Sådan får du flere kommentarer til din WordPress-blog

Sådan får du flere kommentarer til din WordPress-blog

At engagere sig med dit publikum er en vigtig del af at køre et vellykket WordPress-websted. Ved at oprette et blomstrende onlinefællesskab vil du øge trafikken til dit websted, sikre tilbagevendende besøgende og følgelig hjælpe dit websted med at konvertere mod dets mål.


At tilskynde folk til at kommentere, svare på og diskutere blogartikler er en effektiv måde at fremme interaktion på dit websted. Men enhver, der driver en blog, vil vide, hvor svært det oprindeligt er at få samtalen til at flyde. Så hvordan får du flere kommentarer på din blog?

I denne artikel vil vi se på nogle grundlæggende tip til, hvordan du øger kommentarer til din blog, fra at tilføje opkald til handlinger til dine artikler, svare på kommentarer og engagere dig i kontroverser. Vi vil derefter diskutere, hvordan du opgraderer dit kommentarsystem, herunder aktivering af gravatars, implementering af e-mail-meddelelser til kommentarer og brug af tredjeparts kommentarsystem Disqus. For at afslutte vil vi overveje, hvordan at give incitamenter, såsom konkurrencer, kan give dig flere kommentarer på din blog.

Generelle tip

Som sædvanligt kan nogle af de mest basale og sund fornuftstrategier være de mest effektive. Så lad os se hurtigt på nogle generelle tip, du skal anvende til din blog …

Vælg interessante emner at skrive om

Dette lyder muligvis indlysende, men at vælge interessante eller populære emner at tale om, der får dit publikum begejstrede, er en af ​​de bedste måder at få flere kommentarer på din blog.

Et strålende eksempel på dette er en artikel, der blev offentliggjort lige denne måned på vores egen blog her på WPExplorer. 8 påviste måder at tjene penge med WordPress har, som jeg skriver dette, hidtil modtaget 95 kommentarer, et stort antal efter nogen som helst standarder. Og det emne, der har fået så mange mennesker spændte nok til at kommentere? Penge selvfølgelig!

Engag dig i kontrovers

Vælg kontroversielle emner at skrive om, eller tag en kontroversiel holdning til et emne. Hvis dit publikum er chokeret, vred eller bare får noget andet at tænke på end den sædvanlige status quo, er det mere sandsynligt, at de deler deres tanker på din blog.

Du behøver ikke at anvende denne tilgang til hvert indlæg, du skriver. Dog bør nogle få gennemtænkte kontroversielle artikler få kommentarerne, såvel som med til at øge dine sociale medier.

Tilføj et opkald til handling til hvert indlæg

Opfordring til handling

Sørg for at tilføje en opfordring til handling i bunden af ​​hvert indlæg. Stil et centralt spørgsmål om den artikel, dine besøgende lige har læst for at få dem til at tænke. Bed dem derefter om at dele deres tanker nedenfor, så de ved, hvad der ønskes af dem. At oplyse, hvad de skal diskutere i kommentarerne, og blot bede dine besøgende om at komme med en kommentar, vil opmuntre dem til at gøre det.

Svar på kommentarer

Svar på kommentarer

Hvis du vil oprette en interaktiv blog, hvor besøgende svarer på hinandens kommentarer og diskuterer meninger, er du nødt til at føre et eksempel. Besvar alle kommentarer, så brugerne lærer, at deres kommentarer er værdifulde. Stil spørgsmål for at hjælpe med at generere samtaler mellem dit publikum. At være til stede og synlig på din blog hjælper dit publikum med at indgå i dit indhold og samfund.

Opgrader din kommentarsektion

Forbedring af din kommentarsektions funktionalitet og gør den mere brugervenlig bør have en positiv indflydelse på antallet af kommentarer, du modtager på din blog. Lad os se på et par måder at opgradere dit kommentarsektion …

Aktivering af gravatars på dit WordPress-websted

Gravatar

En gravatar er en globalt anerkendt Avatar, som er en grafisk repræsentation af en bruger. Normalt er dette et foto, men kan være en tegning eller logo. Alle personer kan skabe deres egen gravatar, som derefter automatisk vises ved siden af ​​deres navn, når de gør ting online som kommentar til et blogindlæg. Dette giver folk en online identitet og gør dem lettere at genkende.

Gravatar Megan

Brug af gravatars på dit WordPress-websted er vigtigt, fordi det hjælper med at give ansigter eller identiteter til dem, der efterlader kommentarer. Dette styrker det samfund, du prøver at skabe, da det hjælper dit publikum med at genkende og derfor forbinde med hinanden.

Aktivering af gravatarer på dit websted er meget ligetil. I dit WordPress-dashboard skal du blot gå til Indstillinger> Diskussion.

Diskussion

Rul ned til siden til ‘Avatarer’. Kontroller nu, at knappen “Vis Avatar” er markeret. For at gøre det muligt for dit publikum virkelig at lære hinanden at kende, skal du også vælge ‘Gravatar Hovercards’.

avatars

Du kan derefter også vælge en passende bedømmelse til gravatarer, der vises på dit websted, og et standardgravatarikon for de medlemmer af dit publikum, der endnu ikke har oprettet deres egen gravatar.

Glem ikke at klikke på ‘Gem ændringer’ nederst på siden. Når du får en ny kommentar på en blog, vises personens gravatar, hvilket hjælper andre læsere med at forholde sig til kommentaren.

