Sådan får du flere sociale andele på dine blogindlæg

Sådan får du flere sociale andele på dine blogindlæg

Så du startede en blog. Tillykke! Det er en meget spændende tid for dig. Du lægger dig selv derude. Deling af dine tanker og drømme med verden. Men du har skrevet et par indlæg, lagt en masse tanke ind i dem, læst dem tilbage til dig selv 10 gange hver, og nu undrer du dig sandsynligvis: Lytter nogen endda til mig? Og hvordan pokker kan jeg få flere sociale aktier?


At skrive dit indhold er det første skridt, men at få det cirkuleret er en endnu større kamp. Her dækker vi hvordan du får flere sociale delinger på dine blogindlæg, så du ikke bare råber ind i tomrummet.

1. Postkvalitet, engagerende indhold

Postkvalitet, engagerende indhold for at få flere sociale andele

Du kan drømme op til alle clickbait-titlerne for at prøve at få folk til din artikel, men for at tilskynde læserne til at videregive den er der ingen erstatning for godt indhold af høj kvalitet.

Formålet er at sende blogs, der har meget information og giver værdi. Er du en mommy-blogger, der for nylig har opdaget en forældremyndighed, som du ikke har læst om andre steder? Skriv om det og i detaljer.

Du bør også tage dig tid til at lære om og anvende WordPress SEO bedste praksis, især da de gælder for SEO på siden. Undersøg det nøgleord eller de ord, du vil målrette mod inden for din artikel (Serpstat er et godt værktøj til dette), brug dine søgeord (r) i hele dit indhold plus eventuelle overskrifter eller billeder, og sørg for at skrive en iøjnefaldende søgemaskineoptimeret titel og metabeskrivelse.

Derudover artikler i lang form (ifølge Backlinko artikler med øverste placering er over 1.800 ord) er gode til SEO og kan hjælpe dig med at score et sted som Google Featured Snippet.

Fantastisk søgerangering = mere trafik = flere sociale aktier. Så som du kan se, er godt indhold med god SEO det første skridt for at få flere sociale aktier.

2. Brug Visuals

Folk elsker billeder og anden smuk grafik. For meget tekst på én gang kan være overvældende, og læserne mister hurtigt interessen. Prøv at bruge skærmbilleder til at illustrere dit indhold, eller tag et par gratis billeder i høj opløsning fra et sted som Unsplash.

Brug af visuals vil bestemt tilskynde til mere deling på sociale sider som Pinterest og Flipboard, som er meget fotodrevet, men et korrekt størrelse foto er vigtigt for hvert netværk. Du vil have din Tweet eller +1 standout i dine tilhængers feeds.

Det er en god ide at oprette et delbart billede til de sociale kanaler, du vil målrette mod. Dette kræver muligvis en smule indsats fra din side for at oprette sociale netværksspecifikke aktiver for bedre at markedsføre din artikel, men det er værd at din tid er. Her er nogle anbefalede billedstørrelser til populære netværk for at give dig en idé om, hvad billedmål du skal bruge til at opmuntre til flere andele:

 • Facebook 1200 × 630
 • Google+ 1200 × 900 (ca. et forhold på 4: 3)
 • Instagram 1080 × 1080
 • Pinterest mindst 600 × 600 (skønt mange blogs anbefaler at bruge et forhold på 2: 3, bare sørg for, at dine billeder er mindst 600 px brede)
 • Twitter 1024 × 512 (2: 1-forhold)
 • Tumblr 1280 × 750

Prøv at bruge en skabelon

Ultimate Social Media Template Pack

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Ikke noget problem. Hvis du havde overgået Creative Market’s Social Media Templates-sektionen, har de tusinder af social media-skabelonbundter og startpakker at vælge imellem.

De fleste af disse inkluderer stylede fotoskabeloner med overlays, skrifttyper og filtre, så alt hvad du skal gøre er blot at redigere teksten og muligvis skifte lagerfoto (vi kan godt lide Ultimate Social Media Template Pack af Poego, da det er omfattende og opdateret til 2018 ). Dette sparer dig masser af tid, da du ikke behøver at tænke over billeddimensionerne eller et kreativt layout – skabelonen tager sig af dette for dig.

3. Brug et Social Sharing Plugin

Brug et social delings-plugin for at få flere sociale dele på din blog

Selv hvis du skriver det mest fantastiske, sjove blogindlæg, vil det aldrig gå viralt, hvis du ikke giver en let måde for dine læsere at cirkulere det på.

Den bedste måde at tilskynde til deling er at implementere knapper på sociale medier på fremtrædende steder på din blog. For eksempel giver AddThis Share Tools til WordPress et par muligheder, der er ekstremt nemme at installere og kan hjælpe dig med at få flere sociale aktier på dine indlæg.

Ovenstående eksempelside inkluderer både “flydende” delingsmenu, der rejser langs siden med brugeren, når de ruller, samt “inline” -indstillingen, som forbliver statisk i den position, du vælger.

Dette plugin er en fantastisk mulighed, fordi den kontrollerer flere bokse på én gang. Du behøver ikke at gå til hvert socialt netværk og finde ud af, hvordan du installerer hver enkelt Facebook Like eller Twitter Tweet-knap. AddThis understøtter deling til over 200 tjenester, hvilket giver dine besøgende mulighed for at dele hvor som helst de bruger deres tid på nettet, hvorfor AddThis konsekvent anbefales af bloggere som en af ​​de bedste sociale medier-plugins til WordPress.

4. Del det selv

Få flere sociale andele på din blog ved at dele dit eget indhold

Hold dig ikke væk fra en lille smule selvpromovering. Når du skubber på offentliggør dit indlæg, skal det næste skridt være at cirkulere det selv. Del det på alle dine sociale mediekanaler!

Opret en kreativ og iørefaldende tagline, der skal deles sammen med billedet og link til din artikel. Det er en god ide at tilføje hashtags, der er relevante for dit indhold, men som også ofte bruges. Du kan endda hoppe på ugentlige planlagte “chats”, der er centreret omkring en bestemt hashtag for at nå et nyt publikum. Her er et par tip til hvor mange hashtags at bruge:

 • På Facebook sigter mod ingen eller bare 1 hashtag
 • Google+ tilføjer automatisk hashtags til dit indhold
 • Instagram tillader op til 30 hashtags – men det er typisk bedst ikke at gå over 15
 • Pinterest giver mulighed for op til 20 hashtags, og selvom du helt sikkert kan bruge alle 20, skal du sørge for i det mindste tilføje et par centrale hashtags (selvom jo mere specifikt ordet eller endda sætningen er, desto bedre)
 • Til Twitter bruger du 2 hashtags til at øge dine tweets ‘ydeevne
 • Tumblr tillader kun, at de første 5 tags kan søges, så der er ingen mening i at tilføje mere

Social validering er også en rigtig ting, så her er et lille tip: data viser, at jo højere andeltællinger er på en artikel, jo mere sandsynligt er det for, at andre deler det. Så vær sikker på, at når du deler det, skal du gøre det via de delingsværktøjer, der er implementeret på dit websted.

5. Bed dine læsere om at dele

Nogle gange skal du bare bede om det, hvis du vil have noget i livet. Forslagets magt er en meget formidabel taktik, og du skal ikke skamme dig over at bruge den.

Ved at anvende et webstedsoverlejring, såsom et popup-værktøj eller banner, kan du oprette en opfordring til handling for at dele dit indhold. Webstedsoverlejringer viser sig at øge konverteringer.

Få flere sociale dele med markeringen og del plugin

En anden mulighed er at anvende en teksthøjdepunkt for at tweet-funktion på dit websted. En nem mulighed er den gratis Fremhæv og del plugin som inkluderer enkle indstillinger for sociale netværk, en mulighed for at føje til uddragsindhold og automatisk brug af korte links.

Hvis du gerne vil prøve en anden strategi, kan du endda give et lille incitament for folk til at vinde noget, hvis de deler dit blogindlæg. Kontakt en virksomhed i din niche for at sponsorere ved at levere et produkt eller medlemskab til din gave. Brug derefter en service som f.eks Rafflecopter at oprette din konkurrence – komplet med indstillinger for social indrejse (som “Følg mig på Twitter” eller “Del dette på Facebook”).

Indpakning af tip for at få flere sociale andele

Opmuntring til social deling på dit websted behøver ikke at være en kompliceret ligning. En stor komponent til succes er blot at fortsætte med at dukke op og være i overensstemmelse med udstationering og forfremmelse. Så hvis du oplever en langsom start, skal du ikke give op! Vi lover, at med tiden får du flere sociale andele og se disse tal begynde at stige.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map