Sådan føjes videoer til WordPress (og hvorfor)

Sådan føjes videoer til WordPress

Synes du det er nemt at tilføje videoer til dit WordPress-sted? Hvis du råbte JA, ville du ikke være her, ville du nu?


Et andet relateret spørgsmål: Er det nemt at oprette eller finde de bedste videoer til dit WordPress-sted? Det stemmer, jeg troede ikke det. Du ved sandsynligvis ikke engang, hvor du skal starte, men sved det ikke; du er ikke alene.

Som nybegynder kan tilføjelse af videoer til dine WordPress-indlæg og sider virke skræmmende i starten, men intet kan være længere væk fra sandheden. Det viser sig, at du kan tilføje videoer til dit WordPress-sted som en professionel, og i dette indlæg viser vi dig nøjagtigt, hvordan. Gør dit krus klar, og lad os stille stemningen med nogle videostatistikker.

Nogle videostatistikker …

Når videoen er sådan en besvær, hvorfor gider du føje videoer til dit websted i første omgang? Jeg mener, du ville tro, at tekst- og billedindhold i høj kvalitet er nok, ikke sandt?

Når alt kommer til alt har du hørt eksperter kvitre væk, at du kan optimere billeder og tekst til SEO og score topplaceringer i søgemaskiner. Har været der og gjort det, så jeg kan forsikre Dem om, at det fungerer. Intet nyt der.

Så hvorfor skulle du inkludere video i dit WordPress marketingarsenal? Følgende statistik hjælper dig med at tage en informeret beslutning.

 • Folk ser over 5 milliarder videoer på YouTube om dagen
 • Brugere ser over 100 millioner timers video på Facebook Per dag
 • 82% af Twitter-brugere ser videoer på platformen
 • Den gennemsnitlige internetbruger bruger 88% mere tid på et websted med video
 • 70% af marketingfolk er aktivt med at optimere video til SEO
 • Godt 43% af marketingfolkene var enige om, at de ville oprette mere videoindhold, hvis der ikke var hindringer som budget, ressourcer og tid
 • 65% af seerne ser mere end 3/4 af en video
 • 9 ud af 10 seere sagde, at produktvideoer er nyttige i beslutningsprocessen
 • Tilføjelse af video til e-mail-marketing øger klikfrekvensen med 300%
 • Hvis du inkluderer video på en destinationsside, kan det øge konverteringsfrekvensen med 80%
 • 64% af kunderne køber mere et produkt på dit websted efter at have set en video

Kilde: Renderforest infographic med 40+ statistikker fra forskellige velrenommerede kilder.

Ovennævnte statistik tegner klart et stort billede af fremtiden for videomarkedsføring. Dataene viser også, at der aldrig har været et bedre tidspunkt at inkorporere video i din marketingstrategi for dit websted. Og hvis statistikker ikke betyder noget for dig, kan den følgende liste over fordele måske forsegle handlen.

Fordelene ved videomarkedsføring

Hvis du ikke er den nørrede type, vil statistikker næppe bevæge dig. For at imødegå, her er en hurtig liste over de fordele, du vil nyde, når du inkluderer video i din marketingstrategi.

Video kan:

 • Forøg mærkebevidstheden ti gange. Et godt eksempel på, hvordan du kan bruge video til at øge brand sensibilitet er Dollar Shave Club YouTube-video, der fik 12.000 ordrer inden for to dage. Fire år i købet købte Unilever Dollar Shave Club for en rapporteret $ 1 milliard i kontanter. Sige wh-a-a-at?
 • Hjælp dig med at nå flere brugere. YouTube og mange sociale mediewebsteder promoverer videoindhold aktivt, så du kan nå flere brugere. Video kan hjælpe dig med at opbygge et målrettet publikum, der gavner dit forretningswebsted nu og i fremtiden.
 • Sørg for tydeligere produkt- eller servicedemonstrationer, som resulterer i flere køb
 • Forbedr dine søgerangeringer, da du er mere end 50 gange mere sandsynligt at placere på Google første side, hvis du tilføjer en optimeret video til dit websted
 • Tilbyde dig et bedre afkast af investeringen (ROI)
 • Skab følelsesmæssig forbindelse og tillid, da videoer har den medfødte evne til at fremkalde følelser, forudsat at du udfører dit arbejde
 • Føre til flere konverteringer
 • Kompletter resten af ​​dit indhold, så du kan give en rig brugeroplevelse på dit WordPress-sted

Uden tvivl vil videoer kun fortsætte med at vokse med hensyn til effektivitet og penetration som et markedsføringsmedium. Når det er sagt, er det vigtigt at fokusere på de seneste videotendenser for at ligge foran konkurrencen, som – desværre – er stiv.

Hvor forlader alt dette dig? Stadig fast, ja?

Det første trin i at udnytte kraften i videoen er at lære at tilføje videoer til dit WordPress-websted. Hvordan ellers vil du nyde fordelene ved WordPress-videoer, hvis du ikke kan tilføje dem til dit websted?

Læs videre for at finde ud af, hvordan du nemt kan tilføje videoer til dit WordPress-sted uden at bruge en krone på udviklere eller plugins.

Sådan føjes manuelt videoer til WordPress

Du har ikke brug for et plugin for at tilføje videoer til dit WordPress-sted. WordPress, som er den fantastiske platform, det er, leveres med smarte videointegrationsfunktioner, der gør hele processen så let som A, B, C.

Kom til punktet Freddy … Okay, jeg hører dig ��

Hvis du antager, at du allerede har uploadet dine videoer til YouTube (eller måske deler du videoer fra en anden skaber), skal du navigere til den video, du gerne vil tilføje til dit WordPress-sted.

Kopier linket i browserens adresselinje som vist nedenfor.

hvordan man tilføjer videoer til wordpress

Alternativt kan du højreklikke på videoen og klikke på Kopier video-URL som vi fremhæver i skærmbilledet nedenfor.

hvordan man tilføjer videoer til wordpress copy video url på YouTube video

Nu har du et link der ligner sådan:

https://youtu.be/eGYuBjqkj8Q

Naviger derefter til den side eller indlæg, hvor du gerne vil tilføje videoen. Hvis du opretter en ny side, skal du blot navigere til Sider> Tilføj nyt i din WordPress admin-menu som vist nedenfor.

tilføjelse af en ny side i wordpress admin

Bemærk: Hvis du tilføjer videoen til et indlæg, skal du navigere til Indlæg> Tilføj nyt i trinnet ovenfor.

Når sideditoren er indlæst, skal du tilføje de sædvanlige ting, dvs. din sidetitel, indhold, tags, kategorier, SEO og så videre. Vi har udfyldt vores redaktør med dummyindhold som vist nedenfor. Bemærk også, at jeg bruger Gutenberg-redaktøren.

hvordan du tilføjer videoer til din wordpress side

Der er to måder, du kan tilføje en video til din side inde i Gutenberg-editoren. Du kan inline en video eller brug Gutenbergs video blok.

1. Føj Inline Video til WordPress

For at tilføje en inline-video til din side skal du blot indsætte den YouTube-URL, du har kopieret tidligere på en egen linje (tryk på GÅ IND nøgle, inden URL’en indsættes), som vi viser nedenfor.

tilføj video til wordpress side Gutenberg

Et par noter om billedet ovenfor (numrene svarer til den nummererede liste nedenfor). Du kan:

 1. ikke se det link, vi lige har indsat, fordi WordPress konverterer linket til videoeksemplet med det samme
 2. juster videoen, rediger YouTube URL, dupliker videoen og fjern endda videoen blandt andre Gutenberg-specifikke handlinger
 3. Tilføj let en billedtekst her
 4. vælg, om videoens størrelse skal ændres til mindre enheder. Vi anbefaler, at du forlader denne indstilling 
 5. definere yderligere CSS klasse, hvilket betyder, at du kan tilpasse dine videocontainerstilarter, men du bliver nødt til at lære CSS først, så glem det område lige nu

Med alt på plads, er du velkommen til at ramme Eksempel knappen øverst for at se din nye YouTube-videoindlejring i handling. Sådan ser min ud med Twenty Seventeen WordPress-tema.

tilføj video til wordpress

Og hvis du bruger Classic Editor, ser din side sådan ud:

Føj videoer til WordPress i Classic Editor

Som du kan se URL’en automatisk udfyldes med videoen baseret på linket – i dette tilfælde en YouTube-video. Med Classic Editor er der ikke rigtig nogen muligheder for at redigere videostørrelsen eller justeringen – det er, hvad det er.

Det var let, ikke? Du knækkede ikke engang en sved.

2. Føj videoer til WordPress ved hjælp af en Gutenberg-blok

Det er også nemt at tilføje en video ved hjælp af en Gutenberg-blok. Med din kopierede YouTube-URL i hånden, skal du placere markøren, hvor du gerne vil placere din video, og klikke på plus (+) -tegnet, som vist nedenfor.

tilføj video til wordpress via gutenberg-blok

Naviger til på panelet, der åbnes Almindelige blokke og klik på video bloker som vi fremhæver nedenfor.

video blok i Gutenberg editor

Klik derefter på Indsæt fra URL knappen, som vi detaljerer i screengrab nedenfor.

tilføj video til wordpress ved at indsætte fra url option

Indsæt derefter din YouTube-video-URL og tryk på ansøge for at tilføje videoen til dit WordPress-sted. Se billedet nedenfor.

tilføj video til wordpress site ved indsættelse af url

Og her er hvad du får.

tilføj video til wordpress-sted via gutenberg-videoblok

Bemærk noget andet? Kan du få øje på Fremhævet, kursiv og Link knapper i bunden af ​​videoeksemplet? Hvad tror du, disse knapper gør?

Opret resten af ​​din side, og tryk på Offentliggøre for at offentliggøre siden / indlægget på dit WordPress-sted.

Point er at tilføje videoer til dit WordPress-sted er let tærlige ting. Ovenstående metoder understøtter et stort antal videostreamingswebsteder, hvilket betyder, at du har tilstrækkelige muligheder for at dække alle dine behov.

Her et par af de understøttede videosider:

 • Youtube
 • Vimeo
 • Facebook
 • Flickr
 • Hulu
 • Instagram
 • Animoto
 • DailyMotion
 • Educreations
 • SproutVideo
 • Internetarkivet
 • TED-samtaler
 • Twitch.tv
 • Ustream.tv
 • Viddler
 • Vine
 • Wistia
 • Og mange flere!

Stadig nysgerrig? Du kan lære mere om understøttede videosider, og hvordan du tilføjer videoer fra disse sider i WordPress Codex.

3. Sådan føjes videoer til en WordPress-widget

Vil du have din video i en sidefelt eller sidefod i stedet for indholdet på hovedsiden? Det er også let. Naviger blot til Udseende> Widgets som vi fremhæver nedenfor.

hvordan man tilføjer videoer til wordpress widgets

Vælg derefter Tekst widget, og vælg widgetområdet, hvor du vil placere din video. Som illustration gik jeg med Blog Sidebar. Klik derefter på Tilføj widget knappen som vist nedenfor.

tilføje en video via en tekstwidget

Bemærk, afhængigt af det tema, du bruger, kan du have flere eller forskellige widgetområder.

Bortset fra, giver din widget en titel (1), indsæt YouTube-video-URL’en (2) og rammer til sidst Gemme knap (3) som vist nedenfor.

tilføj video til wordpress via widgets

Lad os nu se, hvordan vores videoer ser ud på vores test WordPress-websted, der bruger temaet Twenty Sixteen.

hvordan man tilføjer video til wordpress site

Slet ikke dårligt. Vores eksempelside leveres komplet med sidepanelvideoen!

En note om tilføjelse af videoer til WordPress

Tilføjelse af videoer til dit WordPress-sted er tingene fra fjerde-klassinger. Det er så let, at der ikke kræves forudgående kodning eller teknisk viden.

Men hvis du har bemærket det, anbefaler vores guide at bruge en tredjepartstjeneste til at være vært for dine videoer. Vi fraråder generelt at uploade dine videofiler direkte til dit WordPress-sted (medmindre der er en særlig grund, f.eks. Premiumvideoer eller kurser for medlemskab). Hvorfor? Et par grunde:

 • Hvis du lige er startet, er chancerne for, at du bruger delt webhosting, som kommer med båndbredde og opbevaringsbegrænsninger til trods for det “ubegrænsede alt”, som de fleste værter hævder. Opbevaring af store filer i delte hostingmiljøer kan ødelægge dit websted, hvis din video får meget trafik.
 • Upload af videoer direkte til dit WordPress-websted betyder, at du går glip af al den trafik, du kan få fra videostreamingswebsteder, fx YouTube, Vimeo osv., Og sociale mediesider. Desuden kan backlinks fra sådanne websteder også hjælpe dig med at forbedre dit søgerangeringer, hvilket betyder mere trafik.
 • Du gør det sværere for brugerne at opdage og dele dine videoer, hvilket begrænser hvor langt du kan sprede dit videoindhold. Når du f.eks. Er vært for videoer på YouTube, kan brugerne abonnere på din kanal, som videoer og dele dit indhold uden ekstra arbejde fra dig. De behøver ikke nødvendigvis at besøge dit websted for at dele videoindhold med venner, hvilket hjælper dig med at få dine videoer foran flere øjenkugler.
 • OH WAIT, du kan også tjene annonceindtægter fra dine YouTube-videoer, så det bogstaveligt talt betaler at oprette videoer, der er tilbøjelige til at blive virale. Se på det, vi har lige afsløret en ny indkomststrøm for dig ��

Men dette er bare vores mening. Du kan selvfølgelig uploade en video til dit mediebibliotek til brug på dit websted, hvis du virkelig vil. Men vi anbefaler, at du først sørger for, at serverressourcerne er tilgængelige til videoer.


Tilføjelse af videoer til dit WordPress-sted er så simpelt som A, B, C. Du behøver ikke engang at installere plugins for at få videoer, der fungerer til dig! Vælg bare et tredjepartswebsted (vi kan godt lide YouTube eller Vimeo), og når du begynder at oprette videoer, skal du oprette videoer i høj kvalitet, der kan blive virale.

Har du problemer med at tilføje videoer til dit WordPress-websted? Har du et spørgsmål eller bekymring omkring vores metoder? Et forslag måske? Har vi udeladt noget? Del dine tanker i kommentarerne. Skål!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map