Sådan øges den tid, de besøgende bruger på dit WordPress-websted

Sådan øges den tid, de besøgende bruger på dit WordPress-websted

Ingen ønsker at oprette et websted, der frastøtter besøgende, så snart de ankommer. Hvis du har brugt en masse tid, kræfter eller penge på dit websted, og du vil vide, hvordan du kan øge den tid, besøgende bruger på dit WordPress-websted, samt hvorfor du måske ønsker at gøre dette, er du kommet til det rigtige sted.


Denne guide til at øge tiden på webstedet dækker fordelene ved at holde dine besøgende engagerede i længere tid, hvordan du måler din aktuelle gennemsnitlige besøgende varighed og hvad du kan gøre for at forbedre disse tider.

Fordelene ved at øge den tid, de besøgende bruger på dit websted

Hvis du har hørt, at det er vigtigt at øge den tid, besøgende bruger på dit websted, men du er ikke sikker på nøjagtigt, hvorfor her er de vigtigste fordele.

Forøgede målkonverteringssatser

Forøgede målkonverteringer

Den største fordel ved at holde dine besøgende på dit websted længere er, at det kan hjælpe med at skabe tillid og opmærksomhed på dit brand, samtidig med at du øger målkonverteringstaksterne. Uanset formålet med dit websted, er det sikker på at have et mål. Uanset om det er en besøgende, der køber et produkt, tilmelder sig dit nyhedsbrev, danner et positivt indtryk af dit brand eller efterlader en kommentar, har de fleste websteder et mål.

Jo længere du kan holde en besøgende engageret på dit websted, jo større er chancen for, at de får forbindelse til din besked, se den værdi, du giver, og beslutte at tage dig op på dit tilbud.

Det kan hjælpe med søgemaskineoptimering (SEO)

Resultater af søgemaskiner

Der er meget, du kan gøre for at forbedre din søgemaskine ranking på dit websted. Nogle SEO-eksperter hævder imidlertid, at tiden på webstedsmetrikken har indflydelse på, hvordan søgemaskiner som Google beslutter at rangere dit indhold i deres resultater. Hvis Google lægger mærke til, at besøgende fortsat vender tilbage til deres resultatside meget hurtigt efter at have klikket igennem til dit websted, er det fornuftigt, at Google-algoritmen muligvis kan fortolke dette som et tegn på, at dit websted og dets indhold ikke lever op til besøgerens forventninger.

Derfor bør det at hjælpe Google med at levere en bedre oplevelse til sine brugere flytte dit websted ned på resultatsiden og erstatte det med noget mere relevant. Godt for besøgende; dårligt for dig.

Da Google holder oplysningerne om sin algoritme til rangering af søgemaskiner hemmeligt, er det umuligt at sige, om dette er sandt. Dog bliver opholdstid eller tid på stedet en stadig mere populært udtryk i SEO-samfundet, så det er bestemt noget at tænke på.

Sådan kontrolleres hvor lang tid besøgende bruger på dit WordPress-websted

Før vi finder ud af, hvordan vi kan øge den tid, som besøgende bruger på dit WordPress-websted, så lad os tage et hurtigt kig på, hvordan du kan tjekke denne metrisk. Når alt kommer til alt, hvis du ikke allerede måler, hvor længe besøgende opholder sig på dit websted for, hvordan vil du vide, om du har øget det?

Hvis du har brugt Google Analytics eller en lignende tjeneste til at analysere, hvordan dine visir interagerer med dit websted og dets indhold, kan du hurtigt se denne statistik. For at gøre dette, log ind på Google Analytics, se efter den gennemsnitlige session varighed metrisk.

Google Analytics Dashboard

Du skal være i stand til at finde disse data på standarddashboardet. Takket være kraften i Google Analytics kan du derefter gå ned for at finde mere om, hvordan dit websted fungerer på dette område. Et sæt data, du måske ønsker at udforske, er den gennemsnitlige tid på sideoplysninger.

Google Analytics-tid til side

Ved at se på rapporter om brugeradfærd for dit analyseværktøj kan du se, hvilke sider på dit websted, der holder dine besøgende længere engagerede. Du kan også se, hvilke sider der presterer under gennemsnittet på hele siden og muligvis har brug for en vis opmærksomhed.

