Sådan fremskyndes din WordPress-blog

Sådan fremskyndes dit WordPress-websted

Når man taler om webstedshastighed, vil mange udgivere – WordPress-bruger eller ej – hævde, at det virkelig er en vigtig faktor, der skal opretholdes konsekvent af den grund, at det direkte kan påvirke brugerens oplevelse. Dens virkning er så enorm, at det faktisk er, 40% af internetbrugere sagde, at de vil opgive et websted, der tager mere end 3 sekunder at indlæse (hvorfor det er så vigtigt at fremskynde WordPress).


I dagens verden, hvor opmærksomhedsspændingen hos mennesker bliver kortere, er det bydende nødvendigt for alle webstedsejere at forstå værdien af ​​hastighed som en nøglefaktor i den samlede brugeroplevelse og derfor et vigtigt signal til at placere godt på resultatsiderne i søgemaskinerne.

Tjek nedenstående punkter, da vi har samlet nogle af de tricks og metoder, du har brug for for at fremskynde WordPress og hjælpe dit websted med at indlæse i lynhastighed.

1. Test din aktuelle webstedshastighed

Pingdom værktøjer

Inden du kan optimere dit websteds hastighed, skal du kende dit udgangspunkt. Dette betyder, at du bliver nødt til at måle dit websteds oprindelige hastighed. Her er et par af de bedste gratis online værktøjer, der kan hjælpe dig med at bestemme, hvilke dele af dit websted der muligvis forårsager flaskehalse:

 • Google PageSpeed ​​Insights: Kopier og indsæt din websteds URL for at se, hvilke områder du kan indstille for at forbedre din sides hastighed på stationære og mobile enheder (f.eks. Optimering af billeder, rettelse af ødelagte links osv.).
 • Pingdom-webstedets hastighedstest: Evaluerer alle dine websidedele og giver en ydelsesoversigt komplet med en bedømmelse og anbefalinger.
 • GTmetrix: Evaluerer dit websted ved at give dig både en PageSpeed- og YSlow-score, informere dig om sideindlæsningstid, sidestørrelse og antallet af forespørgsler, samt løsninger til at gøre dit websted bedre.
 • Cloudinary Website Speed ​​Test: Dette værktøj tilbyder webhastighedstestbillede-analyse. Hvorfor er det fantastisk? Det vil hjælpe med at vise, hvordan du kan forbedre dit webstedshastighed ved simpelthen at optimere dine billeder (der kræves ingen kompleks kodning eller tilpasning af websteder).
 • KeyCDN-hastighedstest: KeyCDN tilbyder en fantastisk CDN-service, men de leverer også gratis webstedshastighed og ydelsestestværktøjer. Bare indtast din URL og registrer dine scoringer før og efter at have lavet tweaks for at se, hvor meget du kan fremskynde WordPress.

2. Vælg en god hostingudbyder for at fremskynde WordPress

WP Engine Hosting

Hvis du kører et websted for e-handel, eller dit websted bruger en masse forskellige indhold, f.eks. Videoer eller infografik, skal du gøre det til en prioritet at finde en pålidelig hostingudbyder. Hvis du virkelig ser alvorligt med dit websted, vil du sandsynligvis ønske at grøfte dig gratis eller delt hosting-tjenester og vælge kvalitetsstyret WordPress-hosting i stedet. Vi bruger og elsker WP Engine og kan ikke anbefale dem nok. Deres fuldt styrede hostingplatforme betyder, at du kan bekymre dig mindre om din server og mere om dit indhold.

Men hvis det er mere end du har brug for, er der masser af delte hostingindstillinger at vælge imellem, der er overkommelige og mere levedygtige, hvis du lige er begyndt. Så hvis behovet opstår, kan du opskalere din plan for flere båndbreddeallokeringer eller andre hosting-frynsegoder, der leveres med større planer. Til delt hosting kan vi godt lide Bluehost, da de tilbyder en masse gode frynsegoder til nye bloggere, men vi elsker også Cloudways, hvis du leder efter en let cloud hosting-mulighed.

