Sådan gør du dit WordPress-siteudskrivningsklart

Sådan sikrer du dig, at dit WordPress-sted er udskrivningsklart

Som webdesigner, udvikler eller websteejer er det sjældent, at du har brug for dine websidesider til at blive udskrevet. Men hvis behovet opstår, og du skal sende dine websider til en printer, vil du være sikker på, at de ser så gode ud som på papir, som på skærme..


Hvis dit websted ikke er klar til udskrivning, vil dine sider ikke kun se sammen på papir, men de kan også gengives som en lav kvalitet på papir. Det er naturligvis ikke det, du eller dine webbesøgere vil se. Husk, at ikke alle webbesøgende læser webindhold online.

I dette indlæg diskuterer vi, hvordan man laver et WordPress-websted til at være printklart, så enhver trykt side vises sprød og ordnet på papir. For det første, hvad er behovet for en udskrivningsklar hjemmeside?

Hvorfor gøre dit WordPress-websted Udskriv klar?

Du kan med rette spørge, hvorfor du har brug for at gøre dit websted trykt klar, i betragtning af at flertallet af internetbrugere bruger digitale enheder til at surfe på nettet. Sandheden er, at du ikke bør tage antagelser om, hvordan folk læser dit websteds indhold. Faktum er, at de fleste besøgende på websitet læser indhold direkte online, men det er godt at imødekomme de få, der muligvis udskriver dine websider. Og i betragtning af at det ikke er meget arbejde at lave et websted trykt, er der lille grund til ikke at gøre det.

Generelt skal du tage højde for alle mulige måder, som dit indhold kan få adgang til, inklusive udskrivning. I det væsentlige ønsker du at være klar til alt, hvad dine webbesøgere muligvis vil bruge dit indhold til. Hvis en læser f.eks. Finder et indlæg, der er relevant for deres arbejde og beslutter at bruge det som et referencepunkt i en præsentation, vil de udskrive det. Du ved bare aldrig, hvem der besøger dit websted, og hvordan de bruger indholdet. Så hvordan kan din WordPress-blog gengives med en klar klarhed på både digitale skærme og papir?

Udskriv klar WordPress-plugins

Som du kunne forvente med WordPress-rettelser, er der altid et plugin til redning. Det er magtfuldt at skrive din egen CSS til udskrivning, men det kræver lidt planlægning, for ikke at nævne de ekstra timer med test og løsning af problemer, der opstår. Så hvis du ikke ønsker at få dine hænder beskidt med at skrive CSS, skal du bare hente et plugin for at gøre jobbet. Der er flere plugins, du kan bruge, afhængigt af kompleksiteten i din blogs layout. Her er et par valg at overveje:

Easy Social Share WordPress-plugin

let-social-aktie-for-wordpress

Et af de mest populære plugins på CodeCanyon, Easy Social Share, er fyldt med fantastiske funktioner, der gør det nemt for dine læsere at dele din blog. Ikke kun inkluderer plugin support til mere end 20 store sociale netværk, men det inkluderer også en nyttig Print-indstilling, som du kan tilføje til ethvert indlæg eller side. Og fordi Print-knappen er inkluderet i alle de sociale delingsknapper, er dette en hurtig og problemfri måde at tilføje en udskrivningsmulighed til dit websted.

Printvenlig og PDF-knap Gratis WordPress-plugin

wordpress-print0friendly-pdf-knap

Printvenlig og PDF-knap opretter udskrivningsversioner af dine websider med et klik på en knap. Du kan derefter gemme siderne som PDF eller udskrive dem på papir. Det understøtter mere end 20 sprog og justerer automatisk sproget til at matche brugerens sprogindstillinger. Plugin leveres med en række andre funktioner, og bedst af alt kan du bruge det gratis (med annoncer). Hvis du vil have den annoncefri version, skal du købe abonnement.

WP Print Free WordPress Plugin

wp-print-plugin

Dette er en anden stor lille plugin, der gør din WordPress blog print-klar uden besvær. Det har ikke så mange funktioner som det forrige plugin, men det har et respektabelt sæt indstillinger til kontrol af sideelementer, der skal udskrives. På websiden viser den en enkelt udskrivningsknap, der giver brugerne mulighed for at generere en udskrivningsklar version af enhver side, de ønsker.

