Sådan føjes et opkald til handling til WordPress

Sådan føjes et opkald til handling til WordPress

En opfordring til handling (CTA) er intet andet end fancy marketing-jargon for en knap, der motiverer brugeren til at tage en ønskelig handling, hvilket fører dem ned i din indstillede konverteringstragt.


Overvej dette: du skal have mindst én gang i dit liv tilmeldt dig en eller anden abonnementstjeneste (Spotify, Amazon Prime osv.) Eller downloadet en gratis ressource (e-bog, skabeloner osv.) Fra et websted i udveksling for vores personlige detaljer.

Amazon Prime CTA

Amazon Prime CTA

Nå, en kraftfuld opfordring til handling lettede din “handling”. Disse betagende små knapper er en uundværlig del af en markedsførers hjælpebælte. De kan gøre forskellen mellem at konvertere et kundeemne og miste en potentiel protektor.

Hvorfor er en CTA så vigtig?

En veludviklet CTA er et aktiv for begge sider af mønten:

 • For webstedet: Dette er din chance for eksplicit at bede folk, der besøger dit websted eller læse dit e-mail-nyhedsbrev, gøre noget rentabelt, som at foretage et køb, downloade en indhentet e-bog, forbruge mere af dit indhold eller dele dit arbejde på deres sociale medier. CTA opfordrer brugeren til at interagere med dit websted og kan muligvis lægge grundlaget for et frugtbart langsigtet forhold til den nye besøgende. Derudover har du muligheden for at få deres personlige detaljer og få en dyrebar ny leder.
 • For brugerne: CTA kommunikerer entydigt, hvad de skal gøre næste, efter at de har gennemgået din webside. Uden det vil de sandsynligvis bare forlade (og glemme) dit websted uden at udføre nogen specifik handling, der er nyttig for dem eller dig. Desuden er knappen deres billet til at få noget at fjerne (muligvis gratis).

Det er en win-win. Og stadigvæk, næsten 70 procent af små virksomheder har ikke en enkelt CTA på deres hjemmeside. Hvis du læser dette, er du sandsynligvis en del af dette flertal. Vær dog ikke rolig, vi har dig dækket.

Nogle doser og ikke

Før vi diskuterer, hvordan man tilføjer en CTA til dit WordPress-websted, er det vigtigt at huske de følgende otte retningslinjer for, hvordan man skriver en overbevisende CTA.

 1. Actionable: Befal brugeren om at udføre en bestemt handling. Vær påståelig. Vær ikke vag.
 2. kortfattet: Skriv aldrig hele sætninger inde i en knap. Brug kompakte sætninger, der ikke overstiger fem ord.
 3. Slående: Design CTA til at være det mest iøjnefaldende element på din webside. Brug en kontrastfarve og større skriftstørrelse. Match farven på knappen med dit brand logo, mens resten af ​​siden kontrasteres. Desuden subtile animationer som knappen svæver og designeffekter som 3D-skygge kan gøre det endnu mere tiltalende.
 4. Humoristisk: At være påståelig betyder ikke, at du ikke kan være vittig. De fleste brugere beundrer smart ordspil, og ordspillet har overbevisende kræfter.
 5. Personlig: Giv brugerne et indtryk af, at de er ansvarlige. Det vil sige, skriv noget på linjerne i “Giv mig min gratis PDF”, med det modsatte svar (i tilfælde af at det er en popup) er noget i retning af “Nej, tak. Jeg er en vidunderbarn ”.
 6. gnidningsfri: Ord som “Køb” og “Tilmeld” antager ubevidst, at brugeren skal gøre en indsats og give noget i bytte for tilbuddet. Hvem ville ikke være tøvende, når de direkte bliver bedt om at skille sig ud med deres penge eller personlige oplysninger? Bedst at styre klar og bruge alternativer med lav friktion såsom “Prøv” og “Få”.
 7. Presserende: Hvis relevant, fremkald en følelse af presserende hastighed, en frygt for at gå glip af (FOMO) i brugerens sind ved at skrive sætninger som “Kun X stykker tilbage” eller en nedtællingsur, der angiver tilbuddet, udløber snart.
 8. betryggende: Igen, hvis relevant, gør det krystalklart for brugerne, at de ikke har noget at miste, hvis de klikker på knappen. For eksempel kan de annullere deres abonnement når som helst eller få en fuld refusion, hvis de ikke er tilfredse med produktet. Sætninger som “Ingen kreditkort kræves” eller “Annullér når som helst” kan overtale brugere på kanten til at tage springet.

Og det er det. Overhold disse bedste fremgangsmåder for at skabe en absolut uimodståelig CTA med et tilbud, de ikke kan afvise.

Hvor er CTA’er placeret?

CTA’er er nyttige forskellige steder på dit websted, hvor de populære er:

CTA-placering i slutningen af ​​et blogindlæg

I slutningen af ​​et blogindlæg (Social Media Examiner)

CTA-placering Exit Intent

I popup-intention-popups (Omniconvert)

CTA-placering i sidebjælken

Inden for en fast sidepanel (Quick Sprout)

CTA-placering i indhold

Midt i relevant indhold (Content Marketing Institute)

CTA-velkomstside

Som velkomstside (Quick Sprout)

Desuden er de især nyttige i e-mail-marketing nyhedsbreve. Nyhedsbreve og salgsfremmende e-mails skal altid ende med en attraktiv opfordring til handling for at bede læserne om:

 • Læs de seneste blogindlæg
 • Download en gratis ressource
 • Tjek et nyt produktkatalog
 • Benyt fordel af et tidsbegrænset salg eller rabat
 • Og så videre

Endelig, lad os tale om, hvordan du rent faktisk tilføjer en til dit WordPress-websted.

Sådan tilføjes en CTA?

Hvis du manuelt ønsker at kode CTA’en med brugerdefineret CSS, så denne artikel er for dig.

Der er dog ingen grund til at gennemgå alle de problemer, medmindre du selvfølgelig ønsker det. Der er nogle virkelig store (gratis og betalte) plugins til rådighed for at udføre denne opgave.

Nedenfor er en samling af seks af de bedste gratis (og freemium) plugins, der er håndplukket til din nemme reference.

Elementor

Elementor Page Builder-plugin

Info & DownloadSe demoen

Elementor er primært beregnet til at være en fuldgyldig sidebygger for WordPress, Elementor er en super let, træk-og-slip-plugin, der også kan bruges til at tilføje smukke CTA’er til din hjemmeside.

Det er sandt, at du ikke har brug for en hel sidebygger for blot at tilføje et par knapper til dit websted. Men Elementor eliminerer bagud-end-arbejde fuldstændigt ved at aktivere real-time front-design, hvilket gør det ekstremt praktisk at bruge. Med pro-planen har du adgang til CTA-widgets, der giver dig total kontrol over designet af dine CTA’er.

Slutresultatet ville være CTA’er, der er fuldt responsive og mobilvenlige. Desuden fungerer det godt som en måde at oprette en destinationsside med WordPress også.

Shortcodes Ultimate

Shortcodes Ultimate Plugin

Ifølge WordPress.com, ”En kortkode er en WordPress-specifik kode, der giver dig mulighed for at gøre dejlige ting med meget lidt indsats. Kortkoder kan integrere filer eller oprette objekter, der normalt kræver masser af kompliceret, grim kode på kun én linje. Shortcode = genvej. ”

Som navnet antyder dengang, er Shortcodes Ultimate et gratis plugin, der er fyldt med kortkoder, der let giver dig mulighed for at oprette faner, knapper, bokse, skydere og karrusler, lydhøre videoer og meget mere.

Shortcodes Ultimate CTA Editor

Når den er installeret, er genvejsgeneratoren tilgængelig i WordPress-posteditoren. Brug en blanding af bokse og knapper til at oprette din brugerdefinerede, responsive CTA.

WPForms

WPForms WordPress Plugin

Info & downloadSe demonstrationen

Besøgende på dine websteder ønsker måske at komme i kontakt med dig af en række grunde, f.eks. Til:

 • Anmode om et tilbud
 • Bed om en mulighed for at samarbejde
 • Afklar nogle tvivl
 • Bare give dig en klap på bagsiden

En simpel kontaktformular med et par inputfelter og en “Send” -knap letter tovejskommunikation og hjælper med at forbedre den samlede brugeroplevelse. Det er også praktisk, når du vil have dine besøgende til at tilmelde dig din e-mail-liste.

