Sådan kildes og deles indhold på dit WordPress-sted

TIPS Sådan kildes og deles indhold på dit WordPress-sted

Når du overvejer at tilføje nyt indhold til dit websted eller blog, vil du sandsynligvis overveje at oprette artikler i lang form eller originale indlæg. Dette er kun naturligt, og de fleste steder vil prioritere unikt indhold. Imidlertid kan det også være et smart træk til kilde og dele relevant tredjepartsindhold med dine læsere, når du har mulighed for.


En af de bedste ting ved internettet er, hvor meget information den giver adgang til – der er en artikel eller et websted derude om næsten alt. At linke ud til dette indhold eller sammenstille det til nyttige ressourcer er både en service til dine læsere og en fremragende måde at tage noget af trykket ud af dig selv.

I denne artikel taler vi om, hvorfor du måske vil dele tredjepartsindhold og diskutere de mest almindelige måder at gøre det på. Så introducerer vi nogle praktiske WordPress-plugins, der hjælper dig med at få jobbet gjort. Lad os komme igang!

Bør du overveje at dele indhold fra tredjepart?

WP RSS Aggregator: WPNewsDesk

Et godt eksempel er WP News Desk (drevet af RSS Aggregator Pro), der deler nyheder fra velrenommerede WordPress-kilder på nettet.

Det er vigtigt at have masser af kvalitet, originalt indhold på dit websted. Deling af dine egne unikke ideer placerer dig som ekspert og inkluderer for meget duplikatindhold på dit websted kan være problematisk til optimering af søgemaskiner. Det er dog også meget fordelagtigt at referere og dele eksternt indhold sammen med dit eget arbejde.

Sourcing og deling af relevant tredjepartsindhold er en smart idé af følgende grunde (og mere):

 • Det lindrer din arbejdsbyrde – du kan medtage mere nyttigt indhold på dit websted uden at skulle gøre alt selv.
 • At tilbyde eksterne kilder og citater forbedrer troværdigheden af ​​dit eget indhold.
 • Du kan placere dig selv som en kyndig autoritet ved at pege læserne på de bedste steder at finde information.
 • Deling af andres indhold er en fremragende måde at fremme forbindelser og forhold på.

Hvis du aldrig linker til eller deler eksterne ressourcer, mangler du en mulighed for at blive en del af den større samtale, der allerede findes online. Så prøv at finde en balance mellem originalt og delt indhold, der fungerer for dig.

Sådan deles indhold med WordPress

Lad os nu diskutere, hvordan man rent faktisk begynder at dele tredjepartsindhold. Der er masser af muligheder derude, og den bedste tilgang til du afhænger af dit websted, felt og publikum. Det er mest sandsynligt, at du vil bruge en kombination af strategier.

Her er et par af de mest effektive tilgange:

 • Enkel sammenkobling. Det er nemt at oprette eksterne links inden for dit indhold og giver dig mulighed for at give citater sammen med yderligere oplysninger, som du ikke har tid (eller plads) til at dække dig selv. Det er en grundlæggende strategi, som enhver kan drage fordel af.
 • Indholdssamling. Denne tilgang bruger RSS-feeds til at automatisere processen med indholdsdeling. Hvilket igen gør dette til en hurtig og nem mulighed. Du kan integrere feeds på dit websted for at trække ind og vise relevant indhold fra hele internettet. Dette giver dine læsere realtidsopdateringer om vigtige oplysninger og sparer dig meget tid. ]
 • Indhold kuration. Curation er processen med at finde eksterne ressourcer og præsentere dem for dine læsere gennem et blogindlæg, nyhedsbrev, socialt netværk eller en anden metode. Du starter med indhold fra tredjepart, men tilføj din egen flair eller meninger. Det er måske den mest tidskrævende af disse indstillinger, men kan give den mest kontrol og potentielle værdi.

Alle disse tilgange kræver lidt arbejde på forhånd. Heldigvis tilbyder WordPress masser af værktøjer, der hjælper dig med at implementere strategier for deling af indhold.

Det er sandt, at en af ​​de bedste ting ved WordPress er, at der er et plugin til næsten alt hvad du måske ønsker at gøre. Det kan dog være vanskeligt at finde det perfekte plugin, så nedenfor har vi samlet nogle af de bedste indholdsrammer og sammenlægningsmuligheder til deling af tredjepartsindhold.

1. WP RSS-aggregator

WP RSS Aggregator Plugin

Hvis ideen om indholdssamling intrigerer dig, er dette plugin til at tjekke ud. WP RSS Aggregator giver dig mulighed for at kombinere flere RSS-feeds og vise dem sammen på dit websted. Du kan vælge de kilder, du mener er mest værdifulde, integrere dem i en praktisk liste og lad plugin gøre resten. WP RSS Aggregator er en solid mulighed, hvis du vil dele nyttigt tredjepartsindhold uden at gøre dine hænder beskidte og udføre ‘manuelt’ arbejde.

Nøglefunktioner

 • Importer og kombiner så mange RSS-feeds, som du har brug for
 • Brug en kortkode til let at vise feedindhold på dit websted
 • Pålæg forskellige grænser for, hvilket indhold der importeres, vises og gemmes

Den grundlæggende version af WP RSS Aggregator er gratis, men hvis du vil have en masse af dens mere nyttige funktioner (såsom at importere RSS-indhold som et indlæg, og vise uddrag og billeder fra feedelementer) skal du købe et eller flere af dens premium-tilføjelser.