Tilpasset CSS til udskrivning

Hvis du er tilpas med kodning, er et godt udgangspunkt, når du vil gøre din WordPress blogprint klar CSS. At gøre dit websted trykt klart indebærer faktisk at skrive nogle CSS-stilarter for at skjule eller vise elementer, så de er klare på papir. Hvis dit tema ikke er klar til udskrivning, eller du vil tilføje brugerdefinerede udskrivningsformater, skal du først sørge for at oprette et underordnet tema, så du kan tilføje din brugerdefinerede CSS eller installere og aktivere dit foretrukne tilpassede CSS-plugin.

Nu skal du bare tilføje dine brugerdefinerede udskrivningstilarter (CSS) for at gøre dine websider trykte klar, og det er også nemt at gøre. Bare lav en erklæring, og skriv derefter dine stilarter inden for denne erklæring som denne:

@media print {
/ * dine udskriftsformer * /
}

Erklæringen er en medieforespørgsel, der bruger de specificerede stilarter til at kontrollere udseendet på dine websider, når de udskrives .

Den anden metode er, hvor du lægger alle dine udskriftsformater i en separat CSS-fil. Dette er en renere og mere organiseret måde at gøre ting på og er især praktisk, når du udfører vedligeholdelsesopgaver til din blog. Opret blot en ny CSS-fil, skriv dine stilarter (ikke glem at starte med @media-udskrivning erklæring, og indlæs derefter din tilpassede print CSS-fil i dit tema. Det, du lægger i din stilfil, er helt op til dig, men dybest set inkluderer du alt hvad du vil have vist i printversionen af ​​din blog.

Her er nogle generelle retningslinjer, når du styler til udskrivning:

 • Der er nogle dele, som du ikke ønsker at vises i din udskriftsversion, f.eks. Sidebjælken. I det tilfælde, når du bruger display: ingen For at skjule disse dele skal du sørge for at organisere de resterende blokke, så dine sider ikke ser sammen, når de udskrives.
 • Brug punkter til skriftstørrelser i stedet for målinger af em eller pixel, som er bedst til digitale skærme. På den anden side fungerer printere bedst med point.
 • Printversionen af ​​din blog skal bruge fuld bredde. På digitale enheder er det godt at begrænse breddestørrelser, men det ser ikke godt ud, når det udskrives på papir.
 • Fjern indhold i kommentarfeltet, især hvis din er en meget aktiv blog.
 • Fjern navigation og sidefodsindhold (brug blot display: ingen på disse elementer). I de fleste tilfælde er tekstindholdet på dine sider alt, hvad der betyder noget i udskriftsversioner, så det skal være dit hovedfokus, når du skriver din print CSS.
 • Tilføjelse til det foregående punkt, bør du også overveje at skjule alle billeder, medmindre de er absolut nødvendige for at forstå det relevante tekstindhold. Det er klart, at alle andre interaktive medieelementer skal være skjult som standard, da de kun er rodet på papir. Links skal også fjernes, da de er meningsløse på papir.

WordPress.org har et dejligt eksempel på et printstilsark, som du kan bruge som reference, når du skriver dit. Se det her.

Afslutter

At lave et websted trykt klar er ikke noget, mange mennesker tænker på, når de bygger deres websteder. Det er dog vigtigt at designe til både web og print lige fra starten. Ikke desto mindre, hvis du ikke gjorde dette og nu føler dig fast i et bindemiddel, er det temmelig let at løse. I betragtning af hvor enkelt det er at implementere udskriftsformaterne i dit tema, burde de fleste mennesker – også WordPress-newbies – være i stand til at foretage disse ændringer selv, især hvis du bruger en af ​​de plugins, der anbefales ovenfor.

Så planlægger du at gøre din blog trykt klar? Hvis du allerede har truffet disse forholdsregler, hvordan gik det så? Jeg ville meget gerne høre alt om dine oplevelser i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map