Sådan gør du dine WordPress-websteder mere brugervenlige

Når du er i idégenereringstilstand, før du faktisk sætter dig ned og arbejder på et nyt sted, er det let at gå tabt. Når alt kommer til alt står du over for en million forskellige muligheder, og de alle ser fantastiske ud. Det er fristende at smide alt sammen og køkkenvasken på et sted bare fordi du kan. Og selvom der ikke er noget galt med det på dit eget lokalt hostede websted til kørsel af tests, er det sandsynligvis ikke en god tilgang til klientsider.


Hvis jeg har lært noget om brugervenlighed på nettet, er det, at mindre bestemt er mere. Og hvis du vil holde besøgende på dit websted, skal du tænke på slutbrugerens oplevelse helt fra begyndelsen. Det betyder tilbage, når du kommer med webstedets koncept og grundlæggende layout. Brugeroplevelsen er noget, der direkte påvirker, hvordan besøgende interagerer med dit websted og i vid udstrækning bestemmer, om de vil holde sig længe nok til at konvertere. Her er et par måder, du kan sikre, at dit fokus forbliver på brugeroplevelsen i design- og udviklingsstadierne.

Tænk på dine webstedspræferencer

Selvom ikke alle klienter, du nogensinde får, tænker nøjagtigt som du gør, kan det være nyttigt at trække fra personlige præferencer, når man tænker på webstedsdesign. Når alt kommer til alt, hvordan du har det, når du ser på et websted, spiller en vigtig rolle i, hvordan du modtager dets indhold. Det samme gælder for dine ideelle besøgende. Et par universelle præferencer inkluderer:

Scannbar tekst

Selv hvis du har meget at sige, er det en dårlig ide at overbelaste besøgende med et ton tekst. I det mindste ikke tætte blokke af det. Teksten skal kunne scannes, hvilket er nøjagtigt, hvordan det lyder: korte afsnit, masser af underoverskrifter og lister og brug af billeder på hver side. Dette bryder op blokke med tekst, der ellers kan få besøgende til at glasere over.

Hvidt rum

Jeg har sagt det en gang, og jeg siger det igen: mindre er mere. At opbygge et brugervenligt sted betyder at tænke over dets overordnede design, og det inkluderer, hvor du beslutter dig ikke at placere genstande. En sund mængde hvidt rum omkring tekst og billeder giver dine besøgende noget vejrtrækningsrum. Det giver dem også bedre mulighed for at behandle det, de ser på, og gør indholdet mere “scannbart.”

Font-valg

google-fonts-wordpress

Jeg holder denne ene enkel og enkel: Brug ikke skrifter, der er svære at læse. Spring over krøllede signaler og script. Hold dig til enkle skrifttyper, der genkendes universalt på tværs af alle browsertyper. Og hvis du vil gøre det godt og sikre, at dine besøgende får den bedst mulige oplevelse, skal du integrere Google-skrifttyper på dit websted. Dette opnås let gennem WP Google-skrifttyper plugin.

Identificerbare (og arbejds-) links

Enkelt nok: Sørg for, at links i kroppen af ​​dine indlæg og andre steder er lette at se. De skal mindst understreges eller have en anden farve end kropsteksten. Sørg også for, at alle links fungerer. En af de mest frustrerende ting, som en besøgende på dit websted kan opleve, er et ødelagt link, så lad det ikke ske! Det Brudt link Checker plugin kan hjælpe med at forhindre dette og sørge for, at når en bruger klikker, kommer hun til din bestemt destination.

Undersøg industrien

Et andet aspekt af brugervenlighed, som du er nødt til at være opmærksom på, er branchens relevans. Dette har lige så meget med design at gøre som de foregående attributter, men vejer meget tungere på forventningen end noget andet. Besøgende forventninger varierer fra branche til branche, og du skal være opmærksom på disse ting fra get-go.

