Sådan får du mest ud af blogindlæg til små virksomheder

Sådan får du mest ud af blogindlæg til små virksomheder

Rygter siger, at WordPress-brugere offentliggør omkring 70 millioner blogindlæg hver måned. Betyder dette, at du skal slutte dig til dem så hurtigt som muligt og begynde at blogge selv?


Helt bestemt. Faktisk kan det at have din egen blog medføre flere fordele for din virksomhed. I bund og grund er det et billigt alternativ til at have en web-tilstedeværelse, der giver dig masser af muligheder for at dele din indsigt, nå din målgruppe og konvertere webstedets besøgende til kunder. Og den bedste del? Med kraftfulde Content Management Systems som WordPress er det nu nemmere end nogensinde at køre din egen blog (faktisk, her er hvorfor WordPress er perfekt til enhver lille virksomhed derude).

Den dårlige nyhed er imidlertid, at simpelthen ikke nok at opsætte en blog nok er til at få mest muligt ud af sit potentiale. Heldigvis har vi et par tip, der kan gøre dig til en succesrig blogger på kort tid. Lad os begynde!

1. Gear op

Begynd blogging

At starte en blog kan virke som en ret ligetil beslutning at tage, især i betragtning af fordelene ved WordPress-blogging. Ikke desto mindre kommer denne beslutning med et par andre vigtige valg – såsom at vælge det rigtige CMS og yderligere værktøjer eller integrationer, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine blogindlæg.

Hvordan kan du gøre denne proces lettere? Start med et let, populært CMS. Under hensyntagen til det 35,7% af alle websteder på Internettet drives af WordPress. Det er bestemt en af ​​de mest populære (og ønsket) løsninger derude. Desuden kan du nemt parre det med andre populære blogging-plugins – såsom Google Analytics, e-mail marketing software eller SEO værktøjer.

På samme tid skal du heller ikke forsømme udformningen af ​​din blog og kvaliteten af ​​det visuelle, du vil inkludere i dine indlæg. De burde alle være tiltalende nok til at gøre din blog behagelig at læse. Når du vælger WordPress, kan du heldigvis nemt vælge det bedste WordPress-tema til din blog og foretage et par justeringer for at gøre det mere “dit”. Derefter frigøres gratis stockfotos og online billeddesignværktøjer, når du leder efter passende billeder til alle dine indlæg.

2. Kontroller konkurrencen

ahrefs SEO-værktøjer og ressourcer Premium-abonnement

Som allerede nævnt er der millioner af blogs derude. Under sådanne omstændigheder er det ikke det nemmeste at få din blog væk fra jorden og tiltrække besøgende – især hvis du ikke ved, hvem du er i mod. Noget, der helt sikkert kan hjælpe, er at tage sig tid til at undersøge dine konkurrenter grundigt. Mange af dem er måske erfarne bloggere, men det behøver ikke nødvendigvis at være en dårlig ting. Du skal tænke på det som en mulighed for at lære af deres fejl. Nu, hvordan kan du få mest muligt ud af denne mulighed?

Til at begynde med skal du prøve at identificere de bedst-presterende blogs. Så kig efter mønstre – hvilke blogindlæg synes at være det mest succesrige? Hvorfor? Er der noget, du kan tilføje til de emner, der tiltrækker flest læsere? Ideen her er at finde din egen niche og en bestemt vinkel, der kan differentiere din blog fra konkurrencen.

Bare rolig, hvis du kæmper med konkurrentanalyse, eller hvis det tager for lang tid at gennemgå alle blogs derude. Hvis det er tilfældet: bare prøv at eksperimentere med værktøjer som SEMrush eller Ahrefs. Det mindste, de kan gøre for dig, er at give dig et sæt relevante søgeord, der fører trafik til dine konkurrenter og specifikke sider, der rangerer højt for dem.

3. Invester tid i dine egne blogindlæg

Bedste WordPress-plugins til forbedring af dine blogsider

Dette skal en selvfølge, men du får bestemt ikke mest ud af dine blogindlæg, hvis deres kvalitet i første omgang er lav. Der er mindst et par ting, du skal passe på, når du blogger – og at holde øje med din konkurrence er bare begyndelsen.

Først og fremmest: optimering af søgeord. Heldigvis kan de ovennævnte værktøjer også hjælpe dig med at finde sætninger, som potentielle kunder muligvis søger efter, og som er relativt let for din blog at rangere højt også. Derefter er det tid til at skrive et stykke, som potentielle kunder vil være villige til at læse og forhåbentlig dele.

For det andet, når det kommer til små og mellemstore virksomheder, er det aldrig ondt at få dækning på sociale medier såvel som industri-relaterede websteder og blogs. For at gøre det er du nødt til at fortsætte med at offentliggøre gennemtænkte og dybtgående ressourcer og investere i social media marketing. Interessant nok er blogindlæg også meget mere tilbøjelige til at blive delt på sociale medier af dine e-mail-abonnenter – så undlade ikke at opbygge din e-mail-liste. Tænk på dig selv som en industriekspert, der endnu ikke er opdaget!

Faktisk er blogging en fantastisk måde at dele din viden med dine kunder og hævde din autoritet som branche førende på. Mange virksomheder forsøger at opnå nøjagtigt det, men ikke alle er opmærksomme på deres blogindlæg til at kunne gøre det. Sørg for, at du tænker alle dine brikker (og en anden mening, hvis det er muligt) – dette vil faktisk hjælpe dig med at skille sig ud fra resten på lang sigt.

4. Bliv konsekvent

Sådan planlægges WordPress-indlæg i bulk

Ingen bekymringer – at være konsekvent handler ikke om at offentliggøre indhold hver dag. Kvalitet betyder stadig mere end mængde her, men det ændrer ikke det faktum, at udstationering regelmæssigt også er vigtigt. Du skal ikke bare “lægge alle dine æg i en kurv” ved at udgive et par blogindlæg i løbet af en uge og derefter forblive helt stille i måneder.

Grundlæggende, jo mere du udgiver – jo flere chancer har du for at nå din målgruppe og få mest muligt ud af din blog. Selvom der ikke er nogen enkelt opskrift på succes, når det kommer til udgivelsesfrekvens, er det virkelig værd at forblive konsistent. Faktisk, 44% af bloggerne foretrækker at udgive nye indlæg “kun” 3-6 gange om måneden, men gør det stadig regelmæssigt.

At forblive konsistent gælder også for din indholdsfremmende indsats. Især i begyndelsen kan det være virkelig svært at tiltrække nogen læsere overhovedet. Prøv at lægge noget budget til side for promovering af dine blogindlæg. Hvis de virkelig er af høj kvalitet (som vi allerede har diskuteret), bør de begynde at generere nogle organiske aktier, likes og e-mail-abonnementer på deres egen temmelig snart.

Endnu en gang: ikke bare hvile på dine laurbær. Bliv ved med at skrive, forbedre og promovere dit indhold med hvert blogindlæg. Og hvis du har brug for hjælp med at blive på sporet, kan du overveje at bruge en redaktionskalender til at planlægge og organisere din blog.

5. Vær på udkig efter backlinks og gæsteposter

WordPress gæstepost

Indholdsfremme kommer ikke kun ned på sociale medieannoncer og e-mail-marketingindsats – du kan nemt opbygge autoritet og få trafik til din blog med relevante backlinks og gæsteposter. Og i mange tilfælde behøver du ikke engang at bruge nogen penge på det. Hvad skal man ikke lide ved det?

Det er vigtigt at være betyder med hensyn til de sammenkædende sider og ankertekst samt mulighederne for gæstepost. Hvis dit indhold faktisk tilføjer værdi til en respekteret kilde, kan det let sende en vis trafik (og potentielle kunder) din vej. Tværtimod – når du bidrager til tvivlsomme sider, er det usandsynligt, at du skaber tillid blandt din målgruppe. Endnu en gang: husk, at når det kommer til blogging, handler det om kvalitet.

6. Gå sammen med dine blogbesøgere

Forbedre engagement og forhindrede mistede kundeemner med WordPress Exit-pop-up-plugins

Forhåbentlig har du nu oprettet højkvalitets, måske endda tankevækkende blogindlæg, der er relateret til din virksomhed, og tiltrukket et betydeligt antal besøgende på toppen af ​​det. Men hvad nu hvis de faktisk ville stille dig et spørgsmål om dit indhold?

Ja, du har det rigtigt – indsigtsfulde blogindlæg er perfekt i stand til at føre en samtale med dine potentielle kunder. For at få det til, skal du sørge for, at kontaktsektionen (et af disse kontaktformular-plugins) er godt vist på din blog og efterlader lidt plads til kommentarer.

Bedre endnu, kan du også implementere plugins for at tilskynde til engagement. Ved at tilføje et kommentarabonnement (som Abonner på kommentarer omlæst), pop-ups eller endda et live chat-plugin (som LiveAgent) på din blog kan du have en faktisk samtale med dine læsere.

Begynd at få mest muligt ud af dine blogindlæg

Er du stadig ikke sikker på, om din SMB har brug for en blog? Stil dig selv disse få spørgsmål:

 • Har jeg tid nok til konsekvent at oprette et dybtgående indhold?
 • Kan jeg nå mine kunder på denne måde?
 • Er jeg i stand til at få mest muligt ud af mine blogindlæg?

Hvis svaret på alle ovenstående spørgsmål er “Ja, selvfølgelig!”, Vil du sandsynligvis have succes og faktisk få mest muligt ud af din blog. Når du først er klar over det – husk alle vores tip, og vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige værktøjer og taktikker. Nøglen er at se, hvad der fungerer bedst for din virksomhed og fortsat gøre netop det. Det kan være tilfældet med prøve og fejl i starten, men resultaterne kan virkelig overraske dig i det lange løb.

Husk: konkurrencen sover aldrig! I betragtning af antallet af blogindlæg, der regelmæssigt offentliggøres af WordPress-brugere, kan nogen muligvis allerede kæmpe for dine kunder. Lad dem ikke vinde.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map