Sådan opmuntres besøgende til at blive på dit websted længere

OK, så nu ved vi, hvorfor du skal prøve at holde besøgende på dit websted længere. Lad os finde ud af hvordan.

Sørg for, at dit indhold er på emnet

Er titlerne på dine sider svarende til det samlede indhold af dine artikler? Hvis besøgende ankommer til en side på dit websted, forventer en ting og får noget andet, vil de ikke holde sig længe. For at undgå at få besøgende til at føle sig dybt eller utilfredse med dit indhold skal du sikre dig, at dine artikeltitler nøjagtigt reflekterer, hvad der dækkes. En løsning er at vente, indtil du har skrevet din artikel, før du opretter en passende titel og tagline.

Det samme gælder for at skrive en introduktion til dine artikler. Når du har skrevet artiklen, kan du derefter gå tilbage og forklare, hvad der dækkes i introduktionen. Vi starter ofte med en idé til en artikel og drifter derefter ind i et lidt andet emne under skriveprocessen. Ved at vente til hovedartiklen er skrevet, kan du sikre dig, at din titel, metabeskrivelse, tagline og intro effektivt formidler til besøgende, hvad de vil læse om.

Opret godt præsenteret indhold

Du kan skrive den bedste artikel i verden, men hvis den ikke er godt præsenteret, vil det være svært at få nogen til at læse den. Nogle punkter, du skal overveje, når du formaterer og præsenterer dit indhold, især når du skriver til internettet, inkluderer at bruge masser af afsnit, overskrifter og billeder til at opdele stykker tekst.

At holde sætninger korte kan også hjælpe, ligesom man undgår komplicerede ord. At gøre dine artikler let at skumme kan hjælpe læsere hurtigt med at bestemme, om de vil investere deres dyrebare tid i at læse dit indhold fra start til slut. Et hurtigt indlæst WordPress-websted kan også hjælpe.

Flere tip indeholder denne artikel mere information om oprettelse af læsbare WordPress-blogindlæg.

Fokus på dit WordPress-websteds navigationsområder

Hvis det er vanskeligt for besøgende at navigere på dit websted, er chancerne for, at de vil trykke på tilbage-knappen, før de prøver at forstå dit webstedsstruktur og -menuer. Derfor er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at planlægge strukturen på dit websted og dets menuer.

Ting at overveje inkluderer, hvilke links der skal vises i din hovedmenu, hvordan du organiserer disse links, og hvilke andre navigationshjælpemidler der er passende. Ud over hovedmenuerne er sidebjælke- og sidefodsområder fantastiske steder at vise links til dit bedste indhold. Denne artikel har nogle gode tip til oprettelse af effektive WordPress-menuer.

Sammenkæd dit indhold

WordPress interne links

En anden effektiv måde at øge den tid, besøgende bruger på dit WordPress-websted, er at inkludere links i dine artikler, der fører besøgende til andre sider på dit websted. Som du kan se, indeholder denne artikel interne links til andre relaterede artikler på dette websted. Disse artikler giver mere information om de dækkede punkter. Du har måske endda klikket på en af ​​dem selv.

For at hjælpe dig med at forbinde dit indhold inkluderer WordPress nu en nyttig funktion. Når du indsætter et link i dit indhold, kan du hurtigt søge i de eksisterende artikler på dit websted, inden du vælger, hvilket der skal linkes til.

Vis links til beslægtet indhold

Links til relaterede artikler

Når en besøgende er færdig med at læse den artikel, de kom til, vil du gøre det nemt for dem at klikke igennem til et andet stykke indhold på dit websted. Selvom et godt navigationssystem vil hjælpe med dette, er en anden effektiv taktik at vise et udvalg af artikler, der er relateret til det, der læses.

Heldigvis er der nogle fremragende gratis relaterede indlæg plugins til WordPress, der automatisk viser lignende indhold i slutningen af ​​dine artikler.

Afsluttende tanker

Nu ved du fordelene ved at øge den tid, besøgende bruger på dit websted, samt nogle praktiske måder at forlænge deres ophold på. Uanset om du vil gå tilbage og analysere dit eksisterende indhold eller begynde at bruge nogle af disse taktikker fremover, er der meget, du kan gøre for at øge den tid, besøgende bruger på dit WordPress-websted.

Hvad holder dig betaget af et websted, og hvad med det samme får dig til at klikke på tilbage-knappen? Del dine oplevelser nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map