Sådan forbedres dit WordPress-websteds Bounce Rate

Bounce rate er defineret som det antal gange, en besøgende forlader dit websted uden at klikke på nogen links eller besøge andre sider. Websteder, der har en lav afvisningsprocent, fortæller dig, at det er et interessant websted, der er fuld af fantastiske ting at se / læse. Webstedet formår at fange brugerens opmærksomhed. Et af de bedste eksempler er 9GAG. Folk bruger flere minutter på dette sted og fniser væk. I internetmålinger, hvis en besøgende bruger mere end 5 minutter på et nyt sted – er det en rigtig stor aftale.


411 om Bounce Rates

Webmastere er konstant på udkig efter at forbedre deres websteds afvisningsprocent. Hvis de finder et bestemt sted, der har en lav afvisningsprocent, vil de straks prøve at lære og implementere de teknikker, der er brugt på det. At have en høj afvisningsprocent (endda 100%) er ikke altid en dårlig ting. Folk har travlt. Så snart de finder det, de leder efter, forlader de dit websted. Dette er meget almindeligt på websteder på en side eller landingssider med alt-i-én. Til en søgemaskine, a side med flere sider (det er næsten alle WordPress-blogs fyi) med en høj afvisningsprocent er et rødt signal.

Dette websted har ikke relevant indhold, skub det ned SERP ”

Det betyder, at dit websted ikke er engagerende eller interessant. Værst af alt er, at det ikke har relevant indhold. Det er det samlede ansvar for hele webudviklingsteamet – webmasteren, designerne og indholdskuratorerne – at lægge lokkemadet for dine besøgende – i håb om at de vil blive bytte for dem og til sidst vil omdanne sig til en læser.

I sidste ende ønsker vi kunder. Ikke kun besøgende.

I denne artikel vil vi tale om nogle af de bedste måder at forbedre dit WordPress-websteds bounce rate. Vi bruger nogle plugins og nogle gennemprøvede teknikker, som de bedste bloggere bruger til at forbedre deres websteds bounce rate.

Hvorfor være opmærksom på dit websteds afvisningsprocent?

Vær opmærksom på afvisningspriser

Fordi det er en af ​​de primære måder at måle brugerengagement på dit websted. For et stykke tid tilbage talte jeg om, hvordan man gør dine besøgende til læsere. En af de bedste måder at måle denne ændring er ved at undersøge afvisningsfrekvensen på dit websted. Google har sin egen (noget kompliceret) forklaring af en afvisningsprocent og det er en god læsning for folk, der vil lære de tekniske termer. Et websted med en lav afvisningsfrekvens stave de følgende ting:

 • Bedre brugerengagement: Dette fortæller dig, at dine besøgende er interesseret i dit websteds indhold. De betragter dit websted som vigtigt nok til at bruge tid på. Du vil have har brug for dette.
 • Højere SEO-placeringer: Bounce rate og webstedshastighed er to ud af de to hundrede faktorer, Google bruger til at rangere dit websted mod et bestemt søgeord. Bounce rate bruges til at måle kvaliteten af ​​dit websted. Et websted med 10 sider kan rangere bedre end et websted med 100 sider, bare hvis det mindre sted har bedre kvalitet. Google og alle søgemaskiner ønsker kvalitet – ikke kvantitet. Så, jo bedre er din afvisningsprocent – højere klatrer du op ad SERP-stigen.
 • Højere konverteringer: Lad os være ærlige. Vi ønsker, at vores produkt skal sælges. Vi ønsker, at folk rent faktisk skal freaking købe vores produkt i stedet for blindt at abonnere på vores nyhedsbreve og gentweet vores tweets. Det er uden tvivl en god ting. Men i slutningen af ​​dagen er et salg langt bedre end et ikke-salg. Når du bruger tid og kræfter på at forbedre dit websteds afvisningsprocent, forbinder du dine læsere. De kommer til at stole på dit brand, og du opretter en identitet i din niches samfund. Dette vil i sidste ende gøre dig læsere til kunder.

Top 10 grunde til en høj Bounce Rate og hvordan man fikser dem

Baseret på hvad eksperterne siger, har jeg anført de op 10 faktorer, der er ansvarlige for dit websteds høje afvisningsprocent. Forsøg at undgå dem for enhver pris.

 1. Høj sideindlæsningstid, dvs. langsomt websted
 2. Clutter design med dårlig navigation (mangler brødkrummer)
 3. Ikke-responsivt design
 4. Påtrængende popup-opt-in-formularer
 5. For mange annoncer
 6. Irrelevante reklamer
 7. Ødelagte links – 404 side ikke fundet osv.
 8. MySQL eller PHP fejl på indlæg og sider
 9. Mangel på socialt bevis
 10. Dårligt indhold

Nu hvor du er opmærksom på problemerne, lad os diskutere deres løsninger.

Forbedr din WordPress-webstedshastighed

Forbedr dit websteds hastighed

Gang på gang har vi talt om dets betydning. Dit websted skal indlæses hurtigt, helst inden for 3-4 sekunder. Folk forbruger så meget medier i dag, at hvert millisekund tæller. Her er et par måder, du kan forbedre dit websteds hastighed på:

  1. Brug af et WordPress cache-plugin som W3 Total Cache
  2. Brug af et indholdsleveringsnetværk som MaxCDN
 1. Brug af en administreret WordPress-hostingtjeneste som Media Temple eller WPEngine
 2. Optimering af billeder ved at komprimere dem eller bruge det rigtige format

Når du implementerer ændringerne, kan du måle dit websteds hastighed med værktøjer som Pingdom, GTmetrix og WebPageTest. GTmetrix giver dig de mest detaljerede oplysninger om dit websteds ydelse.

Webstedsdesign

Webstedsdesign

Brug et rent, lydhør og diskret WordPress-tema. Det tema, du bruger til dit websted, skal være sådan, at folk let kan finde, hvad de leder efter. De skulle ikke være nødt til at søge efter det i mere end 3 sekunder.

 • Sørg for, at du med omtanke anvender hovedmenuen sidebjælke, det primær menulinje og sidefod. Folks øjne er vant til dem, og lad os holde det på den måde.
 • Hvis din blog fokuserer på essays og poesi, ville det være klogt at bruge et tema med en stærk fokus på typografi. Tjek Gregory’s Sparring Mind til et fremragende eksempel på minimalistisk design.
 • Brug relevante billeder. De er værd tusinde ord. Du kan finde fantastiske gratis stockbilleder fra disse kilder.
 • Brug et relateret posts plugin som YAARP eller nRelate.
 • Dette siger sig selv, dit websted skal være lydhør. Det er en mobil første alder, og der er bare ingen undskyldning for det.

Annoncer

Reklame

Det ville være tåbeligt at fjerne reklamer helt fra dit websted. Det er en af ​​de primære indtægtskilder! Så hvad laver du? Sørg for, at reklamerne er relevante. Irrelevante annoncer forårsager mere skade end profit. Hvis du bruger Google AdWords, behøver du ikke bekymre dig, da Google bruger meget af sin F & U på at vise bedre annoncer. Og de er virkelig gode til det. Men hvis du bruger selvbetjente bannerannoncer, skal du sørge for, at det produkt / det sted, du linker til, faktisk er nyttigt. Link til noget kun hvis du vil anbefale det. En spirende mulighed blandt bloggere er BuySellAds. Det er en fantastisk platform til nichespecifikke annoncenetværk.

Pop ups

Der er en grund til, at teknologi med exit-intention blev så populær. Skriptet venter på, at brugen skal forlade – det andet han bevæger musen mod krydsknappen, vises popup’en. Derfor udtrykket exit intention. OptinMonster er en af ​​de bedste WordPress opt-in plugins, der har mestret exit intention technology. Populære websteder som Social Media Examiner og Search Engine Journal bruger OptinMonster.

Der er dog så mange websteder, der stadig ikke bruger denne exit-intention-teknologi. Som læser irriterer det mig virkelig, når jeg prøver at læse noget, og der er en popup på min skærm hvert par minutter. Dette er dog min personlige mening og kan variere fra hvad du synes. �� Her er noget, du måske allerede ved.

Hvis dit indhold er godt nok, vil folk automatisk følge og / eller abonnere på dit websted.

Ødelagte links og softwarefejl

Ødelagte links og softwarefejl

Når dit websted bliver gammelt, genererer du en masse links – både internt og eksternt. Du kan også revidere webstedets struktur en gang imellem for bedre brugeroplevelse. I processen er det meget naturligt at lande op med ødelagte links. Her er problemet – ødelagte links forårsager et alvorligt slag for dit websteds struktur og SEO-score. Bare rolig. Brug en plugin som Brudt link Checker at analysere alle linkene på dit websted og rette dem, der er døde.

Softwarefejl er resultatet af dårligt konfigurerede PHP-scripts, serveroverbelastning, plugin-til-plugin-konflikter eller plugin-til-tema-konflikter. Der er mange måder, der kan forårsage disse, og løsningen på hver af dem kræver god teknisk viden. Den bedste løsning er at ikke bruge de modstridende plugins / temaer. Hvis det imidlertid er et webserver-problem, skal du kontakte support. Hvis dit budget kan støtte det, skal du flytte til en administreret WordPress-hostingtjeneste som WPEngine.

Socialt bevis

Socialt bevis

Socialt bevis betyder ganske enkelt, hvor populært dit indhold er. Hvor mange mennesker har delt det pågældende indlæg? Dette er de ting, du skal overveje. Hvis du har et nyt sted, vil det være tæt på nul. Bare rolig. Sørge for at ikke at vise delingsstatistikkerne. Bare delingsknapperne ville gøre. Bedre tip –

Brug dobbelt så lang tid på at promovere dit indhold, som du gjorde med at oprette det.

Indhold er konge

Sidst men ikke mindst – sørg for, at dit indhold er i top. Brug tid på at læse, undersøge og opdatere dit indhold, så det bliver en benchmark for det særlige emne. Antag, at du skriver et emne om “bedste bøger om socialpsykologi”. Bare det at skrive 10 navne klipper det ikke. Medtag ratings, nej. af anmeldelser, salg og forfatterbaggrund og din personlige anmeldelse. Hvad er godt i den bog? Hvad er de ting, som bogen mangler? I sidste ende skal dit indlæg være så godt, at læseren går:

”Whoa! Dette indlæg har alt, hvad jeg leder efter. Bedre bogmærke! ”

Se Gregorys artikel 50 bøger, der skal læses om socialpsykologi. Kan du foreslå nogle forbedringer til denne artikel?

Konklusion

I dag har vi dækket nogle af de bedste måder til at forbedre din afvisningsfrekvens og derved forbedre dit brugerengagement. Hvis du har et tip til os, så fortæl os det – vi er altid glade for at høre fra vores læsere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map