2. Echo RSS

Echo RSS-importør / generator

En anden mulighed er for os Echo-plugin til at oprette poster fra RSS-feeds, samt oprette dit eget ubegrænsede antal tilpassede RSS-feeds til dine læsere. Dette plugin tilbyder en nem måde at sammenstille indhold, der er rettet mod dit publikum. Plugin kobles til offentlige RSS-feeds for at generere indlæg på din egen blog, som du derefter kan bruge til at oprette din egen RSS.

Nøglefunktioner

 • Bruger SimplePie API
 • Generer automatisk indlæg
 • Opret ubegrænset RSS-feeds

Det store problem her er, at indholdet ikke rigtig er unikt. Selvom det giver en nem måde at tilbyde dine læsere nicheindhold (for eksempel kan du dele og linke til de nyeste kryptotips fra forskellige blogs på dit eget udvekslingssted), vil jeg ikke anbefale at stole på det for alt dit indhold skabelsesbehov.

3. MyCurator

MyCurator-plugin

MyCurator-pluginet er lidt unikt. I stedet for at du giver kilder, kommer plugin til dig med artikler, som de synes er relevante. Hvordan? Efter at have fundet emnet er du interesseret i at finde ressourcer til dig ved at op- og nedstemningsresultater, som plugin giver. Baseret på dine stemmer har MyCurator sigte på at levere målrettet indhold til din artikel, der skaber behov.

Nøglefunktioner

 • Smart indholdsramning via op / ned-stemmer
 • Opsætning af RSS- og kildevarsler
 • Angiv dit sprog

Du kan bruge MyCurator gratis til et emne, men du bliver nødt til at tilmelde dig en præmieplan for mere end det. Pro-planer er prissat til $ 15 / mo for op til 6 emner og forretningsplaner til $ 30 / mo for ubegrænsede emner.

4. Tryk Fremad

PressForward Plugin

PressForward er et gratis plugin, du kan bruge til at designe et brugerdefineret sæt kilder til din indholdssamling. Plugin fungerer med RSS-feeds, ligesom mange andre indstillinger på vores liste, såvel som med et bogmærke til specifikke kildesider. Men det, der er unikt, er, at der er indbyggede muligheder for attribution, automatisk omdirigering til original kilde og support til teams (f.eks. Bidragydere, redaktører eller andre brugerroller).

Nøglefunktioner

 • RSS, Atom-feed og bookmarklet sourcing
 • Integrer standardiseret indhold
 • Gem kurateret indhold som kladder
 • Tilføj indholdsattribution eller omdirigering til kilden

En sjov kendsgerning om dette 100% gratis (ingen opsalg) plugin er, at det vedligeholdes af George Mason University. Det blev oprettet som en del af deres lignende navngivne PressForward-projekt, der sigter mod at centralisere digitale medier og skabe indholdshub.

5. Kurationssuite

Et billede af plugin Curation Suite.

Hvis indholdskurering er mere din stil, skal du tage et kig på Curation Suite. Denne omfattende løsning tilføjer en sidepanel til dine indlægseditorer, der giver dig mulighed for at søge efter eksternt indhold uden at gå nogen steder. Det henter indhold fra forskellige kilder, der fokuserer på nyheder, sociale medier, billeder og videoer. Curation Suite er et ideelt værktøj til hurtigt at finde og organisere ressourcer til at oprette nyttige kuraterede sider eller indlæg.

Nøglefunktioner

 • Begræns dine søgninger til visse pålidelige kilder
 • Føj hurtigt indhold til dit indlæg gennem en visuel editor
 • Udnyt genveje, der giver dig mulighed for at tilføje ethvert indhold til dit websted, selv når du ikke er i instrumentbrættet

Curation Suite er ikke billig – det koster dig $ 197 pr. År for et årligt medlemskab (eller $ 24 / måned, hvis du foretrækker at gå den rute). Det er dog en perfekt mulighed for dem, der ønsker at blive seriøse med at sammenlægge indhold, og vil spare dig for meget tid og energi på lang sigt.

6. Flow Flow

Flow Flow Social Stream WordPress Plugin

Info & downloadSe demonstrationen

Ovenstående plugins er gode til at aggregere indhold fra RSS-feeds eller sammenlægge traditionelt indhold. Men hvad med sociale medier? Det er her Flow Flow skinner. Med Flow Flow kan du trække fra sociale strømme for at skabe et responsivt gitter af indhold, der er relevant for dine læsere.

Nøglefunktioner

 • Responsiv layout med AJAX-indlæsning
 • Sociale medieknapper og tællere
 • Netværks sorterings- og søgemuligheder
 • Multisitekompatibel

Når det er sagt – den gratis version af Flow Flow understøtter kun Facebook, Twitter, Instagram og Pinterest. Hvis du vil bruge et RSS-feed, blogindlæg eller andre netværk (Youtube, Soundcloud, Tumblr osv.), Skal du opgradere til Flow Flow Pro. Men i betragtning af at det er prissat til en rimelig $ 35, vil jeg sige, at det er værd at investeringen.


Sourcing af indhold fra hele internettet er den perfekte måde at gøre dig selv del af et bredere samfund. Du vil styrke din troværdighed ved at dele nyttige ressourcer, og du vil invitere andre til at dele dit eget indhold til gengæld. Derudover vil du være i stand til at vokse dit websted eller blog hurtigere ved at tilføje materiale til en hurtigere hastighed.

Har du nogle tip til, hvordan du finder fremragende indhold, som du kan dele med dine læsere? Fortæl os om dem i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector