Sådan får du mere trafik til dit WordPress-sted

Fortæl mig, om dette lyder vagt kendt. Du startede med et ønske – en flod af en idé, der holdt dig vågen om natten. Efter at have pakket din hjerne, besluttede du at hælde ideen ind i en plan, måske efter at have læst motiverende tekst som f.eks Tænk og bliv rig af Napoleon Hill.


Med planen i hånden gik du videre og gjorde en indsats for at overføre drømmen til virkelighed. Du gik på arbejde, købte webhosting, et domænenavn, et fantastisk WordPress-tema og opsatte dit første WordPress-sted.

Du skulle gøre det, du kunne føle det i din tarm. Dine øjne var grønne; du kunne dræbe i sidste ende og leve dine drømme. Men planen var noget mangelfuld, da den ikke tegnede sig for trafikgenerering, den eneste løve, der forhindrer din vej til succes i dag.

Du var næsten i panik, da du opdagede din dårskab, men alligevel holdt du ved med at undersøge og bevæbne dig med nye oplysninger om generering af trafik. Stadigvis var tallene bare ikke der. Du blev ved med at undre dig over, hvad der i julens navn skete med at “bygge det, og de vil komme.” Hvad kunne du have gjort forkert?

Du begyndte at tvivle på, om du kunne forvandle din unge blog til et vellykket websted uden den vigtigste ingrediens, der er webtrafik. Du finder hurtigt ud af, at dette er umuligt, og dropper den tankegang.

Alligevel er du ikke en kvittering, så du kunne ikke forestille dig at lægge værktøjerne ned og lukke butikken. Måske havde du ingen anden mulighed, så lukning var slet ikke rigtig en mulighed. Du skal ikke bekymre dig overhovedet, hvis dette ikke lyder som dig, fordi meget af det er min helt egen historie.

Måske er du bare her, fordi du gerne vil lære et par ting til, hvordan du får mere trafik til dit WordPress-sted. Måske er du her, fordi de få hits, du får, ikke bare klipper det. Du vil have mere, og du vil have det nu. Måske – ligesom din virkelig – du startede med en fejlbehæftet plan, og et par måneder nedefra – befandt du dig selv her. Måske har du ikke engang startet. Du kan lære at starte en blog på få minutter.

Uanset hvad du er her, i dag er din heldige dag, som du vil lære næsten alt hvad du har brug for for at få mere trafik til dit WordPress-baserede sted / blog. Mod slutningen af ​​dette indlæg deler vi et par værktøjer, du kan bruge til at generere mere trafik til dit websted, så vær også på udkig efter det.

Nyd helt til slut, og glem ikke at dele dine tanker med os i kommentarerne! Vi sætter altid pris på dit input �� Uden at spilde endnu et sekund på trivialiteter, lad os få fat på dette og færdig med det.

Søgemaskine optimering

Hipster Writing SEO Concepts på sin note

SEO er, hvordan jeg brød ind i en verden af ​​digital marketing. Længe før jeg opdagede WordPress, var jeg SEO-forfatter. Hvilket betyder, at jeg var nødt til at lære meget om kunsten at lokke søgemaskiner til at finde indhold.

Al læring betalte sig senere, da jeg gik i forretning for mig selv. Ved hjælp af de SEO-teknikker, jeg havde lært, lavede jeg indhold, der rangerede højt i Google, hvilket igen tjente mig meget trafik til min WordPress-blog.

Og i lang tid har Google forblevet min antallet af kilder til trafik, selv efter at jeg opdagede gæsteblogging, og reducerede hyppigheden af ​​udstationering på min egen blog. Dette førte til, at jeg konkluderede, at SEO er den bedste måde at tiltrække webtrafik på. Det er let arbejde, skønt det tager tid, og enhver med lidt viden og lidt lidenskab kan hacke det.

Hvordan?

For det første er det for absolut begyndere vigtigt at nævne, at SEO involverer at optimere dit indhold (såvel som hele dit websted) for at gøre det let synligt i søgemaskiner som Google. Det er alt, hvad der er der til det.

Målet er at vises i de første ti (10) positioner i resultatsiderne i søgemaskinerne (SERP). Bedst er selvfølgelig at komme først.

