Sådan kodeordbeskyttes dit hele WordPress-sted

Sådan kodeordbeskyttes dit hele WordPress-sted

I modsætning til WordPress-medlemskabsplugins, kræver ikke tilføjelse af adgangskodebeskyttelse til dit WordPress-site ikke brugertilmelding eller login, hvilket viser sig nyttigt i mange tilfælde. Du kan blokere adgangen til bestemte private WordPress-sider og -indlæg med en simpel adgangskode. Undertiden, når du opretter et privat websted til intern diskussion og kommunikation, eller mens dit websted er under udvikling, kan du muligvis kodeordbeskytte hele dit WordPress-sted. På denne måde kan enhver med adgangskoden få adgang til det uden at skulle registrere.


Der er forskellige plugins til adgangskodebeskyttelse af hele WordPress-webstedet derude. I dette indlæg vil vi diskutere de 3 øverste adgangskodebeskyttede WordPress-plugins, der er værd at overveje.

1. Kodeordbeskyttet

Adgangskodebeskyttet WordPress-plugin

Adgangskodebeskyttet plugin beskytter hele dit WordPress-sted med en enkelt adgangskode. Alt hvad du skal gøre er først bare at tænde for indstillingsindstillingen og derefter indtaste adgangskoden. Din startside og resten af ​​dine webstedssider blokeres som et resultat af offentligheden.

Dette plugin giver administratorer og indloggede brugere adgang til hele dit WordPress-websted uden at skulle indtaste et kodeord. Der er en mulighed for at holde dine RSS-feeds offentlige, selvom dit websted er beskyttet. Enkel og ligetil, Password Protected er klassificeret som nummer et kodeordbeskyttet plugin på WordPress plugin repository, der har fået en masse 5-stjernede anmeldelser.

Adgangskodebeskyttede WordPress Plugin-indstillinger

På minussiden giver plugin ikke nogen ekstra funktioner med hensyn til adgangskodebeskyttelse. Det leveres også med en temmelig forældet brugergrænseflade.

Fordele

 • Lige og let at bruge
 • Giv automatisk adgang til administratorer eller indloggede brugere

Ulemper

 • Beskyt kun WordPress-indhold med begrænsede muligheder og ingen andre funktioner
 • Kom med en forældet brugergrænseflade

2. Skjul mit websted

Skjul mit websted WordPress-plugin

Skjul mit websted tilbyder en mere avanceret løsning til adgangskodebeskyttelse af dit websted mod offentligheden eller søgemaskiner.

Selvom du kan aktivere webstedsdækkende adgangskodebeskyttelse ved blot at markere et indstillinger afkrydsningsfelt, stopper plugin ikke bare der. Det giver dine brugere mulighed for at forblive logget ind i en periode. Det vil sige, brugere kan få adgang til siden igen uden at indtaste adgangskoden, indtil det forudindstillede tidspunkt går.

Derudover kan du indstille en adgangskodetips, der minder dine besøgende om adgangskoden. Det kan være et simpelt spørgsmål eller en ledetråd med maksimalt 53 tegn, som kun dine autoriserede brugere ville kende. Hvis du er bange for, at uønskede brugere kan gætte adgangskoden baseret på antydningen, kan du lade den være tom.

Dit websted kan indstilles tilgængeligt for brugere, der logger på som administratorer eller kommer fra specifikke IP-adresser. Sidstnævnte er en nyttig funktion, der ikke findes i lignende plugins. Ligeledes skjuler mit websted mulighed for Brute Force Protection, som hjælper med at forhindre hackere i at gætte din adgangskode ved hjælp af “Brute Force” -metoden.

Sidst men ikke mindst er der en mulighed for at vise en meddelelsesmeddelelse på login-siden for at lade brugerne vide, at dette er et privat websted, eller at webstedet er under udvikling. Ved at opgradere til Premium-versionen kan du vise en tilpasset meddelelsesmeddelelse øverst på din login-side. Premium-versionen af ​​Skjul mit websted indeholder også forskellige iøjnefaldende login-side-temaer, som du kan vælge imellem, afhængigt af dit webstedsdesign.

Skjul mit sted WordPress-stilindstillinger

På trods af disse avancerede funktioner er der stadig pladser til forbedring, især med hensyn til UI. Indstillingsindstillingerne kan for eksempel grupperes i sektioner for at gøre det lettere for brugerne at gennemse dem.