Ind kommer WPForms.

Dette er et andet brugervenligt men alligevel kraftigt plugin med en simpel træk-og-slip-interface. Det tager kun få minutter at sammensætte en flot og fungerende kontaktformular.

Derudover leveres det forudindlæst med skabeloner, som du kan vælge og tilpasse. Og ja, de genererede formularer er lydhøre, mobilvenlige og optimeret til søgemaskincrawlere.

Det kan også prale af indbygget automatisk anti-spam, og du kan blokere bots ved at tilføje en CAPTCHA, reCAPTCHA eller Googles nye usynlige reCAPTCHA.

Popup Maker

Popup Maker-plugin

Pop-ups er et nødvendigt onde. De irriterer muligvis brugere, men når de er korrekt korrekt, er de en velsignelse for både webmastere og brugere.

For eksempel kan popup-popups med exit-intention gøre én gang besøgende til almindelige ved at bede dem om at tilmelde dig din e-mail-liste til gengæld for noget værdifuldt, såsom en gratis e-bog.

Og med en nybegyndervenlig og meget tilpasselig pop-up maker, som godt, Popup Maker, kan du oprette et vilkårligt antal og typer popups – e-mail-opt-ins, underretnings popups, video lightboxes, og hvad har du – i en jippy.

Desuden kan du indstille kliktriggere, spore pop-up åbentælling og indstille en tidsforsinkelse blandt andre funktioner.

Boxzilla

Boxzilla-plugin

Pappaen til CTA-plugins, Boxzilla er et andet pop-up-call-to-action-plugin, der giver dig mulighed for at opbygge kasser, der dukker op eller glider ind og ud i overensstemmelse med dine forudplanlagte triggere: tid på stedet (eller side), exit-intention, rulleprocent, antal sidevisninger eller et manuelt klik.

Disse bokse kan indeholde ethvert indholdsformat, du kan lide.

Du kan tilpasse boksens position på skærmen og bruge den til enhver CTA, såsom en MailChimp-tilmeldingsformular, sociale delingsknapper og så videre. Kassens udseende kan også tilpasses fuldt ud ved hjælp af en intuitiv editor. Det er også mobiloptimeret.

Simpel sidefane

Simple side-faneplugin

Føj et globalt CTA til dit websted, der linker til dit foretrukne stykke indhold ved hjælp af Simple Side Tab.

Det tilføjer en lodret fane til venstre eller højre side af browservinduet, som du kan linke til en hvilken som helst side. Fanen forbliver sat, når brugeren ruller op eller ned på siden, så den altid er synlig og klar til handling. Og det er også mobilvenligt.

Det er let at opsætte og bruge. Fra kun en enkel “Indstillinger” -side kan du indstille teksten til fanen, indstille dine skrifttyper og farver og linke til destinationswebadressen.

OptinMonster

OptinMonster WordPress Optin Forms

Info & downloadSe demonstrationen

Vi kan ikke afslutte en samling af CTA-plugins uden at nævne OptinMonster. Denne populære leadgenerationssoftware tilbyder en række funktioner, herunder popups, flydende bjælker, et indholdsskab, kuponhjul, nedtællingstid og mere. Du kan endda bruge det til opret en velkomstmåtte opfordring til handling, som besøgende simpelthen ikke vil gå glip af.

Desuden er det nemt at opbygge og tilpasse dine optins / CTA’er med den intuitive træk og slip-kampagnebygger, ubegrænsede farveindstillinger, billedbaggrunde, MonsterEffects og mere. OptinMonster understøtter også listesegmentering, automatisering af realtidsadfærd, split-test og konverteringsanalyse. Så du kan vide med et øjeblik, om du CTA fungerer.


Dette kompletterer listen over top WordPress-plugins, du kan bruge til at tilføje en højkonverterende CTA til dit websted. Og nu ved du vigtigheden af ​​at gøre det sammen med den bedste praksis, der følger med det. Så hvad venter du på? videre!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map