For det andet er SEO opdelt i to kategorier, nemlig on-side og off-side SEO. Førstnævnte involverer enhver SEO-aktivitet, du udfører på dit eget sted, og sidstnævnte involverer SEO-aktiviteter, der involverer tredjepartswebsteder, deraf betingelserne on-side og off-side henholdsvis.

For at få mere trafik til dit WordPress-websted skal du gå hen til SEO i sin helhed. Du bør engagere dig i både on-page og off-side SEO. Men hvad skal du gøre teknisk set?

Nøgleordsundersøgelse

Nøgleordsundersøgelse

Astute søgeordsundersøgelser er grundlaget for stor SEO. Når brugere har et presserende problem (kalder det et behov), skyndes de til deres foretrukne søgemaskine med håb om at få en løsning.

De indtaster ord eller sætninger i søgemaskinerne, rammer enter, og hvis dit indhold er optimeret med disse udtryk, får du præference. Hvad jeg mener er, hvis du har gjort dit arbejde rigtig godt, viser Google og andre søgemaskiner først dit indhold og tjener dig trafik.

Hvis du ser kritisk på det, indser du straks, at du skal kende de nøgleord eller nøglefraser, som folk bruger til at finde din virksomhed såvel som produkter. Det er her nøgleordsforskning kommer ind.

Når du har fastlagt disse nøgleord / sætninger, kan du føje dem til dit indhold for at forbedre dine chancer for at blive vist først i søgemaskiner. Hvis du spiller dine kort rigtigt (hvilket bare betyder at følge disse SEO-retningslinjer), vil du altid score toppositioner i SERP’er og optjene dig mere trafik.

Hvis du fortsætter med det – offentliggør SEO-klar blogindhold konsekvent og implementerer de andre anbefalede SEO-teknikker – fortsætter du med at nyde topplaceringer og mere trafik i dage, måneder og år fremover. For eksempel rangerer jeg stadig godt for udtrykket “seneste SEO-teknikker og trends” takket være et indlæg, jeg offentliggjorde for to år siden. Hvilket skamløst stik. haha.

Men hvordan takler du dette dyr, der kaldes søgeordsundersøgelse? Hvor begynder du? Du kan begynde din rejse med et værktøj som f.eks Google AdWords søgeordsplanlægger. Med et primært nøgleord i tankerne, kan du indtaste Google AdWords Nøgleordsplanlægger for at bestemme søgemængden og generere flere søgeordsidéer.

Blogideer kan komme til dig såvel som du udfører din søgeordsundersøgelse, så fordelene er mange. Andre værktøjer inkluderer Googles webmasterværktøjer, Bing søgeordsværktøj, WordTracker og SEMRush blandt andre.

Bevæbnet med dine søgeord er du grundlagt til at oprette awesome indhold, der vises i søgemaskiner. Den ideelle søgeordstæthed at sigte mod er 2,5%, hvilket betyder, at hvis dit blogindlæg er 1000 ord langt, skal dit nøgleord vises naturligvis cirka 25 gange. Gå ikke ud over 4,0%, fordi Google vil tro, at du lige spammer.

Sørg for at tilføje dit søgeord til din sidetitel, helst i begyndelsen. Nøgleord i dine underoverskrifter tæller også, så glem ikke det også. Føj dine søgeord til dine webadresser så også søgemaskiner let kan hente dem. Det er ikke slutningen på det. Kast et par nøgleord til dine billedfilnavne, og inkluder ALT-attributten, og placér dit nøgleord om muligt også i ALT.

Hvert indlæg eller side, du offentliggør, skal have overskrifter, tags og metabeskrivelser, fordi søgemaskiner bruger disse oplysninger til at rangere dit indhold. Selvom du aldrig har oprettet et WordPress-indlæg før, bør tilføjelse af overskrifter (h1, h2, h3 … h6) ikke være en udfordring – de er alle i den visuelle editor.

Det er på den anden side ikke nøjagtigt at tilføje metatitler og beskrivelser (kaldet metadata samlet). Men rol ikke, du kan nemt optimere dit WordPress-indlæg og sider ved hjælp af WordPress SEO-plugins som f.eks WordPress SEO af Yoast og Alt i én SEO-pakke.

Sørg for, at dit websted er synligt for søgemaskiner ved at navigere til Indstillinger -> Læsning i dit WordPress admin-område og fravælge “Afskrække søgemaskiner fra at indeksere dette websted”. Ellers vil al din SEO-indsats være forgæves.

Jeg vil forlade det, fordi vi allerede har beskrevet denne og andre SEO-teknikker i detaljer i vores seneste indlæg: WordPress SEO Best Practices for 2015 and Beyond. Tjek venligst det indlæg, hvis du ønsker at skabe mere trafik til dit WordPress-websted ved hjælp af SEO. Komme videre…

Din sammenkoblingsstrategi

Sammenkoblingsstrategi

Se, hvordan jeg lige har linket til vores andet indlæg i afsnittet ovenfor? At der er, hvad vi kalder interlinking. Men hvordan øger dette din trafik? Det er simpel mekanik. Ved at linke til dine andre indlæg giver du dine læsere muligheden for at finde mere af dit indhold.

Hvis de bare læser dit indlægspost (som dette) og tilbage, ville du registrere en højere afvisningsprocent, og du ville miste SEO-point og dermed webtrafik. Du ville med rette hævde, at søgemaskiner elsker naturlig intern forbindelse.

Ved at linke til dine andre indlæg forbedrer du samtidig chancerne for at få mere af dit indhold opdaget, læst og delt. Når brugere deler dit indhold, tiltrækker du mere trafik, og hvis dette fortsat gentager sig, vil din trafik kun fortsætte med at vokse.

Du kan linke til dine andre indlæg inden for dit indhold (som vi lige har lavet for et øjeblik siden) eller drage fordel af relaterede post-plugins som f.eks. Zemanta eller nogen af ​​disse relaterede indlæg plugins. Disse plugins opretter en “relateret indlæg” sektion i slutningen af ​​dit indlæg (eller i sidebjælken), hvilket øger engagement, sidevisninger og i sidste ende trafik.

E-mail-marketing

wordpress-blog-post-via-e-mail

Neil Patel, han af QuickSprout afslørede, at en af ​​hans den største trafikskilde er e-mail-listen. Når vi først har gået ind i detaljerne, vil du forstå hvorfor.

For det første har han en enorm e-mail-liste, som han har opbygget gennem årene. For det andet ser han ikke ud til at have et problem med at indsamle e-mails, fordi den ene er en tankeleder, og to, han har værktøjerne på plads, der opretter e-mail høst (på grund af mangel på et bedre ord) en leg. For det tredje deler han godt indhold i sine e-mail-nyhedsbreve, og det ved jeg, da jeg er en af ​​hans abonnenter.

Det kræver ikke meget at klikke på linkene i e-mails og ende på QuickSprout, hvor du takket være sammenkoblingen ender med at gå dybere ind på webstedet og endda tilmelde dig Crazy Egg, et af hans andre firmaer. Alligevel får han det hele til at virke ubesværet, og resultaterne? Mere trafik til alle hans websteder, ikke kun QuickSprout. Meget af det er gentagen trafik, og du ved, hvad de siger; gentagen trafik er hvor de rigtige penge er.

Hvis du gerne vil køre mere trafik til dit WordPress-sted, vil du låne et blad fra Neil Patels bog. Efterligne hans stil, og du skal være i stand til at hacke e-mail-marketing som de professionelle. Dette betyder, at du først bør forsøge at opbygge en god blog.

Derefter bør du opfordre peeps til at tilmelde dig dit nyhedsbrev. Giv dem gratis guider, e-bøger, gratis medlemskab – uanset hvad det kræver at udfylde din e-mail-liste. Undgå at stoppe der, feed dem jævnt indhold via e-mail konsekvent og forsøm ikke din blog. Med tiden vil din e-mail-liste være en stor kilde til trafik, henvisninger og moolah.

E-mail-marketing bliver lettere og meget sjovere, når du har de rigtige værktøjer og partnere ved din side. Og WordPress er den elskværdige platform, det er et par plugins tilgængelige til at drive din e-mail-marketingindsats. Et par gode eksempler inkluderer den gratis MailPoet-plugin, eller premium MyMail-plugin.

Tredjeparts e-mail-marketingtjenester inkluderer AWeber, MailChimp, Konstant kontakt og Mad Mimi blandt andre. Alle disse tjenester integreres godt med WordPress, så du kan koncentrere dig om det, der betyder noget – at udvikle fantastisk indhold og tjene penge.