Hvad mere er, ligner andre adgangskodebeskyttede plugins, Skjul mit websted beskytter ikke billeder eller andre filvedhæftede filer. Hvis folk på en eller anden måde kunne finde den nøjagtige URL til en mediefil, kan de blot få adgang til og downloade den.

Fordele

 • Giv forskellige login-side-temaer
 • Tilpas meddelelsesmeddelelser
 • Tillad adgang fra specifikke IP-adresser

Ulemper

 • Brugergrænsefladen kunne forbedres
 • Beskytter ikke vedhæftede filer

3. Kodeordbeskyttelse WordPress

Adgangskodebeskyttet WordPress-plugin

Password Protect WordPress-plugin giver en anden interessant løsning til adgangskodebeskyttelse af hele WordPress-webstedet. Alt dit webstedsindhold inklusive sider, indlæg og andre brugerdefinerede indlægstyper, undtagen mediefiler, er beskyttet. Af sikkerhedsmæssige årsager er adgangskoden krypteret. Det vil sige, det er ikke synligt for nogen inklusive administratorerne. Ulempen er, at du skal nulstille adgangskoden, hvis du glemmer det.

Mens du sikrer hele websitet, kan du ekskludere en eller et antal specifikke sider. I stedet for at vise login-siden direkte, kan du måske vise en kommende eller destinationsside for at fortælle besøgende, at dette er et privat websted.

Tilsvarende funktionen Varighed på Skjul mit websted frigiver adgangskodebeskyttelse WordPress brugere fra at skulle indtaste den samme adgangskode igen, indtil adgangskodecookies udløber. Du kan ændre udløbetid på plugins indstillingsside.

Bortset fra beskyttelsesfunktioner, der dækker hele webstedet, indeholder Password Protect WordPress mange andre avancerede funktioner. Plugin giver dig mulighed for at indstille flere adgangskoder pr. Side og post. Derudover kan hver brugerrolle også have en anden adgangskode, dvs. en for abonnenter, en for redaktører.

Cache-plugins og caching på serversiden kan forårsage konflikter med adgangskodebeskyttelsesfunktioner. Adgangskodebeskyttelse WordPress løser det med mindre konfigurationer.

Adgangskodebeskyttelse WordPress Pro

Det Password Protect Pro version går endnu længere og giver dig mulighed for ikke kun at administrere alle adgangskoder under en venlig popup, men også oprette ubegrænsede adgangskoder pr. brugerrolle eller den samme adgangskode til flere sider. Du kan også tilpasse fejlmeddelelserne.

Selvom dette plugin ikke beskytter billeder og uploadede filer, kan det integreres med Forhindre direkte adgang guld for at blokere for de direkte URL-adresser til alle mediefiler, inklusive billeder, videoer eller PDF-filer.

Adgangskodebeskyttelse WordPress er relativt nyt for de fleste brugere. Når det er sagt, giver dets moderne UI en urimelig fordel i forhold til de 2 ovennævnte plugins. Forskellige sektioner, dropdown-indstillinger og switch-knapper er ligetil og let at bruge.

Fordele

 • I stand til at ekskludere bestemte sider fra webstedets beskyttelse
 • Angiv andre adgangskodebeskyttede funktioner
 • Integrer med Prevent Direct Access Gold for at beskytte upload af filer
 • Kom med en moderne brugergrænseflade og let at bruge

Ulemper

 • Ingen muligheder for at tilpasse login-siden
 • Relativt nyt for de fleste brugere

Resumé

For at opsummere, er alle de tre nævnte plugins fremragende muligheder for adgangskodebeskyttelse på hele dit WordPress-websted. Adgangskodebeskyttet er muligvis det mest populære kodeordbeskyttende plugin, men kommer med en forældet brugergrænseflade og begrænsede muligheder. Skjul mit sted på den anden side giver en mere omfattende løsning til adgangskodebeskyttelse af hele WordPress-webstedet, herunder at give adgang til specifikke IP-adresser. Endelig giver adgangskodebeskyttelse WordPress dig ikke kun mulighed for at ekskludere nogle specifikke sider fra den webstedsdækkende adgangskodebeskyttelse, men også adgangskodebeskytte sider og indlæg efter brugerroller.

Så hvilket er det bedst egnede plugin til adgangskodebeskyttelse af hele WordPress-webstedet? Lad os venligst i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map