Hvad der gør en god WordPress vært

Når du vælger en hostingudbyder er der helt sikkert nogle få nøglefaktorer, som du vil overveje. Afhængigt af dine egne individuelle behov kan disse omfatte:

 • Pris (ofte betragtning nr. 1 for nye bloggere)
 • Gratis domænenavn
 • SSL-support eller gratis Lad os kryptere SSL-integration
 • Gratis webstedsmigration (vigtigt, hvis du ikke selv vil migrere dit WordPress-websted)
 • Fuldt styret
 • Tekniske specifikationer (PHP, Nginx osv.)
 • Daglige sikkerhedskopier af websteder, selvom vi stadig anbefaler at bruge et plugins til at tage backup af WordPress selv
 • Chat, e-mail eller telefonisk support for hurtig teknisk hjælp
 • FTP / SFTP-adgang
 • Samlet bedømmelse / anmeldelser

3. Vælg et fantastisk WordPress-tema

Der er mange visuelt forbløffende temaer, du kan vælge i dag. Udsigter sidestiller dog ikke nødvendigvis med performance, især hvis temaet er dårligt kodet. Selv et simpelt blogging-tema kunne bremse dit websted, hvis udvikleren ikke vidste, hvad de gjorde. Din bedste indsats er at vælge et tema med stor hastighedstest score.

Total Drag & Drop WordPress-tema

Samlet WordPress-tema

Vi anbefaler naturligvis vores Total WordPress-tema. Håndbygget lige her på WPExplorer, det er ikke kun fuld af gode funktioner, det er også utroligt hurtigt. Bare kig på denne guide fra Kinsta om, hvordan man gør det optimer det samlede WordPress-tema til hastighed!

Temaet inkluderer masser af indbyggede muligheder for farver, skrifttyper, layout, tilpassede posttyper, overskriftsformater og mere. Bruger du ikke personalets tilpassede posttype (eller en anden funktion)? I alt inkluderer optimeringsindstillinger for at deaktivere funktioner til at fremskynde WordPress på backend på dit websted.

Temaet inkluderer også WPBakery Page Builder, en komponent, der trækker og slipper den visuelle side. Dette kan bruges til at oprette fuldt tilpassede webstedsdesign uden at bremse dit websted (tro på os – bare kig på vores Total Theme-demoer for at se, hvor hurtigt dit websted kan være).

Elegant gratis WordPress-tema

Elegant gratis WordPress-tema

Leder du efter et enkelt, hurtigt og gratis tema til din blog, portefølje eller forretningswebsted? Det elegante gratis tema er en fantastisk mulighed, der inkluderer indbyggede og brugervenlige funktioner som en hjemmesideskabelon, medarbejder- og porteføljeposttyper og en grundlæggende blog. Temaet inkluderer en håndfuld tilpasningsmuligheder til farver, logo, sidefods widgets og et par andre indstillinger. Men det er det, der holder Elegant let! Hvis du vil tilføje flere tilpasninger, kan du overveje at tilføje din egen CSS eller bruge en godt kodet visuel editor som Yellow Pencil.

Standard Twenty Seventeen Theme

Twenty Seventeen WordPress Theme

Og til sidst er årets standard WordPress-tema typisk et godt valg, når man overvejer webstedshastighed. Når du ser på Tyve Sytten (og tidligere år) temaet er godt kodet, og funktionerne holdes på et minimum, hvilket er en god indikator for, at selv efter du har tilføjet indhold, skal dit tema ikke nedsætte din sidehastighed (vær bare opmærksom, når du tilføjer plugins).

Men hvis du vil teste et andet tema (eller endda teste Total for dig selv) skal du bare bruge de hastighedstest, vi linkede til ovenfor, til at teste temademonstrationer.