Hvis e-mail-marketing ikke lyder som din kop te, skal du i det mindste aktivere abonnementer via feed og e-mail. Du behøver ikke at svede processen. Der er trods alt par gode WordPress feed plugins at hjælpe med dette.

Udnyt sociale medier

Sociale medier

Internettet er hjemsted for et stort antal sociale netværkssider, og der fødes mere hver anden dag. Disse sociale netværkssider tiltrækker store mængder trafik, trafik, som du kan have et stykke af. Den er der klar til at tage, og alt hvad du skal gøre er at dyppe fingrene i cookie jar ingen ordspil beregnet.

Hvordan? Du kan starte med at oprette både personlige konti og brandkonti på et par af de sociale netværk inklusive, men ikke begrænset til Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit og StumbleUpon.

Dit mål ville være at dele alle dine indlæg og sider på disse platforme. Hvis du kan finde et par mennesker, der er villige til at forkæmpe din sag på disse sider, har du vundet halvdelen af ​​slaget. Hvis du har brug for at skubbe, kuraterer Wikipedia en anstændig liste over sociale netværkswebsteder her.

Når du tager kampen til sociale mediesider, skal din indsats styres af en generel regel. Bestræb dig på at tilvejebringe reel værdi til enhver tid i modsætning til, for eksempel, at spamme helvede ud af mennesker. Ingen kan lide den fyr, eller som Rand Fishkin sætter det:

Du skal bare komme forbi spamming eller forlade dit link, du kommer ikke meget langt og kan endda forårsage et tilbageslag. Lær i stedet reberne, engagere autentisk, og du vil opdage, at fans, links og trafik kan udvikle sig.

Bortset fra dette kommer WordPress sammen med det fantastiske Jetpack-plugin, der kommer med et reklamemodul. Når den er aktiveret, vil Publicize automatisk dele dine indlæg med dine læsere på sociale medier.

Selvom dette er en god ting, har det været kendt at aktivere alle funktioner i Jetpack at reducere din sidehastighed markant, hvilket fører til en højere afvisningsfrekvens, dårligere brugeroplevelse (UX) og i sidste ende mindre trafik. Vær forsigtig og aktiver kun de funktioner, du har brug for.

Det er dog ikke nok at offentliggøre og dele dine indlæg på sociale netværkswebsteder. Du skal gå et skridt videre og gøre det utroligt let for læserne at dele dit indhold. Har du nogensinde været i en WordPress-blog med så meget fantastisk indhold og nul sociale delingsknapper, at du var nødt til at kopiere linket for at dele med dine følgere?

Jeg har, og det er frustrerende – at skulle kopiere og indsætte linket, mens den pågældende blogger netop kunne have installeret et social media-plugin. Der er så mange af dem, sociale delings plugins, både gratis og premium, at ingen WordPress-udgiver bør køre et websted uden delingsknapper.

WordPress leveres med sine egne sociale delingsknapper i navnet på Jetpack-deling, så du har ingen undskyldninger overhovedet. Alligevel, hvis du gerne vil tage dit sociale medie delingsspil til det næste niveau, er du velkommen til at tjekke den fantastiske kollektion nedenfor:

 • 25+ Bedste sociale medier-plugins til WordPress
 • Sociale medier WordPress-plugins for at øge trafikken

Hvis du skriver godt indhold, og en af ​​dine brandambassadører henter det på sociale medier, og derefter et og andet, vil dit indlæg blive viralt og bringe en masse trafik tilbage. Sådan er de sociale mediers magt. Gør din del; skab awesome indhold og gør det nemt at dele.

Forbedre hastigheden på dit websted

Fremskynde dit websted

At køre mere trafik til dit websted betyder ikke noget, hvis du ikke kan beholde de besøgende, du får. Hvis de besøgende har en frygtelig oplevelse på dit websted, fordi det er en snegl, kommer de aldrig tilbage, hvilket bare betyder, at dine tal vil falde, selvom du tiltrækker mange nye besøgende.

Som webmaster skal du beskæftige dig med to målinger – nye besøg og tilbagevendende besøg. Hvis en enorm del af din trafik stadig vender tilbage til dit websted, gør du noget rigtigt.

