Sådan øges følgeskemaer fra sociale medier fra dit WordPress-sted

Sådan øges dine sociale medier fra dit WordPress-sted

Oprettelse af følgende sociale medier skulle nu være et mål for alle online butikker, blogs og forretningssteder. Hvis du vil have nye og tilbagevendende læsere, kunder og klienter, er det et must at have et samfund af tilhængere på sociale medier.


Men at opbygge denne fanbase på sociale medier er lettere sagt end gjort. Sociale medier kan være tidskrævende og arbejdskrævende. Mest frustrerende er der ingen konkrete vinderstrategier, så afkast kan ikke garanteres.

I denne artikel skal vi se på, hvordan du øger dine sociale medier fra dit WordPress-sted. Fra automatisering af dit sociale medieindhold, til tilføjelse af pop-ups, hejebjælker og indholdsskabe, vil vi diskutere de bedste strategier for at få dine besøgende til at følge dig på sociale medier.

Hvad du allerede skal gøre på dit WordPress-websted

Der er nogle meget grundlæggende grundlæggende strategier, som alle WordPress-websteder skal anvende, og som, hvis du ikke allerede gør det, skal du hurtigt oprette i dag. Disse vil ikke kun hjælpe dig med at spare tid, men vil langsomt vokse din efterfølgende over tid.

Tilføj sociale følgeknapper

Følg knapperne

Sociale følgeknapper skal indtage en fremtrædende position på dit websted. At placere dem i sidebjælker er en fantastisk måde at sikre sig, at de konstant er synlige og lette for dit publikum at få adgang til.

Følg knapper af AddThis er et gratis WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at tilføje sociale knapper lodret eller vandret i din sidebar eller header. Brugbar med adskillige populære sociale netværk og du kan vise ikonerne for de valgte sociale mediekanaler.

Vis knapper til sociale dele

Flydende social bar

Dit WordPress-websted skal have sociale delingsknapper over eller under hvert stykke indhold, du gerne vil dele. Dette vil tilskynde dine besøgende til at dele dit indhold på sociale medier. Hvis du har dit indhold delt af dine læsere, betyder det, at det bliver vist af et bredere publikum. Dette er en fantastisk måde at skabe opmærksomhed på dit websted, øge trafikken og få nye tilhængere på sociale medier.

Flydende social bar fra WPBeginner giver dig mulighed for at tilføje en flydende social bjælke til sider eller indlæg på dit websted. Dette gratis WordPress-plugin er hurtigt at oprette, ser godt ud og hjælper dig med at dele dit indhold. Hvis du ikke allerede bruger det, skal du downloade det nu.

Gør indholdet Tweetable

Bedre Klik for at tweet

Jo lettere du gør det for dit publikum at dele dit indhold, jo mere vil de imødekomme dette ønske. Bedre Klik for at tweet er et andet gratis WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at indsætte klik for at tweet bokse i dine indlæg. Vælg fremtrædende citater fra dine blogs for at gøre dem tweetable. At gøre dit bedste indhold super let at tweet på denne måde vil hjælpe med at få din blog delt på Twitter og få dig nye Twitter-tilhængere.

Showcase sociale feeds

WordPress Social Stream

At fremvise sociale feeds på dit WordPress-websted er en anden måde at hjælpe med at øge sociale medier følger. Ved at demonstrere alt det store indhold, diskussioner og kommentarer, der deles på dine sociale mediekanaler, vil dine besøgende på websitet snart være interesseret i at deltage i dit samfund af sociale tilhængere.

WordPress Social Stream er et premium-plugin, der kan købes på CodeCanyon. Det giver dig mulighed for at oprette sociale feeds til hvert af dine sociale netværk. Eller kombiner alle dine sociale netværksfeeds i en social strøm. Med forskellige tilgængelige layoutformater giver dette plugin dig mulighed for at vise dine seneste nyheder på sociale medier med stil. Dette skal igen hjælpe med at imponere dit WordPress-publikum og tilskynde dem til at følge dig.

Så nu har vi overvejet det grundlæggende for at øge dine sociale medier, der følger fra dit WordPress-websted. Lad os se på hvad du ellers kan gøre.

Automatisering af dit sociale medieindhold

CoScedule

Det er meget vigtigt at dele dit indhold i høj kvalitet fra dit WordPress-websted konsekvent. Det holder dine sociale medienetværk aktive og interessante, hvilket hjælper med at føre til følgende.

Det kan imidlertid være meget tidskrævende at sende regelmæssigt til forskellige sociale mediekanaler. Ved brug af sociale mediehåndteringsværktøjer synes godt om CoSchedule gør det muligt for dig at automatisere alle dine sociale poster. CoSchedule giver dig mulighed for at planlægge, organisere og administrere alle dine indlæg fra dit WordPress-dashboard. Du kan endda oprette meddelelser på sociale medier og planlægge, at de skal indsendes, alt uden at skulle forlade dit WordPress-sted.

Automatisering af dine sociale medieindlæg på denne måde sparer dig ikke kun tid, men holder også dine sociale medienetværk opdateret. Når de vælger, hvem de skal følge, vil folk vælge de sociale profiler, der konstant er til stede og konstant udsætter nyt indhold. Så automatisering af din deling vil gå langt med at øge dine følger.

