Sådan føjes Instagram-fotos til WordPress

I øjeblikket har du sandsynligvis enten en Instagram-konto, eller du har set en på nettet på et eller andet tidspunkt. Fra juni 2016 havde Instagram 500 millioner aktive brugere hvilket gør det til et af de mest populære sociale medienetværk i dag. Og fordi det er blevet et sådant mediekraftcenter, er det ikke underligt, at du vil tilføje dit feed til dit websted.


Ved at integrere din Instagram-konto med din WordPress-blog kan du tragt noget af den trafik, din blog får til din Instagram-profil (og visa versa, hvis du tilføjer et link til din blog i din Instagram-profil). Dette er en fantastisk måde at oprette forbindelse til dit blogpublikum, og det åbner flere muligheder for dig at opbygge dit brand online. Klar til at komme i gang?

Der er tre måder at tilføje Instagram til din blog – indlejring af et indlæg, ved hjælp af en widget eller installation af et plugin. Hver af disse er en mulighed for at tilføje dine Instagram-indlæg eller dit feed til dit websted, men æstetisk er de meget forskellige.

1. Indlejring af Instagram-indlæg

Hvis du bare vil tilføje et Instagram-foto i et af dine indlæg, er det lige så let som at indsætte dit fotos url i dit indhold. WordPress understøtter et stort udvalg af url-integrationer som standard (du kan se det fulde samlet liste i kodeksen). Så for at tilføje et foto skal du bare få fat i url’en (fra før https indtil?). Her er en visuel, så du ved, hvilken del af webadressen du skal kopiere:

WordPress Instagram indlejrer

Klik derefter bare på den kopierede url i dit indhold. Is skal se sådan ud:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp]

Og hvis du vil, kan du også fjerne billedtekst og justere skærmbredden ved at indtaste Instagram-url’en som en del af en kortkode. Så hvis vi indtaster url’en med følgende parametre (indtast dem med og åbning [ og en afslutning ] for at koden fungerer):

instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp hidecaption = sand bredde = 320

Instagram-indlægget, som vi delte ovenfor, vil se sådan ud i stedet:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp hidecaption = sand bredde = 320]

Hvis du imidlertid vil tilføje dit feed til dit WordPress-sted, skal du overveje at bruge et Instagram-klart tema eller plugin.

2. Brug af en Instagram-tema-widget

Den fantastiske ting ved Instagram er, at det er så vidt brugt, at mange WordPress-temaudviklere er begyndt at inkludere Instagram-widgets som standard. Dette er godt for dig, da du muligvis allerede kan bruge Instagram med dit aktuelle tema, eller hvis du overvejer at skifte dit design, kan du prøve en af ​​disse. Alle tre inkluderer widgets til din sidebar og sidefod.

Redwood Responsive WordPress Blog Theme

Redwood WordPress-tema med Instagram-widget

Redwood-temaet fra SoloPines har en Instagram-feed-widget til din sidebjælke samt en sidefods-widget, der giver dig dobbelt så mange muligheder for at vise dit feed. Bare tilføj dit brugernavn, så er du god til at gå. Derudover kan du også tilføje links til alle dine andre sociale medieprofiler i sidefoden.

Hent Redwood

Status responsive nyheder & magasin blog tema

Status WordPress-tema med Instagram-widget

Status inkluderer en dejlig widget til Instagram-feed samt en brugerdefineret footer-feed-widget. Disse inkluderer randomiserede farver, der vises som en bundkant for dine fotos. Dette sjove magasinet stil tema inkluderer også indbygget social integration, en tilføjet social widget og masser af indbyggede annoncepladser. Så det er nemt at tjene penge på din blog!

Få status

Fbird Livsstil WordPress Blog Tema

Fbird WordPress-tema med Instagram-widget

Fbird er et rent blog-stil-tema, der også indeholder en Instagram-sidebjælke- og sidefods-widget. Mens sidepanelet er et simpelt gitter, vises sidefods-widget pænt ud for et abonnementsboks til nyhedsbrev. På denne måde har dine læsere mulighed for at følge dig og deltage i dit nyhedsbrev på hver side.

Få Fbird

3. Installation af et Instagram-plugin

Din sidste mulighed er at bruge et plugin, fordi der bogstaveligt talt er et plugin til alt, inklusive Instagram. Når du vælger et plugin skal du huske at læse detaljerne, så du ved, at du har alle de funktioner eller layout, du ønsker. Her er et par af de mest downloadede gratis Instagram-plugins fra WordPress.org.

Grace Instagram-feed

Grace Instagram Gallery Plugin

Info & DownloadSe demoen

Grace Instagram Feed Gallery er et alsidigt værktøj til social streaming og deling. 4 forskellige slags streamlayouts, 5 mulige for at forbinde feedtyper, den åbne mulighed for ubegrænset streaming af privat og offentligt indhold. Dette er kun et par mest fantastiske funktioner i Grace.

Tilføj rist, murværk, berettigede galleri- eller gliderstrømme. Desuden kan du tilpasse din Instagram sociale væg ikke kun ved at vælge et passende layout. Masser af styling-funktioner er tilgængelige gennem den praktiske visuelle builder. Som ikke kræver webudvikling eller professionel design. Farver, figurer, margener, polstringer, højde og vægt på ethvert element og andre finjusterende værktøjer er åbne for din kreativitet.