Lad os sige, at du bygger et websted til en ejendomsmægler. En potentiel besøgende på ejendomsmæglerens websted forventer, at stedets tema ser ud på en bestemt måde, og at det inkluderer visse funktioner som MLS-forbindelse, virtuelle ture osv. Selvom du ikke altid behøver at forblive “inde i boksen” med hensyn til design æstetisk, er det bydende nødvendigt at medtage de relevante funktioner, der er tilknyttet en bestemt branche på stedet. Ellers står du i bedste fald med at forvirre besøgende og fremmedgør dem i værste fald.

Tænk på navigationen

Et brugervenligt WordPress-sted vil have let at finde og bruge navigation. Som sådan skal du ikke prøve at blive for kreativ med, hvordan du håndterer menuer. Dropdowns, der falder ned i endnu flere dropdowns, vil ikke gøre dig til nogen venner. Menuer, der er gemt et sted, får dine besøgende til at arbejde unødigt hårdt for at få adgang til dit indhold. Dette er ikke noget, du vil gøre. I stedet skal du placere navigationsmenuer på et fremtrædende sted – typisk øverst på siden eller til venstre.

Du skal også sørge for, at dit websted har en let tilgængelig søgefelt. Igen, gør det ikke sværere, end det skal være for dine besøgende at finde det indhold, de leder efter.

google-sitemap

Endelig skal du sørge for, at dit websted har et sitemap. Selvom dette ikke nødvendigvis påvirker brugeroplevelsen, vil det gøre webstedet lettere at læse af søgemaskiner, hvilket hjælper det med at rangere højere og til gengæld tilskynder til mere trafik. Det Google Sitemap plugin er et godt valg, fordi det gør det meget enkelt at oprette et site map til Google Webmasterværktøjer.

Overvej de anvendte enheder

En nøglekomponent i brugervenlighed involverer at anerkende, at folk får adgang til dit websted fra forskellige enheder. Ved at vælge et lydhørt tema takler du dette problem i et enkelt fald. På denne måde vil du være sikker på, at webstedet vil se ud, som du havde til hensigt på smartphones, tablets og desktopcomputere. Navigationselementer vil altid være over folden for nem adgang, og knapperne vil være passende størrelse til den enhed, den vises på. Billederne justeres, så de passer til skærmen ved hånden. Lydhørhed er vejen at gøre for at gøre dit websted så venligt over for brugerne som muligt.

Optimer til hastighed

tinypngHvor hurtigt siderne på dit websted indlæses har også indflydelse på den generelle brugervenlighed. For eksempel, hvis et websted er ved langsom indlæsning, men en besøgende allerede ved nøjagtigt, hvad han har brug for at klikke på for at komme, hvor han har brug for at gå, vil den besøgende afvikle meget frustreret i mellemtiden. Så brug en eller anden sund fornuft. Undgå billeder, der er enorme og / eller komprimere dem ved hjælp af et værktøj som TinyPNG og smush. Disse værktøjer reducerer størrelsen på billedfiler betydeligt.

For at reducere belastningstider overalt kan du bruge en cache-plugin som W3 samlet cache for at fremskynde tingene også.


Mange af de tip, der er skitseret ovenfor, er standard bedste praksis for det web, du skal bruge, uanset hvilken platform du bygger et websted på. WordPress CMS gør det imidlertid nemt at oprette et mere brugervenligt sted takket være nogle af dets iboende kvaliteter og muligheden for at udvide dets funktioner gennem plugins. Og at kunne tilbyde en konsekvent brugervenlig oplevelse er sikker på, at du gentager kunder og henvisninger.

Hvilke attributter forbinder du med websteder, du overvejer at være brugervenlige? Hvad er dine must-haves, efter din mening? Hvis du tror, ​​jeg har gået glip af noget eller bare ønsker at tilbyde dine to cent, er du velkommen til at gøre det i kommentarerne. Vi er altid ivrige efter at høre, hvad du har at sige!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map