Konfigurer e-mail-meddelelser til svar på kommentarer

Abonner på kommentarer omlæst

Hvis en besøgende kommenterer et blogindlæg, når de først har forladt dit websted, vil de ofte glemme alt om det. Ideelt set ønsker du, at de skal se på deres kommentar og svare på eventuelle kommentarer, som deres kommentar kan have genereret. Ved at konfigurere e-mail-meddelelser på din blog, kan besøgende vælge at blive informeret om enten kommentarer skrevet på et bestemt indlæg eller om svar, der er specifikke for en kommentar, de har efterladt.

Abonner på kommentarer omlæst er et gratis WordPress-plugin, der gør det muligt for kommentatorer at tilmelde sig at modtage e-mail-meddelelser, når nogen kommenterer et indlæg eller svarer på deres kommentar. Ved at modtage en e-mail med detaljerede kommentarer er det større sandsynligt, at besøgende vender tilbage til stillingen og deltager igen i diskussionen.

Hvis du ønsker at opgradere funktionaliteten i dit kommentarafsnit, er dette et godt plugin at installere. Ikke kun vil det tilskynde tilbagevendende besøgende og øge antallet af kommentarer på din blog, det vil også fremme diskussioner og hjælpe dine brugere med at blive mere involveret i dit samfund.

Brug et tredjeparts kommentarsystem

Disqus

Hvis du leder efter mere avancerede, levende og brugervenlige funktioner, end det standard WordPress-kommentarafsnit tillader, skal du overveje at bruge et tredjeparts kommentarsystem.

Det Disqus-kommentarsystem erstatter dit WordPress-kommentarsystem, påtager dig hosting og styring af dine kommentarer. Disqus tilpasser sig dit websteds design, eller du kan tilpasse det efter din egen smag og give dine kommentarsektioner en attraktiv kant. Funktioner inkluderer realtidsdiskussioner, foto og video support til tilføjelse af medier i kommentarer, kommentarafstemning og meget mere. Besøgende kan også logge på ved hjælp af Google eller adskillige andre sociale mediekanaler.

Som du kan se inkluderer Disqus en række funktioner, der opgraderer din kommentarsektion. Disqus gør det ekstremt let for dine besøgende at kommentere. Mere vigtigt er det at kommentere et sjovt og interessant perspektiv, hvilket hjælper med at skabe et engageret og aktivt samfund.

Giv incitamenter

At give incitamenter til at lokke dine læsere til at skrive en kommentar til dine blogindlæg kan være en anden imponerende måde at forbedre resultaterne på.

Lad kommentarer efterlade links

CommentLuv

Ofte gør folk, der kommenterer det, fordi de ønsker at forlade et link tilbage til deres eget sted. Bare fordi hovedårsagen til, at nogen forlader en kommentar, er linkbygning, betyder det ikke, at deres kommentar ikke er værdifuld eller nyttig for dig.

Selvom andre, der har websteder i din niche, muligvis er dine konkurrenter, kan de også være en del af dit samfund. Insightful kommentarer fra dem kan generere diskussion eller bringe deres egne tilhængere til dit websted. Så at give incitamentet til at lade folk linke til deres eget sted kan hjælpe med at øge kommentarer på lang sigt.

CommentLuv er et gratis WordPress-plugin, der belønner læserne ved automatisk at placere et link til deres sidste blogindlæg i slutningen af ​​deres kommentar. Dette opfordrer læserne til at give en kommentar på din blog, da de kan markedsføre deres eget websteds indhold og få et link tilbage til deres websted.

Kør en Giveaway-konkurrence

Rafflecopter

En konkurrence er en fantastisk måde at få besøgende til at engagere sig på dit websted – alle kan lide en freebie! Så prøv at bruge en giveaway-konkurrence for at få flere til at kommentere på din blog. Bare tilbyde dit publikum chancen for at deltage i din konkurrence, hvis de kommenterer et bestemt blogindlæg.

Rafflecopter gør det ekstremt let at opsætte, styre og køre en giveaway-konkurrence. Du skal blot tilmelde dig en Rafflecopter-konto og derefter oprette din konkurrence i et par lige trin. Din gave kan derefter føjes til dit WordPress-sted via en widgetkode, ingen plugin er nødvendig. Rafflecopter er gratis at bruge, men der er pro planer til rådighed hvis du vil opgradere til en premium-service.

Som en præmie, tilbud et af dine produkter eller tjenester, eller hvis dette ikke er passende, kan du vælge noget som en Amazon-voucher. Vælg at køre konkurrencen omkring en artikel, der indeholder vigtigt indhold, som du gerne vil have dine besøgende til at læse. Brug f.eks. En af dine mest populære eller kontroversielle artikler. Eller en artikel, der promoverer dine dyreste produkter, eller som indeholder dine bedst betalende tilknyttede links. Konkurrencen vil hjælpe med at skabe trafik til denne artikel, og kommentarerne vil tilskynde folk til at fortsætte diskussionen om indholdet.

Få flere kommentarer til din blog

Sørg altid for, at dine artikler er af høj kvalitet, interessante og offentliggøres regelmæssigt. Dette er det første og vigtigste trin i opbygningen af ​​et samfund omkring dit websted. Hvis du kæmper med indhold til din blog, kan du overveje at ansætte en freelancer til at skrive for dig.

Når du først har fået en velskrevet og regelmæssigt opdateret blog-prøve, er de forskellige strategier nævnt i denne artikel for at se, hvad der fungerer med dit publikum.

Hvilke strategier vil du implementere på din blog for at øge antallet af kommentarer, du modtager? Del dine tanker i kommentarerne herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map