Sådan gør du dit WordPress-forretningssted mere socialt

Når du fastlægger din virksomheds tilstedeværelse online, er det let at tage det hele lidt for alvorligt. Og du skulle – selvfølgelig – men det er helt okay at have det sjovt også. Og en måde at integrere sjov på dit websted er at gøre det socialt delbart og interaktivt. Dette øger ikke kun sandsynligheden for, at besøgende deler dit websted, indhold og blogindlæg på deres sociale kanaler, men det øger også dit publikums evne til at engagere sig direkte i dig. Og jo mere du kan etablere dig selv som en “rigtig person” online, desto bedre modtagelse får du for din virksomhed.


Hvis dit websted er baseret på WordPress, er det meget let at øge din sociale synlighed. Der er et væld af plugins derude, der gør det muligt. Men hvilke er de bedste med hensyn til funktionalitet og brugervenlighed, og hvilke er de bedst egnede til virksomheder? Bare rolig. Jeg har dig dækket. Her er et par must-have værktøjer til at gøre dit WordPress-forretningssted mere socialt:

Jet pakke

Jet pakke

Skønt det kan virke indlysende, Jet pakke er et robust værktøj til ethvert WordPress-websted, hvilket betyder, at det har fortjent sin retmæssige plads på denne liste (check Ajeets post på Jetpack for at lære mere om dette magtfulde WordPress-plugin).

Jetpack tilbyder blandt andet integration af sociale medier på en problemfri måde. Ikke kun har du muligheden for automatisk at dele dine nye blogindlæg umiddelbart efter, at de er offentliggjort, du kan også tilføje diskrete sociale delingsknapper under hvert indlæg. Dette er en fantastisk løsning for dem, der ikke ønsker at overbelaste deres websteder med et ton plugins. Jetpack gør så mange ting, at oddsene er gode, at du alligevel bruger det – selvom ikke for den sociale delingskomponent.

BuddyPress

BuddyPress

BuddyPress er et komplet socialt plugin til WordPress. Dine besøgende på stedet kan oprette brugerdefinerede brugerprofiler, og du kan opbygge et socialt netværk lige på dit websted. Hvis du har flere websteder, vises funktionerne for social integration ensartet. Det er også muligt at konfigurere og administrere underretninger, aktivere privat beskeder og installere en række tredjepartsudvidelser.

Dette er et varmt værktøj, og hvis social integration og opbygning af et samfund er vigtigt for din virksomhed (det burde være), er dette plugin uden tvivl et must. Tjek vores BuddyPress-hurtigguide, der hjælper dig med at komme i gang.

Tweetbar kortkode

Tweetbar kortkode

Hvis du blogger regelmæssigt, er der sandsynligvis vigtige takeaways, du vil have, at dine læsere skal komme ud af hvert indlæg. Og i stedet for bare at liste dem nederst i indlægget, hvor de kunne blive overskrevet, er det en god ide at bare opmærke sig, hvor de er i teksten. Det Tweetable Shortcode-plugin gør det nemt for brugerne at tweet bits af dit indhold, de har fundet indsigende, bare ved at klikke på en knap. Citater fra dine indlæg deles derefter på Twitter, og du behøvede ikke engang at løfte en finger.

Efter installationen vises en kortkodeknap i din redigeringsværktøjslinje. Alt, hvad du skal gøre, er bare at fremhæve den tekst, du vil tilbyde som lydbite, og klikke på den knap. Det er det! Plugin koster $ 10, men det er det værd, hvis du vil forbedre din Twitter-strategi.

Kontaktformular 7

Kontaktformular 7

En af de bedste måder, du kan gøre dit forretningssted mere socialt på, er at installere en kontaktformular. Og et af de bedste plugins der er til at udføre denne opgave er Kontaktformular 7. Det er let at installere og konfigurere. Vælg blot de felter, du vil inkludere, tilpasse teksten og indsæt. Det inkluderer spamfiltrering, så din indbakke ikke vil blive oversvømmet med skrammel som resultat. Ethvert godt forretningssted gør det nemt for potentielle og nuværende kunder at komme i kontakt, så dette er et must. Og da du kan tilpasse felterne, er der virkelig ingen undskyldninger. Skræddersy formularen, der passer til din virksomhed. Let.