Stream stort set enhver form for Instagram-indhold. Og lad brugeren sortere indhold via headerfeeds eller social væg. Husk, at du kan streame alt åbent offentligt indhold fra Instagram. Så du har ikke engang brug for din personlige aktive Instagram-konto.

Og hvis du streamer din egen Instagram-konto på WordPress-webstedet eller bloggen, kan Grace give en smuk header. Vis de vigtigste kontoinfo der: avatar, antal følgere og følgende data.

Andre funktioner inkluderer pre-moderering, manuelle eller automatiske filtre til at ekskludere og inkludere bestemt indhold med et ord, en sætning, bruger-ID, URL og andre data er tilgængelige. Denne funktion er eksklusiv til Grace Instagram Feed Gallery, og du kan ikke finde den i nogen anden social streaming WordPress-plugin.

Grace Instagram Feed Gallery giver også den enkleste API-forbindelse blandt konkurrenterne. Bare en knap i fanen Autorisation i plugin – og du er fri til at gå med alle de fantastiske muligheder for åbent offentligt Instagram-indhold! Grace leverer også en problemfri tilføjelse af forskellige sociale delingsknapper til hvert indlæg på din sociale strøm. Nu mister du ikke brugere, der vil dele indhold med det samme!

WP Instagram-widget

WP Instagram widget-plugin

WP Instagram Widget er en enkel integration af Instagram med dit WordPress-sted. Med dette plugin kan du tilføje dine nyeste Instagram-fotos til en hvilken som helst sidebar eller sidefod ved hjælp af plugins widget. Plugin holder tingene rene og enkle, men du kan tilpasse det med CSS, så det matcher resten af ​​dit websted.

Download WP Instagram-widget

Instagram-skyderen widget

Instagram-skyderen widget-plugin

Hvis du vil tilføje dit Instagram-feed som en skyder i stedet for et galleri, skal du overveje det gratis Instagram Slider Widget-plugin. Med dette plugin importeres dine billeder som vedhæftede filer. De kan derefter vises i widgetten som en skyder eller som et galleri. Der er desuden muligheder for billedlinking, sortering og mere.

Download Instagram Slider-widget

Nyd plugin til Instagram

Nyd WordPress Plugin til Instagram

Du kan også tilføje dine Instagram-billeder som en karrusel ved hjælp af Enjoy WordPress-plugin til Instagram. Med dette plugin skal du blot aktivere, tilføje den profil eller hashtag, du vil vise, vælge et gitter- eller karrusellayout og derefter vælge dine kolonner og voila! Instant Instagram på din hjemmeside for enhver side, post eller widget-område!

Download Enjoy til Instagram

DsgnWrks Instagram-importør

DsgnWrks Instagram Importer Plugin

For dem af jer, der ønsker noget, kan du virkelig tilpasse DsgnWrks Instagram Importer muligvis det rigtige for dig. Med dette plugin importeres dine Instagram-fotos til dit WordPress-sted. Derfra kan du fuldt ud tilpasse deres display via en brugerdefineret posttype, taxonomi eller tilpasset postformat.

Download DsgnWks Instagram Importeret

Instagram-badges

Instagram-badges-plugin

Til sidst, hvis alt hvad du ønsker er en enkel Instagram-knap, så dine læsere kan følge dig, skal du holde det enkelt med det grundlæggende Instagram Badges-plugin. Dette plugin tilføjer en enkel widget, så du kan tilføje et link til din Instagram-profil til enhver sidebjælke eller sidefod. Let højre?

Download Instagram-badges

InstaShow Instagram Feed Plugin til WordPress

InstaShow Instagram Feed Plugin til WordPress

InstaShow er et premium Instagram-feed-WordPress-plugins, der gør det nemt at integrere dine Instagram-fotos med dit WordPress-sted. Det fleksible fotofeed har mange muligheder for at gøre det nemt at tilføje dine Instagram-billeder. Med dette praktiske plugin kan du nemt indsætte et tilpasset Instagram-feed næsten hvor som helst. Brug plugin-indstillingerne til at specificere en kilde ved hjælp af et brugernavn, hashtag eller link. Vælg derefter dine tilpassede farver, lydhørhed, navigation, tællere og mere. Brug derefter kortkodesgeneratoren til at indsætte dit Instagram-feed hvor som helst du ønsker. Andre fantastiske plugin-funktioner inkluderer Visual Composer-kompatibilitet, support til 16 forskellige sprog, autorotation og mere

Hent InstaShow

Fremadrettet

Når du har føjet din Instagram til dit websted, kan du drage fordel af alle de unikke muligheder, det åbner for dig. Instagram er en fantastisk måde at oprette forbindelse til dine læsere på et personligt niveau ved at dele bag kulisserne fotos, tage snapshots af nye og kommende projekter, opfordre dine følgere til at dele deres egne fotos relateret til din virksomhed, tagge kolleger eller dine største fans i billeder , eller endda starte dine egne # trends.

Grib et tema eller et plugin (eller integrer nogle fotos på egen hånd) og begynd at opbygge et forhold til dine læsere! Hvis du har et andet tema eller plugin, vil du anbefale til Instagram, eller hvis du har nogle tip eller spørgsmål til deling af fotos med WordPress, skal du bare skrive en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector