Sådan forbedres dit WordPress-websteds omdømme lige nu

Sådan forbedres dit WordPress-websteds omdømme lige nu

Den samlede succes på dit websted kan helt afhænge af, om folk beroliger dig med dårlige anmeldelser og kommentarer. Selvom den gennemsnitlige virksomhed ikke har tusinder af dårlige Yelp-anmeldelser, har vi set alt for mange gange, hvordan man ikke reagerer korrekt på feedback kan forårsage problemer for dit fremtidige omdømme.


Generelt er Internettet ikke noget sted at være genert over, hvor stor din virksomhed er. Ellers vil de mennesker, der bliver utilfredse med din virksomhed, være højere end dig.

Det er ikke let at opbygge et godt omdømme, men med lidt arbejde kan du gøre det. Og vi viser dig, hvordan du kommer i gang i dag.

1. Besvar alle anmeldelser / kommentarer om dit brand

Brugere kommenterer dit websted, brand og firma over hele internettet. Hvis du ignorerer disse kommentarer og anmeldelser, ser det ud til, at du ikke er interesseret i feedback.

Fra i dag inkluderer de bedste steder at se efter omtaler af dit brand:

 • Google Alerts (søger efter artikler og anmeldelser over hele internettet)
 • Twitter (søger på hele Twitter og ser på kommentarer på din egen side)
 • Facebook (hovedsageligt til kommentarer på din egen side)
 • Yelp (Dette er ekstremt vigtigt, hvis du driver en lokal virksomhed)

Bloganmeldelser kan gå begge veje, men at have et tilknyttet eller henvisende program (se nedenfor) kan forbedre dine odds for at få gode skriftlige anmeldelser. Bedømmelser og anmeldelser på steder som Google og Yelp sker dog oftere, når folk er gale.

Hvis du ser en afkrydset kommentar til din blog eller en foruroligende anmeldelse på Yelp, skal du svare hver gang med denne formel:

 • Beklager ulejligheden
 • Tak dem for deres bekymring
 • Gør problemet rigtigt (med kuponer eller freebies)

Denne metode viser alle i fremtiden, at du er en rimelig virksomhed. Chancerne er, at anmelderen vil blive set som møtrikken.

2. Gør det ekstremt nemt for gode kunder at skrive anmeldelser / kommentarer

Incitamenter og ordentlig beskedtragt er enorme her. Det samme gælder timingen. For eksempel er du måske en ejendomsmægler, og du vil gerne, at dine tidligere kunder skal skrive gode anmeldelser på din Google Business-side.

Det er vigtigt at sende en e-mail bare et par dage efter, at du har afsluttet jobbet. På den måde glemmer de det ikke. Der skal være et link til gennemgangssiden, hvilket gør det umuligt at rodet op. Det er også rart at inkludere instruktioner og et personlig brev, så de føler sig tvunget til at skrive en anmeldelse.

Incitamenter er også nyttige, så længe du ikke fortæller dem, at de skal skrive en god anmeldelse.

En nem måde at sikre, at du aldrig glemmer at følge op med kunderne, er med et plugin. Hvis du installerer en e-handelsudvidelse, f.eks. WooCommerce Påmindelses-e-mails, kan du nemt automatisere dine anmeldelsespåmindelser til kunder for at sætte disse 5-stjerner op!

3. Gør dig selv som en autoritet inden for Fællesskabet, både online og slukket

Du siger muligvis, “Det tager et stykke tid at oprette en autoritetsblog eller forumstemme online.”

Det er dog noget, du kan gøre i en weekend, bare at komme til et messe, uddele kort og vise, at du gerne vil være en aktiv del af samfundet.

Udfør derfor en hurtig Google-søgning for at finde branchefunktioner i dit område. Hvis man kommer op, skal du udskrive nogle visitkort og gå! Hvis ikke, find et online forum, der vedrører, introducer dig selv og begynd at besvare og stille spørgsmål.

4. Vis tidligere klienter / kunder, og hvorfor de elsker dig

Fra vidnesbyrd til tredjepartslogoer fra tidligere klienter, at konstatere, at du har samarbejdet med andre virksomheder (potentielt velkendte klienter) er et enormt løft for enhver online forretning.

Afhængigt af WordPress-temaet, bruger du tilføjelse af et klientudstillingsvindue kunne være lige så let og indsætte et nyt modul. Med det samlede tema kan du vælge mellem billedgitter, karruseller og skydedøre, som alle let kan indsættes og tilpasses på ethvert sidelayout (der er endda en temmelig pæn presseside på Øg demo ved hjælp af ikonbokse).

5. Nuværende anerkendelser, ikke noget spørgsmål, hvor lille

Præmier er enorme for alle virksomheder. Selv mange film og Broadway-shows lever og dør af de priser, de modtager. Det, der er cool ved priser, er, at de alle består af nogen. Du kan argumentere for, at nogle er mere troværdige end andre, men kunder og klienter kan lide at se, at du i det mindste bliver genkendt for noget.