Del knapper af AddThis

Del knapper af AddThis

her er så mange sociale delings plugins derude, men jeg synes, at det virkelig ser pænt ud er Del knapper af AddThis. Det er konfigureret til at arbejde med over 330 sociale netværk og sociale bogmærkewebsteder. Alle biggies er inkluderet på denne liste. Du kan indstille det, så disse knapper vises stort set overalt på dine indlæg, inklusive indlæg over og under.

Hvis du tilmelder dig en AddThis.com konto, får du adgang til statistikker om, hvordan dit indhold deles. AddThis har andre plugins til social integration, også det er værd at tjekke ud Følg knapper af AddThis, der vises enten øverst på din startside eller til venstre på hver side, AddThis velkomstlinje, som tilføjer en bjælke øverst på skærmen, der byder gæster velkommen på baggrund af deres præferencer på det sociale netværk og mere.

Social login

Social login

Hvis det at prioritere den mest sømløse oplevelse er en prioritet for dig, vil du nyde det Social login. Dette plugin gør det let for besøgende på dit websted at logge ind og efterlade kommentarer ved hjælp af deres sociale netværksprofiler. Det er widget- og kortkodebaseret, så du kan placere det hvor som helst du ønsker på dit websted, og det fungerer med alle de populære websteder som Facebook, Twitter og Google+. Det fungerer også med BuddyPress, så hvis du handler om social integration, er dette plugin for dig.

Digg Digg

Digg Digg

Det sidste plugin, jeg skal tale om i dag, er ingen ringere end Digg Digg by Buffer. The Floating Share Bar er vist på en lang række websteder overalt på nettet og er blevet en slags WordPress-grundpil. Linjen vises i venstre side af skærmen og flyder langs toppen af ​​indholdet, når brugeren ruller.

Den viser de sociale delingsknapper til en lang række sider, og du kan vælge og vælge, hvilke der skal vises. For at give dig bare en prøve, Digg Digg understøtter Twitter, Facebook-likes, Facebook-aktier, LinkedIn, Google +1, Buffer, StumbleUpon, Pinterest, Tumblr og mere. Den bruger også doven indlæsning, hvilket betyder, at det ikke ødelægger dit websted. Og hvis du ikke er i den flydende bar-ting, kan du bare vælge at få knapperne vist øverst eller nederst på dine indlæg. Det er den fleksibilitet, jeg kan lide mest.


Sociale medier bliver mere og mere en vigtig komponent i at drive en virksomhed. Ganske enkelt har du brug for det, hvis du vil have succes online. Selvom det måske er skræmmende at etablere sig på alle de populære netværk, er det mindste, du kan gøre, at gøre det let for dine besøgende at få forbindelse med dig og dele dit indhold. Selvom det er alt hvad du gør, vil du stadig være meget bedre stillet end de fleste.

Så i stedet for at få dine besøgende til at gøre ekstra benarbejde og jage din Twitter-profil, e-mail-adresse eller hvad har du via Google-søgning, skal du bruge ovennævnte plugins til at gøre din virksomheds side mere social, selv ved første øjekast. Byg samfund på stedet. Integrer med de populære sociale netværk. Tillad nem kommunikation. Aktivér social deling. Dette er must-haves på et moderne sted. Og heldigvis for dig, at have dit websted på WordPress gør alt dette bare en smule lettere.

Hvilke skridt har du taget for at gøre dit forretningssted mere socialt? Bruger du nogle af pluginsne ovenfor, eller bruger du andre værktøjer? Jeg ville meget gerne høre, hvad du synes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map