Sådan føjes relaterede indlæg til din WordPress-blog

Sådan føjes relaterede indlæg til din WordPress-blog

Tilføjelse af relaterede indlæg til din blog kan hjælpe med at forbedre indholdsengagement, holde besøgende på dit websted og øge din SEO. Ved at introducere dine læsere til andet relevant indhold på dit websted giver du en imponerende brugeroplevelse, som i sidste ende vil hjælpe dit websted med at nå sine mål. Det eneste spørgsmål, der er tilbage, er, hvordan du tilføjer relaterede indlæg til din WordPress-blog?


I denne artikel diskuterer vi detaljeret fordelene ved at bruge et relateret posts plugin. Vi vil derefter se på, hvordan du installerer Jetpack på dit WordPress-websted og opsætter dets modul Relaterede indlæg. Vi afslutter med at overveje et par andre WordPress-plugins, der også kan tilføje imponerende relaterede indlægssektioner til din blog.

Hvorfor skal du bruge et relateret posts-plugin?

Relaterede indlæg EksempelBrug af et relateret posts-plugin på dit WordPress-websted kan have mange fordele. Lad os se på et par af dem …

Hold besøgende på dit websted

Når en ny besøgende ankommer til dit websted, ved de ikke, hvad de skal gøre, eller hvor de skal kigge. Det er dit job at gøre dit publikums rejse på dit websted så problemfri og let som muligt. Hvis dine besøgende er nødt til at tænke over, hvor de skal gå næste gang, skal dit websted forbedre dens navigation.

Mange af dit websteds besøgende finder dit websted gennem en søgemaskine, der ankommer til et specifikt indlæg eller en side, der var relateret til deres oprindelige søgning. Problemet her er, at når folk først er færd med at læse den artikel, der trak dem til dit sted i første omgang, medmindre det er anderledes fortalt, vil de straks forlade. Det er her et relateret posts plugin kan være så nyttigt.

Ved at vise relaterede poster under en artikel fortæller du besøgende, hvad de skal gøre næste. At fremvise indhold i en lignende niche som det indlæg, de netop har læst, vil holde dem interesseret i, hvad dit websted har at tilbyde. Og jo flere sider de ser, og jo længere de bruger på dit websted, desto mere sandsynligt er det at konvertere mod dit websteds mål.

Opret en loyal efterfølgelse

Oprettelse af et loyalt følgende bør være et fokus for alle WordPress-websteder. Et relateret posts-plugin hjælper dine besøgende nemt med at få adgang til en række artikler, hvilket giver dit indhold se tid, det sandsynligvis ikke ville have modtaget andet. Jo mere dit publikum læser, desto mere sandsynligt er det for, at de bliver fans af dit skrive- og webstedsindhold, hvilket øger sandsynligheden for, at de vil følge dig og dele dine artikler på sociale medier, og regelmæssigt vende tilbage til dit websted.

Forbedr din SEO

Et relateret posts-plugin er en effektiv måde at forbedre dit WordPress-websteds SEO. Ved at tilskynde dine besøgende til at læse flere og flere blogindlæg øges antallet af sidevisninger og den tid, der bruges på stedet. Samtidig falder afvisningsraterne. Disse beregninger ses alle positivt af søgemaskinerne og vil hjælpe dit indhold med at rangere godt.

Genbrug gammelt indhold

At skulle konstant churn ud nyt indhold, der hurtigt er begravet sider dybt, kan blive frustrerende. Brug af et relateret indlægsplugin er en fantastisk måde at få dit ældre, men stadig høj kvalitet indhold, set af dit publikum.

Så nu har du set nogle af de imponerende fordele, som brugen af ​​et relateret posts-plugin kan medføre. Lad os næste se på, hvordan du tilføjer relaterede indlægsfunktionalitet til dit WordPress-websted.

Sådan føjes relaterede poster til WordPress med JetPack

Sådan tilføjes relaterede indlæg med Jetpack

Om et øjeblik skal vi se på, hvordan du bruger Jetpack til at føje et relateret indlægssektion til din blog. Der er imidlertid en række andre effektive gratis og premium WordPress-relaterede poster-plugins, som alle er levedygtige muligheder. Det er vigtigt, at nogle temaer som Total (oprettet af os her på WPExplorer) faktisk inkluderer deres eget relaterede indlægsværktøj. Kontroller derfor altid, at dit tema ikke indeholder denne funktion, før du installerer et relateret posts-plugin.

Jet pakke er en funktionsrig løsning, der kan tilføje imponerende funktionalitet til dit WordPress-websted. Lavet af Automattic, Jetpack består af et bredt udvalg af moduler, alt sammen forpligtet til at forbedre ydeevnen på dit websted. For denne artikel vil vi dog fokusere på modulet Relaterede indlæg.

Jetpack-relaterede poster-plugin-eksempel

Relaterede indlæg giver dig mulighed for at tilføje et attraktivt relateret indlægssektion (som set ovenfor) under hver artikel på dit websted. Dette værktøj analyserer hvert indlæg og viser derefter andre kontekstualiserede artikler til dine besøgende, som de kan være interesseret i at læse.

Jetpack giver nogle hurtige tilpasningsmuligheder, men du kan også videre konfigurer dit relaterede indlægssektion ved hjælp af kode. Relaterede indlæg genereres baseret på deres indhold såvel som eventuelle udpegede tags eller kategorier. Jetpack udfører også al behandling og servering fra deres sky. Dette betyder, at der ikke er nogen ekstra belastning på dit websteds server, hvilket sikrer, at dit websteds hastighed ikke påvirkes.

Jetpack er ekstremt let at installere og konfigurere, og relaterede poster kan aktiveres ved blot at klikke på en knap. Så hvis du søger hurtigt at tilføje en stilfuld relateret indlægssektion til dit websted, kan dette muligvis være plugin for dig. Lad os se på, hvordan man indstiller det …

Trin 1: Installer Jetpack

Åbn dit WordPress-dashboard, og vælg Plugins> Tilføj nyt i menuen.

Tilføj nyt plugin

Skriv ‘Jetpack’ i søgefunktionen. En gang Jetpack-plugin har været placeret, klik på Installer> Aktivér.

Jetpack Active

Du finder nu, at en Jetpack-menu er føjet til din WordPress-menu.

Trin 2: Aktiver beslægtede poster

For at aktivere modulet Relaterede poster skal du vælge Jetpack> Indstillinger i din WordPress-menu. Vælg derefter fanen Trafik og rulle ned til Relaterede indlæg.

Aktivering af relaterede poster

Aktivér knappen ud for Vis relateret indhold efter indlæg for at slå den relaterede indlægsfunktion til. Du kan derefter vælge mellem et par enkle tilpasningsmuligheder, så du kan bruge et stort slående layout og føje en relateret titel til sektionen.

Trin 3: Brug Customizer til at ændre dit relaterede indlægssektion

En nylig Jetpack-udvikling giver dig nu mulighed for yderligere at ændre dit relaterede indlægssektion ved hjælp af dit temas Customizer. Åbn din Customizer ved at klikke på Jetpack’s Try it Now call to action eller via din WordPress-menu Utseende> Tilpas. Dit websted åbnes derefter på live side og viser din WordPress Customizer.

Customizer

Rul ned Customizer, og klik på Relaterede indlæg. Her giver customizer dig ekstra tilpasningsmuligheder, herunder ændring af layout, visning af miniaturebilleder og tilføjelse af den dato, hvor hver artikel blev offentliggjort. Du kan live se dine ændringer på dit websted, mens du foretager dem, og når du er tilfreds med dit relaterede indlægssektion, skal du vælge Gem og udgiv.

Som du kan se, er det en hurtig og nem proces at konfigurere en relateret indlægsfunktion på dit WordPress-websted. Hvis du ikke er overbevist om, at dette er plugin til dig, her er et par andre muligheder …

Jetpack Relaterede indlæg Alternativ

Hvis du ikke ønsker at bruge JetPack, er der masser af andre plugins at vælge imellem. Du kan tjekke vores artikel om de bedste relaterede poster-plugins for en komplet liste, men her er to af vores foretrukne Jetpack-alternativer.

Endnu et relateret post-plugin (YARPP)

Sådan tilføjes relaterede indlæg med YARPP

Endnu et relateret indlæg-plugin (YARPP) er en populær mulighed for dem, der søger, hvordan man tilføjer relaterede indlæg på deres WordPress-websted. YARPP leverer nogle imponerende funktioner og giver dig mere kontrol over udseendet og placeringen af ​​dit relaterede postsektion end Jetpack.

YARPP giver dig mulighed for at vælge, om du vil vise indlæg, sider og / eller tilpassede indlægstyper ved hjælp af miniaturebilleder eller en listevisning. Du kan også tilføje et relateret indlægssektion under hvert blogindlæg, i en sidebjælke eller i et RSS-feed. YARPP bruger sin avancerede algoritme, der overvejer indhold, posttitler, tags, kategorier og brugerdefinerede taxonomier til at vise relevant indhold til dine læsere.

Ulempen med at bruge YARPP på dit websted er, at det kan være ekstremt databasekrævende. Af denne grund er det forbudt af et antal WordPress-hostingtjenester, herunder WPEngine.

Relaterede poster Pro

Sådan tilføjes relaterede indlæg med Relaterede indlæg Pro

Relaterede poster Pro er et premium WordPress-plugin, der kan købes fra CodeCanyon. Denne kraftfulde plugin er ekstremt tilpasselig og inkluderer tre forskellige layouts samt 65 foruddefinerede skabeloner. Dette sikrer, at dit relaterede indlægssektion kan oprettes efter dine nøjagtige specifikationer, der matcher dit brand. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du tilføjer relaterede indlæg, er dette en nem måde at gøre det på, alt uden at skulle behøve at røre ved en kodelinje.

Relaterede poster Pro understøtter også en række indhold, herunder tilpassede indlægstyper, brugerdefineret indhold, kategorier, indlæg, sider med mere. Og med integration med bbPress og WooCommerce såvel som andre eCommerce-plugins kan du vise relaterede produkter eller forumemner.

På trods af sine avancerede funktioner har Relaterede poster Pro en iboende opsætning. Og med et gratis nyttigt supportteam kan du hurtigt vise det relevante relaterede indhold på dit WordPress-websted.

Afsluttende tanker om relaterede indlæg-plugins

Som du kan se, er tilføjelse af et relateret posts-plugin til din WordPress-blog en effektiv måde at give en imponerende brugeroplevelse. Ved at vise dit publikum indhold, der er relevant for den artikel, de læser, er det større sandsynlighed for, at besøgende klikker igennem og fortsætter med at gennemse dit websted. Dette vil hjælpe med at reducere afvisningsprocenten, forbedre den tid, folk bruger på dit websted, og hjælpe med at skabe et samfund af loyale tilhængere til din blog.

Har du et tip til, hvordan du tilføjer relaterede indlæg til WordPress? Eller har du brugt et relateret posts-plugin på dit WordPress-websted? Del dine tanker i kommentarerne herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map