4. Undgå rod på dit websted med unødvendige plugins

Query Monitor Gratis WordPress-plugin

Hvis du undrer dig over, om for mange plugins kan bremse dit WordPress-websteds ydelse, er svaret måske. Dette virkelig hvis det afhænger af størrelsen på dine plugins, hvis de er kompatible med hinanden, hvis der er overlappende funktionalitet og vigtigst af alt, hvis de er godt kodede plugins (ligesom temaer, selvom du installerer et enkelt plugin for sociale links kan det stoppe dit websted, hvis det er dårligt kodet).

Selvom en af ​​de vigtigste differentierere, der adskiller WordPress fra andre platforme, er dens brede vifte af plugins, betyder det ikke nødvendigvis, at du skal installere alle de plugins, du ser. Forsøg kun at gøre det installere plugins, du har brug for, skal du sørge for slette plugins, du ikke længere bruger (ingen mening i at være en plugin-hoarder), og husk at gøre det opdatering dine plugins for at holde dem i tip topform.

Husk at fokusere på kvalitet snarere end kvantitet, når du vælger plugins. Her er nogle tip til styring af plugins:

 • Test dit websteds hastighed (og kør en webside-sikkerhedskopi for at være sikker) før og efter installation af et nyt plugin
 • Brug en plugin-ydelsesprofil som den gratis Forespørgselsmonitor
 • Vælg plugins med flere funktioner (som Jetpack – WordPress ‘star all-in-one plugin)

5. Aktivér WordPress-cache

WP Super Cache

En af de sikreste måder at fremskynde WordPress er ved at opsætte cache (selv WordPress siger det i Codex). Det kan øge indlæsningshastigheden på dit websted betydeligt, selv når du bruger en delt hosting-service. Det fungerer ved at vise en statisk kopi af dit websted i stedet for at udføre PHP og foretage databaseopkald til hvert besøg – hvilket sparer dig masser af båndbredde i processen.

WordPress bruger denne proces flere steder, hvor den fungerer internt. Du kan dog øge cache-cache-niveauet for andre WordPress-processer (og i sidste ende fremskynde WordPress som helhed) ved at installere cache-plugins som W3 Total Cache eller WP Super Cache.

Vil du lære mere om, hvad WordPress-cache er, hvorfor du skal bruge det, og hvordan du implementerer det på dit websted? Tjek vores fulde WordPress Caching-guide.

6. Fremskynd WordPress med et CDN

Fordelene ved at bruge et CDN til dit WordPress-sted

Et indholdsleveringsnetværk er en direkte udvidelse af din websideserver placeret i hele verden, som cache dit websteds statiske indhold. Dit websteds statiske indhold, såsom billeder, CSS og JavaScript-filer, gemmes på disse forskellige servere som cachelagrede kopier. Når en besøgende klikker på dit websted, henter den server, der er tættest på den besøgende, dit indhold og leverer det derefter.

Udover at fremskynde leveringen af ​​dit indhold til dine besøgende, er en anden fordel ved at bruge en CDN med WordPress at det minimerer din latenstid, da det reducerer afstanden mellem serveren og slutpunktmaskinen (sammenlignet med delt hosting eller administrerede hostingtjenester, som bruger kun en server). En websteds latenstest udført af KeyCDN viste, at et websted, der bruger et CDN, kan opleve et 73% fald i latenstid med det samme.

Der er masser af gode gratis CDN-indstillinger for WordPress-brugere. Nogle af de bedste CDN-udbydere efter vores mening inkluderer CloudFlare, jetpack s photon og CDN77 (som har en 14-dages gratis prøveversion).

7. Opgrader din PHP-version

PHP-FPM

For begyndere er PHP et scriptingsprog til at oprette dynamiske interaktive websteder som WordPress. WordPress er afhængig af PHP for at udføre sin kode for at generere websider. Versionen af ​​PHP har en enorm indflydelse på dit WordPress-websteds ydelse – så hvis du kan opgradere til PHP 7, skal du gå for at fremskynde WordPress-installationer på din server. Faktisk viste et benchmark udført af Kinsta Managed Hosting, at PHP 7 næsten er 2 gange hurtigere end dens tidligere version.

