Sådan øges online synligheden for dit e-handelswebsted

Sådan øges online synligheden for dit e-handelswebsted

WordPress er et kraftfuldt værktøj til at oprette blogs, destinationssider, porteføljer, forretningsmapper og endda online butikker. Det er let at bruge og tilbyder fleksible funktioner, så det bør ikke være nogen overraskelse, at flere og flere iværksættere vælger WordPress for at starte deres forretning. Men med al denne øgede konkurrence, hvordan kan du øge online synligheden for dit WooCommerce-drevne e-handelswebsted for at være sikker på, at din målgruppe ser dine produkter?


Heldigvis har du allerede gjort et godt valg ved at bruge WordPress. Som nævnt tidligere er to af de bedste dele af WordPress det nemme og fleksible funktioner. WordPress er bygget på sikker og gyldig kode med intuitive muligheder for at oprette indhold. Plus, det er en stærk nok platform til at fungere godt til næsten enhver type virksomhed, da du bare har brug for at installere et plugin for at tilføje funktioner, som du har brug for dem – som at installere WooCommerce for at starte din egen butik. Det er så let.

Men når du først har lært, hvordan du opretter en online butik med WooCommerce, er der et par ting, du kan gøre for at øge online synligheden for din e-handelsbutik. Her er 5 nemme måder, du kan komme i gang på.

1. Start blogging

Top 10 grunde til, at du skal starte en blog med WordPress

En online butik er en fantastisk måde at sælge produkter eller tjenester på, især da WordPress gør det så let. Men en af ​​de bedste måder at øge din online synlighed for dit e-handelswebsted er med en blog. Her er et par nøglepunkter, du skal huske på, når du starter en blog.

Opret stort indhold

Tag først din tid til at oprette indhold, som din målgruppe vil nyde. Husk, at dit mål er at tiltrække potentielle kunder, så skriv om emner relateret til din produktniche. Hvis du sælger luftrensere, skriv om almindelige luftforurenende stoffer, hvordan man bekæmper dem og de bedste filtre for mennesker med allergi. Hvis du ejer en modebutik, ønsker du måske at blogge om kommende festivaler, berømthedsudseende og Instagram-trends. Du får ideen.

Tilføj interne links

Dit næste trin er at linke til dine egne artikler i dine artikler. Afhængig af din niche, har du muligvis “hjørnestein” -indhold, som du vil linke til, når det er relevant. Så når du opretter nyt indhold, er det en god ide at huske dine eksisterende artikler. Da WPExplorer for eksempel er en WordPress-blog, følger det, at en af ​​vores kerneartikler handler om den bedste WordPress-hosting, så når det er naturligt tilføjer vi et link til det.

Medtag produkter i indlæg

Da du prøver at øge produktsalget ved at udnytte en blog, bør du virkelig reklamere for dine produkter i din blog. WooCommerce gør dette ekstremt let takket være den indbyggede, en af ​​en slags WooCommerce-shortcodes.

WooCommerce Shortcodes

WooCommerce-shortcodes brugt i Noir WordPress-temaet.

For at linke til specifikke produkter skal du bruge produkt-id’erne (som du kan se i dit WordPress-betjeningspanel under WooCommerce> Produkter, når du holder musepekeren på hvert element):

[produkt-id = "1, 2, 3, 4"]

Du kan også bare vise dine salgsvarer samt tilføje flere kortkodeegenskaber som produkter pr. Side og antal kolonner:

[salg_produkter per_side = "6" kolonner = "3"]

Der er mange flere attributter at vælge imellem (bare klik på det link ovenfor for at lære mere). Så hvis du ejer en dyrebutik, og du skriver om berigelse af dyr, kan du linke til nogle af dine mest solgte kattetræer og endda bestille dem efter deres vurdering eller popularitet. Dette er en fantastisk måde at tragtke trafik fra din blog direkte til din butik.

2. Fokus på SEO

SEO bør være et af hovedfokuserne for enhver blog eller online butik. Det siges ofte, at “indhold er konge”, når det drejer sig om SEO, men at skrive forbløffende indhold garanterer ikke, at din artikel eller dit produkt rangeres i søgemaskiner som Google eller Bing.

Der er mange guider til, hvordan du forbedrer din WordPress SEO, men når det kommer til SEO til e-handel er dit bedste tip typisk at bruge en befolket SEO-plugin med en WooCommerce-udvidelse.

Brug et godt SEO-plugin

Når det kommer til WordPress SEO er der to vigtigste plugins de fleste brugere vælger – enten All in One SEO Pack eller Yoast SEO. Du kan virkelig ikke gå galt med en af ​​disse indstillinger, da de begge tilbyder nøglefunktioner såsom et XML-sitemap (hvilket er absolut nødvendigt for søgemaskiner at finde, gennemgå og indeksere dine vigtige sider), indholdsvurdering og link omdirigeringer. Plus tilbyder begge en WooCommerce-udvidelse for at gøre det nemt at administrere din shop SEO.

WooCommerce Alt-i-en-SEO Pack Integration Gratis plugin

Den frie WooCommerce – Alt i én SEO-pakke udvidelse tilføjer nye muligheder for din “produkter” tilpassede posttype. På denne måde kan du nemt administrere titel, beskrivelse, nøgleord og titelattributter for alle varer i din butik.