Tag J.D. Power and Associates Initial Quality Award til bilindustrien. Organisationen giver prisen efter måling af problemer inden for de første 90 dage efter ejerskabet. Mange mennesker ser dette som en slags vittighed (da 90 dage er så kort tid at eje en bil). Hver vinder af prisen tildeler imidlertid gevinsten som skør. Som de burde, da det er bundet til at forbedre deres omdømme.

6. Giv enhver mulig kontaktmetode

Lad dine kunder ringe, chat, e-mail eller sende en transportdue, hvis det er muligt. Det er forståeligt, når nogle online-virksomheder ikke kan håndtere telefonopkald. Men du skal i det mindste overveje et chatpanel til hurtige interaktioner.

Igen er plugins en fantastisk måde at tilføje ekstra funktionalitet til dit websted. Vi kan godt lide Kontaktformular 7 og WPForms til opbygning af en tilpasset kontaktformular. Eller du kan prøve et af disse anbefalede live chat-plugins for at kunne interagere med dit klientel i realtid.

7. Tillad let adgang til det fine print

Dette afhænger af den type virksomhed, du driver. Hvis du har et e-handelswebsted, er dette punkt særligt vigtigt i betragtning af antallet af sider, du vil have dedikeret til at udskrive med småt.

For eksempel skal du muligvis skrive op en servicevilkår og en returpolitik. Begge springes over af de fleste kunder, men nogle foretager kun køb, når de ser, at du har begge dele. Medtag derfor tydelige links i din sidefod for nem adgang.

8. Når du linker, skal du gå til landingssider

Sælger du produkter eller tjenester gennem Google Ads? Har du en Facebook-side, hvor du linker til bestemte nye varer på dit websted?

Uanset om du kører en blog med et webinar eller en komplet eCommerce-butik med nye produkter hver sæson, er det kendt, at destinationssider får kunderne til at føle sig bedre og købe fra dig oftere. Best Buy har opbygget et solidt omdømme på destinationssider og viser kunderne direkte til de rigtige produkter, når de klikker på Google Ads.

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Tjek vores fulde guide til, hvordan man bygger destinationssider med WordPress. Vi dækker tre måder, du kan opbygge din destinationsside ved hjælp af temaer, plugins eller brugerdefineret kode på.

9. Gør sikkerhed til en konstant prioritet

Hvis brugere ikke kan se et SSL-certifikat på et e-handelswebsted, har de en stærk grund til at forlade uden at komme tilbage. Det samme gælder for masser af spam-kommentarer på din blog. Det får det til at se ud som om du ikke er interesseret i, hvem der kommer til dit websted.

Fra spam til opdatering af plugins, temaer og WordPress spiller sikkerhed store roller i, hvordan folk ser dit online omdømme. Selvom du kun har et par WordPress-tillidssignaler at vælge imellem for at vise, at dit websted er sikkert (som McAfee Secure), er det dit job at dække alt på fronten og bagenden.

10. At skrive dit websteds formål på væggen og holde sig til det

Har dit brand en mission statement? Har du oprettet et sæt regler, der gør dig unik? Hvis ikke, er det tid til at sætte penne på papir. Hvorfor? For på et tidspunkt vil folk se din virksomhed som et formål. Men hvis formålet ikke er konsistent, vil ingen stole på dig i fremtiden.

For eksempel har Zappos lavet et navn ved sig selv ved at levere hurtig forsendelse og lejlighedsvis overraskelse natten over for nogle kunder. Men hvis nogle kunder modtog gennemsnitlig eller langsom forsendelse, ville de tænke, “Huh, jeg troede, det var hele poenget med at shoppe gennem Zappos,” og aldrig shoppe der igen.

Annoncer kort sagt din unikke karakter og hold dig til de løfter, du giver.

11. Tillad folk at udforske mere om din virksomhed gennem links til sociale medier

Det er en ting at oprette konti på sociale medier, men det er en anden at præsentere disse links på dit websted.

Hvorfor? Fordi konti på sociale medier giver mulighed for yderligere efterforskning af et firma.

Sociale konti giver et mere personligt kig på dit brand. Kunder kan se mennesker, der arbejder, sjove aktiviteter og begivenheder, social indsats og meget mere. Vi har guider på WPExplorer, der dækker Instagram til e-handel, SnapChat & WordPress, stigende sociale følgere og mere. Se og begynde at opbygge dit følgende.

12. Tænk på remisbelønninger og tilknyttede virksomheder

En ting er helt sikkert. Hvis andre er mere tilbøjelige til at blive belønnet for at tale pænt om din virksomhed, desto flere henvisninger får du. Det, der er interessant ved et tilknyttet eller henvisende program, er, at begge kun tager et par øjeblikke at konfigurere med det rigtige WordPress-plugin. Der er masser af fantastiske tilknyttede WordPress-plugins, men en af ​​vores favoritter er AffiliateWP.

Derefter kan du begynde at udvide provision til personer, der gennemgår eller anbefaler din virksomhed. Det er ikke en garanti for, at du får gode anmeldelser, men det forbedrer bestemt dine chancer.

Eventuelle flere tip om omdømme fra webstedet?

Nogle af de bedste måder til at forbedre dit websteds omdømme lige nu kan gøres inden for den næste time eller deromkring. Hvis du har spørgsmål eller forslag til dit eget tip om omdømme til webstedet, fortæl os det i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map