Opgradering kan dog være eller ikke være dit valg. Kontakt din hostingudbyder for at se, om din server er blevet opgraderet endnu, eller for at finde ud af tidslinjen for opgradering. Nogle gamle funktioner understøttes muligvis ikke længere, så sørg for at teste dit websted grundigt (tema & plugins inkluderet) efter opgradering.

8. Optimer billeder til forbedret webstedshastighed

WP Smush Image Optimizer

Du kan også reducere indlæsningstiden på dit websted ved at optimere dine billeder. Når du uploader et billede til dit WordPress-websted, kan du vælge at komprimere eller gemme det som en progressiv JPG. Andre måder at optimere dine billeder til at fremskynde WordPress er som følger:

 • Ændre størrelse på og beskær billeder, før de uploades ved hjælp af grundlæggende fotoredigeringssoftware
 • Komprimere og optimer billeder, inden du uploader med Kraken.io (en nem og gratis optimizer)
 • Krymp uploadede billeder via plugins til billedoptimering som WP Smush, WP Smush Pro (vores favorit) eller Ewww Image Optimizer
 • Deaktiver hotlinking af billede (eller i det mindste tage skridt til at forhindre hotlinking)
 • Definer billedstørrelser inden for dit WordPress-tema
 • Udskyd indlæsning af billede indtil det er nødvendigt med en doven indlæser WordPress-plugin

9. Rengør din database og begræns revisioner efter indlæg

Databaseoptimering

Når du har haft glæde af at bruge dit WordPress-websted i et stykke tid, vil din database indeholde ubrugte, forældreløse og duplikerede data, som du ikke har brug for, så dit skal tage et minut at optimere din WordPress-database. Fjernelse af disse data kan reducere størrelsen på din database, hvilket gør backupprocessen markant hurtigere og vigtigere, det vil forbedre den generelle ydelse på dit websted.

Efter revisioner optager det også plads i din database, så det er en god ide at begrænse antallet af lagrede kladder til mindst 2 eller 3 for at tjene som dine sikkerhedskopier. Bare tilføj denne kodelinje til din wp-config.php fil:

definere ('WP_POST_REVISIONS', 3);

Eller for at gøre dit liv lettere kan du bruge et plugin. En populær mulighed er WP Optimer, som inkluderer lette indstillinger til oprydning af dine indlæg, kommentarer, trackbacks, metadata og mere.

10. Deaktiver Pingbacks og Trackbacks

Eksterne links

WordPress sender som standard pinger og trackbacks fra og til andre websteder. Dette sker, når andre sider nævner dit websted, som igen underretter dig og efter godkendelse opdaterer dataene i dit indlæg. Dette kan medføre, at irrelevante links føjes til dit websted, hvilket kan forårsage forvirring for dine besøgende, og det påvirker også dine websteds ydelse.

WordPress-diskussionsindstillinger

For at deaktivere underretninger om pingbacks og trackbacks på dit WordPress-websted skal du logge ind på dashboardet og derefter gå til Indstillinger> Diskussion og fjern markeringen af ‘Tillad linkmeddelelser fra andre blogs (pingbacks og trackbacks)’ mulighed.

Afslutter

At have et stærkt fodfæste på dit websteds hastighed giver dit websted et betydeligt løft, ikke kun for søgemaskiner, men også til dit publikum og kundens oplevelse. Selvom det ikke er alt, at have et hastighedsoptimeret websted, kan det hjælpe dig meget med at få mere trafik til dit websted, og det kan øge antallet af tilfredse brugere, der muligvis i sidste ende bliver til kvalitetsledere og salg.

Fremskynde WordPress infographic

Vil du fortsætte med at læse op om tip til at fremskynde dit WordPress-websted? Tjek dette visuel guide til at fremskynde WordPress af WP Shrug om, hvordan du fremskynder dit WordPress-websted, som du kan se og downloade fra deres blog.

Og som altid, er du velkommen til at stille alle spørgsmål, du måtte have, eller tilføje dine egne tip til, hvordan du fremskynder WordPress i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map