Hvis du får mange nye besøg, men din afvisningsfrekvens er meget høj, er du nødt til at overveje hele din strategi – for hvad bruges der ved at have en million besøgende, der aldrig klikker på dine CTA’er. Jeg mener, hvad er poenget med at tiltrække hele verden, hvis de aldrig gider at komme tilbage, når de forlader?

Forbedring af dit websteds hastighed har en stærk sammenhæng med UX. Hvis dit websted indlæses meget hurtigt, vil de besøgende sætte pris på din indsats, og da køb handler om følelser, har du en fod inden for døren. Du mister ikke trafikken, og flere mennesker vil være villige til at holde sig længe nok til at sluge dit agn

Du kan kontrollere, hvordan dit WordPress-websted fungerer i hastighedsafdelingen ved hjælp af værktøjer som f.eks GTMetrix, Pingdom værktøjer og Google PageSpeed ​​Insights blandt andre. Et hvilket som helst af de sammenkoblede værktøjer giver dig en hastighedsscore og forslag til, hvordan du forbedrer dit websteds hastighed.

Hvis dit websted er tragt (det tager mere end 5 sekunder at indlæse), skal du tage et øjeblik og tjek hvordan du reducerer WordPress-sideindlæsningstid. Google vil også belønne dig med bedre placering for et hurtigere websted, så ja, det er en win-win for dig!

Skriv regelmæssigt godt blogindhold

Skriv godt indhold

At skrive stort blogindhold regelmæssigt vil elske dig til både søgemaskiner og menneskelige læsere. Det, der gør et indlæg “stort” altsaa engagerende eller flytter, er på alle måder et spørgsmål om mening.

Hvad der ikke er et spørgsmål om mening er dårlig grammatik, stavefejl og andre skødesløse fejl, som du kan tage sig af med en smule redigering. For at skabe godt indhold skal du sikre dig, at det i det mindste er læsbart og fri for fejl – for klarhedens skyld. Dårligt skrevet indhold, der er fyldt med fejl, sender kun dine læsere og trafik væk.

Når du skriver regelmæssigt, appellerer en blog, der offentliggør frisk indhold regelmæssigt til søgemaskiner på en fantastisk måde, hvilket betyder, at flere læsere finder dit websted. Samtidig skaber den konsistens, du manifesterer ved at sende regelmæssigt, loyalitet blandt dine læsere, hvilket har en enorm indflydelse på din webtrafik.

Så korrekturlæs dine poster, før du offentliggør, og følg din redaktionelle kalender. Har du ikke en redaktionel kalender? Det her redaktionel kalender plugin hjælper dig ��

Betal for trafik

Hvis du betalte for webtrafik og fik det, du havde forhandlet for, ville du ikke være her og læse dette indlæg, ville du nu? Men jeg regnede med at jeg skulle nævne, at du kan køre mere trafik ved at komplimentere din gratis trafikgenereringsstrategi med noget betalt trafik.

Jeg spilder ikke din tid på dette; der er flere veje åbne for dig:

 • PPC – Kort til betaling pr. Klik-annoncering, som involverer at betale et firma som Google et forudbestemt beløb, hver gang en besøgende klikker på din annonce. Du betaler for hvert enkelt klik, og dollars kan hurtigt løbe op. Det er tilstrækkeligt at sige, at du har brug for et stort budget for at realisere konkrete resultater.
 • Annoncer på sociale medier – Du kan vælge at annoncere din virksomhed på sociale mediesider som f.eks. Facebook og Twitter. Dette er en fantastisk måde at udvide tilstedeværelsen af ​​sociale medier på. For omkring $ 50 dollars giver Facebook dig omkring 1.200 – 1.500 likes. Twitter tilbyder en lignende aftale, men jeg har ingen idé om, hvor mange følgere $ 50 får dig. Har du en anelse? Del venligst med os i kommentarerne. Du kan også annoncere dit WordPress-websted direkte på sociale medier i modsætning til bare at erhverve likes eller følgere.
 • Annoncer på andre websteder  – Hvor er det bedste sted at få en enorm mængde målrettet webtrafik? 10.000 tempel løb mønter til dig, hvis dit svar er “andre websteder i din niche.” Kom nu, det er det tempel løb, mønterne skal være noget værd. Vittigheder til side, det bedste sted at få målrettet webtrafik er andre populære websteder i din niche. Så hvis du kan slå op med udgivere i din niche og få dem til at køre dine annoncer mod et mindre gebyr, får du masser af besøgende, der måske er interesseret i dit tilbud.