Yoast Woocommerce SEO

Som standard tilføjer det gratis Yoast SEO-plugin deres berømte SEO manager til produktsider, så du kan optimere dit indhold (baseret på Flesch-læsetest, indholdslængde og passiv stemme), søgeordstæthed, links, metabeskrivelse og SEO-titel til søgemaskiner , billeder og mere. Men for at være foran dine konkurrenter vil du måske overveje præmien Yoast WooCommerce SEO tilføjelse til avancerede funktioner, såsom fyldige stifter til produkter, shop brødkrummer og optimerede sitemaps (pluginet fjerner automatisk filterresultatsider).

3. Engagér dig på sociale medier

Med din blogopsætning og din butiks-SEO håndteret, er dit næste skridt at udnytte din sociale efterfølgende for at øge online synlighed for din e-commerce butik. Sociale medier kan være en enorm kilde til trafik for din butik, og ved at tilbyde eksklusive tilbud bundet til social deling kan du nemt fange nye kunder med næsten ingen eller ingen anstrengelse.

Tilby eksklusive kuponer eller tilbud

WooCommerce kuponer og tilbud

En mulighed er at oprette kuponer eller tilbud specifikt til dine følgere på sociale medier. WooCommerce inkluderer en indbygget funktion til at oprette kuponer baseret på procenter, dollarbeløb eller et specifikt produkt. Du kan også tilføje en brugerdefineret udløbsdato for et “happy hour-salg” eller indstille en brugsgrænse, så kun “de første 15 kunder vil spare 15%” for at skabe en følelse af presserende karakter. Dette er en fantastisk måde at fange en ny kundes opmærksomhed på sociale medier og overbevise dem om at gennemføre et køb.

Aktivér en “Henvis en ven” -bonus

Henvis en ven til WooCommerce af WPGens

En anden mulighed er at tilbyde et incitament til dine nuværende kunder til at anbefale dit brand til deres venner og familie med en “henvis-en-ven” -kampagne. På denne måde når en nuværende kunde deler deres link med deres ven, modtager de en rabat på $ 10 tilføjet til deres konto, og deres venner får en $ 10-kupon anvendt til deres første køb.

Hvis du vil tilføje dine egne ord til mundtligt syn, kan du prøve Henvis til en ven til WooCommerce-gratis plugin udvidelse. Plugin opretter et simpelt henvisningssystem med et unikt link, som hver af dine kunder kan dele. Når de henviser nye brugere, genererer plugin automatisk kuponer til engangsbrug til begge parter – alt hvad du skal gøre er at læne sig tilbage og se henvisningerne komme det.

4. Hold det interessant

Oprettelse af indhold og tilbud til dit publikum er en fantastisk måde at holde folk tilbage, men hvordan finder du nye mennesker til at besøge din butik? Du kan selvfølgelig bruge traditionelle reklamemetoder, men her er et par marketingideer, du kan bruge til at holde din webstedsfremme interessant:

 • Netværk og gæstepost for andre blogs for at nå nye målgrupper
 • Start et nyhedsbrev (vi bruger og anbefaler MailChimp) til at dele dig nye blogindlæg og kommende butiksalg / begivenheder
 • Kør en gave, hvor kunder kan komme ind for at vinde en vare fra din butik (vi kan godt lide at bruge Rafflecopter) med dit sociale medie og nyhedsbrev som indtastningsmuligheder
 • Publicer temaartikler til helligdage, hvor man samler produktsamlinger til NYE, 4. juli, det nye skoleår osv.
 • Arbejd med sociale påvirkere for at få ordet ud om dit brand (bemærk: dette kan være dyrt, selv MEGET dyrt, men afhængigt af din niche er det en af ​​de mest lukrative investeringer, du kan foretage i din virksomhed)

Der er tonsvis, du kan gøre for at fortsætte med at markedsføre din e-commerce butik. Bare vær vedholdende og kreativ for at fortsætte med at øge synligheden online, når du opretter dit websted.

5. Registrer dig hos Google

Google Min virksomhed

Til sidst anbefaler vi stærkt at få din butiksopsætning med Google Min virksomhed hvis du har en fysisk placering. På denne måde kan du oprette eller gøre krav på din virksomhedsfortegnelse på Google Maps, tilføje relevante oplysninger (som timer eller menuer), svare på kundeanmeldelser på Google og endda promovere dine kommende begivenheder. Bare følg Kom i gang guide for at verificere og optimere din virksomhed.

Google My Business inkluderer også et nyttigt betjeningspanel, så du kan se, hvordan brugere finder din forretningsprofil online, hvad de klikker på, og hvor de er (geografisk set). Disse oplysninger kan hjælpe dig med at justere din forretningsdrift og markedsføringsstrategier for at appellere mere til din kundebase og øge synligheden online.

Sådan kan du øge synligheden for dit websted for e-handel

Forhåbentlig har du været i stand til at lære noget nyt fra vores 5 tip til, hvordan du øger synligheden online for din butik. Eller måske i det mindste et par tip har været nyttige for din virksomhed. At køre enhver virksomhed kan til tider føles overvældende, men i det mindste, hvis du vælger WordPress, kan dit websted være lidt mere håndterbart. Men at oprette en blog, fokusere på din SEO, bruge sociale medier, promovere dit indhold og bruge værktøjer som Google til din fordel er der bestemt potentiale til at øge synligheden på nettet for dit e-handelswebsted.

Har du andre spørgsmål om, hvordan du øger synligheden på nettet? Eller flere tip til andre e-handelsejere? Bare skriv en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map