alle dets mange aspekter. Det kommer med den ekstra bonus ved at give dig mulighed for at se koden for andre temaer og lære, hvordan de er sammensat.

Oprettelse af et tema fra bunden af ​​er en fremragende metode til at lære alle aspekter af WordPress.

Udvikling af plugin

Oprettelse af et plugin er normalt ikke noget, der forsøges af dem, der begynder at kode ved at tænke på deres websted. Der er alt for meget, der kan gå galt med en dårligt skrevet plugin til komplette begyndere.

De, der har tidligere PHP-viden og søger at løse et bestemt problem, de oplever med WordPress, er mere tilbøjelige til at følge denne sti fra starten. Den førende faktor inden for plugin-udvikling er, at du kun er begrænset af din fantasi.

Du kan ændre en standard WordPress-installation til praktisk talt alt med gode plugins. Eksempler på plugins, der i øjeblikket er tilgængelige, inkluderer fora, sociale netværk, medlemswebsteder og mange andre ting.

Udvikling af kernesoftwaren

Dette er ikke for svaghed i hjertet.

At blive involveret i kernesoftwareudvikling til WordPress kræver en hel del dygtighed. Dette er ikke noget, der bør forsøges af dem uden tidligere PHP-erfaring.

Læringskilder

Udvid din LearnDash-træningsvirksomhed med flere instruktører

Selvom WordPress-udvikling kan blive vanskelig, er der et enormt antal ressourcer på nettet, der kan hjælpe dig med uanset hvilket problem du står overfor.

Chancerne er, at hvis du sidder fast på noget, er løsningen allerede tilgængelig. Her skal du begynde at kigge.

Kodeks

Det WordPress Codex bør være det første stop for eventuelle udviklingsspørgsmål.

Det er en fantastisk ressource, der detaljerer alle funktioner og koder i WordPress-softwaren. Det inkluderer mange artikler og tutorials til at komme i gang med WordPress og er uden tvivl den ultimative ressource om emnet.

Vejledninger

Der er et stort udvalg af tutorials på internettet for at komme i gang med WordPress-udvikling. Vi har masser af dem her på vores WordPress Blog. Der er mange gratis tutorials tilgængelige for dig at studere, men der er også flere premium-kurser og tutorials, du kan bruge (.

Ud over selvstudier til at lære om generel udvikling er der også et vilkårligt antal specifikke tutorials, der lærer dig, hvordan du udfører forskellige opgaver. En hurtig Google-søgning giver dig dage værd med læsemateriale.

Fora

Der er et antal fora specifikt til udviklere. Ikke alle af dem er værd at læse regelmæssigt, men de er et ideelt sted at stille spørgsmål vedrørende problemer, du har. Ikke alle de svar, du modtager, vil være umagen værd, men de kan være hurtige og nyttige steder at besvare specifikke spørgsmål.

Der er WordPress-specifikke fora, eller generelle udviklerfora som f.eks Stabeloverløb for dig at undersøge. Det er værd at tage sig tid til at opdage et forum der passer dig og stille spørgsmål til de mere erfarne brugere.

Deltagelse i Fællesskabet

WordPress-samfundet er et levende og aktivt sted, hvor du kan lære alt, hvad der er at vide om softwaren. Det er ikke blot fyldt med kodere. WordPress-samfundet inkluderer designere, oversættere, dokumentationsforfattere og mange andre typer mennesker, som alle kan give dig et andet perspektiv på dine udviklingsforespørgsler.

Der er mange måder at engagere sig i WordPress-samfundet. Du kan bruge beta-softwareversionerne og levere feedback. Du kan tale med de nuværende plugin-udviklere og enten låne dine kodningsevner eller hjælpe med at teste og fejlfinde nye udgivelser.

Der er en fantastisk artikel i Codex om at bidrage til WordPress, og hvis du ønsker at blive involveret, er det værd at læse. Hvis du tænker kreativt, vil der være en måde at give tilbage til samfundet.

Konklusion

At lære om WordPress-udvikling er en vanskelig og tidskrævende opgave, men kan være yderst givende. Hvis det tager tid at lære softwaren, kan du begynde at forme dit WordPress-websted på mange måder.

Uanset om du udvikler dine egne temaer, introducerer et plugin til WordPress-arkivet eller bliver meget involveret i den fremtidige udvikling af kernesoftwaren, dykning og involvering i WordPress-samfundet på en eller anden måde vil hjælpe dig med at skride så meget hurtigere frem.

Er du begyndt din rejse til WordPress-udvikling for nylig, eller er det noget, du håber på at begynde snart? Hvis du er en erfaren WordPress-udvikler, hvordan vil du anbefale folk at komme i gang? Vi vil meget gerne høre dine tanker i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map