Men hvad nu hvis du ikke har spredningen til at bruge på annoncer? Hvordan kan du ellers optræde på andre websteder og få dit brand og navn derude?

Gæsteblogging

Gæsteblogging

For to år siden skrev jeg min første gæsteblog, og gæt hvad, indlægget handlede om gæsteblogging. På grund af manglen på en bedre titel titler jeg indlægget bekvemt: Gæstebloggingstip: Er du gæsteblogger eller gæsteblojjer? Det fik ikke så meget trækkraft, som jeg havde forventet, men hej, jeg lærte stadig reberne.

Men lige siden har jeg blogget gæster på en række platforme og gemt til Google, denne teknik har bragt mig en hel del trafik og åbnet mange døre for jer.

Gæsteblogging har tjent mig kunder, vundet store venner og forbedret mit brand image ti gange. Hvis jeg havde koncentreret mig 100% på min hjemmeside, ville jeg aldrig have gjort de fremskridt, jeg er så stolt af i dag. Men nok om mig.

Gæsteblogging kan hjælpe dig på flere måder:

 • Det vil hjælpe dig med at få mere trafik til dit websted
 • Det etablerer dig som ekspert
 • Hvis du gæsteblogger i din niche, sætter det dig foran et bredere publikum
 • Hvis du får betalt til gæsteblog, kan du tjene til livets ophold
 • Du skaber professionelle relationer
 • Du lærer så meget
 • Du modtager gode tilbud f.eks. gratis hosting, gratis medlemskab, gaver og hvad ikke
 • Du får chancen for at bevise dig selv og være fantastisk
 • Et cetera, et cetera

Kun gæsteblog for at give reel værdi, ikke for at tjene backlink. Som mange eksperter har sagt før, når det kommer til gæsteblogging, er backlink simpelthen en belønning for alt det arbejde, der går i at gøre stillingen.

Når du gør det rigtigt, vil gæsteblogging tjene dig trafik i årene fremover. Garanteret.

Netværk

Internettet har gjort netværk meget lettere. Du kan stole på, for eksempel, Google Hangouts til netværk med udgivere på den anden side af kloden. På samme tid har dette elimineret det menneskelige element, hvilket gør netværk hurtigere, men mangler intimitet, det, der definerer stærke forretningsforhold.

For så vidt angår at føre trafik til dit WordPress-sted, hjælper menneske-til-menneske (eller ansigt til ansigt) interaktion meget. Deltag i begivenheder, og møde dine læsere personligt i det næste WordCamp. Du kan gå et skridt videre og endda arrangere begivenheder, og helt sikkert kan du forvente en stigning i trafikken.

Hvis der er noget mediedækning, kan du forvente flere hits – bare sørg for at nævne dit websted et sted derinde.

Spor din trafik som den er

Sporing af din trafik

Medmindre dit websted ikke findes, er du meget nødt til at tiltrække læsere, selvom alt hvad du har er ti blogindlæg. Jeg opfordrer på ingen måde slacking med hensyn til at skabe indhold, men hvert websted med noget anstændigt indhold vil trække lidt trafik.

I betragtning af at du sandsynligvis har et ton af indlæg (eller planlægger at offentliggøre et ton), skal du trække nogle trafik ind. Hvis du gør din due diligence og undersøger den trafik, du trækker, kan du identificere områder, der har brug for forstærkning, og områder, der skal sendes til bagbrænderen.

Måske klarer en bestemt type stillinger bedre end alle de andre. Måske kommer din trafik fra et bestemt land, og du målretter helt mod en anden placering. Måske bruger du ikke de rigtige nøgleord. Måske dette, måske det; du får pointen.

Du kan kun køre mere trafik ved at spille til dine styrker og / eller fjerne dine svagheder og ikke tvinge din vej. Undersøg din trafik og foretag de nødvendige ændringer. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, er din WordPress-statistikskærm et ideelt startpunkt. Du kan også bruge værktøjer som f.eks Google Analytics. Foretag derefter ændringer efter behov.

Fantastisk blogdesign

Du kan se et uattraktivt websted fra en kilometer væk. Et design, der er smertefuldt for øjet, vil sende dine kundeemner væk, for hvem kan godt lide grimt? Hvis ingen vil holde sig fast, fordi dit websteddesign suger, så fortæl mig min ven, hvordan skal du generere mere trafik?

Opret et smukt, unikt og professionelt design, der fanger opmærksomhed, og du behøver ikke at kæmpe for at fange trafik. Det er simpelt som det, og alt binder sig tilbage til det UX-punkt, vi nævnte tidligere.

Sørg for, at dine annoncer er i orden, og at du bruger responsivt design til at gøre dit websted klar til brugere af mobilenheder. I tilfælde af at du ikke vidste det, mobil trafik overgår desktop-trafik i 2015 fremadrettet.

Link og kommentar til andre blogs

Synes godt om & kommenter

Når du tænker på at linke til og kommentere andre WordPress-blogs, skal du tænke på ordsproget “ingen mand er en ø.” Det er inter-net – det hele er bygget op omkring konceptet og filosofien om at forbinde ressourcer til at danne en web, der gavner os alle.

Ved at spille ensom ulv nægter du dig selv chancen for at opdage ukontrollerede territorier og vokse. Når peeps kommenterer på din blog, føles det ikke så utroligt godt? Vil du ikke ønske, at kun én person ville finde dit blogindlæg og efterlade en god kommentar?

Hvis du ønsker, at flere skal finde din blog og give kommentarer, skal du dukke op på deres blogs og også give en kommentar. Dette tjener muligvis ikke dig meget trafik, men det er god karma, og du får chancen for at møde andre mennesker, der er interesseret i de samme ting som dig. Prøv dit bedste for at tilføje reel værdi til samtalen – ikke spam.

Når du opretter blogindhold, skal du linke til relevante ressourcer på tredjepartsblogs, og da det er god karma, får du i sidste ende links tilbage til din blog, især hvis du opretter awesome indhold. At der er mere trafik for din ven.

Uanset hvad ender du med at oprette indgående og udgående links, hvilket er fantastisk til SEO og i sidste ende trafikgenerering. Det er en win, win, win!

Organiser konkurrencer

Konkurrencer og udsagn er en fantastisk måde at få mere trafik til din blog på. Hvis du har en speciel aftale om WordPress-temaer, du kan give væk, kan du få folk til at deltage i konkurrencen enten ved at lide giveaway på Facebook eller twitre den til venner. Du kan endda bede læserne om at abonnere og dele konkurrencen, uanset hvilken måde du har lyst til.

Jo længere ud ordet spreder sig, jo mere trafik kommer du tilbage til din blog. Du har set, hvordan vi kører nogle gode gaver på denne blog. Gå videre og gentag det samme på din blog, så får du større trafik og bedre brugerengagement. Brug for jeg siger mere?

Bonus

Dette indlæg kan fortsætte i en evighed, så lad mig anføre de resterende punkter (de er alle selvforklarende):

 • Brug brødkrumm – De ser godt ud i søgemaskiner og kan forbedre dit klikfrekvens. WordPress SEO af Yoast har denne funktion, så du burde være i gode hænder.
 • Hold dig til din niche for at undgå forvirrende læsere
 • Del gamle, men stedsegrønne poster med et plugin som f.eks Evergreen Post Tweeter
 • Deltag i samfund og fora, hvor dit publikum trives
 • Svar på blogkommentarer, fordi læsere elsker det
 • Vælg de rigtige emner af åbenlyse grunde
 • Vedhæft passende kategorier og tags til dine indlæg for at forbedre dine chancer for at blive opdaget i søgemaskiner
 • Og til sidst, fortsæt; ikke opgive, opbygning af trafik er en langsom proces, der tager tid

Flere værktøjer og ressourcer til at øge trafikken

Nu hvor vi har dækket de områder, du har brug for at adressere for at øge trafikken på din WordPress-blog, hvad med at vi liste nogle plugins til at hjælpe med alt.

plugins

Din tur…

Hvordan får du mere trafik til dit WordPress-websted? Del venligst med os i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map