Føjelse af pop-ups til sociale medier til dit WordPress-websted

Brug af pop-ups på sociale medier på dit WordPress-websted for at øge dine sociale medier følger kan være meget effektivt. Pop-ups fanger besøgende opmærksomhed og opfordrer dem til at handle på en bestemt måde. I det store og hele bruges pop op-vinduer til at indsamle e-mails. Men hvis dit mål er at vokse dine sociale medier efter, er det fornuftigt at bruge dine pop-ups til at gøre netop det.

Oprettelse af pop-ups med OptinMonster

Ligesom os

OptinMonster er en leadgenerationssoftware, der kan hjælpe dig med at vokse dine sociale medier efter ved hjælp af pop-ups på dit WordPress-websted. Ved at bruge Canvas kan du designe tilpassede pop op-vinduer, specifikt til dit websteds behov. Opret nemt en Twitter-følgeoptin, en Facebook-lignende pop-up eller en pop-up til en anden social media channel.

Tænk altid nøje over, hvor og hvornår en pop-up skal vises. Folk vil følge et websted, fordi indholdet tilføjer værdi til deres liv på en eller anden måde. Besøgende har brug for tid til at engagere sig på dit websted og oprette forbindelse til det, så når de får mulighed for at følge dig på sociale medier, vil de hoppe på det.

Derfor er det normalt ikke den bedste måde at få tilhængere med at vise en pop-up, når besøgende ankommer til dit websted. Ideelt set skal du vente, indtil de har været på dit websted i et stykke tid, eller læs et bestemt beløb. Du kan derefter vise en tidsbestemt pop-up, eller en der vises, når en læser har rullet ned på en side til et bestemt punkt. Alternativt kan du bruge en exit-pop-up.

Brug af Exit Intent-teknologi

Afslut hensigt

En anden pop-up-stil, som du kan implementere på dit WordPress-websted, er en exit-pop-up. Denne type pop-up bruger exit intention-teknologi til at registrere, når en bruger er ved at forlade dit websted. En pop-up vises derefter, før besøgende går tabt.

En exit-pop-up kan være særlig nyttig til indsamling af sociale medier følger. Når en besøgende er klar til at forlade dit websted, vil de have en god forståelse af, hvad du tilbyder. Derfor, ved at vise en exit-pop-up lige før de rejser, har du en stor chance for at gøre dem til en social medier-tilhenger.

Vær altid forsigtig med ikke at bruge for mange pop-ups. Talrige pop op-ups vil forstyrre dit publikum og kan også påvirke din placering hos Google. Test forskellige pop op-vinduer og overvåg analysen for at se, hvad dit publikum bedst reagerer på. Kør derefter pop op med de højeste konverteringer.

Viser en Hello Bar

Smart bar

At vise en hejslinje på dit WordPress-websted er en anden let automatiseret måde at promovere dine sociale mediekanaler og tilskynde til følgende. En hejelinie klæber til toppen eller bunden af ​​en webside, eller kan flytte sig, når en bruger ruller ned ad siden. Da det konstant er synligt for dit publikum, er det et godt sted at vise en vigtig besked, som en påmindelse om at blive medlem af dig på sociale medier.

SumoMe er et gratis WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at tilføje en hejslinje eller smart bar, som SumoMe kalder det, til din hjemmeside. SumoMe-smartlinjen kan tilpasses til at vise en meddelelse, der tilskynder til en Twitter-følge eller en Facebook-lignende.

Du har kontrol over hvornår og hvor smartlinjen vises, og hvis du opgraderer til SumoMe Pro, kan du tilføje både sporings- og konverteringspixels til din bar. Dette giver dig mulighed for at spore, hvor succesrig din smart bar er med at konvertere dine WordPress-besøgende til tilhængere af sociale medier.

En hejelinie fungerer på samme måde som en pop-up, men er mindre påtrængende. Det er dog mere synligt, da det konstant er i synet på dine besøgende. Derfor kan det være en meget effektiv måde at øge dine sociale medier tilhængere fra dit WordPress-sted.

Indholdsskabe og sociale medier

Indholdsskab

Brug af indholdsskabe på dit WordPress-websted kan hjælpe dig med at øge dine sociale medier. Et indholdsskab holder indhold skjult for dit publikum, indtil de udfører en handling efter eget valg, som i dette tilfælde ville være at følge dig på et af dine sociale medienetværk.

Ninja Popups er et premium WordPress-popup-plugin, der blandt mange andre funktioner giver dig mulighed for at tilføje indholdsskabe til sociale medier til dit websted. Ninja Popups inkluderer en træk og slip-visuel editor, der gør det nemt at tilpasse dine sociale indholdsskabe, så de passer til dit websteds specifikke behov og viser de sociale mediekanaler, du vælger.

Nøglen til et vellykket indholdsskab er at skjule oplysninger, som dit publikum ønsker. Lås dine mest populære og bedst-presterende blogindlæg, skandaløse billeder, interessante videoer eller rabatkoder væk. Jo mere efterspurgt det skjulte indhold er, jo flere vil følge dig på sociale medier for at få adgang til det.

Afsluttende tanker

Overvågning af dit websteds analyse er en vigtig måde at vide, hvad der fungerer, og hvad der skal tænkes om. Test forskellige strategier, spor derefter resultaterne, så du kan se, hvilke der får flest konverteringer. Selvom alle metoder i denne artikel kan være effektive måder at øge dine sociale medier følger, skal du i sidste ende finde, hvad der fungerer for dit publikum.

Hvilke strategier skal du implementere på dit WordPress-websted for at øge dine sociale medier følger? Del venligst i kommentaren herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map